Efter några dagar ledigt var det faktiskt skönt att börja jobba igen. För er som inte vet så jobbar jag i ett tävlingsstall för Sandra och Björn Carlsson, trivs hur bra som helst och är så tacksam för detta jobbet och mina underbara chefer som inte bara en utan två gånger har tagit mig under sina vingar och erbjudit mig jobb när det känts lite extra tufft..

Började jobba här oktober 2010 slutade november 2012, testade lite andra jobb och började september 2015 igen.Fina Vera Wang blev nyfriserad ikväll och taggar inför clinic för självaste Rolf Göran Bengtsson på Onsdag, även Brenda Lee ska med så även hon blev fin. Något hon själv tyckte hon kunde vara utan. Vera däremot älskar att bli klippt, tycker det kliar skönt och lägger sig nästan på en 😂

/ Hanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter några lediga veckor för Deyira kopplade vi idag släpet o körde upp mot ridhuset för att rasta lill stjärnan lite, pappa följde snällt med. Vad hade man gjort utan föräldrar ?.. Deyira var laddad som bara den o verkade tycka det var skönt att komma igång igen.

Joggade mest i skritt o trav men tog även några varv i galopp för att bli av med lite energi. Kändes bättre än vad jag hade förväntat mig. 😁


pappa o Deyira

Ha det bra /Hanna ​

Likes

Comments

Avslutade året i Göterborg tsm med Julia Linnea och caroline, blev ett galet bra avslut med fest, god mat, tonvis av skratt, några missade bussar och även en och annan felåkning.

Gillar storstadslivet men det var skönt att komma hem till lilla Kvänjarp nu i em, även om jag önskat att våran lilla gård låg utanför en något större stad..

hoppas ni haft en bra start på nya året!


Likes

Comments