Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Denna veckan har jag gjort två saker som jag själv anser är viktiga, alltså två saker påväg till framtiden. Det ena är att jag har beställt min studentmössa, väldigt dålig bild men där ser ni hur den kommer att se ut. Längtar så mycket till den kommer hem och jag kan hålla i den, känns som det är ett steg närmre studenten och vägen dit lär gå snabbt. Kanske lika snabbt som med körkortet för jag var äntligen på handledarkursen igårkväll. Kändes som det aldrig skulle bli av men nu är det gjort, lång kurs och många koppar oboy men det gick det med. Var mest saker mina handledare (mamma och pappa) skulle veta inför körningen hemma men lite gav det ju eftersom jag har noll koll om trafik och bilar överlag. Men snart så kan jag börja övningsköra hemma, spännande!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I helgen har jag åkt på en rejäl förkylning. Är snorig, ont i kroppen och har tjock hals. Därför har jag behövt ställa in lite grejer i helgen eftersom detta sugit kraften ur mig. Men hörrni? Idag är det farsdag!! Har därför firat pappa och vi i familjen har gett honom lite extra uppvaktning, bland annat genom att äta på Thai Silk. Mums! Mer som blivit av idag är att jag pluggat lite, eller ja det jag orkade med. Sedan har vi även vart en stund hos farmor och farfar eftersom att pappa ville fira hans egen pappa lite grann. Har med andra ord haft saker att göra idag och kom nyss hem. Känns som klockan är så mycket i och med att det är kolmörkt ute men klockan är egentligen bara 18:20. Det här med mörkret är nog en vanesak. Jag menar det är ju så vi kommer få leva i några månader nu här i Sverige. Eftersom jag inte vart så mycket hemma idag och jag är lite hängig ska jag bara ta det lugnt nu och ta resten av plugget imorgon. Inte likt mig att göra en uppgift samma dag som den ska lämnas in men har verkligen inte haft orken eller motivationen att börja med den tidigare i veckan. Men det är okej, särskilt om man alltid ligger steget före och pluggar ihjäl sig. Kanske blir en tredje kopp med te nu ikväll med, te har blivit min obsession. Kanske kan hjälpa min hals lite förutom att det är så gott.

Vad har ni gjort denna söndag?

/H

Likes

Comments

Denna tröjan hittade jag på Bikbok för någon vecka sedan och föll för den direkt, det är alltså en sweatshirt men i en croppad modell. Tycker den är väldigt gosig samtidigt som den är cool i sig.

TRÖJA- BIKBOK

Likes

Comments

Kika gärna in på min Instagram: @hannaasjogrenn