Idag har det gått två år, två år sedan jag lämnade det som skadat mig mest. På dessa två år har mycket hänt, t.ex. så har jag hittat mig själv och hittat vem jag vill vara och framstå som. Jag skulle ljuga om jag sa att dessa två år har vart enkla för det har dem inte, men allt kämpande har vart värt det. Skulle jag idag möta på mitt gamla jag så skulle jag inte känna igen mig alls. Jag är idag någon helt annan.

Den jag var för två år sedan var en väldigt osäker och rädd tjej, en tjej som inte var lycklig och mådde psykiskt väldigt dåligt. Jag var hela tiden rädd för att vara annorlunda, jag var rädd för att lita på människor och jag var rädd för människor rent generellt. Idag är jag raka motsatsen, idag är jag positiv till livet, jag är lycklig och jag får gå den linjen som jag vill och trivs med. Jag är annorlunda men jag älskar det för jag har människor i min omgivning som ändå älskar mig för den jag är. Jag mår bra, jag vågar lita på människor mer än vad jag gjorde då, jag låter ,människor komma in, något som jag inte alls skulle gjort för två år sedan.

Jag skulle aldrig klarat denna resa utan det stöd som jag har haft från min nuvarande familj och vänner. Jag trodde alltid på att allt skulle ordna sig vilket det har gjort. Jag är evigt tacksam för det jag har och all hjälp som jag har fått. 

Bilden nedanför har vart mitt motto som jag har levt på, denna text fanns alltid i mitt bakhuvud. Jag måste tro på mig själv för att lyckas vilket jag har gjort. Den här texten kommer alltid att vara viktig för mig, den får ,mig att kunna sträcka lite extra på ryggen för att se extra stolt ut. Jag är stolt över mig själv idag. Jag anser att allt är möjligt bara man vill, vill man inte så kommer man aldrig klara det för viljan är en av de största styrkorna som vi har. 

Tro på er själv, ta tag i saker. Gör det som får er glad, le mycket och ofta.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, idag har jag vart på stan och handlat lite, fikat med en gammal vän och tränat. Tänkte visa er dessa två produkter från isadora som jag är väldigt imponerad av, det första är deras Perfect Browns som är ett ögonbryns kit med två skuggor och en borste, säger bara "varför har jag inte ägt denna tidigare för?" passar så bra till Mika bryn men färgen är dock liiite mörk. Det andra är deras Colorful eyeliner som är helt makalös, älskar den såå.

Likes

Comments

De senaste veckorna har tyvärr inte blivit uppdaterade pga många olika anledningar, dels har det vart stressigt med skolan men det har även vart mycket runt om.
Under de senaste veckorna så har våran klass hunnit med att ha våran första klasskonsert. Kan säga att det var hur roligt som helst och vi hade nästan fullsatt båda gångerna (vi körde konserten 2 gånger efter varandra). Den dagen kändes vi verkligen som om vi var en klass.
I helgen som va så var jag och stöttade Bonnie när hon skulle uppträda på UKM (ung kultur möts) och hon gick vidare till riksfinal. Är så himla stolt över henne och hon var verkligen värd det.
Här nedan visar jag även lite av mina senaste inköp, bikinin är INTE äkta men jag tycker att den är minst lika fin ändå. Det finns även en bild då Bonnie uppträdde och en bild från vår klasskonsert.


Likes

Comments

Hej, kan ju börja med att säga att detta påsklov har vääldigt efterlängtat. Har haft så sjukt mycket i skolan och efter lovet så blir det bara värre.. iaf så sov jag hos bonnie från fredag till lördag (igår) och det var verkligen behövligt kan jag säga. Det är något speciellt med att prata ut om allt när det är helg/lov än att berätta allt under skoltider? När jag kom hem igår så hade vi besök av min farmor och "farfar" som var hitbjudna på påskbord.
Aja, nu när det är påsk så blir det ju godis i stora mängder men på något sätt så är de väldigt mysigt trots att man blir så less på det till slut. Det var väl allt kort draget jag hade att berätta för denna gång men jag vill önska er en glad påsk.
Likes

Comments

Har ni någon gång känt er sådär helt tom på ord? Tom på tankar och vet lite vad ni vill? Så har jag känt idag, antagligen så är det för att en vän till mig mår dåligt och jag inte kan hjälpa personen så mina tankar bara kretsar kring det. Idag har jag stan vart knäppt tyst just för att jag har vart helt tom, har haft en tom känsla inombords och vet inte vad jag ska säga.
Väldigt jobbigt faktiskt, dels så brukar jag prata så att folk nästan får skavsår i öronen pga att jag pratar så hemskt men även att jag inte kan tänka helt klart..

Kände att jag behövde skriva av mig det väldigt lilla jag hade på hjärtat..

Likes

Comments

Hej hej, Idag så har jag och några kompisar överraskningsparty för en av mina bästa vänner som fyllt år. Kul är det och överraskad blev hon som tur va. Vi började med att äta tacos och nu så sitter vi och har lite olika tävlingar eller vad man ska kalla det haha. Sen så valde jag också att använda rött läppstift vilket jag aldrig brukar använda men nedanför så finns det en bild oå resultatet. Fick även lite hjälp med smiket. Ha det bra ☺

Likes

Comments

Hej, idag gör jag som många andra och går med olika strumpor på mig för att visa att det är bra att vara annorlunda.
Jag tycker att annorlunda är super bra. Det är det som får en att vara något extra.
Gör det ni också, visa att annorlunda är bra för det är grymt!!

Likes

Comments

Hej hej, idag har det verkligen vart en träningsdag eller vad man ska kalla det. Men först av allt så var jag som jag skrev igår till läkaren och det gick faktiskt bra, hon kom fram till att jag har ansträngnings - och förkylnings astma vilket gjorde att jag nu ska få medicin 😀.
När jag kommer till skolan så hade vi som vanligt bruks och kör vilket jag hann i tid till. När väl idrotten börjar så är det simning, bara jag som inte tycker att det låter lika jobbigt som det faktiskt är? Iaf så skulle vi simma i 30 min och sedan fick vi gå och bada fritt eller byta om men de flesta från klassen fortsatte bada efteråt vilket var super roligt.
Kan inte påstå att jag fick ett bra besked när jag hade simmat klart, dock hade det inte något med simningen eller liknade och göra. Det gällde personen som har vart försvunnen här i området sedan december. Trots det och försökt hjälpa vänner som haft det tufft idag pga det så har min dag dittills vart ganska okej.

Nu till vad som menas med rubriken. Efter skolan så var jag och en klasskompis på ett cirkelfyspass på friskis och svettis vilket var VÄLDIGT tufft men tyckte faktiskt att det var ganska kul ändå, att få ta upp all kraft som man faktiskt har. Vet dock inte hur det kommer gå att gå imorgon men det lär ju visa sig iaf. Kan verkligen rekommendera att gå på pass av olika sorter, tycker att friskis gör ett jättebra jobb med deras pass och hjälper en om man inte förstår eller inte vet exakt hur man ska göra.


Likes

Comments

Hej igen, som rubriken säger så är det mesta just nu kaos känns det som iaf. Känner att jag inte har tid med något, massa tankar i luften som virvlar osv. Stress blandat med oro av något slagit. En känsla av att jag är ensam ibland även fast jag vet att jag inte är det.
Kom igår hem efter en väldigt blandad skoldag, blev inte bättre när jag kom hem då kvällen slutade i gråt. Morgonen började på samma sätt som gårdagen slutade.. men men.
Hade dans efter skolan idag så jag stannade självklart kvar på skolan tills den började och hade då faktiskt börjat känna mig glad. Dansen gav mig självklart extra glädje men det gjorde även stunden då jag satt och letade reda på några nya låtar till spellistan. Trodde då att allt skulle vara relativt lugnt men när jag väl kommer hem så "fortsätter kaoset" då det är små tjafs här hemma.
Kort sagt om min dag men nu ska jag faktiskt sova, måste upp tidigt imorgon då jag ska till läkaren för att se om jag har astma..
Hoppas att allt är bra med er!! ☺
Bilden nedanför är någon dag gammal men skitsamma 😉

Likes

Comments

Hej hej, ledsen (igen) att jag inte hunnit uppdatera något men desto mer att berätta idag. Igår (fredag) så var jag väldigt trötta när jag kom hem (ovanligt va?) och hade verkligen haft en riktig otursdag. Det började med att mina hörlurar inte ville fungera som de skulle, sedan tror jag att ett av mina nytagna hål har börjat bli lite infekterat. I alla fall när jag kom hem så gjorde jag inte så mycket, senare så tittade jag en stund på let's dance då jag somnade efter de tre första framträdandena så jag fick gå in på Aftonbladet för att se vem som åkte ut.
Idag så har jag mestadels pluggat men somnade i soffan ett tag vilket var ganska skönt faktiskt, senare blev det en promenad med hunden och mello mys med min lillasyster vilket var väldigt länge sedan. Hoppas att allt är bra med er så hörs vi ☺
(hör kommer en liten bild från idag då jag satt ute och pluggade i det fina vädret)

Likes

Comments