View tracker

Just nu befinner jag mig någonstans mellan Stockholm och Manchester.
Känns konstigt att jag inatt ska sova hos en främling i Leeds. Haha!
Ska i alla fall bli så spännande och roligt.
Hur mycket som kommer uppdateras här återstår att se, lär väl ha en hel del att göra så kanske inte blir mitt prio 1.
Ska försöka uppdatera på andra sociala medier istället.

Ha de gött för det ska jag ha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Just nu befinner jag mig någonstans mellan Stockholm och Manchester.
Känns konstigt att jag inatt ska sova hos en främling i Leeds. Haha!
Ska i alla fall bli så spännande och roligt.
Hur mycket som kommer uppdateras här återstår att se, lär väl ha en hel del att göra så kanske inte blir mitt prio 1.
Ska försöka uppdatera på andra sociala medier istället.

Ha de gött för det ska jag ha!

Likes

Comments

View tracker

Så fruktansvärt trist väder här i Umeå just nu! Känns skönt att åka ifrån det här på måndag och sen när vi kommer hem igen så kan snön få ligga fint på marken igen.

Ikväll blir det bio med brudarna!
Rapporten är så gott som klar och det blir tidig helg, sen åker vi på måndag som sagt! Nu är livet rätt så bra!

Just ja, så himla mysigt att bara springa över till grannen som bjuder på kvällsfika. En sån där bra kväll! Tack!

Likes

Comments

Vilken härlig dag!
Tänkte att jag skulle plugga på morgonen men kände igårkväll att jah behövde sovmorgon och jag ligger ändå i fas så jag sket i det!
Men det var så fint väder och blev så glad när Lisa frågade om vi skulle åka någonstans och gå en sväng och ta med oss varm choklad. Men hur kan man tacka nej till det? Så härligt att komma ut en sväng och nu är jag så härligt trött som man blir efter nån timme ute i kylan!

Imorgon blir det kanske plugg, en promenad och sen kika på hockey.

Likes

Comments

Idag är det torsdag vilket betyder helg snart men den kommer nog tillbringa några timmar med engelska rapporten. Vore skönt att endast ha en lektion nästa vecka och i slutet av veckan kunna börja städa och pynta men också börja packa för England.

Idag i alla fall började jag med att köra ett löppass och magpass på iksu innan jag pluggade med Frida på eftermiddagen. Sen kom vi ju på att vi måste införskaffa oss en madrass så vi kan ut och åka någon dag. Sååå roligt ju! Just ja, skrana heter det här uppe. Vadå skrana? Haha! Madrass it is!
Men nu blire åka av någon dag framöver! Wiihoo!

Likes

Comments

Åh vilka härliga dagar det har varit hemma trots att man haft saker att göra och plugget har inte varit prio ett. Därför var det lite att göra idag.

Att komma tillbaka till Umeå hade ju dock kunna varit lite bättre då jag insåg efter vägen att jag glömt mina nycklar! Jaaaa men hyr dum/glömsk får man vara? Haha alltså! Att någon på jouren skulle komma och öppna där på kvällen skulle kosta 600 spänn vilket jag kände att nää jag orkar inte! Så jag chansade att det inte skulle kosta att be kvartersvärden om hjälp idag så jag fick sova hos Frida! Vilken tur jag har som har henne.
Och mycket riktigt, kvartersvärden var så snäll och kom och öppna åt mig så jag kom in och där hade jag ju en extranyckel. (Ja man kan ju undra varför den var inne i rummet, men den brukar vara hos Frida men tydligen inte nu).

Allt löste sig i alla fall och det var ju skönt.

Just ja, i lördags så åt vi en tidig farsdagmiddag och jag och mamma gjorde lite tapas liknande middag. Såå gott och trots småbitar av allt så blir man så mätt.

Likes

Comments

Just ja, det var ju halloweenfirande i helgen!
Så rolig kväll och alltid lika roligt/skrämmande att kika igenom bilderna som togs under kvällen. Haha! Skrämmande för vissa bilder har man inget minne överhuvudtaget att man tagit och roliga för de flesta bilderna är ju ja... saknar ord.

Bjuder på några i alla fall

Sen såg de flesta bilder ut som denna 👆🏼

Likes

Comments

Åkte hem till Jämtland igår då jag måste sätta på vinterdäck och lämna in bilen, men också såklart för att få umgås med familj och vänner!
Var tänkt att jag skulle åka hem idag men eftersom att de varnat för snöoväder så vågade jag inte chansa att vänta en dag till.

Idag i alla fall har jag varit i Åre med mormor och sen fikade jag hos henne och morfar. Vad har jag sen gjort, lagat middag, promenerat med Texas och massa småpyssel som alltid behövs.

Så fin min mormor ❤️

Likes

Comments

Vart i hela friden tog den här kursen vägen? Kändes verkligen som att den nyss började och imorgon ska vi ut i skolorna och föra en matematikuppgift med några elever och därefter skriva en kort utvärdering sen är det klart!
Okej vi har två inlämningsuppgifter men jag känner mig klar med dem, tänkte bara läsa igenom och så på måndag då det ska vara inlämnat.

I och med att den här kursen är över är det bara engelska och svenska kvar och då ska vi tillbringa två av veckorna i England och när vi kommer hem därifrån är det advent och december, vilket betyder snart jul!
Herregud vad tiden flyger förbi!

Idag i alla fall så satt jag och Frida en stund och plugga innan vi tränade cx först för att sen köra ett pass i gymmet. Kvällen avslutades med att jag gjorde en svamppaj till middag och sen kikade öfk-Hammarby. Vinst idag igen för öfk!!

Nu blir det sängen, tidig morgon imorgon!

Likes

Comments

Igår var jag ut med min fina vän Frida! Och som alltid när vi är ut så spårar det på ett eller annat sätt. Haha! Men vi hade jätteroligt vilket jag alltid har i hennes sällskap!

Idag har jag kikat fotboll x2 med Åsa! Först thorengruppen som vann och sen öfk som utklassade Malmö! Bra lördag med andra ord!

Hahahaha alltså den sista bilen kan ju vara den fulaste och konstigaste bilden jag sett! Haha

Likes

Comments