Header
View tracker

Idag tänkte jag! Nu jävlar ska de blir bättre här! Och de blev det också! Jag vaknade tidigt för att fixa mig! Jag kände mig lite dålig än, självförtroende har blivit lite bättre men inte nog mycket. Gick till skolan glad och gick klart skolan! Efter skolan gick jag inte och la mig!! Jag var uppe, satt & målade tills jag bestämde mig för att gå Ut på byn och äta lunch! Vilket jag också gjorde! Sedan gick jag och köpte julklapp till min pojkvän! Läs noga nu! Sedan gick jag på en klädaffär och köpte mig 3 nya tröjor! Och så nöjd jag är över mig nu! Gick hem & duschade! Fixade mig & kände mig fin äntligen! Sedan gjorde jag hemma gjord pizza till middag & efter det så målade jag lite till! Och nu är jag med min pojkvän & hans vänner!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har under en längre period känt mig väldigt dålig. Jag har så dåligt självförtroende så jag jämför mig med andra, jag vet jag är bra & fin människa men jag känner mig ändå dålig. Jag hatar mina kläder, min frisyr & allt annat på mig! Jag vet att det inte är bra men! Jag gör inget l mitt liv! Jag är förfan 17 år och sover hela dagar och går skola! Jag har aldrig i hela mitt liv tagit en fika med en kompis eller shoppat kanske sett en bio. Nej såklart jag inte gjort.
Varje morgon så vaknar jag, tar på mig kläderna och sedan går till skolan, har inte ens ork till att fixa mig eftersom jag inte ens känner mig fin! Jag längtar så mycket tills jag gör det verkligen för just nu känns allt så himla hopplöst.
Jag umgås inte med vänner. Jag umgås bara med min pojkvän & familj ibland. Annars sover jag bara.
Kommer hem från skolan, sover tills middagen är klar sedan sover jag igen till min pojkvän eller någon i min familj hör av sig, annars umgås jag bara med min pojkvän på kvällarna och hans vänner!
På helgerna är jag med min pojkvän och hans vänner.
Men jag börjar bli väldigt besviken också! Jag har försökt nu under en väldigt lång period att verkligen försöka hitta på nå med kompisar, men jag får inget intresse tillbaka, jag förstår man har något för sig och att det inte alltid har tid men inte varje gång! Börjar tro att det är något med mig som är fel! Tyvärr festar, röker folk och sånt gör tyvärr inte jag. Därför väljer jag mina vänner VÄLDIGT noga! Inte ska de behöva betyda nå att jag vill umgås med såna som inte dricker! Men tydligen! Om man vill umgås med någon så måste man festa! Det tycker jag är väldigt tråkigt! Jag blir bjuden nästintill varje helg på fest för att umgås, självklart tackar jag nej och då blir man klassad som tråkig människa! Jag tycker det är hemskt att behöva festa för att få umgås med sina kompisar! Tråkigt

Jag kände att här är det enda sättet att få skriva av mig! Om någon vet hur man kanske hittar tillbaka till sig själv och får bättre självförtroende så skriv gärna!

Likes

Comments

View tracker

Jobbar veckan har precis startat, ikväll lucia träning. Annars är allt som vanligt :)

Likes

Comments

Hejsan! Tiden bara springer iväg! Har praktik på hemtjänsten och jag har bara en vecka kvar alltså 😭 det är så roligt få jobba led gamla människor som är i behov av hjälp. Dom uppskattar det så mycket!!
Jag har blivit antagen till lucia i år så det är fullt upp med det också, sedan har jag och min pojkvän förlovat oss! ❤️ snart jul och nyår! Roligt :)

Likes

Comments

det har varit så mycket sista två veckorna, ursäkta för dåligt med inlägg. 

ska nu berätta vad jag gjort lite. i torsdag var jag till piteå på tjejkvällen, ös regn och vi vart sur blöta... köpte mig ett par pyjamas byxor, borste, underkläder och en ny cc cream. 

Fredag hade jag sovmorgon och hade endast 120 min matte sen var det helg. i helgen har jag bara varit med min kille och myst på. igår grillade vi och myste på. idag har vi sett film och ätit palt till middagen. i morgon ska jag sätta igång med att renovera rummet. bilder kommer på före och efter resultat!!


Likes

Comments

​grymt tråkigt väder idag. Regn och kallt ute. Idag ska jag städa rummet sen ska jag äta middag, duscha och se tv. Bonde söker fru har premiär idag och jag är överlycklig Hahahahah! Gubben kommer också så tänkte bara mysa på i det dåliga vädret. I morgon ska vi till Piteå på tjejkvällen, tänkte köpa nå nytt. Äta palt i morgon också :)

Likes

Comments

Igår gick jag ju så långt, i morse när jag vakande så hade jag träningsvärk!! Men skönt känns det! Ikväll ska jag ut och gå igen. I morgon ska jag kondition träna, ska till dalen och springa intervaller. Kommer bli jobbigt men jag måste. Idag har jag varit till banken och fixat lite. Just hemkommen och ska snart äta, sen ska jag ut och gå. På torsdag ska jag till Piteå på tjejkvällen, funderar på att köpa en kappa jag velat ha länge, men jag vet inte.. Får se! 

Likes

Comments

​hej! Dagen började med huvudvärk som bara blev värre och värre. Slutade skolan 16.15 gick hem och åt middag, sen får jag till en kompis. Sedan gick vi ut och gick, blev väldigt långt! Men skönt var de. Efter de får jag och gubben på byn en stund. Nu hemkommen och ska äta kvällsfika och kolla lite kläder. På torsdag ska jag och gubben till Piteå på tjejkvällen. Sen ikväll blev jag bjuden på tjejkväll med tacos! Sen på lördag ska jag på sminkparty!! I morgon tisdag och inget planerat. 

Likes

Comments

​haft en riktigt bra helg. fredag for jag till pappa där vi bara slappade. lördag morgon for vi med husvagnen till Arvidsjaur och campade. på förmiddagen for vi på marknaden och jag körde dit, gick där en stund sen for vi och åt. for tillbaka till husvagnen sen for vi till grodkällan. de är en kallkälla som är så gudomligt fin. glasklart vatten och djup. efter de for vi tillbaka och satt ute och myste. sen gick vi in och såg tv och myste på där också. vaknade kring 8 i morse. vi packade ihop sen for vi hem. hemma packade vi upp sen satte vi igång en grill. gjorde våfflor och åt. sedan for jag hem. gick och duschade sedan kom gubben och hämtade mig. vi såg en film och sen gick vi ut och gick. just hem kommen. varit tidigare idag och hämtat ut ett paket från hm där jag beställt lite kläder. allt passade och dom var snygga. :)

Likes

Comments

Nu är jag framme i Arvidsjaur. Lite kallt men de är ändå okej. Varit på marknaden och träffat folk. Köpt nya överkast till mitt nya rum som vi ska snart sätta igång med. Ska sen fara & köpa nå fina färger till rummet också :) snart middag :)

Likes

Comments