Hur mycket jag än har velat blogga de senaste veckorna har jag tålmodigt väntat tills nu. Jag har inte haft tillgång till min systemkamera förrän idag och eftersom att jag vill fokusera på att ha bra bilder här på bloggen har det inte varit nån idé att blogga förrän nu.

Imorse var jag ute och sprang lite mer än 7 km med pappa men det började REGNA halvvägs tillbaka... På det hade jag även träningverk sen igår då jag sprang 11 km så det var obviously inte världens bästa joggingrunda hah... Jag tycker dock att det är väldigt skönt att springa innan frukost för då har man liksom hela dagen kvar på att göra andra grejer. Rekommenderar. Helt. Klart.

Jag och min syster kom hem sent igår efter att ha varit bortresta i en månad så idag har jag för det mesta packat upp och omorganiserat min stökiga garderob.

Har verkligen saknat min lilla vovve såå mycket!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej, det är då mitt första inlägg på vad jag hoppas kommer bli något jag kommer ägna min tid åt mycket i framtiden. Jag ska försöka få upp någonslags bloggdesign med bilder o.s.v. så småningom och börja uppdatera den här bloggen regelbundet.

Jag planerar att lägga upp mycket inspirerande bilder som jag tagit själv och även att skriva om vad som händer i mitt liv. Du kan vänta dig mycket om skönhet, mode, musik och vad jag som fjortonåring har för tankar och åsikter.

Likes

Comments