Header

okej, så jag har inte skrivit på vad är det 2 dagar? förlåt för det. jag har bara njutit av att inte behöva kliva upp tidigt och gå på skolan för det är en hääärlig känsla. om 3 dagar åker jag till barca för att shoppa, sola, bada och vara med familjen. är fortfarande rädd för flygturen men det går säkert bra. vi ska åka till Trondheim och sen ta flyget där ifrån.

jag har i princip legat i sängen hela dagen och kollat på serie även fast det har varit strålande sol.. hehe.. oj. jag kommer få mycke sol i barca och jag måste ta chansen nu innan vi åker att ha serie maraton för det blir inte mycke titta på mobilen där.

jag har inte gjort nått speciellt alls dom här första dagarna så det är väll lite därför jag inte har kommit på att skriva. jag har gjort en sak. jag har varit på en grej som heter schools out med min bästavän och hon red mekanisk tjur! det var såååå kul!! vi hann bara vara där i kanske 1 timma men vi hade kul så länge det varade. vi fick träffa en kille från panetoz!!

vet inte riktigt vad jag ska skriva mer nu så hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi snart<3hope you enjoyed this post, kiss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments