Jacka- Nathalies, Jeans-H&M, Polo- Zara, Väska- Lindex, Solisar- Ray Ban, Boots-H&M


Hola hej, idag måste ha varit den mysigaste dagen på länge! Sjukt bra väder och ba mysigt generellt. Jag och några tjejer i klassen gick och satte oss ute i solen och bara njöt av "värmen". Tänk när det blir sommar och man kan gå ut i klänning eller shorts och känna soolen värma på huden. Låter väldigt djup nu, men sommar måste ju vara det bästa som finna enligt mig!

Likes

Comments

Kom precis hem så har suttit i soffan för långe, då jag egentligen borde sätta mig o plugga direkt eftersom jag har mycket denna vecka. Men skjuter alltid upp de. Har så himla svårt att börja..
Ikväll ska jag ta lagbilder med laget, inte peppad på det alls måste jag säga. Lagbilder och klassfoton brukar vanligtvis inte bli särkilt smickrande enligt mig ;) Sen ska jag också beställa tid hos naprapat i veckan eftersom jag stukade foten pretty bad förr helgen på en match. Får se hur de går.

Likes

Comments

Kom hem till denna som låg på skrivbordet igår från Zara. Super snygg, enkel och lätt att matcha till allt. Har haft på mig den hela dagen så grymt skön!

Likes

Comments

hola como estas? Hej blöggen längesen. Har bara känt att de inte har funnits någon tid eller ork att lägga på bloggen, but now i'm back.
Bilderna ovan är från och i början av denna vecka. Olivia kom och bodde hos mig över helgen vilka alltid lika kul. Något mindre kul är att hela måndagen tillbringades på karolinska då jag spelade match i söndagskväll och stukade foten rätt rejält. Så nu hoppas jag runt på kryckor vilket gå sjukt långsamt så blir jag väldigt frustrerad emellanåt och tycker alla som kan gå normalt bara ska ta en minut och uppskatta det. Skömt och sido :)

Men stukningen är redan bättre och jag ska försöka att ta mig till skolan utan kryckorna imorgon. Sjukt tråkigt med stukningen för rehabiliteringstiden blir minst 6 veckor. Så ingen match eller träning..
Har iallafall bestämt mig för att tag ordentligt i rehaben och vila nu så att jag kan komma tillbaka så fort som möjligt istället för att deppa. Stay posetive right?

Likes

Comments

Idag var jag på stan och inskaffade en ny cc cream på lumene, då mitt puder är helt slut. Ska testa och se hur pass bra produkten är, har använt bb cream förut, men vet inte riktigt skillnaden på det och cc cream.
Men ha iallafall hört att den ska vara enkel att använda och känns lätt på hyn. Dock ska det inte täcka lika bra som ett puder eller foundation, vilket inte gör något då jag har rätt bra hy.
Sedan fick jag ett nytt linne, blus? Vene vad man ska kallade men också ett par örhängen från edblad av mamma. Älskar örhängena för dem är så enkla och inte alls för mycket.

Likes

Comments