Header

Nya inlägg

Vardag

Hur fin är inte vår älskade hund? Så stilig och fluffig och allt på samma gång! Vill bara ta med honom överallt och gosa :-)

Efter ett tappert försök till att gå till skolan igår bestämde jag mig för att stanna hemma i dag. Var så otroligt trött när jag kom hem och kände bara att jag får mer gjort hemifrån. Har mest pluggat matte inför morgondagens prov, målet är att orka åka dit och skriva provet och ändå få hyfsat bra resultat. Kan bli spännande. När det blev för mycket matte tog jag istället upp datorn och började leka lite med designen här på bloggen. Även om jag inte är så bra på det tycker jag att det är väldigt kul! Lite förändringar blev det, kanske blir mer i framtiden hehe.

En annan rolig sak jag har tagit tag i är mina mål med mitt nya företag! Hur mycket energi är jag villig att lägga ner på det? Vilka människor vill jag bjuda in till mitt team? Vem ska bli min första samarbetspartner? Hur ska jag planera allting för att hinna med så mycket som möjligt? Vad är mitt nästa steg? Det är så himla spännande så ni anar inte! Vill bara att alla ska få samma chans som jag fått! Trevlig kväll på er <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links Produkter

Okej, jag har shoppat ALLDELES för mycket på senaste tiden. Är en fattig student men lever som en primadonna. Tänkte bara snabbt visa vad jag köpte sist jag var iväg!Kan det vara min studentklännings som skådas? Inte alls omöjligt faktiskt. Tycker om den mer och mer varje gång jag ser den, älskar spetsen! Ni hittar den här.En superfin jeanskjol! Vill bara att det ska bli fint väder så jag kan börja använda den NU. Ni hittar den här.Till slut köpte jag två böcker, till. Jag har köpt så många böcker de senaste veckorna så jag nästan skäms haha, trots att jag nästan inte läser med tanke på allt skolarbete som är igång. Menmen, dem verkar vara intressanta åtminstone :-)

Likes

Comments

Livet

Hej på er! Det är en vecka sedan ni sist hörde från mig och jag måste säga att det inte varit någon rolig vecka. Nu ska jag inte förstora upp det, inget speciellt allvarligt har hänt. I måndags träffade jag några vänner på en pluggdag och hade supertrevligt, en riktig mysdag helt enkelt! När jag sedan kom hem var jag helt slut och sov ett par timmar trots att det var sent. Vaknade med feber och sen var det inte mer med det. Hade haft en full dag och tänkte att det bara var utmattning.

Självklart var det inte bara utmattning och i onsdags åkte jag inte till läkaren. "Symtomen är självklara - du har körtelfeber." Är så trött på detta kära vänner så vet inte vart jag ska ta mig till. Det är mindre än 50 dagar kvar tills jag tar studenten och har en massa roligheter inplanerat. Tyvärr kommer jag nu behöva ställa in en del. Får inte "köra slut på kroppen" och kommer därför inte kunna fira min studenttid som mina vänner kommer göra, och kan så klart inte träna på vääääldigt länge.

Nu ska jag inte deppa mer, behövde bara skriva av mig. Är det någon av er som haft körtelfeber och känner till hur det fungerar får ni gärna skriva till mig, min läkare är inte så bra på att förklara saker... Tack o hej

Likes

Comments

Vardag

Titta vilka fina tårtor! Tyvärr är det inte mina mästerverk utan min mosters, jag är inte lika konstnärlig av mig haha. De smakade ännu godare än vad dem ser ut att göra, hur hon lyckades med det har jag absolut ingen aning om. Igår samlades hela släkten för att fira mormors 65-års dag, och samtidigt fira påsk så klart. Vi är en stor släkt vilket innebär att det ibland kan bli lite stökigt samtidigt som det är väldigt mysigt när vuxna, barn och bebisar slås samman. Bebisar är min favvo-kategori hehe. Ikväll kommer käre farfar över på middag så ännu mer påskfirande väntar! Kramis


Likes

Comments

När man hade långt och fint, men fruktansvärt jobbigt hår

Det är fredag kväll och min lilla ledighet är snart slut. De två kommande veckorna i skolan kommer vara alldeles för stressiga, vill bara stanna kvar i den bubbla jag lever i nu. Bara få njuta och ha det bra. Tyvärr är det inget alternativ men tanken av att det är mindre än två månader till studenten gör det lite lättare :-) herregud, vad ska jag göra med mitt liv? I pluggpauserna sitter jag och försöker bestämma mig för vilken skola jag vill gå på, förutom Lund så klart. Det känns som livets viktigaste val även om jag vet att det inte är så. Vill jag plugga i den fina staden Halmstad, eller kanske på Kristianstad högskola som fått så bra kritik, eller vill jag komma ifrån allt och dra till Jönköping? Nej, det kommer inte bli ett lätt beslut men jag måste snart bestämma mig, anmälan stänger på tisdag... Nu är det slut-pausat i pluggandet, jag önskar er alla en trevlig påsk!

Likes

Comments