Hemma efter livets chill vecka. Oj vad vi har njutit, bara varit, gjort exaaaaaakt vad vi velat och laddat för skolan. BEHÖVLIGT

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jobbade kassa igår från halv tio till fyra tiden och tog sedan helg, efter två dagars jobb, hehe. Det är faktiskt 100 gånger jobbigare att sitta i kassan än vad man tror. Stackars ryggen haha. Hade iallafall lite roliga planer för kvällen vilket var......


Liseberg med bästisen! Och för att se Peg Parnevik hehe. Snäll som Emelie är hängde hon med mig när jag fråga om hon ville följa med mig och glad var jag för det, så mysig och hääääärlig kväll!!

Vi var där bara 10 minuter innan hon skulle gå på scenen men kom nästan längst fram ändå. Vi var inte där för hennes musik (vi kunde typ 2 låtar) utan bara för att se henne. Tycker Peg är underbaaaaaar och älskar hennes podd hon och Penny har. Det var kul att se och speciellt när ca hela hennes familj och släkt var där. Kändes som publiken bestod av familj och mig och Emelie hehe.

SJÄLVKLART lite fan bilder. Älskar bilderna. Och världens sötaste Mia alltså, jag var dock lite feg först och våga inte fråga efter bild men Emelie puscha på och det är jag ju ofc glad över, hehe.

Efter massvis med bilder gick vi runt på Liseberg i någon timme, spelade lite men vann inget (har aldrig tur på sånt???) pratade, tog bilder och bara hade det beeezt. Vi sa också att vi måste åka oftare till Lisse, för det är ju mysigaste stället och bara kul att gå runt. Bästa kvällen med bästa kompisen, kan inte bli mycket bättre!!!!!!!!

Likes

Comments

När kan du vara dig själv till 100 %? När jag känner mig säker i omgivningen. När jag träffar nya människor är jag dock tråkigt nog oftast lite blygare och mer tillbaka, men jag försöker alltid vara mig själv och inte spela någon annan. Jag tror att ju mer man vågar vara sig själv desto mer växer man som person i andras ögon! :)

När grät du senast och varför? Senast jag grät var nog någon gång förra veckan när jag kollade på SKAM. William kom tillbaka<3 Skämt o sido, jag gråter inte ofta utan håller det hellre inne och låtsats som inget. Även om jag är känslig och lätt blir ledsen gråter jag inte så ofta.

Tre saker du avskyr? Det är mycket saker hehe. Men kontrollfreak som jag är så avskyr jag när det är stökigt omkring mig, när saker inte går enligt planer och småkryp.

Hur är/var du i skolan? Jag har nog varit lite olika eftersom jag har gått i flera skolor och i väldigt olika klasser. I lågstadiet/högstadiet var jag nog bara "en i gänget", syntes inte mest men var ändå med och hördes. När jag började Hvit var jag nog otroligt tillbaka och väldigt blyg. Kände mig osäker och passade inte riktigt in. Nu tycker jag att jag är mig själv och inte bryr mig vad resten av klassen tycker. Måste bli bättre på att räcka upp handen dock hehe ;)

Vad blir du stressad av? Sena bussar (får paaaaanik om min buss är minsta minut sen), att ha för mycket saker planerade under en dag (gillar hellre att ta det lite som det kommer) samt att jag blir stressad över allt jag vill hinna med men inte har tid till. Vill göra så mycket saker<3

Hur tror du att andra uppfattar dig? Usch vad jag hatar sånna här frågor. Jag vet inte?! Hoppas på glad, snäll och omtänksam. Lite rolig och att jag är mig själv.

Hur uppfattar du dig själv? Ännu svårare att svara på. Jag kommer ju oftast på dåliga saker men jag skulle säga att jag är glad, har lätt för att skratta och omtänksam. Mina vänner betyder allt och lite till och jag vill göra allt för dom<3

En situation som du tycker är jobbig/pinsam? Att prata inför mycket folk. Eller egentligen inte! Jag har inte svår för att prata, men när jag blir tvungen , tex att hålla ett tal för klassen tycker jag det kan vara en jobbig situation. En pinsam situation är ju självklart när man snubblar (klumpig som man är) och kollar om någon såg. Jobbigt.

Tre saker om dig själv som inte många vet? Jag älskar att kolla på sporta i alla former, är rädd för havet och hatar att prata i mobilen.

När känner du dig som vackrast? När jag är sådär brun och håret är solblekt.

Något du funderar mycket över? Jag funderar på allt. Lite för mycket. Övertänker nästan allt vilket är jobbigt och något jag försöker jobba bort sakta men säkert! Men jag tänker extra mycket på framtiden och vad jag ska göra, får sån ångest av det men längtar samtidigt tills skolan är över! :D

Likes

Comments

Har ett gäng bilder kvar från sista dagen vi var inne i NYC, hann med en massa saker och har snart checkat av allt på min lista hehe. Några punkter kvar men det tar jag nog med ett gäng tjejkompisar när vi är några år äldre :)


Det här var den fina synen vi mötes av när vi gick av tåget och kom ut ur stationen. Kan vi ta och stanna upp en stund och njuta? Jag blir lika glad i hela kroppen när jag möts av detta. Livet, farten, människorna, husen. ALLT.

Sjääääälvklart med kameran i handen. Typiskt mig på semester hehe. Fotar allt och alla. Fotar oftast en gång för mycket, men hellre det än att ångra tänker jag!

Vi gick nästan direkt till ett ställe som hyrde ut cyklar. SÅ värt, för 8 dollar var fick vi cyklarna i 2h. Vi tog oss bort till Central Park för att cykla (of courseeeee) och det tog oss lite mer än 1 timme att cykla runt hela. Visst tror man inte att parken är speciellt stor? Men det är ca 1 mil runt hela faktiskt. Kändes nästan som man var hemma i Slottskogen ett tag haha. Men! Det var verkligen värt och super mysigt, tips om man vill komma "bort" från storstaden en timme eller två!

Sen dog vi, typ hehe. Det var lite mer än 30 grader och SÅ varm när vi cyklade men inte var det stopp där. Vi gick runt ett tag, vidare till Whole foods och till ännu en park. Mysigt och minst lika kul att kolla på alla människor. Vid fyra tiden styrde vi stegen mot 230 Fitfh som är en känd Rooftop bar på 5 Avenue. Dooooock var det 21 års gräns och det gick inte heller att komma upp även om jag var 18 (vilket jag inte är än ju hehe) och Katrins snack.. Synd men tar det nästa gång!!!!!

Likes

Comments

Låter bilderna tala för sig. Magisk kväll och känslan under konserten går inte med ord att beskriva.

Likes

Comments

Åker hem imorgon kväll, så har ikväll och en stund imorgon kvar. Kommer sakna detta men ska bli skönt att komma hem & börja nya jobbet!!!!

Likes

Comments

Inte många som vet om att New York inte bara är skyline och fancy houses. Knappt jag visste detta förrän till första gången hos min moster. Men visst är det fint? Bara åk 50 med bil så får du en helt annan syn på det hela. Vi stannade vid vägen och tog några bilder. Skulle kunna stå här hela dagen hehe. Får typ ett inre lugn. Mmmm om Sverige kunde haft mer av detta.

Likes

Comments

Jag älskar ju denna staden. Med hela mitt hjärta. Till månen och tillbaka. Tredje gången jag är här och jag blir minst lika glad, förälskad och fascinerad som första gången jag gick på dessa gator. Om det är någonstans jag vill flytta direkt efter gymnasiet är det hit jag ska. Punkt slut.

Stannar alltid till och tar några bilder på gatan när det är lite mindre bilar, vilket är svårt att tajma in haha. Sägs ju vara "staden som aldrig sover", alltid något som händer! Blev inte så länge vi hängde här inne idag men ändå hann vi gå nästan 13 km, i ösregn.. Efter dessa bilder och en vända i någon affär bestämde sig himlen för att öppna sig, alltså verkligen.

Här ser det dock inte ut som något för världen, men uuuusch vad det regnade. Värsta regnet jag varit med om. Och alla som känner mig vet att jag HATAR regn haha. Som tur är har jag några dagar kvar innan jag hoppar på flyget hem igen. Jag hoppas på bra väder hemma i Sverige när jag kommer!!!!

Likes

Comments

Instagram@hannabergenn