Alltså nu är jag trött i min kropp. Tränade först på morgonen ett ben och cardiopass, sen blev det punch out med Lisa på kvällen. Det är ju inte precis några "lättsamma" pass så det kommer kännas imorgon. Men det var fruktansvärt skönt efteråt och man kunde med gott samvete sätta sig och kika på idrottsgalan och handbollsmatchen.

Idag började en ny kurs också! Känns som att det är mycket som ska hinnas med där bland annat en tenta väntar redan på måndag. Annars känns kursen intressant så längtar lite till föreläsningen imorgon.

Likes

Comments

Ännu en härlig dag ute i vårat underbara vinterland!
Den här helgen har gett mig så mycket energi och det är såhär man vill att helgerna under vinterhalvåret ska vara!

Jag, Frida och Lisa åkte alltså madrass och pulka idag. Timmy kom också när vi värmt upp lite. Vi började i pulkabacken men när liftarna stängde så tog vi slalombacken istället. Haha! Så himla roligt!

Likes

Comments

Vilken fantastisk dag det har varit idag. Lisa tog med mig ut i spåret och det tackar jag för. Trots att min tejp tog slut när jag skulle valla (vilket resulterade i väldigt bakhalt) så var det så härligt! Vilket vinterland man bor i alltså.
Vet hur många gånger man bara kollade runt och bara "fan vad fint det är".

Likes

Comments

Idag är sista dagen på den här svenska kursen och så även sista dagen på höstterminen. Tre terminer av åtta är alltså gjorda. Det har ju gått så himla fort och i juni är hälften gjord liksom.

Nu måste jag förbereda mig det sista inför dagens lektionsintroduktion.

Likes

Comments

Sista helgen spenderades med barndomsvännerna! Familjen Sundström kom till oss sent på fredag kväll. Vi åkte snowracer/madrass/pulka och fy fan vad roligt det var. Lång backe med ett hopp som kanske inte car det bästa. Någon faceplant blev det och mörbultad i kroppen var man minst sagt efteråt. Haha!

På kvällen åt vi god middag och kikade på film från när vi var små.

Bästa!

Likes

Comments

Sista veckan hemma bjöd på plugg, kvalitetstid med mormor och morfar, ännu mer kvalitetstid med Sara, ett besök till tandläkaren, en dejt med Emelie och en tur till vita renen!

Likes

Comments

Nu har vi kommit till det nya året eller kvällen som tog oss in i 2017!
Mycket var väldigt oklart in i det sista men det slutade på bästa möjliga sätt! Vi var ett härligt gäng som var hos Frida i Loke. Vi började med några lekar för att sedan basta innan middagen. Middagen sen bjöd på fondue, och en efterrätt som hamnade i mitt knä. Hahaha!
Kvällens höjdpunkt var snapsklockan som det pluggades flitigt i. Vi dansade till 90-tals musik innan vi gick upp till bygdegården där det var dans och fest. Ett avbrott när vi skulle fira in det nya året och sen var det in på dansgolvet igen. Så himla roligt!
Blev en lång kväll men det är ju så det ska vara!

Dagen efter mådde man ju som man förtjänade!

Men tack alla för ett fantastiskt nyår!

Likes

Comments

Under mellandagarna blev det lite plugg, besök hos karro tillsammans med tjejerna och såklart lilla Olivia. Dagen innan nyårsafton var en heldag med syrran. Vi var på stan, åt lunch, var på spa på Frösö park och sedan åt vi middag på vezzo. En av de bättre dagarna på väldigt länge!
Sen fick vi sova hos Sara, men huuur mysigt var inte det då?

Likes

Comments

Då ska jag alltså försöka mig på en uppdatering från lovet.
Jag kom hem någon dag innan julafton och det var så härligt att få krama om HELA familjen nu när julia hade kommit hem!

Julafton spenderades hos mormor och morfar först på morgonen med dopp i grytan och gröt. Men mums! Sen tog jag, julia och Sara en promenad i det otroligt fina vädret. Dagen innan var det typ grönt på marken, när jag vaknade på julaftonsmorgonen var det alldeles vitt. Blev som ett barn igen!
Vi tog i alla fall lite kort och bara pratade om allt möjligt!

På eftermiddagen/kvällen gick vi tillbaka till mormor och morfar, kikade Kalle, åt julbord och hade julklappsutdelning. Traditioner! Älskade familj!


Juldagen spenderades i Åre med lite längdskidor. Behövdes verkligen efter all mat under julafton. Haha!
En sväng förbi chokladfabriken var ju ett måste /provsmakarexperten

Sen blev det harmiddag hos oss. Yttligare en tradition som jag älskar!

Likes

Comments

Tillbaka till vetkligeheten! Känns faktiskt väldigt skönt att komma tillbaka till Umeå även fast jag har haft en helt fantastiskt lov på alla sätt. Ska gå igenom det när jag får tid.

Men nu är det nytt år, nya möjligheter. Inga speciella nyårslöften. Jag känner bara på mig att det kommer bli en grymt år och jag ska vara öppen för att pröva nya saker, inte oroa mig för saker som jag inte kan påverka just nu och bara göra extra mycket av det jag mår bra av!

Idag var det skönt att börja dagen med ett pass på gymmet! Alltid lika roligt att komma tillbaka till iksu!

Likes

Comments