hej! det var länge sedan sist. jag gör exakt samma saker i mitt liv som när jag gjorde då jag bloggade sist, så det behöver jag inte skriva om. 

och ingen lägenhet heller. tråkigt. som man brukar säga, man kan inte få allt här i livet... exakt så är det. 

men, i helgen gjorde jag, gubben och en kompis middag. vitlöksgratäng med kött samt efterrätt. efterrätt var päronhalvor med after eight på. skit gott. ny vecka och jag ska gå skola, och på torsdag ska jag göra ett träningstest, så få se hur det kommer gå. hoppas på bra resultat.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

idag ska jag och gubben till Jokkmokk en snabbis sedan ikväll ska vi grilla oss en god middag och bara mysa:) på måndag börjar jag jobba så ska ta tillvara denna helg så är mycket som de går! trevlig helg 👌

Likes

Comments

Har äntligen kommit igång med körkortet på riktigt! bokat körlektioner och riskettorna 1+2 Skönt! blir bra att få körkort då vi inte fått lägenhet på byn, då tar man sig iaf :)

Likes

Comments

Ska köpa ett vitrinskåp till lägenheten. och några glas från Ittala! tycker dom är fina! ser ut som andra finare glas men vill ändå ha dom just från Ittala :)

Har blivit helt galen nu när jag vi fått lägenhet! vill ha så mycket och vill göra så myclet! tur det finns massor med bilder man kan titta på istället! blir ganska dyrt att efterlikna allt jag vill ha och tycker är snyggt :)

Likes

Comments

i början av september flyttar jag och min kille till en lägenhet! ska bli så mysigt få inreda och köpa nya saker 👌 här lite bilder på inspiration 😍

Likes

Comments

endast 3 dagar kvar av skolterminen! i morgon ska jag göra nya naglar och bara må!! så himla skönt med lov snart!! ska bara leva livet och göra dem saker jag gillar att göra!

Likes

Comments

​igår var en väldigt varm dag! spelade bilbingo i Måttsund igår och vann 1000 kr! roligt!!! så dem pengarna ska jag spara till resan!! sista skolveckan och snart jobb hela sommaren! annars rullar de på bra! 

Likes

Comments

​haha oj! sorry sorry! 

flera månader sedan jag bloggade sist.... tiden går så fort! sommaren är här och går bara endast en vecka till sedan är det sommarlov! ska jobba i sommar. sedan drar jag till rhodos i Augusti! så himla härligt. igår solade jag hela dagen i flera timmar, så härligt! sedan blev jag kidnappad och kom hem 2 inatt. sandträsk! läskigt. kul att hitta på nå :) fredag idag och ska till boden i morgon och vara där en natt.

Likes

Comments

idag började min praktik som jag ska vara på i 4 veckor. v19 ska bara jag och gubben mysa på hela veckan, samma v 20. och i augusti far jag och gubben till Rhodos! bokat och klart! ska bli så roligt!!! väntar på svar om sommarjobb också! så kanske har jobb hela sommaren också! kul!!

Likes

Comments

igår var jag ute och åt lunch på heart to heart med gubben. god lunch. sedan for jag tillbaka till skolan och gjorde nationella prov i matte sedan slutade. for hem åt middag sedan for jag lillborsan och gubben till moster. åt semlor och spelade kort. vi for hem kring 9. sedan duschade jag och sedan somnade. idag är sista dagen före lovet och på måndag nästa vecka börjar min praktik, i 4 veckor ska bli så kul alltså! gillar att jobba med gamla. ikväll ska jag och några kompisar fara ut och göra nå riktigt kul tillsammans. i morgon blir det Jokkmokk. och på lördag Mörtträsk. ska även köra dit så ska bli kul. påsken ska firas där.

Likes

Comments