Header

Hej mina nu "inte så många läsare".. haha.. har inte bloggat sedan 5 februari så det är förståligt. Har mina trogna följare som pojkvän, mamma och bästa kompis jag nu ska göra glada och posta ett inlägg för. Frågan som ställs, vad har jag gjort under dessa nästan 5 månader? Jo, jag har fått sommarlov!!

Vägen till sommarlov har varit en berg och dalbana, mycket sorgligt har hänt men livet går vidare och man lär sig alltid något under vägen... har även haft vissa otroligt roliga minnen som resan till Sestriere med några av mina underbara kompisar + pojkvän!

Nu är det iallafall sommarlov och jag skulle ljuga om jag sa att det är underbart. Några dagar efter skolavslutningen trilla av jag hästen och skada mig rejält och går därför på kryckor, det känns så jobbigt!! Har i princip legat i sängen hela lovet, fast nu överdriver jag lite, har varit i Smögen och firat midsommar vilket var jättekul, umgåtts med vänner som man inte har tid med under intensiva terminer och har umgåtts med min pojkvän mycket osv.

Istället för att klaga ska jag försöka njuta av att vara ledig, därför tänkte jag att det vore perfekt att börja blogga! Så vi lär synas inom mindre än fem månader kan jag lova ;)

Från midsommar

Kristoffers födelsedag & me and Siri

KRAM

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu vart det ett tag sen vi sågs, men kände inspiration att komma tillbaka nu! Har varit en väldigt jobbig period denna vintern med väldigt mycket i skolan och haft öroninfektion sedan november... Men nu känner jag mig mycket bättre och vill ha en plats att dela min bilder och tankar med.

Utöver all negativitet har jag varit i Indien som var fantastiskt. Det var ett ayurveda ställe som betyder väldigt hälsosamt!! Dagarna började med 1h promenad, 2,5 h yoga sedan sol och bad och vid 5 tiden varje dag hade vi 2h massage. Utöver åt jag riktigt nyttig mat och massa tabletter!! Men de gjorde susen i min kropp!! Har inte längre ont i mina knän som är otroligt, då jag har haft ont i ca 4 år..!!


Sen när jag kom hem fyllde jag 18!!!! Äntligen

Nu är livet faktiskt väldigt bra!! Skolan går bra med mycket plugg och jag har underbara vänner som jag ska åka till Alperna med nästa vecka!! Nu är jag tillbaks och ska bli bättre än någonsin

Likes

Comments

Tips i stockholm är mood gallerian!! Så himla fräscht om man jämnför med göteborg.

Likes

Comments

VARIT I HUVUDSTADEN med klassen- vilket vart underbart!! Museum, slottet, riksdagen, opera, shopping och framförallt god mat.


Likes

Comments

brunch hos mysigaste sara

Likes

Comments

min nya crush är att ha synliga strumpor med den där lilla extra detaljen. när jag var i paris sÅ såg jag DENNA FASHIONISTAN som var så välklädd och hade adidas och glitterstrumpor- och jag smälte. från att alltid att ha hatat sockor så blev detta en kärlek. har nu beställt hem från cos. (som ni kan hitta här)

Likes

Comments

Nu kom jag precis hem från skolan och sitter och funderar på hur man startar igång en blogg..? Kom på idén att ha en"get to know me tag" men vi får se hur de blir med det när jag kommer hem för nu har jag lite bråttom för jag ska nämligen till Paris! Om 1 timma kör pappa mig till flygplatsen och då hoppar jag på planet!

Nästa gång hörs vi från Paris - Au Revoir!


Bilder från förra gången jag var i Paris

Likes

Comments

Instagram@bexellhanna