du är ju mitt största fan så shoutout till dig ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Förlåt för hemskt dålig uppdatering... Tänker inte skylla på något annat än att jag är sjukt lat ibland så att sova prioriteras före det mesta i vardagen hehe. Just nu ligger jag bara i sängen och tar det lugnt. Igår spenderades dagen på landet och när jag hade kommit hem så fick jag så sjukt ont i huvudet att jag knappt kunde stå rakt. Det slutade med att jag gick och la mig vid 20.00 och sov till 23.50 ungefär då jag vaknade och kunde inte somna om men idag är jag pigg o glad! Alltså kan ni förstå att det bara är 13 dagar kvar av sommarlovet, dock inte för mig eftersom att jag åker till Öland samma dag som vi börjar skolan så jag börjar inte förens måndagen därpå. Förutom att åka till Öland ska jag åka upp till landet på måndag med hela mitt tjejgäng. Vi gjorde det förra året också och det var så galet mysigt så vi bestämde oss för att göra det till en tradition och åka iår igen. Imorgon kommer också Nora hem och vi har inte träffats på nästan en månad eftersom att jag åkte till Spanien och dagen jag åkte hem så åkte hon utomlands så det ska bli superkul att träffa henne igen!!

Eftersom vi åker till Öland så kommer jag missa årets Keep It Loud, en "festival" i Linköping, vilket är tråkigt för alla mina kompisar ska dit. Men vad finns det att gör åt saken? Jag kommer i alla fall kunna gå på Stadsfesten som är 22-27 augusti!!

Nu ska jag hoppa in i duschen så vi hörs senare, puss <33

Här kommer lite bilder på mig och lite amigos från de senaste dagarna !!


Likes

Comments

...hur mycket idealen i dagens samhälle förstör för oss. Att idioters åsikter ändrar folks sätt att se på människor. Hur kan det ens vara fel att vara överviktig eller underviktig, lång eller kort, mörk eller ljus etc? HUR kan det vara fel att se ut på ett visst sätt? Jag säger inte att man inte får ha en egen åsikt eller att man inte får tycka och tänka hur man vill men när din åsikt ändrar människors sätt att t.ex. klä sig eller när det ändrar människors matvanor så har det gått alldeles för långt. INGEN ska behöva ändra på sig för att passa in i mallen för hur puckon tycker att man ska se ut. Den enda anledningen som jag själv tycker är okej om man skulle vilja ändra på sig är om DU vill det. Inte om dina föräldrar, din kompis, din pojk/flickvän, din tränare eller någon annan vill det, det är bara upp till dig! Tycker du om dig själv så som du är, varför då ändra på dig pga vad någon annan tycker? I slutändan är det din kropp och det är bara din åsikt som räknas. Alla är unika och fina på sitt sätt. Det finns inget rätt och fel när det gäller hur du ska se ut. Det finns ingen som har någon som helst rätt att säga till dig att du ska ändra på hur du ser ut, det är hela tiden ditt val och din kropp och du gör vad du vill med den. Du äter vad du vill, du klär dig hur du vill, du tränar hur mycket du vill så länge allt är på dina villkor och ingen annans.

Det var väll ungefär det jag hade att säga för stunden om just dehär. Jag hoppas att ingen har tagit illa upp eller att jag har irriterat någon men skriv gärna vad ni tycker och tänker om idealen i samhället så hörs vi, kramisar <33

Likes

Comments

Nu när jag är i Spanien så kommer det mest komma bilder eftersom vi gör i princip samma sak varje dag. Hoppas att ni har förstående för det, kram <333

godaste pizzan ever !!!

Likes

Comments

Just nu ligger jag i min säng och jag är helt slut efter denna låååånga dag. Jag somnade kl 01.00 och mitt alarm ringde 02.30 för då bar det av mot Skavsta. Jag sov alltså bara 1 och en halv timme under natten. Vi landade vid 11.00 och då åkte vi för att handla massa mat eftersom att vi bor i en lägenhet och inte på ett hotell. Tillslut kom vi fram till poolen och lyckan när man äntligen fick hoppa ner i vattnet var obeskrivlig!!!
Det var sedan indisk mat på schemat. Vi gick till en resturang som heter Shakira där vi ätit ca 20 gånger innan. Maten där är bäst.
Nu ska jag iallafall sova och sen får vi se vad morgondagen har att erbjuda, godnatt <33

Likes

Comments

Förlåt för den sämsta uppdateringen någonsin haha. Det blir lätt så under sommaren för jag gör inte så mycket. Det blir ofta samma saker om dagarna och då blir det inte så kul att läsa.
Hur mår ni då? Jag mår bra iallafall. Är dock lite stressad för sitter just nu i sängen med 3 linnen packade i min resväska och jag åker 02.30 inatt så jag borde nog sätta fart.
De senaste dagarna har mest varit lugna. Jag har varit med kompisar och badat osv.
Jag har varit med min mamma och lillebror på Pinchos, hur gott som helst!!!
Nu ska jag packa klart allt jag ska ha med mig och gå ner för att äta frulle, vi hörs!

Likes

Comments