Då sitter vi äntligen och väntar på flyget på Landvetter!! Fyfan vad kul det kommer bli😀😀

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har ni hört Aviciis nya låt😍👌🏼 wooow, en ny favorit!!

Likes

Comments

Bjuder på lite bilder från förra veckans valborgsmässoafton! En fin kväll med bra vänner😃

Likes

Comments

​Detta är mössan jag ska bära 4juni! Är helt okej nöjd med mössan. Ser dock ut som en mupp i den bara, hahaha. Men vi kommer ha mycket kul ihop vi två 😉 Inte långt kvar nu och bara en vecka kvar tills vi åker till Rhodos!!! 

FYFAN VAD TAGGAD JAG ÄR!

Student 2015

Likes

Comments

Igår var det en lugn dag, var längesedan man hade en helt ledig helg. Det var väldigt behövligt för min del👌 Jag plockade ihop i lägenheten, åkte in till stan en stund där jag träffade Emma och Julia. Vi tog en fika sen åkte jag med hem till Emma där jag sovöver😊 Vi åt massa godis och gjorde hemmagjorda hamburgare, en riktig hit👏
Just nu sitter jag på Svingeln och väntar på bussen till Partille. Ska tvätta och plugga idag! Eller jag ska försöka plugga iallafall😉

Likes

Comments

Detta är det sjukaste EVEER! Att vi efter tre år tillsammans får utdelning på riktigt och att vi får göra det här som sista grejen. Vet inte och jag ska skratta eller gråta🙈 När vi fattade i finalen att vi tar hem det så kom tårarna och känslorna! BÄSTA HELGEN I MITT LIV!

Svenska mästare 2014-2015

Likes

Comments

Inte så jätte långt kvar till studentdagen nu, WIIIIIIIIIIII!! Känns helt galet alltså.. Jag har redan köpt min studentklänning som jag är ganska nöjd med faktiskt. Den kommer från Ivyrevel och är i spetstyg med öppenrygg. Men jag är lite halv osäker om jag ska köpa en till så jag har ifall det blir alkoholregn som det nog kommer bli på utspringet och på flaket. Vill gärna ha en fräsch klänning till kvällen 😉 Blir nog en billig på Gina eller något. Hittade tre stycken svinsnygga studentklänningar som jag inte hade bangat att ha i gaderoben!

Chichy.se
Zara.se
Ida Sjöstedt

Likes

Comments

På fredag drar vi oss mot Jönköping och vårt sista steg 5.. Känns lite konstigt att jag snart inte är junior längre och att jag inte kommer få spela med detta underbara gäng längre!.. Kanske låter lite patetiskt men det här har varit min familj i mina snart tre år här i Göteborg, men det är ju så! Vi har umgåtts nästan varje dag i de tre åren, inte bara på handbollsplanen utan i skolan och mycket utanför också.. Så sjukt vilken resa vi gjort tillsammans!💛

Steg 5 är det vi har sett framemot och har tränat för hela året. Känner mig inte så nervös utan bara stolt och glad. Tror vi alla kommer njuta av detta sista SM med varandra👍👌

Likes

Comments

Mina favoriter just nu i skoväg! Blivit helt förälskad i märket Oill och hittade så många snygga när jag var på Goopy i Kungälv😍 När jag får pengar över ska jag köpa ett par! 

Och de högklackade skorna de har på Zara är ju typ för snyggt för att vara sanna! Jag är mest förälskad i de blå, älskar färgen och snörningen på dom.

Oill
ZARA

Likes

Comments

Det är inte långt kvar till Rhodos nu😍😍😍😍 Är kanon taggad!! Förutom Rhodos åker jag och Marcus iväg utomlands i sommar. Därför känns de extra kul att kolla bikinis till sommaren, när man har resor att se framemot!

Direkt länk på bikinin. 

Minkpink
Nly beach
Vero Moda 

Likes

Comments