Header

utvecklingsamtal nu i morse. bara positiva saker. går ganska bra för mig i skolan fastän de inte känns så iaf. ligger bra i alla ämnen och inga rester. ikväll ska jag bara mysa på. ska städa rummet då jag kommer hem. sedan äta middag. duscha och vara med kompisar.

Likes

Comments

I helgen blev det som planerat utan sjukdomar! Direkt efter skolan for jag gubben och en kompis till arvidsjaur och kollade läget! Sedan for vi direkt till Luleå efter det. Fredag kväll packade vi skoter och lördag morgon for vi till arvidsjaur och körde skoter. Blev så söndag också. Idag har jag bara legat i sängen för känner mig inte så pigg så blev en slapp dag. Nu ska jag sova och skola i morgon!

Likes

Comments

I fredag gick jag och gubben och la oss tidigt och på natten började han spy, och jag också! Åh där var magsjukan igång.. blev ingen grillning eller bowling för den delen. Vi låg fredag-tisdag. Idag varit i skolan. Just nu ligger jag dö förkyld och mår as dåligt! Man får då aldrig vara frisk

Likes

Comments

Gick skola till 11.20 sedan åt jag lunch med en kompis. Åkt bil med Matilda idag som tagit körkort! Grattis till dig!! Sedan for jag till gubben. Vi for ut och körde skoter. Efter de vilade vi bara innan vi åt middag. Ikväll har vi varit hos en kompis, kört på byn. Just nu har jag duschat och ligger nu och ser Jönssonligan. Gubben spelar & jag ligger här i hans säng & ser film & äter godis 👋🏻 i morgon ska jag & gubben till arvidsjaur och grilla korv i en stuga sedan hem på byn igen för middag & bowling!

Likes

Comments

​kommer tyvärr inte ihåg om jag skrev igår eller ej. men jag skriver idag iallafall. går skola till 16.15 sedan vet jag inte vad jag ska göra ikväll. typ chilla eller nå. i helgen ska jag och gubben grilla och sedan vet jag inte mer vad vi ska göra. 

Likes

Comments

Idag har solen äntligen visat sig och jag känner mig 100 gånger bättre! Känt mig glad och lycklig igen. Först trodde jag aldrig jag mer skulle vara lycklig igen! Men äntligen! En dag med ljus kan hjälpa. Det är mycket mörka tider nu och en tung period. Har aldrig känt så här tidigare. Så de är nytt för mig också! Men nu vet jag att det kan bero på just detta. Vinter depression. Eller mörker depression. Känns så otrolig skönt att äntligen få känns lycka igen. Jag har faktiskt sakna den!! Man har ju börjat undra varför man inte ens tycker de var roligt göra den saken man egentligen älskar mest i livet. Jag har undvikt mycket denna vinter för jag har inte mått bra.. jag har velat göra dom sakerna jag egentligen älskar men inte velat göra dom för jag har bara blivit besviken utav av göra det och bli ledsen för jag inte tycker de är roligt.. men nu när våren kommer sakta men säkert så kanske jag får tillbaka hoppet igen om saker jag älskar att göra!

Likes

Comments

fått i mig den sömn jag behöver. pigg idag och solen visar sig äntligen! snart ska jag äta en macka och plugga till medicin provet i morgon. jätte svårt det där med nervsystem och deras olika funktioner.. men om jag inte klarar de så blir att komplettera.

idag en kort dag sedan vet jag inte vad jag ska göra efter skolan. ev städa rummet. måste ut på byn också och köpa nå grejer så får se om jag gör de eller inte.

Likes

Comments

Fy tusan så trött jag är.. igår blev jag liggandes med migrän.. haft de hela natten och hela dagen och nu ikväll. Tagit mig en varm skön dusch för att värma mig. Fryser och är trött. Gick skolan till 16.15 men funderade starkt på att gå hem men jag tänkte nä! Jag ska vara kvar på skolan tills jag slutar. Men när jag kom hem däckade jag. Just sovit en stund.
Jag längtar så mycket till våren börjar visa sig. Nu tycker jag har varit nog deprimerad. Längesedan jag kände mig glad! Vill bara se ljuset och solen och börja känna värmen så blir jag nog glad igen!

Likes

Comments

Blev en akut bil resa till akuten i fredags då pappa ringde och berättade att brorsan hade krockat med lastbilen. Vi blev där i någon timma. I lördags var vi chaufför till några kompisar. Först for vi till Jokkmokk kring 4 sedan gick vi på marknaden och sedan för jag och gubben hem och lämnade dom andra för dom skulle supa. Så då var vi hemma kring 7. For på Ica & köpte massa chips och dipp och såg sedan mello med hela hans familj. Sedan kring 11 for vi tillbaka för att hämta dom igen. Då var vi hemma kring 2 inatt.. idag har vi inte gjort mycket. Ätit mat och sedan varit hos farsan.

Likes

Comments

Haha i måndags minns jag tyvärr inte vad jag gjorde. Igår var jag gubben och lillbrorsan och hälsade storebror. Efter de for vi hem och myste. Ikväll skulle jag och gubben se film men de gick inte så bra, vi har nå problem med internet.. så då for vi till en kompis ist. I helgen Jokkmokks marknad & pimpeltävling & skoter!! Kommer blir grymt roligt! 👋🏻😀

Likes

Comments