Header
View tracker

Somnade halv 10 igår, vaknade kring 2. Gick upp och drack vatten och var jätte yr. Hade fruktansvärt ont i huvudet igår så blev en tidig kväll. På sportlovet tar jag och brorsan flyget till Stockholm sedan tåget till Värmland. Blir en vecka hos mamma. Roligt! ❤ nyss bränt mig på plattången då jag plattade håret så har ont i fingret! På torsdag ska jag göra nya naglar! Har fått väldigt lång utväxt nu.

Likes

Comments

Gick skola till 16.15 sedan åt jag middag. Just hemkommen från gubben och en kompis. Har ont i huvudet och just lagt mig för kvällen. Ser Emil i lönnebärga och ska sova snart.

Likes

Comments

Fredag stannade jag kvar efter skolan & gjorde matte prov, sedan for jag hem & duschade sedan for vi till en kompis. Lördag var vi bjuden på middag kl 17. Sedan var vi chaffis. Efter de sov vi, idag har vi bara varit borta & inte gjort ett skit.

Likes

Comments

Blåser som fan ute idag. Slutade skolan 16.15 gick hem och just ätit palt. Ikvöll blir de nå men vet inte vad.

Likes

Comments

​sitter på vård lektion nu, just lämnat in upg så har tid över till annat, just ätit lunch och badat. trött

Likes

Comments

View tracker

Hade sovmorgon till 9.15, haft 5 lektioner & nyss kommit hem, har fortfarande ont i foten & i morgon ska jag bada.

Likes

Comments

Lång dag idag, kvart över 4 slutade jag idag, nyss ätit middag. Fortfarande ont i foten och svårt att gå. Ikväll blir de nog se vad som händer inget planerat iaf :)

Likes

Comments

Sov som sagt till halv 11, sminkade mig och sedan såg jag en film. Efter de så färgade jag mitt löshår, måste färga om de eftersom färgen inte räckte. Sedan blev jag bjuden på palt till middag av gubbens mormor sen for vi alla till korsträsk. Just hem kommen och duschad och lagt mig för kvällen. I morgon skola.

Likes

Comments

Nu har grabbarna farit och köra skoter. 25- ute idag. Nyss vaknat för jag fortsatte sova efter gubben lämnade av mig kl 7 i morse. Vet inte vad jag ska göra idag! Kanske färga mitt löshår men jag vet inte än, om inte så blir de film och godis hela dagen 💫

Likes

Comments

Vilken dag, idag har jag gubben och en kompis varit till kanis och åkt slalom. Mysigt och roligt var de. Men innan vi for dit for jag hem och hämtade mina saker.. när jag ställt fram allt och börjat klä på mig så tippar en sjuda mitt på min fot. Fyfan såååååååå ont de gjorde! Just nu känns det son jag brutit den och kan knappt gå på den. När jag har den stilla så vill jag bara kräkas. Känns konstigt kliar och jag känner inte av den, vill typ inte hålla foten stilla heller haha. Just duschat och lagt mig och sett film med gubben. I morgon ska han fara till Arvidsjaur och köra skoter så då ska jag fara hem och hitta på nå annat.

Likes

Comments