Musikhjälpen är i stan och det är såååå fantastiskt! Såklart är musikhjälpen bra oavsett vilken stad de sänder från, men lite extra kul är det ju när de befinner sig i Umeå!
Tycker att ni alla ska bidra och hjälpa för att inget barn är till salu! OTROLIGT VIKTIGT ÄMNE!

Pöss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Svårt att komma ihåg att uppdatera!

Bjuder på lite bilder på sånt som har hänt den senaste tiden!

Likes

Comments

Jag och bloggen verkar inte gå hand i hand nu. Varför vet jag egentligen inte, men det känns som om det har varit mycket nu, både i skolan och på jobbet!
Men sånt är bara kul!

Till helgen kommer mamma och pappa upp vilket ska bli såå roligt!

Nu måste jag fortsätta läsa lite.

Likes

Comments

Vilken härlig helg jag hade hemma förra veckan!
Hann med en hel del saker men samtidigt så vill man alltid ha mer tid!
Bjuder på lite bilder för det säger nog mer än om jag skulle berätta allt.
Glömde vara ta bilder från i lördags när jag tillbringade tid med mins fina vänner. Måste betyda att vi hade så mycket att prata om så det hanns inte med.

Likes

Comments

Jag är mållös!
Matchen igår, öfk spelar ut Bilbao som slutade 7a i la liga i fjol. Så jäkla trist med ett kvitteringsmål för Bilbao i slutskedet av matchen, men samtidigt, 2-2 är inte dåligt!
Är sååååå glad att jag fick se den här matchen live, är något jag alltid kommer att komma ihåg!

Likes

Comments

Ser piggare ut än vad jag är! Men är såååå taggad på att åka hem imorgon, har ni hört det förut?
Haha!
Men nu har jag suttit här på skolan sen strax efter 8 och faktiskt åstadkommit lite, så jag tror jag snart ska bege mig hemåt och packa, städa och tvätta!

Likes

Comments

Kursen börjar lida mot sitt slut, men det är saker kvar att göra, men nu längtar jag sååå himla mycket tills jag ska åka hem till Jämtland!
Få krama om flera favoriter där hemma, åh så underbart! Plus att få se öfk-Bilbao. Vilken kunghelg det kommer att bli!

Likes

Comments

Alltså sånna här dagar!!!
Jag måste läsa lite i eftermiddag, MEN då tänker jag att lite frisk luft och d-vitamin gör ju att man blir piggare, vilket gör att jag orkar läsa mer, så först en promenad i solen!

Likes

Comments

Ikväll var det dax för lite innebandy. Tog med mig Lisa och Dennis för att kika på Umeå city och framförallt Simon! Vinst med 6-4 och Simon stod för 3+2. Måste ju gå på fler matcher om det ska fortsätta såhär!
Just ja, brandlarmet gick ju där i början på tredje. Så det var bara att lämna byggnaden och invänta brandbilen och besked.

Imorgon är det äntligen fredag, som jag trodde att det var idag. Det är dock jobbhelg men det känns ganska skönt faktiskt.

Likes

Comments

Igår hade jag torsdag i huvud vilket gör att det känns som fredag idag. Det kan ju vara positivt med tanken på att jag ”får” två fredagar, men samtidigt känns det ju sjukt jobbigt att veta att det är skola imorgon igen. Haha!

Men först ska jag ta mig igenom den här dagen!
Hörs

Likes

Comments