• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

I Lördags åkte vi först till Triumfglass i Kalmar för att få glass i stora lass eftersom dem bjöd på glass just igår. Var där förra året med och kan säga att det är inte lite glass man får. Jag tog choklad brownie och tuttifrutti, mums!

Sedan åkte vi vidare för att besöka Solmarka gård i Vassmolösa. Fick gosa med en katt, se på hästar, hönor, ungkalvar och lamm. Åkte även traktorvagn. Var väldigt varmt men väldigt kul. När vi var där passade vi även på att köpa lite ekologiska varor ifrån dem som de producerat själva såsom jordgubbsplantor, egen juice, bröd och knäckebröd. På kvällen sov jag hos Love och hade jättemysigt, blev en pizza ute i solen. Idag (söndag) åkte jag med familjen till ett återbesök på Kanaberg nu när det var finare väder än sist då det regnade. Var kul men väldigt mycket mygg! Är väldigt trött idag eftersom det vart varmt och mycket som hänt i helgen, resten av dagen ska jag bara ta det lungt och ladda upp för en riktigt tuff skolvecka. Vi börjar imorgon med två nationella prov efter varandra, heh...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Imorse började skolan vid 9 så blev inskjutsad av pappa eftersom inga bussar gick. Direkt vid 9 satte första delen av Matte Nationella igång. Med penna i hand och provet framför mig kände jag verkligen, "VAD ÄR DETHÄR?". Och det kan vara summeringen av hela den delen och även den andra delen. Man kan helt enkelt säga att det gick riktigt dåligt, katastrof för att vara ärlig, men gjorde mitt bästa och mer än det kan man inte göra. Får hoppas att jag klarade det och hålla tummarna. Skolan slutade efter provet runt 1-2 beroende på hur länge man satt under provet. Fick sedan skjuts hem av pappa som varit med Milton på djursjukhuset för en vaccinering. Fortsättningen på min dag har jag ägnat till att vara i den varma solen, lite konstigt må jag säga med sådan värme när det var snö typ förra veckan. Men jag klagar inte! Dock känner jag att jag inte riktigt har kunnat slappna av pga allt plugg jag har över axlarna dem kommande veckorna. Nästa vecka kommer bli en prövning. Just nu unnar jag mig en talrik glass med jordgubbar samtidigt som jag jobbar på min folkhälsa inlämning till nästa vecka.

Likes

Comments

Kika gärna in på min Instagram: @hannaasjogrenn