Hej!

Hur har ni haft det? Själv har jag haft det toppen under mina tre regniga dagar i Göteborg. Trots vädret som gjorde det omöjligt att bära något annat än jeans och jacka hann vi med en hel del. Här nedan ser ni bilder från Trädgårdsföreningen, en underbar 1800-talspark mitt i stan. Förutom det gick vi på museum, strosade längs gatorna bland de vackra husen och åt supergod mat.

Mest kommer jag att sakna frukosten på hotellet, haha. Pannkakor, jordgubbar, Nutella, vindruvor, frallor, ostar, melon och en massa annat gott.

Vi hörs snart, kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Igår fixade jag mitt första pass (!) och passade även på att shoppa lite till den stundade resan. Här ovan ser ni lite sneak peaks på mina nya favoriter.

Idag har jag endast gått hemma och pysslat med lite saker och så lär även eftermiddagen fortsätta. Ikväll står det grillat på menyn då vi firar in mina föräldrars semester. Vad hittar ni på?

Likes

Comments

Black Blue Grey Nude White
Topshop Nelly DrDenim

Hur snygga är inte dessa?!

Har gått och förälskat mig helt i jumpsuits den senaste tiden. Så snyggt, så bekvämt och så enkelt att matcha och klä upp/klä ner. Mina favoriter är den första och tredje på översta raden och även den första på nedersta. Tryck på respektive bild för att komma till shopen.

Vilka tycker ni mest om? Puss!

Likes

Comments