Då har det blivit vinter... igen. Är jag de enda som mår dåligt av när vintern kommer? Det är som att mörkret och kylan suger ur mig all energi och lust att hitta på saker. Får till och med nästan som ångest vilket inte är så kul..

Har fått ett tips om att börja göra bullet-journals, som det heter (om du inte vet vad det är så kolla här: https://www.pinterest.se/Sumana/bullet-journal/?autologin=true). Visst, är kanske inte så bra på det (än), men det blir nästan lite meditativt att få klottra ner saker. Så får se hur länge jag håller på (är nämligen bra på att starta projekt som jag sedan inte fortsätter med) ;)

KAKTUS

Gjorde ett spontanköp igår när jag, mamma och pappa va ute på en liten tur. Vi åkte inom blomsterlandet eftersom att mamma skulle handla växter och så hittade jag en kaktus som fick följa med hem. Jag tänker att en kaktus behöver ju inte så mycket vatten, vilket passar mig som alltid glömmer att vattna. :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fil & flingor, te och kanske den sista sommarkvällen för i år. Jag går igenom årets sommar i huvudet och inser att jag knappt uppnått något av det som jag tänkt i början av sommaren. Jag har så mycket jag vill göra från att bli bättre tränad, till att ägna mer tid åt bloggen. Å andra sidan har jag ingen aning om var jag ska börja. Jag har iallafall bestämt mig nu för att köpa en laptop, vilket även kan göra det lättare för mig att blogga (ni får gärna tipsa i kommentarerna om vilken man ska välja, framförallt mellan PC och Mac). ;)

Dock så känns det som jag aldrig har tid över till att "uppnå saker". Är det inte skolan ska man ta sig till och från träningar och matcher, samtidigt som jag vill vara en bra flickvän och vän. Suck.. Kanske blir det lättare att ta tag i saker om jag sätter upp mål? Återkommer mer vidare info! Ni får ha det så bra sålänge, hörs snart! :)

Likes

Comments

Söndag morgon började i katastrof med stress, en missad buss och regn. R hade sovit över hos mig och jag & E hade bestämt att vi på förmiddagen skulle till Malmö och delta i Pride-karnevalen. Efter att jag och R missat bussen in till stan (vilket inte var otippat) fick jag skjutsa hem honom istället, sedan ställde jag bilen på tågstationen. När jag och E väl kom fram till Malmö påminde vädret om att det är Svensk sommar. Regnet öste ner och från att ha varit riktigt peppade på karnevalen, var vi inte lika entusiastiska längre. Efter en lång väntan i regnet kom solen äntligen fram och tåget började röra på sig.

PRIDE

"Let´s start a riot to show our pride. LOVE CONQUERS EVERYTHING!!"

Jag blir så glad av att se alla som deltar i pride och kämpar mot de normer som vi fortfarande (!!!) har i samhället. Det borde vara en självklarhet att få älska vem man vill utan att någon annan ska lägga sig i. Samtidigt så vet jag att det är mer accepterande att vara bi- eller homosexuell idag, än vad det var för bara några år sedan och jag avundar er som fått ta såå mycket skit genom åren för kärleken. Er som gav starten till en större acceptans mot HBTQ. All respekt till er.

Tyvärr finns det fortfarande mycket att jobba mot och det finns en anledning till att pride fortfarande behövs. INGEN ska behöva känna sig otrygg med att komma ut med sin läggning. ALLA ska få vara den dem är. Så snälla stå upp för din syster/bror, klasskompis, granne, lagkamrat, släkting, ect. Du själv hade velat det samma om det hade varit du som varit i sitsen. Tillhör du själv HBTQ och tycker det är jobbigt? Snälla ge inte upp!! Stå upp för dig själv. Det kommer bli lättare, jag lovar. Störst av allt är kärleken, xoxo.

Likes

Comments

Självplockning

Att plocka bär på sommaren har blivit som en tradition i vår familj. Igår åkte jag och pappa till ett nytt ställe utanför Önnestad där vi plockade hallon.

Min bror hade dessutom namnsdag igår och min kära mormor tog med sig någon slags bull-bakelse, som var något av det GODASTE jag ätit.

Nya skor

Det är något speciellt med att köpa nya skor. Denna gång blev det ett par sandaler från Birkenstock. Jag har innan tagit mammas par som jag använt flitigt, men nu när lönen äntligen kom passade jag på att köpa egna. Jag stod länge och tvekade mellan helvita (som övrigt också är jättesnygga) och dessa, men eftersom jag vet hur klumpig jag är hade de vita inte varit vita så länge. Därför blev det svarta.

Likes

Comments

Jag vet inte hur många gånger jag sa till dig: "vi är bara vänner". Jag såg hur du spelade med och någonstans långt inne avundade jag dig att du aldrig gav upp. Efter ett tag väcktes en känsla hos mig som blev starkare för varje gång vi sågs. En känsla jag aldrig känt förut.

Du fick mig att känna mig bortskämd och jag såg saker hos dig som du själv inte insåg att du hade. Du blev i mina ögon helt felfri och jag skulle kunna göra vadsomhelst för att se dig lycklig. Detta var något helt nytt för mig och jag började se ett mönster till en helt ny vardag. Jag blev som beroende av att få vara med dig. När jag var med dig så ville jag aldrig lämna dig och när jag inte var med dig var nästa gång vi skulle träffas det ända jag kunde tänka på.

Det jag inte var beredd på var hur denna känsla kunde vara så skör. Med minsta lilla tvekan eller missnöje kan allt brista. Som jag sa till dig: "jag vågar knappt planera saker med dig en månad framåt". Inte för att jag är osäker på dig och mig, utan på grund av rädslan av att känslan en dag ska försvinna. Låt oss ta vara på denna tid, för rätt som det är så är det över (vill inte heller tänka på det). Tills dess lovar jag att alltid försöka vara en så bra version av mig själv som jag bara kan. Jag har inte mycket att ge, men det jag har ska du få.

Länge leve vi.

Likes

Comments

Äntligen har lovet börjat och nu kan man äntligen sova ut på morgnarna. Och sovmorgon innebär pankaksfrulle!!

Söker sommarjobb

Håller även på att skriva ett CV eftersom jag har planer på att fixa ett sommarjobb. Tänkte köra in till stan och lämna CV:t i alla möjliga butiker som skulle kunna ta in en sommarjobbare. Har redan ett jobb som jag säkert kommer få, men eftersom detta bara varar i två veckor så vill jag hitta ett till. Så om du har något tips på ett jobb i närheten av K-stad så får du gärna höra av dig (hehe).

Bjuder på denna

Likes

Comments

Sluta jämföra

Trött, avslagen och med utsmetat smink sjunker jag ner i soffan efter en lång skoldag. Jag tar upp mobilen och skiftar mellan de olika apparna när jag slås över hur fullkomligt felfri den ena bilden efter den andra är. En bikinibild på stranden, en bild på Time Square i New York, eller en bild på ett gäng som sitter och äter och ser ut att ha hur trevligt som helst. Dessutom har alla bilderna perfekt ljus, mästerlig skärpa och personerna på bilderna skulle alla dagar i veckan allihopa kunna vara modeller. När jag ser dessa bilder och halvligger där i soffan med mitt utsmetade smink och fettiga hår, kan jag inte undvika att tänka på hur grått och trist mitt liv känns i jämförelse. Hur mitt liv inte är fyllt med äventyr utomlands, eller med sena utekvällar som slutar med kaos, eller för den delen att jag inte har värsta modellkroppen och inte kan lägga ut snygga "pose-bilder".

Något som tyvärr bara är att inse är att det alltid kommer finnas någon som är snyggare, rikare, mer framgångsrik, eller bättre på det ena eller det andra än dig själv. Men det är okej! Om du mäter din egen lycka med någon annans är det bara du som förlorar på det., eftersom vi har en förmåga att överskatta positivitet i andra människors liv. Visst, det är skitlätt för mig att skriva att jag ska sluta jämför mig med andra och vet själv att jag om mindre än 15 min kommer gå in på instagram och scrolla genom alla perfekta flöden iallafall. En tanke att börja med i rätt riktning är att alla försöker få fram den bästa sidan av sig själv på sociala medier, vilket betyder att deras liv inte alltid ser ut så. Ibland ska man också bara "stänga av" och inte ta in de budskap som bombarderar oss varje dag- om hur vi ska leva och se ut. Ta inte till dig. Låt allt bara flyta förbi. Jag hejar på dig!!

Likes

Comments

Var med E på stan igår och detta resulterade till mer pengaspenderande än vad som egentligen var tänkt (hehe). Köpte totalt en stickad tröja, ett par byxor och en bikini. Tröjan fick dock inte vara med i inlägget (då jag redan svettat ner den och den ligger i tvätten).

Köpte alltså en bikini i februari (!!!). Brukar aldrig hitta en bikini som jag är riktigt nöjd med, så kände att jag då lika gärna kunde köpa denna nu eftersom den både var snygg och satt bra. För är det något jag lärt mig om bikini-köp så är det att man aldrig hittar en snygg som passar när man väl behöver en.

Köpte också ett par ascoola, randiga byxor med marinblå ränder.

Likes

Comments

Vi startade kvällen med pizza-mys i A:s systers lägenhet (ångrar att jag inte tog bilder). Därefter gick vi till Kulturbolaget där Hov1 hade sin spelning. "Bara läs det jag skriver, åh du kommer förstå.." Med bra platser, fina vänner och bra musik, kunde kvällen inte bli mycket bättre.

"Jag vill va, jag vill va, jag vill va allt för dig.. snälla va, snälla va, snälla va snälla va svag för mig"

"Vi är farliga som ammo över bröstet. Mitten av staden med ekande röster, för fågeln Fenix så vi föder i glöden. Fatta tycke, fattar rätt, fattar allt som jag gör dig"

Kvällens motto: "ska vi fast vi inte borde, fast vi inte borde?" Konserten var slut tidigare än vi räknat med, så visst hade vi tankar om att dra ut. Tyvärr hade inte alla leg med sig, så den idén dog ganska snabbt. Men vi var nöjda ändå (och ganska trötta), så vi tuffade snällt tillbaka till k-stad med planer på nya äventyr.

Likes

Comments

NYA PJUX!!

Var hos optikern i fredags och skulle kolla mina ögon eftersom jag har beställt nya glasögon. Tror de ska komma om ca 2 veckor. Efter det hade jag fysträning, men innan det så hade jag lite tid att gå på stan och gick då in på Donna. Där hittade jag ett par Eytys för halva priset och jag har behövt nya skor ganska länge nu så när jag såg dessa kunde jag bara inte motstå att köpa dem.

Tattoos

Har också gjort mina första två tatueringar(!!!) Har länge velat tatuera mig och nu när jag fyllt 18 så kändes det rätt att göra det nu. Jag gjorde det med E som redan hade en tatuering, men som också gjorde två nya. Den första tatueringen jag gjorde var årtalet 1966 på baksidan av överarmen. Båda mina föräldrar föddes det året och eftersom jag ville ha en tatuering som påminde om dem, passade det med detta. Min andra tatuering föreställer en romersk femma och jag valde det eftersom fem alltid har varit mitt turnummer och för att jag alltid vill ha nummer fem på matcherna.

Likes

Comments