• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

TOPP- BIKBOK
KLOCKA- BLACK OAK

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag åkte pappa, jag och mina systrar till Öland, as always, älskar Öland så mycket. Vårt mål var att åka till Böda och bada så vi åkte ganska tidigt då det tar någon timme hemifrån. Innan vi nådde Böda Camping stannade vi på ett fik där jag åt en macka för att inte ligga på stranden med tom mage. Vädret blev väldigt skönt och soligt runt 12-16 vilket var bra eftersom det var då vi var på stranden. Väldigt kallt i vattnet men gick ner till låret ungefär. Efter det drog vi upp till Byxelkrok, först till ett "sporttält" med massa sportkläder, hittade en hoodie ifrån SweetSktbs som jag tyckte var cool. Tog den i storlek M eftersom jag ville ha den mer som en klänning. I Byxelkrok slog vi oss ner för att äta på ett ställe som heter Petters restaurang och pizzeria, jag tog kycklingfilé och pommes. MUMS

Med mätta magar åkte vi sedan till byrums raukar en stund, knäppte några enkla bilder och njöt av friheten. Även det på nästa stället som vi besökte, Hornsjön. Mycket mygg men väldigt fint och uppskattade även glassen som vi köpte innan det var dags för hemfärd.

/H

Likes

Comments

Söndag kväll, glada miner och Håkan Hellström. Vad mer behövs för en toppenkväll?

Dagen innan blev jag frågad av mamma om jag ville hänga med henne, pappa och en kompis till Borgholms slottsruin för att se Håkan då en biljett blev över. Självklart tackade jag ja även om jag inte lyssnar så mycket på hans musik. Trots att det kom lite regn och ponchon var på så var det inget som störde då stämningen tog över. Längesen jag var inne i ruinen, men väldigt mysigt var det! Ett bra minne från denna sommaren!

Likes

Comments

Kika gärna in på min Instagram: @hannaasjogrenn