Header

Hanna

Hej vänner! Jag är tillbaka, efter några långa månader. Så mycket har hänt, att jag inte vet vart jag ska börja. Men vi kan väl ta det mest exalterande först, jag har nämligen tatuerat mig! Jag har äntligen fått göra min älskade Håkan tatuering. Så nu har jag med mig en bit av Håkan vart jag än går, föralltid.

Jag har också varit på konserter och sett Silvana Imam och the 1975. Hur sjukt är inte det? Jag som älskat the 1975 i snart tre år. Äntligen fick jag se de, med min favoritmänniska också. Silvana var inte heller helt fel, jag och Felicia var uppe på scenen med henne(ja, det hände. Fråga mig inte hur), kramade henne efter och hade det allmänt asbra.

Silvana Imam.

The 1975♡. Så himla bra var de, har nog aldrig varit på en bättre spelning. Matty tog fram sitt vinglas direkt, är inte det allas dröm, att få dricka vin med Matty? Det är hursomhelst min.

Jag åker tydligen till Turkiet på lördag, vilket jag inte är riktigt redo för. Jag har sån fruktansvärd flyg-ångest, som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera. Men men, det löser sig förhoppningsvis.

Jag hade myskväll med några fina vänner, där det togs lite bilder.

Jag hittade lite fina bilder från London, som jag ännu inte visat upp. Jättemysig resa jag och mamma gjorde, och jag fick med mig så mycket fint hem.

PS. ni kan alltid följa mig på instagram, där heter jag @/illusionernas. Där är jag lite mer aktiv än här, hihi. Kram. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fotografi

​Här är några bilder från en solig vinterkväll, där jag gav mig ut med kameran i högsta hugg. Några bra bilder blev det allt, är inte snö vackert? Allting blir så ljust och fint, åh. 

Likes

Comments

Hanna

Hej favoriter!! Just nu sitter jag i skolan, men det är näst intill omöjligt att fokusera. Idag får vi veta om Neo kommer klara sig eller inte, vilket gör att jag sitter på tårna och väntar på att telefonen ska ringa. Jag är så himla rädd, vad skulle jag göra utan honom? Mitt lyckopiller. Idag får Håkan mig att orka. Håll era tummar att Neo kommer bli okej. Puss.

Likes

Comments

Hanna

Hej vänner!!! Det känns som det enda jag gör här är att be om ursäkt för min uppdatering, men jag har i veckan varit magsjuk för första gången i mitt liv, och det är inget jag vill uppleva igen. Hursomhelst så har jag vart hos mina twins i helgen, vilket var det bästa, som alltid, Jag älskar de så mycket att jag får ont i varenda ben när jag inte är med de. Att lämna de är alltid lika svårt. Aja, snart ses vi igen.

Nu börjar våren närma sig med stormsteg, vilket känns himla bra. Snart försvinner frosten om mornarna, och jeansjackorna kan komma fram från garderoben. Åh vad jag längtar. Jag är inte alls en vintermänniska, det är för kallt och mörkt. Jag behöver ljus och värme, för att kunna må bra. Det är dock väldigt vackert när de är snö, vilket jag utnyttjade och fotade massor för någon vecka sen. Några utav bilderna kommer komma upp här inom en snar framtid. Nu ska jag fortsätta kolla på bones och sakna Sofia och Felli. Kram.

Likes

Comments

Åsikter

Nu är jag så fruktansvärt upprörd. Nu får det vara nog.

Någon med ett såpass stort följe, som Omar VET att han har, FÅR INTE sprida dessa tankarna. Han förnekar tusentals människors existens, vilket inte är okej någonstans. Han föser också in tankarna i (mestadels)unga tjejers huvuden, om människor med stora följen fortsätter göra såhär, hur kommer nästa generation se ut då? Han går heller inte med på att argumentera, utan blockerar en såfort en kommer med motargument.

Och till det som jag tog åt mig mest för, då det ligger så himla nära mig, är hur han förminskade och förlöjligade självskadebeteende. En kan inte jämföra flyktingar/människor som inte har det bra med självskada. De som flyr, har varit fast i ett land, där de inte kan leva. De som självskadar, gör det(oftast) för de är fast i en kropp, som de inte kan leva i. Det är ingenting som NÅGON, ska få förminska eller förlöjliga. Aldrig. Och jag sitter inte här och romantiserar självskadebeteenden, verkligen inte. Det finns inget vackert med det. Men tyvärr finns det så många, som är fast i ett självskadebeteende, som han sitter och dumförklarar? Jag behöver svar här, för jag förstår inte. Hur kan han göra så? Det är inte okej.

Han har, såklart, bett om ursäkt. Vad som stör mig, är att han väldigt ofta skriver saker offentligt utan att tänka, sen ber om ursäkt och säger "det var inte så jag menade". Det har hänt för många gånger nu. Sen undrar jag om han verkligen menar det när han ber om ursäkt, eller gör det för hans rykte? Hmm.

Likes

Comments

Hanna

Hej favoriter!! Gissa vem som sökt till gymnasiet? Fel. Om ni inte gissade att det var jag, för då var det rätt.Det känns så himla bra, att om bara 149 dagar slutar jag på almers, och att jag då kan avsluta det kapitlet i mitt liv. En termin kvar, som, mer än gärna, får gå fort. Förhoppningsvis kommer jag in på mitt första val, annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra haha. Det är ett problem jag får ta tag i då om det uppstår!!!

Förresten, till något helt annat, är jag så fruktansvärt irriterad på posten. De har tappat bort mitt paket till Sofia, och hennes paket till mig. Vad är oddsen? Jag blir så irriterad, det var liksom saker jag lagt tid och tanke på att fixa till henne. Vi har anmält paketen som saknade, men vi kan inte göra så mycket mer än så. UGH. Så extremt irriterande.

Likes

Comments

Hanna

1. Älskade Håkan 2. Åkte till London och besökte Harry på hogwarts 3. Fotade i min favoritklänning

1. Fick världens finaste sms av bästavän 2. Tävlade med mitt lag 3. Fick nog av Varberg och drog mig mot jönköping och sofia.

1. Träffade Sofia, vilket var det bästa 2. Jag och Ia matchade varenda dag, och drack frappe 3. Ia kom för första gången till mig. Vi sov inte på ca två dygn, fotade, åt thaimat och jag var så lycklig.

1. Lärde känna Felicia och vi + Sof blev ett girl gang 2. Lärde mig att älska min kropp 3. Såg veronica maggio med sofia på liseberg.

1. Åkte till Turkiet 2. Posade för instagram bilder 3. Solade och njöt av värmen

1. Hade massa konfamöten 2. Gayäktenskap blev lagligt i USA 3. Varberg hade sin första pridefestival!!

1. Harry fyllde år 2. Badade med bästavännerna 3. Jag konfirmerades.

Augusti, selfiens månad. 1. Vi firade mamma 2. Photoshoot med ia och felli 3. Finaste natten på Ias balkong

1. Taggade inför the1975 konserten 2. Var på gympa natt & dag 3. Justin made his comeback.

1. September 1'st, i went home 2. Vi fick en debattartikel publicerad 3. Saknade ia och våra cykelturer runt torpa.

1. Åkte till Ia igen 2. Klippte mig och stormtrivdes 3. Var på ulriks spelning och grät massor till ditt andetag.

1. Ut med rasisterna, in med feministerna 2. Jag och pappa var på Vegovision i gbg!! 3. Färgade håret rosa<3

1. Myste med bästavän 2. Taggade inför London med Havjin 3. Firade in det nya året med de jag tycker bäst om

Likes

Comments

1. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?

-Friends lätt. Eller kanske Glee. Eller Gossip Girl. Jag vet inte.

2.Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?

- Prinsessa.

3.Vilken är din favoritdoft?

- Lukten av gymnastikhall.

4. Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?

- VartJustin än går.

5. Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?

- Det vill jag inte ens tänka på. Usch ångest.

6.Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet?

- Så himla mycket.

7.Vilket är ditt favoritverktyg?

- Min kropp.

8.Vad gör du om tio år?

- 26år gammal, ska jag bo i London eller New York, förhoppningsvis jobba somjournalist, kanske ha träffat min andra halva. Jag vet inte, det är något baraåren vet.

9.Vilken är din bästa danslåt?

- Jag,som den dansaren jag är, tycker att allting går att dansa till. Men låtar med mer up-tempo är bäst. Ramlar med Håkan kanske.

10.Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då?

- Min egen kollektion!!

11.Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro?

- Skänkt till välgörenhet, sparat, köpt allting som mina föräldrar förtjänar, och skänkt lite till.

12.Vad tycker du om ordet hen?

- Det kan vara mitt favoritord. Det är könsneutralt, så det kan användas till vem somhelst, och får en att fokusera mer på situationen, än könet.

13. Vilket är ditt bästa recept och varför, får vara mat eller bak?

- Jag gillar att experimentera, pröva mig fram till vad som är gott.

14.Vad vill du jobba med?

-Journalist, eller någon som gör skillnad.

15.Är du beroende av något?

- Ja.

16.Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?

- Markoolio.

17.Vad gör dig riktigt förbannad?

- Kvinnohat.”Feminister är manshatare”, förtryck, våld, listan är lång.

18.Har du något riktigt bra humortips?

- Jag är jätterolig, så att bli vän med mig är tipset.

19.Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra?

- Jag ogillar de flesta reklamerna, då de är så förtryckande och sexualiserande motkvinnor.

20.Är du lik dig nu, som du var när du var barn?

- Ja,det skulle jag tro. Jag är fortfarande lika energisk och irriterande, haha. Jag tror dock att jag är mer känslosam nu, jag känner mer för andra, jag bryr mig mer. Men annars ja, jag tror jag är mig rätt lik.

Likes

Comments