I Fredags åkte jag till Love på dagen för att göra mig i ordning för kvällen innan jag sedan tog bussen in till stan för att möta mina vänner. Vi skulle fira Linn och kvällen började vi med att äta på Ernesto. För min del blev den en lasagne som jag tyckte var väldigt god. Efter det åkte vi hem till Linnea innan vi framåt halv 11 begav oss till Harrys där vi var resten av kvällen som för övrigt enligt mig var väldigt rolig. Åkte sedan hem ganska tidigt omkring 1 för att sova hos Love. Sov inte så bra under natten så sedan när jag vaknade var jag väldigt trött. Love köpte pizza till mig, så snällt, det behövdes! Resten av dagen städade vi mest och käkade innan Love skjutsade hem mig trots att det på kvällen blev snöstorm. Är helt vitt utanför fönstret, vet inte riktigt om jag tycker om det. Det är ju mysigt men det enda jag kan tänka på är hur slaskigt de kommer vara framöver när det smälter i kombination med mina dåliga skor. Får förvänta mig blöta strumpor denna veckan tror jag haha. Idag har jag inte gjort så mycket än så länge, väntar på att Love strax ska komma hit sen blir det mat mer är inte planerat så vi får se vad dagen har att ge. Ska mest ta det lugnt precis som igår innan skolveckan drar igång som kommer bestå av tidiga morgnar och långa skoldagar, urscha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links
Ni hittar skorna här: Satin Heels (Inlägget innehåller annonslänkar)

Jag har länge tittat på dessa klackar och gissa vad.. jag fick dem av Love i julklapp! Blev så glad för hur fina är inte dessa klackar? Dem har en låg klacks som först är tjock men sedan smalnar av. Har lite svårt för att gå i dem ännu men det kommer med tiden när man övat lite. Materialet är i satin och dem är väldigt glansiga och fina i tyget. Jag valde dem i koboltblått men dem finns även i många andra färger som rött, svart, gula och rosa. Skorna kommer ifrån NA-KD och finns länkade i bilden ovan. Tack igen älskling<3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Själv tycker jag att dessa lackbyxor är hur coola som helst men vet att det är ett sådant plagg som man antingen älskar eller hatar. Själv är jag en av dem som älskar denna typen av byxor och tycker att det som är snyggast att matcha dem med är något stickat. Så jag har i denna photoshoot valt att styla dem med en stickad mer avslappnad tröja från NA-KD, länk till den hittar ni nedanför. Tycker att eftersom byxorna är svarta och blanka skapar det en snygg kontrast till tröjan som även den är svart men inte blank (obviously). Byxorna hittar jag tyvärr ingen länk till men vet att liknande finns i nästan alla butiker, bland annat BikBok och HM.

Ni hittar tröjan här: Off shoulder knitted sweather (Innehåller annonslänkar)

Likes

Comments

Kika gärna in på min Instagram: @hannaasjogrenn