Var äntligen hos frisören i förrgår! Har velat (och behövt!) klippa mig länge nu, men har inte riktigt tagit tag i det. Dels för att jag inte haft tid, men även för att jag inte vetat vilken frisör jag skulle gå till, eftersom jag inte alltid är hos samma frisör. Men ska börja med det nu, för jag blev riktigt nöjd med resultatet!

Har haft kort hår innan, men har alltid sparat ut det igen. Tänker dock ha det kort nu ett tag eftersom jag trivs bäst i det. Detta var första (!!!) gången som jag färgade håret. Främst för att jag är så blond i mig själv, men ville ha det lite ljusare så att det ser fräschare ut. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

"When you try your best, but you don´t succeed... When you feel so tired that you can´t sleep. Stuck in reverse." Chris Martin beskriver exakt hur jag känner just nu. En känsla av att inte räcka till. En känsla av att känna sig så värdelös och oönskad. En känsla av att känna sig så tom inombords och inte veta vart man ska ta sig till. Hur jag än gör, så gör jag alltid någon besviken. Tjejkompisen, tränaren, mamma, pappa, läraren... allt blir bara så fel. "Skärp dig"-tänker jag. Och ja, jag försöker verkligen.

Ibland undrar jag vad som hände med "hon" som aldrig oroade sig. Allt gick så lätt för henne. Men jag antar att självkänslan försvann med åren. 
Likes

Comments

Alla känner vi nog igen oss i situationen när man behöver plugga inför ett prov. Först får man reda provet och då tänker man: nu jävlar ska jag ta tag i det (!) och planerar in dagar som man ska plugga, sen blir det inte riktigt som man har tänkt sig och man orkar inte riktigt att ta tag i det. Så för att ta tag i det har jag idag fått muta mig själv med snacks, kaffe & tända ljus.

Likes

Comments

Det här är alltså mitt allra första blogginlägg (!!!) och jag har egentligen ingen idé om hur jag ska börja, men den senaste tiden har det varit väldigt mycket och jag har haft många tankar i huvudet som inte velat försvinna. Eftersom jag är en dålig människa på att prata om mina tankar, tänkte jag istället få ner dem i texter som jag kommer lägga ut här. Bilderna kommer från mitt nya favoritställe.

Likes

Comments