Min vardag, Träning

Här sitter jag på golvet i nya lägenheten 😜 Inte det skönaste. Men vad gör man när man inte fått hit något att sitta på än. Väntar på att sambon ska komma hit ifrån sin afterwork. sen ska vi väl handla lite innan vi åker hem.

De stora lassen flyttar vi på lördag. Mina föräldrar och lillebror och Johannes föräldrar och hans lillebror kommer hit och hjälper oss. Och jag, mamma och Johannes mamma ska flytta städa samtidigt så vi kanske blir klar med det samtidigt. :)
Men imorgon ska vi passa på att flytta allt som går in i bilen samt packa upp lådor i nya lägenheten. Men innan dess ska jag o mamma träna och lämna ett belastningsregister till nya jobbet. :) bara 12 dagar kvar!

- xx Hanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min vardag

Nu var det ett litet tag sedan igen som jag skrev.

Igår så fick vi nycklarna till lägenheten, så vi passade på att gå in där lite för att planera lite vart allt ska stå och mäta på balkongen till trallgolvet vi ska köpa och till kattnätet så att katterna kan få gå fritt där ute sen när det är öppet. :)

Så imorgon och i helgen ska vi börja flytta kartonger och att smått som får plats i bilen :) Så det bara är det stora kvar sedan. Vi ska även passa på att städa rum för rum i gamla lägenheten så att vi kan släppa den här sedan och fokusera på nya :)

Men nu är det dags att sova om man ska komma upp i hyffsad tid imorgon :)

- xx Hanna

Likes

Comments

Min vardag, Kärlek

14 februari. Vilket betyder att det är alla hjärtans dag men det betyder också att jag och Johannes har varit tillsammans i 6 år. I 6 år har han orkat med mitt temperament 😂 Kan inte ljuga o säga att jag är en ängel, för ett temperament det har jag 😌Men han älskar mig lika mycket ändå.

De här 6 åren har varit bland de bästa som någonsin hänt mig. Vissa dagar får han fortfarande det pirra i min mage, precis som när allting var nytt. 💗 Han är min bästa vän och min själsfrände. Honom jag vill leva resten av mitt liv med. Jag älskar dig över allt annat. 💗

Jag har aldrig trott på ödet innan, men sen jag träffade honom så gör jag faktiskt det. För på det sättet som vi kom i kontakt med varandra är inget annat än ödet själv. En lite rolig historia, är det någon som vill veta så är det bara att lämna en kommentar. :)

- xx Hanna

Likes

Comments

Min vardag, Jobb

I måndags var jag på en intervju på ett äldreboende här i Jönköping. Och idag på förmiddagen fick jag besked att dem ville erbjuda mig en tjänst :) Blev så glad! Det är en tjänst på 85%, känns alldeles lagom när man jobbar inom vården. Heltid tycker jag är alldeles för tufft.

Kommer bli att jag jobbar på timmar från mars till slutet på sommaren, och då har jag fått ihop så pass många lasdagar att jag blir fast inom kommunen, och då verkar det som att jag kommer få skriva på för min fasta tjänst på det jobbet :) Så det känns riktigt skönt.

Hinner flytta färdigt också innan tjänsten börjar :)

xx Hanna

Likes

Comments

Min vardag

Idag är det fredag den 27 januari och det betyder att det är Johannes sista dag på gamla jobbet :) På måndag börjar han på nya jobbet, på Huskvarna fabriken :) Så idag är sista dagen som han pendlar till Linköping och tillbaka! Och han kommer ha gångavstånd till jobbet nu när vi flyttar till Huskvarna. :)

Ikväll ska vi fira detta genom att gå ut och äta på restaurang. Denna helgen kommer att bestå av att packa så mycket som möjligt så att allt är färdigpackat tills vi får tillgång till lägenheten. Vi får tlilgång ca 1 vecka innan vi kan börja flytta in, så vi ska börja flytta kartonger redan då, planen är att alla kartonger ska vara inflyttade innan så det bara är de tunga sakerna kvar sen :)


xx Hanna

Likes

Comments

Min vardag

I fredags var vi och kollade på en ny lägenhet i Huskvarna. En trea på 76 kvadrat. Den vi bor i nu är en tvåa på ca 55 kvadrat. Så ganska mycket större, och en större balkong. :) Så nu kommer vi ha ett eget rum till våra skrivbord, så kommer kännas mycket mer rymligare i vardagsrummet jämfört med hur det är nu.

Det enda negativa är att det är en kyl/frys istället för två stora som vi har nu. Men vi skulle få plats med en till kyl/frys i köket om det behövs. :)

Vi får tillgång till lägenheten 1a mars. Så redan imorgon ska jag börja packa ner sånt som jag inte har användning för innan flytt. Tömma lite lådor i köket, lite kläder, böcker etc. Vi får ev. tillgång lite tidigare så att man kan börja flytta lite kartonger. Så att vi även kan mäta på balkongen så att vi kan köpa rätt mått på kattnätet, samt där sängen ska stå och själva golvet på balkongen, för det var inte så fint. Så där hade vi tänkt ha sådana där trallgolv istället, så blir det nog väldigt bra tror jag :)

Och Johannes kommer ha gångavstånd till jobbet, så då kan jag ha bilen när jag behöver jobba. :)

xx Hanna

Likes

Comments