• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Igår vaknade jag omkring 9, gick upp och såg att tranan hade varit här och lämnat godis i min strumpa. Trots att jag är äldre nu så tycker jag ändå det är kul, och man lider ju inte av att få lite godis sådär en lördagsmorgon. Tog mig lite tacos till frukost, mums! Och såklart blev det våfflor innan vi sedan hela familjen bar av in till stan för att checka av det vi hade att göra på listan. Mamma och pappa skulle köpa ny diskmaskin och jag skulle byta min mobil. Förut hade jag en guldig Iphone 6s, trivdes så bra med den så att jag bytte till en likadan fast med mer minne. Skönt att börja om på nytt! Köpte även ett "plånboksskal" i mörkblått så att den skyddas bättre. Smidigt eftersom jag har change och får byta mobil varje år. Hjälpte även syrran med att hitta lite nytt till garderoben. På kvällen sen var vi syskon ensamma hemma, blev lite gottis och Talang på Tv innan vi så småningom gick och la oss. 

/H

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Äntligen helg hörrni! Känt att denna veckan gått långsamt och varit ganska så onödig på grund av luckor i schemat etc. Skulle även kalla det för en sådan "lugn" vecka i skolan eftersom lärarna har en fetisch på att lägga alla inlämningar och examinationer på samma veckor, för det är absolut jättesmart... Men iallafall det är äntligen helg och jag har vart ovanligt glad idag trots att jag krigat mot min jobbiga period med mensverk och rikliga menstruationer som stökar med mig, tror det är för solen börjat kika fram. Märker att jag orkar mer nu på våren jämfört med hösten. Dagen idag har gått snabbt ändå, var en supersnabbis på BikBok idag med mina kära vänner för att köpa en tröja som jag tänkte ta lite outfit bilder på i helgen förmodligen. Helgen vet jag inte vad den kommer bjuda på mer än att det är våffeldagen, trandagen och earth hour på samma dag! Och så ställs sommartiden in imorgon med om jag inte har fel. Blir än sålänge en lugn helg för mig, kan behövas då jag har mycket framför mig veckorna framöver. Love är heller inte hemma över helgen så blir nog lite ensamtid. Ha det bra ni med!

Likes

Comments

// Idag var Love och jag en snabbis inne vid Hansa City, mellan 11 och 2. Målet var att hitta två nya kaktusar som skulle passa krukorna som jag hade till dem förra. En mindre och en mellan. Hittade en mellanstor kaktus och en mindre grön växt som jag tyckte var söt. Köpte även nya underkläder eftersom det behövdes. Klockan är nu snart 3 och vi får se vad resten av dagen har att erbjuda!//

Likes

Comments

Kika gärna in på min Instagram: @hannaasjogrenn