Header

Tja! Ledsen för att jag inte skrivit något dem tre senaste dagarna men har varit trött när jag kommit hem på kvällarna när jag kommit hem. Men i alla fall så i var ja på Ullared i fredags med min moster, mamma å kusin. De var jätte roligt å tänkte göra någon slags haul på de ja köpt där men de gör ja när jag kommit hem tror jag. På lördag så var vi på Liseberg då jag träffade min faster som jag inte träffat på flera år å de var jätte roligt. Sen så körde jag ett spel där också och då van jag ett gosedjur som liknar en igelkott som är jätte gullig. Och igår gjorde ja g inte så mycket utan tog de bara lugnt för de var typ 30 grader ute så man orkade inte göra något. Men nu sitter jag i bilen på väg mot Öland där pappa, farmor och mina vovvisar är och de ska bli jätte kul och träffa dem efter ha varit i Göteborg en vecka typ. Men när jag kommer dit så ska jag bara ta de lugnt och inte göra något men kan ju skriva mera sen så puss på er.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tja! De blev inge Liseberg idag utan vi for och kollade på lite affärer. Vi gick på skopunkten där jag hittade tre par skor, två par ballerina skor som kostade 149kr/st och ett par andra som kostade 99kr. Sen så har vi inte gjort så mycket mer utan vi har ätit kinamat nu och de var jätte gott så är jätte mätt. Men tidigt på morgonen imorron så ska vi på Ullared så kan ju skriva mera då så puss på er.

Likes

Comments

Tja! Förlåt för att jag inte skrev igår men var för trött. Men igår var vi på Universeum och de var kul. Vi såg massa djur och fiskar. De var en fisk som såg jätte rolig ut för den hade något som såg ut som en näsa. Sen så såg vi jätte söta sengångare och jag älskar sengångare. Sen när vi hade sätt allt så åkte vi till laserdom för Leo ville spela, så han och Jonna spelade och jag orkade bara inte. Sen så for bi runt i Göteborg ett tag och kollade lite innan vi for hem och åt. Sen kollade jag bara serier och gick ut med Maggies två hundar. Men idag ska vi kanske åka på Liseberg vad jag har förstått, men vi får ju se vad som händer så skriver jag mera sen puss på er.

Likes

Comments

Tja! De blev inget Ullared idag, för Jonna var tvungen att åka till tandläkaren. Hon har haft problem med att ära för hon har haft ont i käken så ja dem for och kollade de. Sedan så for vi till Frölunda torg och där köpte jag en målarbok på Panduro för 129kr som jag har tänkt sitta och måla i när vi åker hem eller typ är dåligt väder. Tänkte som en rolig grej man kan göra så ja. Vi var inte där så länge som jag hade velat för vi han knappt gå på några affärer, för att alla andra blev så akut hungriga så vi for och åt på McDonalds. Men nu är vi hemma hos Maggie och jag ligger i soffan och kollar serier på mobilen medan Leo spelar på tv:en, men kan ju skriva mera imorron så puss på er.

Likes

Comments

Tja! Jag har installerat de nya spelet Pokémon go och jag tycker de är skit roligt. För de första att man får gå om kring och fånga Pokémon och för de andra så får man se massa andra människor gå runt och spela de och de ser bara för roligt ut. Men idag så var vi i nordstan och shoppade och jag hittade en super snygg tröja på shock, den kostade 249kr. Sen så var vi på Burger King och åt och sen så for vi tillbaka till Maggie. Sen gick jag och min lilla syster Jonna ut och jagade Pokémon. Vi såg jätte många gå runt och spela de och de var jätte kul. Men imorron så ska vi på Ullared så skriver mera då så puss på er.

Likes

Comments

Tja! Idag har vi varit på ett lekland för att pappas kompis tjejs barn skulle få leka, så har sprungit runt med dem på lek och bus i Örebro några timmar. Sen gick vi och åt på en resturang som låg precis bredvid där jag pt en vegetarisk burgare(jag är inte vegan men äter vegetarisk ibland). Den var jätte god men de var jätte mycket mat. Sen så åkte vi till våran moster i Göteborg. Vi var framme vid 20 så vi har varit här ett tag. De har inte hänt så mycket utan vi har ätit pizza och bara tagit de lugnt och så får vi se vad vi gör imorron så puss på er.

Likes

Comments

Tja! Nu sitter jag och min lille bror i husvagnen och väntar på dem andra. Vi är hos pappas kompis i Örebro och hälsar på så då tänkte vi att vi sover här också. Pappas kompis tjej är jätte snäll, hon är helt underbar och hennes två barn är jätte söta och snälla. Men imorron tänkte vi åka vidare mot Göteborg så vi kommer dit någon gång så ja. Men kan ju skriva mera imorron för de kommer inte hända så mycket mera nu ikväll för vi ska väll gå och sova snart så puss på er.

Likes

Comments

Tja! Vi stannade på en rastplats och sov i husvagnen men sen när alla började vakna till lite så började hundarna springa runt så de gick inte riktigt och sova. Nu har vi kört i typ tre timmar och jag har sovit och lyssnat på musik för är trött. Men nu är vi snart i Gävle så hoppas vi ska äta där typ för börjar bli hungrig. Men hoppas vi typ är framme i Göteborg ikväll. Men kan ju skriva mera sen så puss på er.

Likes

Comments

Tja! Jag sitter i en bil på väg ner mot södra Sverige så är jätte glad. Idag har inte hänt så mycket utan har bara packat de sista och så har vi börjat åka. Som ni vet så är de ju inte så kul att åka bil i flera timmer, men jag fördriver tiden med att lyssna musik, kolla serier så mitt internet kommer ta slut och då kan man ju sova typ, de är inte bekvämt men de funkar. Men har jag tur så är vi väll typ framme imorron kväll, för vi ska stanna och sova någonstans efter vägen så skriver mera morron så puss på er.

Likes

Comments

Tja! Ledsen för att jag inte skrev igår men hjälpte mamma att städa och så städade jag mitt rum. Nu ligger jag i min säng för har vaknat för ett tag sen. Här senare ska jag och mamma åka och byta ett par byxor för dem var för små. Sen ska jag packa för vi har tänkt åka ner mot Göteborg imorron om de blir som vi tänkt så får ju hoppas men kan ju skriva mera sen så puss på er.

Likes

Comments