Header

Sista veckan av ettan är igång, vi hade en lång håltimma idag så jag och Amalia gick till parken och köpte med oss lite mat. Var väldigt mysigt att prata ikapp om allting som hänt det senaste. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gårdagen blev en heldag på stranden ihop med några kompisar. En riktigt mysig dag, känns verkligen att sommaren är här nu. Kvällen spenderades hos Céline, och blev även ett kvällsdopp på kype. 

Likes

Comments

Hade endast två lektioner idag vilket var skönt. Det märks verkligen av på schemat att det snart är sommarlov. Imorgon är det bara en lektion, så ska nog hem en stund efter skolan och sola innan dansen klockan sex.

Likes

Comments

Gårkvällen spenderades med Lisa och Céline på Pinchos. Aldrig varit där innan, men lär definitivt gå dit igen. Gjorde även mina allra sista nationella prov igår =uuunderbart.

Likes

Comments

Fick sluta redan vid nio idag pga inställda lektioner, såå skönt. Var dock inställd på att åka & jobba efter skolan, men dem ringde imorse och sa att det inte behövdes. Så vet inte riktigt vad jag ska hitta på resten av dagen... Blir antagligen lite sista pluggande inför muntligt matte nationella imorgon.

Likes

Comments

Klicka här för att komma till sidan.

Just nu har La Redoute 40% på allt på deras hemsida! Är själv väldigt sugen på att klicka hem klackarna..

Likes

Comments