plugg

Jag vaknade vid 12 idag. sen har jag ätit lite lunch och kollat lite på datorn och nu sitter jag i soffan och ska plugga lite. Hade tänkt börja plugga redan vid 9 idag. Så är lite försenad känner jag, haha. Det här ämnet är ganska tråkigt dock. Men om ca 2 veckor är det över. Hoppas bara att jag tar in deras jag läser. Har svårt med det när jag tycker något är tråkigt.

Hoppas att ni har en bra måndag.

xx Hanna

Likes

Comments

Min vardag

Då var det sista dagen på detta året. Hoppas att nya året blir lite bättre. :) Sitter just nu och spelar spel hos mamma och pappa. men ska åka hem direkt efter tolvslaget då jag börjar jobba klockan 7 imorgon. Men jobbar bara till klockan 13 så blir en ganska kort dag :)

Hoppas att ni har en trevlig kväll när ni inviger år 2017 :)

xx Hanna

Likes

Comments

Min vardag

Kanske är dags att försöka börja med bloggandet igen?
Jag har tänkt flera gånger att jag ska börja igen, men har inte riktigt haft tiden eller orken till det. Men ska försöka nu igen. Har kanske inte så många läsare men vill skriva för min skull också :)

xx Hanna

Likes

Comments

Min vardag

Imorgon är det två veckor kvar tills jag har semester i 2 veckor och 5 dagar :) 
De ​​första dagarna under semestern blir det att bo på hotell i Göteborg 1 natt, där vi ska till både Universeum och Liseberg. :) Kommer bli kul, dels har jag och Johannes aldrig bott på hotell tillsammans innan, och dels var det länge sen jag var på Universeum och förra året var vi inte på Liseberg. 

Sen blir det ev. Ullared under semester, och söderköping och ev. kolmården i samband med det, och någon tur till Halmstad och havet när vädret är fint :) Annars blir det bara att ta det lugn och njuta av ledigheten tillsammans :)

I höst åker vi till Rhodos en vecka tillsammans :) 

- H

Likes

Comments

Min vardag

Nu var det ett tag sedan. Men har inte riktigt haft tid eller ork att blogga. Men ska försöka bättra mig :)

Lite grann har hänt sedan sist. Jag och min stora kärlek har förlovat oss, och vi ska även åka till Grekland i höst 💕

Fyllde 27 år i fredags på midsommarafton. Och jag har en kull kaninungar som är lite över 4 veckor :)

Det var ett litet inlägg iallafall :)

- H

Likes

Comments