View tracker

Hallå där!
Nu säger kroppen ifrån och jag är sjuk..igen.. har trots det svårt att slappna av och ta det lugnt. Trivs såååå bra i nya lägenheten vilket gör mig lite lugnare men känner ändå en enorm inte stress. Den här tiden på året gör mig så exalterad så jag håller på att gå under som det är och med flytten och Håkan blev det nog för mycket av det goda så nu ligger jag i sängen. Börjar jobba kl16 idag för att ta kvällspasset vilket passar ganska bra då det bara blir 4h. Får jobba in resten sen men det tråkiga är att vi kommer gå om varandra han och jag men samtidigt så vet jag att det finns någon dom väntar när jag kommer hem sen.

Nu ska jag se om jag orkar måla lite.
Ha en bra onsdag! Var rädd om varandra!
Puss

Likes

Comments

Såhär har och kommer nog de närmsta dagarna se ut och jag älskar det. Vardagsrummet är färdigmålat och gardinerna i köket är på plats. Det här kommer bli så bra, underbart bra!

Likes

Comments


Just nu ligger jag i en bäddsoffa i Stockholm med bästa tjejen bredvid mig. Vi ska alldeles strax ta och rulla hem mot Östersund.
I fredags hade vi årets bästa kväll, inte bara en magisk konsert utan Linköping bjöd på årets bästa utekväll också. Är otroligt tacksam för fina människor. Vi dansade och dansa och dansade och dansade inte hem förrän vid halv 5. Somnade med frugan bredvid mig och var sådär fjantigt lycklig igen.

Nu ska jag skaka liv i Molly och skynda mig hem till världens finaste. Och juste, flyttlasset gick i helgen så jag ska hem till ny lägenhet också. Spännande.

Ha en mysig söndag!
Och juste, glad tredje advent!

Likes

Comments

På något sätt så avgudar jag denna människa.

Likes

Comments

Jaaaaa tack! Återigen såå nöjd. Naglar som passar både jul och nyår. Dom hinner nog vara med på min 20 års dag också, bara 3 veckor kvar!!

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag och Molly befinner oss i ett soligt Linköping. Vi åkte igår vid 12 och fyyy vad långt det är hit. Vi, eller jag (molly har inget körkort) körde med ett stopp, 9h och idag ska vi se HÅKAN! Äntligen! I morgon åker vi vidare för en natt i Stockholm och sen hem igen på söndag.

Nu ska vi kika Linköping och sen dricka vin. Puss!

Likes

Comments

Likes

Comments

Workie workie.. idag har jag varit inne i världens workmode vilket gjorde jobbdagen väldigt rolig.
Har märkt att när man mår bra är det mesta roligt i livet. Underbart. Låter sååå klyschigt och jag tror aldrig att jag sagt dom orden egentligen men jag är lycklig. Fan jag är lycklig. Livet är kul.
Efter jobbet åkte jag på gymmet och körde rodd-intervaller och mage. Just nu väntar på my man för vi ska få middag hos Molly, sån jäkla vardagslyx! Den här veckan kommer vara en toppenvecka;
Imorgon ska vi köpa färg till lägenheten och 18:45 är det GRIT-pass på gymmet.
Onsdag ska jag äntligen fixa mina naglar.
Torsdag bär det av till Linköping och HÅKAN!!!
Jaaaaaaaaaaa ni läste rätt, ÄNTLIGEN!
jag och mollis tar bilen dit och är tillbaka i stan på söndag och när vi kommer hem igen så har flyttlasset redan gått. Grabbsen ska flytta och jag se Håkan, fair yes!

Jag har haft en bra måndag, hoppas ni haft det ni med! Puss

Likes

Comments

Julkalendern och skidskytte. Lovely! Och han såklart!
Min kamera har fått för sig att gå sönder.. och det känns så jobbigt att skicka in den på lagning. Kommer inte alls lägligt, vill inte lägga pengar på det nu men det är nu som det finns så mycket fint att fota.. hmm ska fundera på om jag inte ska skicka in den nu ändå..

Jag har i alla fall jobbhelg i helgen. Igår blev det hämtmat och ihop packning av mitt rum, har betydligt mer grejer än jag trodde men ska ta och sälja av mig lite känner jag. Ikväll ska vi baka lussebullar och hjälpa pappa att klä granen. Det här är helt klart bästa tiden på året!

Ha en bra lördag! Puss

Likes

Comments

Men titta vad han kom hem med!! Mycket möjligt den finaste julkalendern jag både fått och haft någonsin. Jag har aldrig varit och kommer nog aldrig bli en kaffedrickare men kan hälla i mig flera koppar te om dagen. Den här innehåller alltså 24 påsar med te. Så jävla mysig kalender. Han kan han, Ohja!

Likes

Comments