Jag är mållös!
Matchen igår, öfk spelar ut Bilbao som slutade 7a i la liga i fjol. Så jäkla trist med ett kvitteringsmål för Bilbao i slutskedet av matchen, men samtidigt, 2-2 är inte dåligt!
Är sååååå glad att jag fick se den här matchen live, är något jag alltid kommer att komma ihåg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ser piggare ut än vad jag är! Men är såååå taggad på att åka hem imorgon, har ni hört det förut?
Haha!
Men nu har jag suttit här på skolan sen strax efter 8 och faktiskt åstadkommit lite, så jag tror jag snart ska bege mig hemåt och packa, städa och tvätta!

Likes

Comments

Kursen börjar lida mot sitt slut, men det är saker kvar att göra, men nu längtar jag sååå himla mycket tills jag ska åka hem till Jämtland!
Få krama om flera favoriter där hemma, åh så underbart! Plus att få se öfk-Bilbao. Vilken kunghelg det kommer att bli!

Likes

Comments

Alltså sånna här dagar!!!
Jag måste läsa lite i eftermiddag, MEN då tänker jag att lite frisk luft och d-vitamin gör ju att man blir piggare, vilket gör att jag orkar läsa mer, så först en promenad i solen!

Likes

Comments

Ikväll var det dax för lite innebandy. Tog med mig Lisa och Dennis för att kika på Umeå city och framförallt Simon! Vinst med 6-4 och Simon stod för 3+2. Måste ju gå på fler matcher om det ska fortsätta såhär!
Just ja, brandlarmet gick ju där i början på tredje. Så det var bara att lämna byggnaden och invänta brandbilen och besked.

Imorgon är det äntligen fredag, som jag trodde att det var idag. Det är dock jobbhelg men det känns ganska skönt faktiskt.

Likes

Comments

Igår hade jag torsdag i huvud vilket gör att det känns som fredag idag. Det kan ju vara positivt med tanken på att jag ”får” två fredagar, men samtidigt känns det ju sjukt jobbigt att veta att det är skola imorgon igen. Haha!

Men först ska jag ta mig igenom den här dagen!
Hörs

Likes

Comments

När man läser och läser och läser massa kurslitteratur så måste man bara få ta en paus och tänka på annat

Likes

Comments

I lördags var det inflyttningsfest hos Lisa och Dennis! Tack hörni för en grym kväll, hade så kul!

Bilder var jag dålig på att ta men tänker att några är bättre än inga så varsågod!

Likes

Comments

Idag har jag och Frida varit ute och gjort en fältstudie om språklig sårbarhet i skolan. Jätteintressant att få se hur det kan se ut ute i skolan med en annan syn jämfört med hur man såg på allt när man var ut på vfu. Man känner verkligen att man har utvecklat sitt tänkande och lägger märket till saker som man inte alls gjorde för ett halvår sedan.

Ikväll blir det idolmys i vanlig ordning!

Ska bli bättre på att ta bilder under veckorna

Likes

Comments

Vad veckorna swishar förbi.
I helgen var det jobb igen, men hann även med idolmys i vanlig ordning med Frida, vi lyxade även till det med lite sushi innan och laddade upp med ph. I lördags beställde jag, Lisa och natta hem pizza, tog en öl, spelade spel och bara snackade. Myshelg med jobb alltså!

Igår var jag bland annat på bio med Frida. Hon hade fått två gratisbiljetter till smygpremiären av "vilken jävla cirkus". Hade INGEN aning vad den skulle handla om så hade inga förväntningar alls men den var bra, riktigt bra faktiskt! Tack Frida för att du bjöd med mig!!
Vi käkade middag på rost innan, så mysigt!

Oj vad matbilder det blev. Hahahah

Likes

Comments