Nouw Magazine

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag så har det hänt mycket, jag har hunnit städa, jag och Alex har kollat på bil och vi har även hämtat hem vår fina katt Snuttan. Kvällen avslutas även med en underbar måltid och gott vin med min svärmor. Gud vad jag saknar våra kvällar (hon bor nu i sommarstugan), vi hade kvällar då vi gjorde ansiktsmasker och pratade om allt mellan himmel och jord, sen hade vi även våra vin kvällar och dom kvällarna, kan man leva på länge. Denna kvinnan ger mig så mycket glädje och kärlek, min svärmor, min bästa vän.

Likes

Comments

Imorse så vaknade jag och Alex av att Alex mamma bankade på dörren, det var alltså dags för en städ dag. Vi har storstädat hela lägenheten och hade en väldigt mysig brunch tillsammans med Maggan och det var då jag och Alex bestämde oss för att "flytta" tillbaka till Maggan, då hon och hennes kille bor ute i stugan hela sommaren. Så dagen gick åt till att storhandla, hämta massa saker från mina föräldrar och även ta med oss Nova. Så nu ligger jag och vilar lite i sängen och myser med Nova. Imorgon och hela helgen kommer att gå åt till att jobba så det är nog dags att vila upp sig lite.

Likes

Comments

Igår kväll så kände jag och Alex att det var dags för lite kvalitets tid, så vi klädde upp oss och gick ner till Mellbygatans ost och delikatesser. Vi beställde vår favorit hamburgare och delade på en flaska rött vin. Efter maten så gjorde Samuel, som jobbar på mellbygatans en underbar mynta drink. Efter en fantastisk trevlig kväll så begav vi oss hem och jag tog en drink och Alex hällde upp en wiskey, vi tog fram ett rock spel och satt och skrattade halvt ihjäl oss. Det är sånna här kvällar som man kan leva på länge. Gud vad jag älskar den här killen.

Likes

Comments

Idag kommer min fina kärlek äntligen hem, så mycket jag har längtat efter honom har jag inte gjort på länge. Alla pusselbitar faller äntligen på plats igen.

Likes

Comments

Snart är det äntligen söndag, snart är han äntligen hemma. Är det bara jag som känner att allt blir mycket svårare när man inte har den man älskar bredvid sig? För det är så jag känner nu. Denna veckan har det varit mycket jobb och lite sömn och allt har upplevts så otroligt mycket tyngre bara för att jag inte har haft den här killen bredvid mig. Just nu sitter jag på bussen påväg till jobbet och längtar tills imorgon, för om 2 dagar, då är han tillbaka.

Likes

Comments