Längesen det kändes så gött med fredag!
Kan ju vara för att imorgon vankas fest, och inte vilken som helst! Vill ni hänga med så får vi se om jag uppdaterar på snapchat (hannaabeckman), kan inte lova men ska försöka.
Inte nog med att det är fest imorgon så är det soool idag och jag och brudarna for på stan efter föreläsningen, strosa lite, käka lite och plugga lite.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vilken konstig hållning jag har på bilden ser jag nu. Aja, skit samma tänker jag då ingen är perfekt!

Full fart på skolan och med fixet för lördag! Vad jag tjatar om det nu då, fast det är ju inte så konstigt! I skolan är det bedömning som gäller och nu står formativ bedömning på schemat.

Ja, det var väl det jag ville säga för nu. Ett sånt där inlägg som kommer gå till historien som det roligaste och mest intressanta ever!

Likes

Comments

Tisdag och full fart mot helgen, typ!
Men kommer gå så sjukt fort och det är saker att göra både på skolan och till festen.
Idag var jag med Lisa och Frida och handlade det mesta. Vi satte oss även på stan och fixade lite saker. Wiihoo!

Likes

Comments

Igår var det finväder IGEN (!). Man har ju blivit lite bortskämd under helgerna att det varit stålande sol. Jag har ju dock jobbat de senaste helgerna så jag tackade inte nej till en ledig söndag i solen. Det blåste dock lite så satt inte så länge vid sjön innan jag gick hem.

Idag har jag, Frida och Lisa varit och kikat på lokalen som vi ska ha fest i på lördag. Ska bli så roligt och är så taggad!

Likes

Comments

Idag har det varit full fart på jobbet, men som vanligt är det så roligt!

Idag struntade jag i bilen och tog mig en promenad både dit och hem så från 8.45 till 20.00 har jag alltså suttit i typ 15 min, annars har mina ben varit i rörelse. Haha, rolig info va? Men det var så härligt väder så det vad bara gött att få lite d vitamin på vägen dit och så underbart att delar av vägen blivit bar! Hem var det lite jobbigare för både kropp och knopp, men desto skönare att komma hem och få lägga benen i högläge!

Likes

Comments

Sååå underbart med sol och värme idag, trots lite blåst också! Nackdelen är dock att fötterna bli är dyngsura eftersom att all snö smälter. Hade gärna sett att solen varit framme men någon minusgrad. Vill att det ska vara snö kvar i påsk!

Likes

Comments

Jag saknar henne!
Typ en och en halv månad tills vi ses!
Can't wait!

Likes

Comments

Ännu en jobbhelg är över.
Trött är jag men samtidigt är det så roligt och tiden bara springer förbi.
Trots att det ibland blir strul med kaffemaskin eller liknande så händer det saker hela tiden och problem man måste lösa!
Så kul!

Imorgon är det seminarium redan halv nio, det kändes ju lite halvjobbigt när man jobbat nästan hela dagen idag, men det är smällar man får ta.

Hörs

Likes

Comments

Idag har vi jobbat i grupper med att göra bedömningsmatriser. Ganska svårt att väl komma igång och veta hut man ska formulera sig och så, men vi fick ju ihop nått i alla fall.
Imorgon är det dax att göra ett matematikprov, kan bli spännande!
Dagarna liksom flyter på, kursen går lite som på halvfart känns det som samtidigt som det är lite att göra. Ja jag vet, det låter ju lite halvkonstigt men så är känslan.

Likes

Comments

Här var det ju inte så mycket aktivitet. Sorry for that!
Det har hänt saker, jag var hemma bland annat förra helgen och nu i helgen som var har jag varit och provjobbat, sen är det ju skola och allt vad det är där emellan!

Jag var ju som sagt hem till Jämtland förra helgen, så himla skönt och vi fick en underbar dag till fjälls jag, mamma och pappa!
Det var ju tänkt också att vi skulle ha en babyshower för klara men hon blev sjuk så vi var tvungen att byta dag och eftersom att jag inte kunde någon annan dag så missade jag den. Så himla typiskt men nästa gång jag kommer hem så hoppas jag få träffa lill-bebisen!

Nu senaste helgen var jag som sagt och provjobbade på Leos lekland vilket var så roligt, dagarna har bara swishat förbi och jag ska även jobba nu till helgen. Så kom och lek hos mig!

Annars är allt bra. Jag ska bli bättre på det här med bloggen så ni får lite fler uppdateringar

Bjussar på lite bilder från tiden som gått!

Blev ju typ bara bilder från dagen till fjälls, men det var ju så härligt så...

Likes

Comments