Vardag

Idag har jag också vart super effektiv. Heldag på universitetet och efter det så har jag tvättat. Dock hann nästan inga kläder torka eftersom jag tvättade filtar och hängde i vägen för resten av sakerna. Så nu ser lägenheten ut som ett stort torkrum.

Ligger just nu i sängen för ska försöka sova länge och utan avbrott inatt. Vaknade 4 gånger inatt och sov totalt typ 4 timmar och så har det vart de senaste 7 dagarna och jag behöver verkligen sova. Fuck mitt huvud som vägrar sova 🖕🏻

Gammal bild

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kläder

Jag har stora bröst. Just putting it out där. Och jag lovar att de är fan inte kul. Alla ni som bara "man ser snygg ut i bikini" haha jo tjena skit snyggt när allt som passar är typ amningsbhar med sexighet som en 98 årig tant. "Super snyggt"

Men dock har jag hittat en sida på internet som säljer as fina bh-ar i större kupor. Hell to the fucking Yeah. De enda stället annars jag hittat som jag kan köpa bh-ar på är typ affärer som säljer bh-ar för typ 800 spänn per bh. Aint gonna pay that much.

Så på bonprix har dom as bra och billiga. Typ 150 kronor styck! Så har nj samma problem som ja - varsågod du behöver inte tacka!

Den sista ser genomskinlig ut men är inte de så ville bara visa den på. Sorry för all hud men vafan man går ju i bikini på sommaren

Likes

Comments

Kläder

Tröja med cut outs på ärmarna- HM 199 kr

Jeggings- HM 199 kr

Skor- skopunkten 399 kr

Chocker- HM 59 kr

Likes

Comments

Personligt

Ni vet den där svidande känslan i magen. När man ser någon på stan som man bara vill springa fram och krama om. Men man vet att de inte känner för dig som du känner för dom.

Att sakna någon som brukade veta allt om dig och prata med allt om dig. De gör så fruktansvärt ont.

Jag saknar dig.

Likes

Comments

Vardag

Idag har jag vart så himla effektiv. Jag och Desirée pluggade mellan 10 och 15. Jag gjorde en hel stor uppgift som jag försökt få till i två veckor. Då känner man sig sjukt duktigt.

Sedan när Desirée åkte hem skjutsade hon mig till Ica så jag kunde handla för hade varken frukt eller grönsaker hemma och så kan man fan inte leva no no. Sen gick jag hem och då kände jag att ångesten smög sig på så jag satte mig med mitt smink ett tag för att distrahera huvudet.

Sedan fixade jag även mat för imorgon då det ska bli heldag på universitetet. Woho..

Är väldigt imponerad av mig själv att jag klarade hela dagen utan att sova middag. Sov typ 4 timmar inatt. Vet inte varför men de senaste 5 nätterna har jag inte kunnat sova hela nätter utan vaknat minst 5 gånger varje natt med mardrömmar.

Men håller tummarna för att få sova en hel natt ✊🏻

Puss & kram

Bara för att min tatto är så himla fin

Likes

Comments

Kläder

Behövde nya byxor så passade på att köpa lite mer saker också. Hade nog en dålig dag när jag beställde då allt va svart 😅 men byxorna är mina favorit byxor någonsin! HMs jeggings är fan att dö för!

Likes

Comments

Smink, Kläder

Nya saker till mobilen, en ny bok (man måste faktiskt utnyttja bokrean) lite nytt smink och lite kläder från hm 🌸

Likes

Comments

Ångest

Jag hade tänkt att jag skulle blogga och skriva jätte mycket bra inlägg denna vecka men har haft sån fruktansvärd ångest. Värre än den vart på månader.

De är jobbigt för de förstör hela mitt liv. Man planerar massa saker man ska göra men orkar inte göra något av det. Skjutit upp att städa garderoben hela den senaste veckan trots att det är en så enkel uppgift, enbart för att ångesten har gjort mig för trött.

De är som att så fort jag passerar tröskeln in till lägenheten vill jag bara sjunka ihop och gråta. Bara för att man hållit det inne under hela dagen.

Likes

Comments

Personligt

Jag såg den här bilden för några dagar sen och jag kände så himla väl igen mig. Jag älskar mina vänner det gör jag verkligen men ibland så önskade jag verkligen att jag hade någon som såg mig som viktigast i dens liv. Jag har ju de jag tycker är viktigast men jag är ju inte alls lika viktiga för den. De suger verkligen.

Jag önskade verkligen att jag hade någon jag kunde ringa mitt i nätterna och prata med i timmar. Någon som kunde spendera flera dagar i veckan med mig och sova med mig nätterna då ångesten är som värst. Någon som såg mig som en bästa vän lika mycket som jag ser den som en bästa vän.

Likes

Comments