Igår var jag iväg på träningskonventet som jag nämnde i tidigare inlägg. Det var fett mycket folk där för att vara i lilla Delsbo, men även fast det vissa gånger var trångt, var det skitkul. Jag körde fem intensiva pass under dagen; Core, Smart träning med Mårten Nylén, HIIT, (lunch och föreläsning), Efit och Cirkelträning. Kroppen är inte jättekaxig idag kan jag ju säga. Mårten hade också en föreläsning som var helt fantastisk och jätteintressant där han pratade om sin bakgrund, att träna smart och hur viktigt ett leende och ens inställning är. Han pratade också om en grej han kallade "balansbordet" som handlade om balansen i livet, mer än så tänker jag inte spoila. Men får ni någon gång chansen att träna med honom eller lyssna på föreläsningen - DO IT!

Mina tights från Aimn hittar ni här. Seriöst bästa tightsen någonsin. Jag har problem med många tights att jag måste dra upp dem hela tiden, men inte med dessa. De sitter där de ska under hela passet. Hittade inte exakt de skorna jag har, men här är ett par liknande. Jag köpte mina på Intersport förra året, och de är ett par Free RN från Nike (precis som de länkade). Har faktiskt två par, ett för inomhusträning och ett par för "utomhusbruk".

Topp från NA-KD här.

Under sista passet hände dock en extremt underlig grej som jag aldrig varit med om förut. Under näst sista övningen på cirkelträningen var jag på riktigt två sekunder ifrån att bara rusa ut ur hallen och fulgråta. Jag har ingen aning om varför, för det var ingen jobbig övning vi gjorde då heller. Men jag bara kände att nu brister det, jag orkar inte mer. Allt ville komma ut, och jag vet inte ens vad "allt" är. Jag fick bita mig i läppen och skrika inombords; "Vad fasen håller du på med? Bit ihop." Jag vet inte om det blev för mycket av all träning, att kroppen varit sjuk innan och att lunchen bara bestod av sallad och kyckling, men jag förväntade mig (och förväntar mig) att kroppen och psyket skulle palla mer. Jag är van att träna, och jag hade ändå ätit någonting till lunch, men jag vet inte. Konstigt i alla fall. Kan tänka mig att det är ungefär samma känsla de i Biggest Loser eller Extreme Makeover Weightloss känner under första passet, att man bara vill ge upp.

Förutom det var dagen jättebra, men jag tror också att det kan vara bra att få känna på den känslan en gång. När man verkligen är på gränsen på att falla i bitar. På kvällen åkte jag till Kimberley på avskedsfest eftersom hon flyttar till Nya Zeeland nästa vecka. Sjukt rolig fest trots att jag var sliten från all träning och nykter. I'm really gonna miss her.

Hoppas ni hade en bra lördag! Jag ska ligga i soffan resten av dagen och kanske käka pizza eller något annat flötigt ikv. Hmmm, vi får se.

Kram /H

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här hittar ni receptet till de nyttiga chokladbollarna!

Jag har tränat två gånger det här året. Det låter ju värre än det är eftersom det bara gått elva dagar på 2018, men jag börjar få träningsabstinens. Jag är van att träna åtminstone varannan dag annars, så hittills skulle jag hunnit med sex pass på gymmet. Sex pass. Men, är man sjuk så är man. På lördag ska jag iaf på ett träningskonvent i Delsbo och då blir det fem pass totalt, så det känns bra! Jag ska dit med mamma och hennes kompisar Maria och Jennie. Jennie är också min PT, så det ska bli kul att träna hela dagen med henne. Vi har beställt lunch där också (kycklingsallad) så vi blir verkligen där hela dagen. Ett av passen håller Mårten Nylén, som är en av tränarna i Biggest Loser, i och efter lunch ska han hålla i en föreläsning. Det ser jag fram emot! Senare på kvällen ska jag till Kimberley på fest eftersom hon flyttar till Nya Zeeland nästa vecka.

Nu när jag varit utan träningen så länge har jag hunnit med andra saker. Ni såg ju kycklinggrytan jag gjorde, och igår gjorde jag nyttiga chokladbollar. Eller nyttiga och nyttiga, de är iaf nyttigare än vanliga chokladbollar eftersom de innehåller kvarg istället för smör, samt mindre socker. Riktigt goda faktiskt! Det enda jag skulle ändra på är att ta vaniljkvarg istället för naturell då de smakar ganska syrligt. Annars får de alla tummar upp av mig!

Nu måste jag gå och hänga tvätt, inte kul eftersom det är nästan -20 grader kallt här och tvättstugan ligger i en annan byggnad. Suck.

Kramis /H

Likes

Comments

Alltså dagen idag har varit sååååå lång. Ögonlocken har hängt ner till knäna hela dagen. Idag har vi arbetat en del i våra arbetslag och förutom det har det såklart blivit planering inför imorgon och resten av vårterminen. Jag har blandade känslor inför den här våren, det ska bli jättekul att träffa alla elever och få rutin på vardagen igen, men vissa dagar blir det bara för mycket. Men så antar jag att det är på de flesta jobb, bra och dåliga dagar. Det känns bara som att som lärare så ger man så himla mycket av sig själv och vill att alla ska göra så bra ifrån sig som möjligt, och när det inte blir så på grund av en dålig inställning så går verkligen krafterna ur en. Man blir så omotiverad själv. MEN! De bra stunderna och lektionerna väger verkligen upp de dåliga, och det är också det som gör att jag har så svårt att veta vad jag vill göra i framtiden. Jag har aldrig någonsin sett mig själv som lärare, men när jag började vicka för 2.5 år sedan blev jag verkligen överraskad. Jag älskade det.

Eftersom jag är 21 år börjar jag känna lite panik inför framtiden eftersom jag inte pluggat vidare än sen gymnasiet. Jag vet verkligen inte vad jag vill. Under gymnasietiden blev jag ganska säker på att det var inom ekonomi jag ville jobba, men efter att ha varit fem terminer på högstadiet nu är jag osäker. Vill jag verkligen jobba inom ekonomi? Vill jag bli lärare? Eller något annat? Vill jag jobba med träning? Kost? För det har också kommit upp som förslag några gånger.

Jag vet helt enkelt inte. Men medan jag funderar vidare kan ni kika på min utsikt från jobbet och vad jag åt till middag! Provade något nytt ikväll och det blev supergott! Så nu har jag tre matlådor också, plus två andra i frysen, vilket innebär att jag inte behöver laga mat på några dagar. Älska.

Ha en bra kväll!

/H

Här hittar ni receptet. Jag skippade svampen och körde pasta till. Det är favvokombon: kyckling och pasta.

Likes

Comments

Mitt första blogginlägg någonsin. Stort.

Hej i alla fall. Du som hittat hit (Jonna och Tove?).

Som rubriken lyder, och som jag sedan repeterat här nedan, är detta mitt första blogginlägg någonsin. Anledningen till varför jag valt att starta en blogg är för att få skriva av mig en del, och på något sätt motivera mig själv till att ta till vara på varje sekund (deep, I know). Jag har väldigt lätt för att bara låta dagarna gå och fastna i det jag kallar vakuum, då ingenting händer och dagarna ser mer eller mindre likadana ut. Gråa. En annan anledning till att starta blogg är att jag ska få skriva av mig, reflektera och bara landa i mig själv på något sätt. Jag älskar att skriva, så detta känns som ett bra sätt att få göra det på.

En annan grej jag verkligen älskar är att träna. Jag har alltid varit aktiv och har alltid hållit på med någon sport eller annan sorts träning, så det kommer ni få se mycket av här. Sedan september 2017 har jag gymmat och jag mår verkligen bra av det. Målet med träningen är att bli fit (klyshigt) och att känna mig trygg i min kropp, vilket jag tror att en blogg kan ge motivation till att nå.

Nog om det. Idag har jag jobbat första dagen efter jullovet. Jag jobbar som svenska-lärare på högstadiet och idag har dagen bestått i stort sett av planering inför att eleverna kommer tillbaka på onsdag. Vi hade också en föreläsning på morgonen om olika personligheter, vilket var väldigt intressant. På lunchen drog jag hem och åt och bytte också om till träningskläder eftersom jag gymmade efter jobbet med Jonna och Tove. S K Ö N T att vara tillbaka efter att ha startat 2018 med att vara sjuk och borta från gymmet en vecka.

Nu ska jag chilla framför TV'n resten av kvällen.

Kramis /H

(Ahh, jag har skrivit mitt första inlägg??)

Likes

Comments