Godmorgon världen!

Idag är det en fin dag ute och jag sitter inomhus? Fattar inte hur jag aldrig kan komma igång och gå ut lite för att hitta på något roligt. Nej istället sitter jag inomhus och kollar lägenheter, och hittar aldrig någon som är bra nog för mig!

Min pojkvän har nu åkt hem men kanske kommer i eftermiddag igen. Sedan imorgon blir det att jobba 07:00-15:15 sedan ska en gammal kompis till mig som går frisör linjen klippa både mig och min pojkvän.

Bjuder på en liten mysbild med en av mina fina kalvar från i år<3


Likes

Comments

Mitt namn är då Hanna och jag är 18 år gammal. Jag bor nere i Skåne och har en förkärlek till hundar. Jag har 2 hundar hemma hos mina föräldrar och en hund hemma hos min pojkvän (kommer mer fakta om hundarna snart). Jag är sedan 2014 förlovad med min pojkvän och vi lever ett ganska normalt liv tillsammans. Vi är hemma hos mig ibland och ibland på min pojkväns gård som han har tillsammans med sin morfar!​På första bilden har vi lilla Dacke som bor hemma hos min pojkvän. Han är en drever och smålands strövare. Han är en väldigt fin hund och underbart mycket energi har han. Han är min lilla älsklingspojk. Han blir alltid jätteglad när man kommer hem till dem. Han är 8 år gammal. 

På andra bilden är min lilla Nicko. Nicko är en cocker spaniel, och som ni kommer förstå i min blogg så är cocker spaniel en av mina favorit raser bland hundar! Jag bara älskar de hängiga öronen och hur söta de är när de tittar på en. Nicko är för övrigt 9 år och fortfarande pigg som en valp. 

Den tredje och sista bilden är doris. Hon är en Shih tzu och har så fruktansvärt mycket energi. Doris är 2 år gammal. Denna hunden är bästavän med alla som kelar med henne. Hon kan sitta i flera timmar i mitt knä och bara kramas. 


Alla dessa hundarna är trogna mot människan och skulle aldrig lämna din sida (även om de inte alltid lyssnar när man pratar med dem xD) 

Likes

Comments