idag började min praktik som jag ska vara på i 4 veckor. v19 ska bara jag och gubben mysa på hela veckan, samma v 20. och i augusti far jag och gubben till Rhodos! bokat och klart! ska bli så roligt!!! väntar på svar om sommarjobb också! så kanske har jobb hela sommaren också! kul!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

igår var jag ute och åt lunch på heart to heart med gubben. god lunch. sedan for jag tillbaka till skolan och gjorde nationella prov i matte sedan slutade. for hem åt middag sedan for jag lillborsan och gubben till moster. åt semlor och spelade kort. vi for hem kring 9. sedan duschade jag och sedan somnade. idag är sista dagen före lovet och på måndag nästa vecka börjar min praktik, i 4 veckor ska bli så kul alltså! gillar att jobba med gamla. ikväll ska jag och några kompisar fara ut och göra nå riktigt kul tillsammans. i morgon blir det Jokkmokk. och på lördag Mörtträsk. ska även köra dit så ska bli kul. påsken ska firas där.

Likes

Comments

Gick skola till 16.15! Åt middag ute med gubben idag ❤ sedan for vi ut på byn med några kompisar! I morgon ska jag och gubben boka en resa med familjen för i augusti drar vi utomlands 😍😍🐳 praktik om 2 veckor så då är det bara ge gärnet!!

Likes

Comments

Beställt nya sommarskor, gjort nationella prov, ska äta ostbricka ikväll, städat rummet, Renbäddat sängen, duschat och fixat mig! Nu tar jag helg! Ledig lång fredag sedan ska jag bara ta det lungt hela påskveckan! Ev mörtträsk och fira påsken!!

Likes

Comments

gick skola till 13.30 sen skulle jag till läkaren, satt där i 30 min sedan gick jag, ingen kom. sen for jag hem, gjorde middag sedan for jag med brorsan till Luleå sen for jag tillbaka till byn. såg tv. idag har jag haft sovmorgon. vet inte vad som händer idag. på fredag ska jag äta ostbricka!!! såååååå gott!!

Likes

Comments

Äntligen fredag!! Sååå skönt! Idag vet jag inte vad jag ska göra alls! Sova så det blir lördag fortare kanske 😂 snart gå till skolan ha 2 timmar matte sen helg! Igår var jag på byn där det var aktiviteter :) åt tacos med gubben och såg tv :)

Likes

Comments

​hade sååååå ont i huvudet igår så jag orkade inget. men körde lite bil åt middag och gick ut på byn och kollade lite. sen for jag och gubben hem och såg tv och myste lite. idag torsdag mår jag bättre och är taggad till helgen för då är det skoter vm!!!! ikväll vet jag inget förutom jag ska äta tacos med familjen. 

Likes

Comments

​i helgen är det skoter vm här i älvsbyn. vm veckan på byn med bilbingo. bilbio och en massa annat roligt :) ska fara och se det på lördag :)


Likes

Comments

fredag hade jag och gubben en mys dag. körde skoter, grillade och åt god mat. samma sak lördag. på kvällen grillade vi i rättsel med en massa kompisar :) söndag tillbaka till rättsel och köra skoter. i helgen skoter vm ska bliiiiiii så kul :P

Likes

Comments

​vaknade kring 2 inatt. somnade om och vaknade till en jätte fin solig dag. men den försvann lika fort. går skola till 16.15 sedan äta middag och sedan gå ut och gå till gubben. i helgen ska jag fara och se skoter sm här i Älvsbyn. kanske ska på granträsknappet också, men får se om jag hinner med allt jag planerat :P

Likes

Comments