View tracker
View tracker

Min vardag

Imorgon är det två veckor kvar tills jag har semester i 2 veckor och 5 dagar :) 
De ​​första dagarna under semestern blir det att bo på hotell i Göteborg 1 natt, där vi ska till både Universeum och Liseberg. :) Kommer bli kul, dels har jag och Johannes aldrig bott på hotell tillsammans innan, och dels var det länge sen jag var på Universeum och förra året var vi inte på Liseberg. 

Sen blir det ev. Ullared under semester, och söderköping och ev. kolmården i samband med det, och någon tur till Halmstad och havet när vädret är fint :) Annars blir det bara att ta det lugn och njuta av ledigheten tillsammans :)

I höst åker vi till Rhodos en vecka tillsammans :) 

- H

Likes

Comments

View tracker

Min vardag

Nu var det ett tag sedan. Men har inte riktigt haft tid eller ork att blogga. Men ska försöka bättra mig :)

Lite grann har hänt sedan sist. Jag och min stora kärlek har förlovat oss, och vi ska även åka till Grekland i höst 💕

Fyllde 27 år i fredags på midsommarafton. Och jag har en kull kaninungar som är lite över 4 veckor :)

Det var ett litet inlägg iallafall :)

- H

Likes

Comments

Min vardag

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Ber om ursäkt för detta. :) 
Har inte haft någon riktig ork till att blogga, mycket med jobb och sen har jag varit sjuk i 1,5 vecka. Fortfarande inte riktigt frisk men på bättringsvägen. :) 

På torsdag blir det att åka till Ullared med mamma. :D 
Behöver lite nya kläder så det ska bli riktigt skönt att åka dit. 

Lägger in bilder på allt jag har köpt sen när jag kommer hem! :) 

xx Hanna 

Likes

Comments

Djuren

Här kommer första presentationen av mina kaniner.

Jag har en kaninuppfödning av hermelin tan svart, tan brun och viltröd.
Har även ett avelspar hermelin i färgen havana, där första parningen kommer ske i Mars förhoppningsvis. Jag har i dagsläget 9 kaniner, 4 hanar och 5 honor.

Mina kaniner är utställningsdjur, så jag åker på en del utställningar per år för att sedan kunna stambokföra dem på de poäng som jag är nöjd med för att sedan para dem och spara de avkommor jag vill ha vidare i min avel och sälja resten av avkommorna till antingen uppfödare som föder upp samma färg eller till kel.

Blomma

Blomma är född 2010-06-01. Hon är i färgen viltröd, hon är en stor hona på ca 1,4 kg, men så mysig. Hon får stora och bra kullar på 5 st åt gången, vilket gör att hon är en av mina bästa avelshonor.

Adonis

Adonis är född 2010-04-13 och är min första egenuppfödda kanin. Han har en väldigt stor plats i mitt hjärta, men inte bara i mitt. Min bästa vän Josephine älskar också denna underbara kanin. Ända sen första stund har hon sagt att hon velat ha honom. Till slut fick hon köpa honom av mig, men jag kunde hälsa på honom ofta vilket gjorde mig nöjd. Fick tillbaka honom när Jossan inte fick ha kaninerna ute på balkongen.

Laban

Laban är född 2010-07-24, han är i färgen tan brun och är min finaste avelshane, han är lite rädd av sig, men när han väl kommit ut i famnen är han väldigt mysig. Han har ett väldigt runt och vackert ansikte.

Ella

Ella är född 2011-04-15, hon är i färgen viltröd och är uppfödd i Danmark. Hon är liten och fin i färgen, ger bra ungar. Men hon är lite blyg, men väl i famnen så är hon gosig. Hon är bedömd till 94,5 poäng. Hon är ett bra tillskott till min kaningård och helt underbart söt.

Likes

Comments

Djuren, Min vardag

Idag är det måndag och bara 4 dagar kvar till Johannes flyttar hem igen. Helgen har varit fullspäckad, i lördags var vi i värnamo och lämnade mina jourhemskatter till deras nya ägare och igår var Jag på ett årsmöte med kaninföreningen. 

Har inte så mycket intressant att skriva om idag, blir väl mer en annan dag :)

It's Monday today and 4 more days until
Johannes moves back home. I had something to do the whole weekend not a boring moment.  this Saturday I was in värnamo to leave my foster kittens to their new home and thus Sunday i was at the yearly rabbit meeting. 

I haven't much of interest to say today, maybe next time :)

xx

My rabbit Nimbus 8 months old.

Likes

Comments