Åh vilken himla bra helg jag har haft, eller egentligen en weekend. Sara kom hit u onsdagskväll och sen har vi umgåtts i flera dagar!! Vi har varit ute och sprungit, spelat beach, shoppat, promenerat, åkt madrass, festat och bara mått gott!

Tack för att du finns, och att du har jobb som du kan göra i Umeå!

Likes

Comments

Lite halvsagt är det ju att börja kl 15. Man bara går och väntar på att tiden ska gå. Drar ändå till skolan lite tidigare med Frida. Lite småfix på presentationen sen är det ju roligare att vänta på att tiden ska gå tillsammans!

Likes

Comments

Kolla vilken söt pingla som kom till mig igår!
Hur bra mår man inte i hennes sällskap? Och det bästa av allt? Hon ska vara här ändå till söndag eftermiddag!! #glädjeskutt

Vi tog oss ut på en löprunda igår, eller vi lunkade i prattempo men det var så härligt! Dryga milen blev det men kändes inte som så när vi väl var ute. Somnade dock på en gång när vi gick och la oss. Haha!

Likes

Comments

Alltså jag vet inte vad jag ska säga...
Filmen var så himla bra. Tycker den var bättre än ettan och har egentligen svårt att förklara varför och det skulle typ ta ett bra tag att få ner i ord så jag säger helt enkelt bara att ni måste se den!!!

Så gårdagen kan ha varit en av de bättre dagarna på länge. Att först få spendera några timmar i solen, därefter middag på orangeriet (som var sååå god) med en fin vän, och slutligen få avsluta dagen med Mr Grey var ju bara fantastiskt!

Likes

Comments

Alltså det är sjukt svårt att sätta ord på hur dagen har varit hittills.
D-vitamin intaget har varit på topp!!
Med härliga vänner har jag legat på en madrass i bräntbacken och bara njutit av det underbara vädret. Vi gick dit för att åka madrass men eftersom det var så mycket skönare att ligga och sola så prioriterade vi det istället. Mycket bra val om jag får säga det själv!

Avslutet på den här dagen tror jag kommer bli minst lika bra. Middag och bio med min fina vän Frida! Can't wait!!

Likes

Comments

Som vanligt flyger bara tiden förbi och man hinner ju knappt med!
Jag och Frida skriver på rapporten för fullt och den börjar ta form.
Imorgon blir det en dag på skolan och eftermiddagen bjuder på en sväng till logopeden. Det ska bli intressant att höra vad en expert säger om min röst. Kan ju vara bra att veta hur den ska användas på bästa sätt, speciellt när man ska bli lärare och använda den typ jämt!


Tack hej från mig

Likes

Comments

Igår blev det en välbehövlig lugn kväll hos Frida med henne och Lisa. Vi åt tacos och bara myste. Mår så himla bra i deras sällskap!

Nu blir det lite lunch innan jag tänkte bege mig ut på en promenad.

Likes

Comments

Vilken himla trevlig kväll det var igår!
Spelade boule och tog en glas vin med några fina människor. Vi gick sedan vidare till allstar och tog några drinkar. Avslutade kvällen med några moves på dansgolvet även fast de var få. Haha! Trevligt att bara träffa lite folk och så!

Tack för igår brudar!

Likes

Comments