Header

Tja, tja alla människor! Idag är de tisdag och de har inte hänt något speciellt idag eller igår. Jag har bara haft normala lektioner och allt har bara varit "normalt".
Men igår var jag och en kompis på Ica och jag hade med mig min högtalare, så när vi gick ut från affären så slog ju jag så klart igång den, eftersom jag älskar att lyssna på musik och då kollade en tant på oss lite konstig. Nästan som hon aldrig hade hört personer lyssna på musik.
Sen när vi skulle gå tillbaka mot skolan så gick hon typ samma väg en bit så vi tänkte att vi skulle gå förbi henne och hon såg jätte rädd ut och ökade typ farten, så ifall du känner den där tanten så säg att vi är jätte ledsna för att vi skrämde henne.
Jag har bara en lektion kvar idag och de känns super, eftersom jag känner mig lite trött och bara allmänt less på allt idag.
Men i alla fall idag är de idol och de är jag jätte taggad på. Så vi här i huset kommer antagligen sitta i soffan och kolla idol ikväll som vi alltid annars gör.
Antingen skriver jag mer sen eller imorron, men de ser ni ju, puss på er!<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tja, tja alla fina människor! Nu sitter jag på bussen på väg till Öjebyn, så idag känner jag mig väldigt taggad på att träffa alla kompisar och mindre taggad på alla vanliga lektioner.
Som många vet gick ju filmen "It" på bio här förra veckan och jag och två kompisar var och såg den. Jag tyckte personligen den var bättre än vad jag hade förväntat mig, men jag tycker ändå att "It" från 1990 är lite bättre.
Anledningen till att jag tycker de är att den gamla har en viss "charm" som inte den nya har och att de känns som två olika filmer ibland. I den gamla handlar de om både när dem är vuxna och barn, men i den nya är de bara om när dem är barn. Den gamla filmen enligt mig är inte bara skräck utan handlar om annat också och de tycker inte jag den nya gör lika mycket.
Men missförstå mig inte nu, jag tycker forfarande den nya filmen var väldigt bra. Och Bill Skarsgård som spelade clownen gjorde ett väldigt bra jobb med hans karaktär. Han var mycket läskigare än Tim Curry gjorde i den gamla, men han var också bra på sitt eget sätt.
Men nu ska jag fortsätta lyssna på min podcast, så kanske jag skriver mera sen, puss på er!!<3

Likes

Comments

Tja, tja! jag är en 16 årig tjej som bor i Gällivare med min familj och mina tre hundar. Jag går på Grans Naturbruks Gymnasium i Öjebyn, inriktning djur och eftersom jag inte bor i närheten så bor jag där på internatet. vilket jag tycker är jätte mysigt, eftersom jag älskar personerna jag bor med. På internatet bor vi åtta personer med varandra och dem flesta av oss har faktiskt kommit varandra ganska nära.

På fritiden älskar jag skriva, en av anledningarna till att jag skaffar den här bloggen. sen älskar jag också att titta serier, läsa, lyssna musik, umgås med kompisar och färga håret. Alla utrycker sig olika om vad dem tycker och vill och jag utrycker mig genom att skriva eller min hårfärg. Jag funderar faktiskt på om jag ska färga om de, men har inte bestämt mig ännu.

Enligt mig själv är jag en ganska galen och lite udda person om man inte riktigt känner mig. Jag är inte riktigt en person som skäms över saker eller tänker efter innan man gör något. Jag har väll aldrig varit det man skulle kalla normal, men jag känner vem vill vara normal när man kan vara sig själv.

Likes

Comments