​vaknade kring 2 inatt. somnade om och vaknade till en jätte fin solig dag. men den försvann lika fort. går skola till 16.15 sedan äta middag och sedan gå ut och gå till gubben. i helgen ska jag fara och se skoter sm här i Älvsbyn. kanske ska på granträsknappet också, men får se om jag hinner med allt jag planerat :P

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I fredag slutade jag 11.20 åt lunch med gubben. Kl 6 såg vi premiären utan skönheten och odjuret! Filmen var bra och rolig! Lördag kom farbror och hämtade mig kring 11, tog skotern till korsträsk för pimpling, en liten abborre, sedan påväg hem stannade vi i kanis och fikade och sedan for vi till farmor. Åt tacos till middag sedan gick vi och la oss. Idag har vi varit till arvidsjaur och grillat i rättsel :) fint väder :) just lagt mig för kvällen. Skola hela veckan lång..

Likes

Comments

när man uppskattar allt i livet, man är lycklig och glad. Man längtar till saker och ser framemot det också, så har jag inte känt på väldigt länge nu. man börjar fundera på vad som är fel. Dom saker jag ÄLSKAT göra förut tycker jag inte ens är roligt längre. jag har inga förhoppningar om saker längre, känner inte det där pirret i kroppen då man är överglad över en sak/saker. jag blir bara ledsen och besviken på mig själv då jag inte känner den känslan längre. orkar inte göra något åt det. jag gör inget heller. jag gör inget. vill inte ens göra saker längre. mår dåligt utav detta och jag vet inte hur jag ska göra för att få tillbaka känslan igen. allt känns så meningslöst. någon som känt samma och kan hjälpa mig?


Likes

Comments

Sökt jobb, gjort ärenden på byn, duschat, ätit mat, hälsat på pappa, sett tv och gör det fortfarande! Sovmorgon i morgon och utb :) godnatt

Likes

Comments

På fredag ska jag fara och se den nya skönheten och odjuret! Längtar!! Sen på lördag ska jag fara till min kusin och vara där hela dagen :) sen söndag bara slappa säkert! Idag har dagen gått fruktansvärt fort 😰 nyss ätit middag och snart iväg till en kompis. Onsdag i morgon och inget planerat :)

Likes

Comments

Samma visa varje dag. Exakt samma sak varje dag! Skola och sova. Nyss varit ut på byn och handlat lite! Varit med kusin och kört runt på byn. V 17 4 veckors praktik! Ska bli roligt :)

Likes

Comments

​sportlovet började med flyg till Stockholm på måndagen. sedan tåg från Stockholm till Värmland! där har jag varit hela veckan fram till fredag. har ätit en massa god mat och vilat upp mig även träffat mamma. hälsade på henne. shoppat kläder i massor och bara myst på. fredag åkte jag tåg till Stockholm sedan flyg till norr igen. lördag for jag och gubben till arvidjaur och grillade och myste på. sedan såg vi finalen av mello. idag har vi varit till luleå och tittat på stan. åt även på max. sedan har vi varit med kompisar ikväll. just lagt mig i sängen för kvällen och skola i morgon. på fredag ska jag och se bio med gubben och kompis. ska bli kul. 

Likes

Comments

slutade skolan 11.2o sedan gick jag och hämtade biljetterna för resan på måndag. duschad och sminkat mig. just lagt mig i sängen och inväntar middag. vet ej vad som händer ikväll. lördag ska jag bara packa och hitta på nå roligt, sedan se mello på kvällen. annars händer inte mycket än att det är sol och bra väder och jag är grymt glad idag!!! känns fantastiskt.

Likes

Comments

​idag på skolan har de varit tema dag på förmiddag. sen lunch, nu snart engelska och svenska sedan ska jag hem. på måndag far jag med flyget ner till stockholm sedan till kristinehamn. en vecka hos mamma. 

Likes

Comments

Gick skola till 16.15 idag. Gick hem och gjorde mig nå mat sen direkt in i duschen. Renbäddat sängen och bara legat här sedan dess. I morgon ska jag ut och äta med gubben sen från kl 18 ska jag på ljusparty! Annars vet jag inte vad som händer.

Likes

Comments