​Hej alla fina! Idag har vi tagit skolfoto/klassfoto eller vad man nu säger haha. Själva klassfotot tyckte jag blev riktigt bra, iallafall det fotot jag såg. Alla i klassen var dock inte med på fotot för vissa var sjuka och vissa vägrade vara med så det är ju lite tråkigt men jaja. Imorgon så har vi sovmorgon och det är väldigt skönt, ska dock ställa klockan lite tidigare imorgon så jag kan plugga lite på matten. 

Vi slutade rätt tidigt idag, vi slutade 15:20 och annars brukar vi sluta 16:10 om det inte är fredagar för då slutar vi 11:20. Så jag och mina kompisar hann med 15:24, men tåg möget var ju försenat som vanligt så jag missade min buss med 1 minut. 1 minut!!! Så jävla onödigt, och dem bussarna går bara 1 gång i timmen så jag fick vänta på stationen i 1 timme :)) känner ni lyckan?

Nu ska jag sova! Godnatt allihopa så hörs vi!

/H

Likes

Comments

Hej alla fina! Hoppas er måndag har varit bättre än min, idag började jag klockan 10.00 alltså hade jag sovmorgon för annars börjar jag 8:30 så det var skönt att sova ut en timme extra än vad man brukar. Jag käkade frulle och cyklade till bussen, sen tog jag tåget till Kristianstad och jag mådde helt okej. Men när jag väl var i skolan och väntade på att historia lektionen skulle börja så mådde jag jätte dåligt och jag brukar inte vara den personen som blir sjuk, men men.. Jag hann vara med på historian innan jag åkte hem och det var väldigt bra eftersom om 1 vecka har vi prov i det och läraren hade en genomgång på vilka saker som är grundläggande så nu vet jag vad jag ska plugga på iallafall.

Ska ändå till skolan imorgon även om jag inte är helt 100, bara för att vi har en muntlig redovisning imorgon och så är det skolfoto.. Är så sjukt otaggad på det, men aja.. Nu sitter jag och skriver lite på psykologi läxan som vi har tills imorgon och snart kallar sängen för jag är helt slut.

Ha det bra så hörs vi!

/H

En liten bild på mig och min lillebror från igår! hur söt är han inte?

Likes

Comments

Hej alla fina! Äntligen ska jag börja blogga igen, har saknat det en hel del så det ska bli väldigt skönt att starta om bloggen på nytt igen.

För er som inte läste min blogg innan och inte har en aning om vem jag är så heter jag Hanna Bengtsson, jag är 16 år gammal och bor i Skåne. Jag är intresserad av musik, att sjunga och att vara med mina kompisar. Jag har precis börjat gymnasiet och jag går samhällslinjen, och där trivs jag jättebra. Måste dock pendla eftersom jag går i Kristianstad, men jag tycker inte det är något problem än. Visst, det har varit en massa inställda tåg och förseningar men jag tror att det kommer vara mycket värre när det väl blir vinter. Min klass är bra också, sjukt härliga personer. Det finns liksom ingen man såhär ogillar, eller är jobbig så det är väldigt skönt.

Idag tog vi en tripp till Helsingborg där pappa skulle köpa något på en viss affär som jag har glömt namnet på såklart, så vi gick in på Ikea och käkade lite och köpte lite grejer. Jag köpte rosa doftljus och kaktusar till mitt nya rum, jag skulle egentligen inte köpa det utan jag skulle enbart köpa kaktusar men ljuset luktade så gott så jag kunde inte låta bli helt enkelt. Sen så gick vi inom Väla och kollade i några butiker, jag köpte 2 stycken ursnygga polotröjor en svart och en grå. Det var 2 tröjor för 249kr så jag kunde inte låta bli.

Just nu sitter jag och käkar nyponsoppa och snart ska jag gå och lägga mig.

Ha det bra!

/H

Likes

Comments