• 118 readers

Likes

Comments

Den har bestått av glädje och sorg, tårar och skratt.
I fredags hade jag ridlektion och vi hade något som kallas gymkhana. Det går ut på att man är två lag och ska rida en "bana" så fort som möjligt barbacka. Efter det åkte jag hem och gjorde mig iordning och sen bar det av mot ekholmen för att träffa mina kompisar. Vi åt pizza och sen fick vi skjuts till Östenssons för att köpa godis m.m. Vi hade tjejkväll hemma hos mig och det var riktigt kul. Tjejerna åkte hem runt 00.30 och då var det bara att gå och lägga sig för jag hade fullt upp dagen efter.
Lördagen började med några timmar på stan med Filippa för att leta efter grejer som saknades till Luciashowen vi skulle ha på söndagen. Vi sprang runt på stan i ca 4 timmar och hittade ingenting så vi bestämde oss för att åka och titta på Ica signalen. Såklart fanns allt vi behövde där och vi åkte hem. Sen var de bara att skynda sig som tusan för vi skulle packa till stallet. Vi tränade hela eftermiddagen och kvällen eftersom luciashowen bara var några timmar bort.
Alarmet ringde 07.30 på söndagsmorgonen och då skulle håret lockas. Vid 10.00 åkte jag till stallet för ett sista genrep inför luciashowen som började 16.00. Luciashow är något som vi har varje år i Ånestadstallet och det ät bland det roligaste som finns. Vi dansar, sjunger, rider och spelar teater och de här var mitt fjärde år som jag har varit med men även mitt sista. Ånestadstallet ska rivas och vi kommer splittras. Efter showen så insåg alla att de verkligen var den allra sista luciashowen i Ånestad och alla bröt ihop. Det är jobbigt att tänka på att vi alla kommer gå skilda vägar om bara ett halvår. Men man får tänka på allt de bra vi har gjort tillsammans.
Så tack till alla fantastiska personer som medverkande på showen. Ni alla va grymma ❤️

  • 123 readers

Likes

Comments