lugn helg med jobb och träning. Jobbade mellan 10-14 idag och efter det så stannade jag kvar och körde ett armpass. Har gått fruktansvärt dåligt senaste två veckorna på träningsfronten. Men under arbetstid idag satte jag ihop mitt nya Cross pass och även en ny spellista, hittade några godingar som verkligen gjorde succé, blev ett kanon pass idag så nu hoppas jag att det fortsätter på samma spår.

Varför de två senaste veckorna har varit dåliga träningsveckor grundar sig nog mycket i att det händer en hel del nya saker i mitt liv för tillfället. vilket är dumt att klaga över, gillar när det händer saker och bokstavligen älskar spontanitet.
Men iallafall, i början på augusti så skickade jag in min ansökan för att få återvända till Åre i vinter, fick erbjudande om jobbintervju i stockholm samtidigt som ett drömyrke dök upp på kartan. Däremellan så anmälde jag mig även till att gå Eleiko Lic PT i höst vilket jag ser fram emot väldigt mycket.

Men för att inte glömma, fick ju jobb här i stan, tackade ja till det men när alla dessa grejer dök upp samtidigt kände jag att jag inte riktigt var med dom till 100%, "jag är någon helt annanstans än just här". så jag sa upp mig för att rikta in mig på något jag velat göra hela mitt liv, håll tummarna för mig, går allt vägen så byter jag stad inom kort, kanske även land?

så för tillfället vet jag inte ens vad jag gör om en månad, inte ens inom en vecka, kan inte ens svara mina gamla Åre kollegor om jag kommer åka tillbaka till Åre, för helt ärligt så vet jag inte. Jag vill men har ingen aning om vad jag jobbar med då, vart jag bor, eller VEM jag är!
för ett år sedan tog jag studenten, då trodde jag livet var över, har precis insett att det just börjat.! Lev livet kära läsare!
gör de ni vill och våga testa nytt!
KRAM

Likes

Comments

Blev en fruktansvärt tidig morgon idag. Är trött och seg, tur det är sommartider på jobbet och väldigt lugnt.

Åkte med 8.15 flyget hem till Skellefteå imorse. Har spenderat en lång helg i Stockholm. Super mysigt.
Men nu är jag tillbaka på banan igen. En lång jobbvecka väntar, kvällsjobb 3 av 6 dagar. Så denna vecka blir det jobba, träna och sova.

I lördags hade Gymmet Sthlm öppethus, vilket jag utnyttjade och testade på deras gym. Var fantastiskt fint och oerhört bra maskiner. Kan verkligen rekommendera. Testade även på fitness 24 seven och SATS. Blev en helg med träning, vilket jag absolut inte har något som helst emot. God mat och bra sällskap.

Hann med ett arm pass innan jobbet idag då jag började 12. Ett av mina favoritpass. imorgon börjar jag samma tid så då ska jag försöka att hinna med ett ryggpass.
​Tycker träningen går oerhört bra just nu. Har lite problem med att komma in i periodiseringen och variationen i mina pass, men har blivit bättre på att dokumentera och planera men krävs tydligen ytterligare självdisciplin för att detta ska bli så bra som möjligt.

Kram på er


Likes

Comments

Semestern är slut, jag är tillbaka på jobbet och vädret är dåligt. Känns faktiskt helt okej att jobba när det ändå är regn och 14 grader ute😅

I söndags kväll (efter 2 timmars förseningar) kom vi hem från en långhelg i Stockholm. Flög ner torsdag och fick spendera dagarna tillsammans med Moa och nicolina. Varmt och soligt var det. vi solade, shoppade lite, men framförallt så åt och drack vi gott. Väldigt välbehövlig helg som dessutom fick avsluta sommarens semester.

Nu ska jag jobba heltid på gymmet i 3 veckor sedan (förhoppningsvis) inom några dagar ska jag skriva avtal för nytt jobb här i stan😍 ska bli roligt att få lite mer arbetstimmar och få en inblick i ekonomi branschen.

Vi tog med oss lunch och åkte ut till Kungsholmen där vi njöt i solen några timmar

Likes

Comments