Hej! Den här veckan har varit fullspäckad med träningar och skola och därför har jag inte skrivit något. En massa måsten. Men helgen har var grym och det är delvis Zara's förtjänst.

I fredags var jag och min bästa tjejkompis i stan. Vi hade det jätte mysigt och trevligt. Jag gjorde även ett besök hos frisören och klippte mig ganska mycket, så det känns väldigt ovant nu i början. Det kommer komma bilder på det. På kvällen träffade jag mina goa vänner så det var en kul dag.

På lördagen firade jag och min släkt min älskade bror som blivit 12 år. Vi hade det jätte mysigt. Senare under dagen drog vi in till stan och Liseberg, för att se Zara. Innan vi tog oss till Liseberg satt vi på ett Café. Zara's konsert började 20.00 och vi kom dit cirka en timma innan och fick hyfsat bra platser. Jag tyckte att konserten var sååååå bra! Det var jätte kul att få se Zara och hon har så vacker röst. Det var klart den bästa lördagen på länge.

Kram H

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mitt namn är Hanna Ingemarsson Björnli och jag bor i Göteborg. Jag kommer att blogga mycket om vad jag tänker och tycker men min blogg kommer mestadels handla om mode och träning vilket intresserar mig väldigt mycket. :) Jag hoppas ni vill läsa! Kram H

  • 25 readers

Likes

Comments