• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

// Idag (Söndag) var det planerat att åka till Kanaberg och ha picknick om vädret var fint. När vi vaknade var det mulet och småduggade men vi valde att åka ändå. Så vi tog med oss lite fika och ett glatt humör. Att det regnade löste vi genom att ha vår fikastund under en stor klippa som Kanaberg är känt för. Trevligt även om stenarna var väldigt hala så man inte riktigt kunde klättra på dem//

/H

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

// Igår var jag borta på frisörsalongen hemma i byn för en tid att ta hål i örat, har länge velat ta ett där uppe i brosket på högerörat men inte haft modet med mig förens nu. Gjorde inte så ont som man tror att det ska göra, tycker nog det gör ondare nere i örsnibben om jag ska vara ärlig. Dock känns det ju efteråt, hade lite svårt att sova inatt då jag hela tiden nuddade kudden med örat. Men om 12 veckor då åker läk-smycket ut!// (Dålig kvalité jag vet, tog bilderna med mobilen..)

Likes

Comments

Gårdagen i Stockholm (dag 2) tillbringades på modern art museet efter att vi avnjutit en god hotllfrukost. Mamma och jag har vart på det konstmuseet innan men det var för något år sedan och för en konstälskare som jag skadar det inte att få åka dit igen. Skönt och avslappnande att gå och titta på massa olika konststilar samtidigt som mina tankar går i högvarv för att ta in alla intryck. Efter någon timme bar vi oss vidare in mot stan där mamma kollade kläder, själv hade jag dåligt med pengar så fick bara med mig byxorna som ni kan se på bilden. Tänker att dem kan vara fina nu på våren. Vi åkte sedan hem runt 5 och kom hem vid 11 på kvällen eftersom det är ca 40 mil hem.

/H

Likes

Comments

Kika gärna in på min Instagram: @hannaasjogrenn