Äntligen är man på plats!
I FU!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sista dagarna i Östersund.
På torsdag åker jag till Mora och spenderar helgen där då det bjuds på 60 års fest och cykelvasan (nej det är inte jag som ska cykla). Sen när jag kommer hem väntar några dagar i Mörsil innan det bär av till Umeå igen.

Ska försöka lägga upp lite bilder från sommaren när jag får tid. Kanske inte blir nu under helgen men det kommer, hoppas jag. Sen ska jag bli bättre på att uppdatera lite oftare och inte samla allt i ett eller flera inlägg som man skriver i samma veva.

Idag har jag i alla fall träffat Ida först för lite lunch, sååå gott och sååå roligt att träffa henne. Sen hem och packa innan jag käkade middag med Claudia på vezzo. Sååå gott och sååå roligt att träffa henne också. Fina vänner man har här i Östersund!

Likes

Comments

I lördags var jag Chafför till mamma och pappa. Så i väntan på att hämta dem så åkte vi en sväng till Åre och ristafallet. Felicia och hennes pojkvän var och hälsade på så vi tog en liten turistrunda även fast hon redan har varit här.
Mysig kväll!

Likes

Comments

Veckan avslutades med Västgård i Kall!
Var inte där i fjol när de körde första året efter Fäviken, men hade skyhöga förväntningar. Och uppnådde de till dessa? Med råge! Över förväntan var det. Var där på fredag dag och sen på fredag kväll igen. Sen extra roligt att träffa Linnea som jag inte träffat på flera år.
Så kul att större delen av mörsilgänget var samlat.

Tack för er

Likes

Comments

Veckan fortsatte med stråket. Alltid lika roligt. Har umgåtts med så fina vänner o h haft en fantastisk vecka! Tack alla!

Likes

Comments

Oj vilken vecka det har varit!
Ska försöka ta er igenom den och börjar med pappas fest.
Det bjöds alltså på 60års fest. Det var fullt hus hos oss hela helgen vilket var mysigt!

Största överraskningen var självklart att Julia kom hem. Så himla lyckat, alla blev så chockad och framförallt pappa.

En riktigt lyckad kväll

Tog alldeles för lite kort men bjuder på några i alla fall

Likes

Comments

Är alltid stolt att komma från Jämtland, men idag är jag extra stolt över mitt älskade Östersund!
Fy fan vilken pers, kunde ju knappt titta innan Nouri satte dit straffen!

Likes

Comments

Imorgon är det torsdag och det betyder sista dagen på den här jobbveckan. Men härligt! Har ju dock inte varit jobbigt, men ändå skönt med helg och ett flertalet kvällar av fest nu. Wiiihoo. Stråket drar igång på fredag, men jag ska först hem till mörsil och fira pappa under helgen innan jag på söndag beger mig till stan igen och stråket.

Likes

Comments

Har fan inte tränat på flera veckor. En nån litet halvpass har det blivit men knappt så det kan räknas. Inte okej! Var därför sjuuukt jobbigt med backintervaller idag med Lisa! Dock skönt nu sen, men det var verkligen inte ett sånt där pass som man kände gick bra, det var bara att göra helt enkelt!

Fin utsikt hade vi i alla fall. Det är ju bra fint i Östersund.
När vi gick hem så kom det en jävla regnskur, men det ska fan mycket till till att jag och Lisa ska bli på dåligt humör! Hahaha! Det är väl typ när Öfk förlorar eller vi själva.

Likes

Comments

Här kommer jag hänga fler gånger!
Sen att vi vann ikväll gjorde allt så mycket bättre. Dock kan det ju gärna få vara soligt nästa gång, men Östersundsvädret vågar man ju inte lita på. Såg att det var många som frös på läktaren, men i klacken var det varmt, lite blött däremot men vad gör det?

Imorgon ska jag jobba, ja ni hörde rätt. Haha! Har ju bara jobbat på Storsjöcupen i sommar men nu blir det några dagar på förskola, ska bli roligt innan det blir festligheter i helgen.

Likes

Comments