Hej!

Jaa jag är då Linnea den andra tjejen som också ska uppdatera bloggen ( hehe no shit ). Det kommer sen senare komma upp ett inlägg om mig där ja berättar mer ingående vem jag är osv!

Just nu håller jag på och pluggar eller aa skriver en uppsats som ska in på fredag. Jag skriver om abort och vad det är och argument för och emot osv osv. Imiorgon börjar jag dagen med np och har bara den lektionen haha.. Vi har halvdag imorgon så då går vi bara till skolan och har np och går sedan hem. Jag slutar 09:50 hehe..

Jag ursäktar för headerbilden den ser heeeelt fucked up ut iaf på mig haha, fine ja e nt snygg men vadan så ful e ja ej haha nej men vi ska försöka fixa en better headerpicture o jaaa..

Jag hoppas i vilket fall att ni vill följa våran blogg om vårt liv, skolan, stallet osvosv hehe men jag hoppas även ni haft en bra dag så hörs vi senare!

// L <3

Likes

Comments

Hejsan på er!

Hoppas alla ni som läser detta mår bra. Måste skriva detta inlägg i rätt så mycket stress men skriver ett lite bättre inlägg där ni får lära känna mig senare. Nu måste jag byta om riktigt fort till mina ridkläder och ska sedan till stallet och rida. Så vi hörs senare!

Med detta inlägg skulle jag i princip bara skriva att vi är två tjejer i 15 års åldern som har denna blogg och vi heter Hanna och Linnea.

Men nu hinner jag ej skriva mer så fattar ej varför jag började skriva detta haha?

Vi hörs iaf! // Hanna

Likes

Comments