Är verkligen tacksam över att jag har så fina vänner och världens bästa pojkvän. Vi hade en fantastisk helg i Göteborg och var med i publiken när Håkan slog rekordet på Ullevi. Vi fick även uppleva excet ;))) Haha sjukaste nattklubben. Vädret var som uppgjort, ca 25-30 grader och strålande sol hela tiden. Nu när man kom hem till LÅ är det 5 grader och storm, kontrasterna är ganska så stora...Nu ska jag sätta igång med maten och göra matlådor, underbara vardag - här kommer jag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Spenderade en hela lördagen på mamma och pappas lantställe. Vi levde livet som riktiga lantisar haha....bakade bröd i stenugn, fällde träd, gick på turer i skogen och blablabla. Det var super väder, typ +15 och vindstilla, fab!

Likes

Comments

Myst med min systerson, solat och hängt med J & E. Nu tänker jag dricka kokosvatten och hänga i soffan.

Likes

Comments

+14 i solen, vindstilla och skytte, kan det bli bättre? Svar ja, vi fick bulla efteråt.

Likes

Comments

Valborg spenderades med världens finaste gäng i gammelstad! Är helt slut efter gårdagen så en lugn kväll passade perfekt idag. Nu ska jag och J mysa ner i sängen och slå igång en rulle och äta jordgubbar. Ha en fin kväll, PUSS!

Ps. Att det är samma telefon som har tagit bilden på förrätten och selfien är ju bara sjukt haha. Ljuset gör verkligen allt...

Likes

Comments

Var på Luleå business awards igår, riktigt roligt!! Har ju jobbat där 2 år i rad så var faktiskt superkul att få gå som en gäst för en gångs skull. :) Insåg imorse att jag glömde helt att ta bilder igår, så synd!! Fick ta en från My story haha....

Likes

Comments

Är hos världens bästa frisör och fixar det sista i håret...att gå från mörkbrun till blond är ingen lek haha!

Likes

Comments