​Hejsan på er, hoppas ni mår bra. Jag mår bra har bara lite ont i huvudet men det lär gå över. Som ni kanske märker så går denna bloggen VÄLDIGT segt framåt just nu och de är helt enkelt så att vi är så 7kt stressade just nu men nationella o allt det att vi inte ens hinner ta hand om oss själva typ. Men vi försöker och ja just nu är det mestadels jag som uppdaterar då jag har ett ämne mindre än Linnea då hon har franska och jag ej har något språk utan jag har extramatte istället. Så jag har lite mera tid än vad Linnea har och jag sitter ju med henne på hennes franska på torsdagar (nu) därför brukar det ofta komma ut inlägg runt denna tid på torsdagar. 

Men jag tror att Linnea kommer komma ikapp inom franskan rätt så snart så hon också kan uppdatera. Jag funderar på om jag ska skaffa en "privat" blogg medans så det inte blir helt kaos här att ni bara lär känna mig om ni fattar. För det kan vara rätt så tråkigt när det ä riv två som driver bloggen så ska ju int bara en uppdatera right? Men så jag har funderat på det men då är ju frågan hur jag ska göra med den bloggen när Linnea kan komma tillbaka till denna. Men vi får se hur det blir och hoppas att hon snart kommer tillbaka, ska snacka med henne ikväll så jag vet hur hon tänker. För om hon vill ta en "paus" på två månader så blir det lite långtråkigt som ni säkert förstår. Men aja jag uppdaterar er ikväll om hur det blir så får vi se!

//H<33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan på er!

Hoppas ni mår bra, det gör jag iaf. Jag vet ej om jag har sagt detta men min bomberjacka har gått sönder fleeera gånger nu och vi har bytt sen 4 gånger och nu fick vi pengarna tillbaka så jag vill gärna ha tips på jackor nere i kommentarerna! Tack på förhand haha!

Kort inlägg men bättre än ingenting.
//H<33

Likes

Comments

Hejsan på er!

Hoppas ni mår bra, jag mår bra förutom att jag har lite huvudvärk. Innan jag fortsätter skriva ska jag väll skriva förlåt från oss båda. Vi har haft det rätt så stressigt i skolan och inte haft tid att uppdatera. Men nu är vi tillbaka och hinner uppdatera mera.

Ikväll äre stallet som gäller, jag och Linnea drar direkt efter skolan och fixar tills mamma kommer och då rider jag. Kanske ska hoppa vi får se inget är bestämt men jag vill hoppa haha. Det kanske är för varmt vi får se det är ju strålande sol och varmt ute! Så vi får se vad mamma säger. Men nu har jag riktiga vår/sommarkänslor, jätteskönt! Beauty fick gå ut utan täcke igår(!!!) hon vart sååå glad o nu slipper man skiten och då fäller hon också lättare i hagen istället för att man ska vara heelt vit själv.

Men nu ska jag hjälpa linnea att plugga franska men checkar in senare igen!
// H<3

Likes

Comments

Hej!

Jaa jag är då Linnea den andra tjejen som också ska uppdatera bloggen ( hehe no shit ). Det kommer sen senare komma upp ett inlägg om mig där ja berättar mer ingående vem jag är osv!

Just nu håller jag på och pluggar eller aa skriver en uppsats som ska in på fredag. Jag skriver om abort och vad det är och argument för och emot osv osv. Imiorgon börjar jag dagen med np och har bara den lektionen haha.. Vi har halvdag imorgon så då går vi bara till skolan och har np och går sedan hem. Jag slutar 09:50 hehe..

Jag ursäktar för headerbilden den ser heeeelt fucked up ut iaf på mig haha, fine ja e nt snygg men vadan så ful e ja ej haha nej men vi ska försöka fixa en better headerpicture o jaaa..

Jag hoppas i vilket fall att ni vill följa våran blogg om vårt liv, skolan, stallet osvosv hehe men jag hoppas även ni haft en bra dag så hörs vi senare!

// L <3

Likes

Comments

Hejsan på er!

Hoppas alla ni som läser detta mår bra. Måste skriva detta inlägg i rätt så mycket stress men skriver ett lite bättre inlägg där ni får lära känna mig senare. Nu måste jag byta om riktigt fort till mina ridkläder och ska sedan till stallet och rida. Så vi hörs senare!

Med detta inlägg skulle jag i princip bara skriva att vi är två tjejer i 15 års åldern som har denna blogg och vi heter Hanna och Linnea.

Men nu hinner jag ej skriva mer så fattar ej varför jag började skriva detta haha?

Vi hörs iaf! // Hanna

Likes

Comments