Header

Nya inlägg

Fotografering

Skäralid - vilket ställe!

Min andra lediga dag har än så länge spenderats i Skäralid tillsammans med farfar och lillasyster Ida. I mina ögon var det perfekt väder för en utflyktsdag även om jag börjar ifrågasätta den svenska sommaren...

Den enda planen var att spendera en dag tillsammans med farfar och utnyttja hans "matkort", vilket vi lyckades väldigt bra med - och gott var det! En buffé som innehöll allt man kunde tänka sig :-)

Efter alldeles för mycket mat och en kopp te var det fotograferingsdax. Något ni inte vet är nämligen att jag har gått och blivit med kamera! Det stod högst upp på min student-önskelista och planen var att använda mina studentpengar för att köpa en kamera, vilket jag nu har gjort. Är lite nervös inför hela grejen samtidigt som jag tycker det är himla kul att fotografera.

Måste verkligen lära mig vad jag gör för fel på vissa fotografier, och vad jag gör rätt på andra. Känner mig som ett stort frågetecken...

Många frågar vad jag vill göra med min kamera - vad är planen? Ja, det har jag ingen aning om. Det är så himla mycket på gång just nu med jobb, resa, högskola och flytt. Men fotografera det ska jag!

Efter en mindre promenad i det fina området, några misslyckade (men även bra) fotografier och trevligt sällskap var utflyktsdagen över.

<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Livet

Mitt i stressen på jobbet fick jag häromdagen chansen att ta mig ut på campingen och bara vara. Det är så fint och allmänt mysigt.
För er som inte vet jobbar jag på Nordic Camping Röstånga och mättar varje dag en massa semestercampare med alldeles för mycket pommes och glass. Är det inte underbart?
Just i detta tillfället sitter jag på tåget mot Kristianstad för att träffa Viktor på min lediga dag. Sommaren är snart över och USA-resan närmar sig, och efter USA väntar alla möjligheterna i Halmstad. Det känns så overkligt. Livet är i full rullning och jag har ingen aning om var det kommer sluta.

Likes

Comments

Livet, Resor, Högskola

Åh vilken härlig helg det varit!

I torsdags var det den 13:e juli vilket innebar antagningsbesked, gissa om jag var nervös? Jag kom inte in i Lund vilket var väntat men jag kom in i Halmstad! Om ungefär en månad ska jag alltså (förhoppningsvis) flytta till Halmstad och börja plugga igen, men denna gången ekonomi. Ni som inte vet så pluggade jag samhälle med inriktning beteende på gymnasiet så detta blir något helt annat, super spännande!

Slutade jobba kl 18 och efter det började jag ta mig ner mot Österlen och fina Vik för att träffa Viktor. På fredagen blev det en mysig utflyktsdag innan det var dax att åka hem igen. Skönt att komma bort även om det inte var så långt :-)

Igår blev det ännu en utflyktsdag men denna gången till Göteborg och Liseberg. 20 grader varmt och strålande sol, med andra ord var det inte bara vi som var där utan vi fick rejält med sällskap. Dumt att klaga på vädret men det kunde varit lite kortare köer... Kul hade vi det i alla fall!

Likes

Comments

Contains affiliate links Inspiration

Hur fina är inte dessa klänningarna? Vi är nu mitt uppe i den underbara (?) svenska sommaren och det gäller att passa på att använda de mer lättklädda kläderna när man väl kan. Ovan ser ni underbara sommarklänningar som passar både till den något svalare sommaren i Sverige och den något varmare utanför gränserna.

Likes

Comments