Header

Nya inlägg

  • Mina två sista veckor

    " Nu är det mindre än två veckor till studentdagen, nästa fredag gäller det! Det är dax att börja pl…"

  • Campinglivet

    " Vilken fantastisk kväll vi hade igår, hela lördagen var underbar! Jag gick upp hyfsat tidigt för a…"

  • Mina balsmycken!

    " Örhänge här ! Armband här ! Balen närmar sig med stormsteg och om en vecka är det min tur att dans…"

Student, Vardag

Nu är det mindre än två veckor till studentdagen, nästa fredag gäller det! Det är dax att börja planera rejält för att dagen ska bli så bra som möjligt och jag tänkte låta er se hur vår skola firar studenten. Måndag, tisdag och onsdag denna vecka är vanliga skoldagar med vanliga lektioner men efter skolan är det dax för förberedelser inför balen! Schema för vad som gäller på studentdagen har vi inte fått ännu tyvärr, men klockan 15.30 kommer vi springa ut från skolan med studenthattarna på och efter det är det äntligen slut!

29/5 Måndag - sista skoluppgifterna måste in, fokus på att få balklänningen färdig.

30/5 Tisdag - träffa frisören för att diskutera håruppsättningen inför balen!

31/5 Onsdag - ska äntligen färga mina bryn och fransar igen, möjligtvis fixa till naglarna.

1/6 Torsdag - klassens dag, vi ska till Ven och bara njuta!

2/6 Fredag - BAL!!! Dessutom sätts våra slutbetyg...

3/6 Lördag - återhämtning

4/6 Söndag - poängjakten med superhjältar-utklädnad, SA kommer såklart vinna.

5/6 Måndag - lediga

6/6 Tisdag - lediga

7/6 Onsdag - sambatåg med massa dans och festande!

8/6 Torsdag - fixardag (?)

9/6 Fredag - STUDENTEN!!!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

Vilken fantastisk kväll vi hade igår, hela lördagen var underbar! Jag gick upp hyfsat tidigt för att ta mig in till Lund och hjälpa till på årets sparrisfestival. V och hans familj är ju faktiskt sparrisodlare! Det blev en heldag med cirka 6 timmars försäljning, sol och folk överallt. Supertrevligt men slitsamt. Jag och V kom hem strax efter kl 16 och då väntade en efterlängtad kalldusch, ni kan inte förstå hur skönt det var!

Efter lite vila satte vi oss åter i bilen för att köra till Ängelholm där min familj har varit i husvagnen över långhelgen. Den campingen är så himla mysig och har verkligen allt som behövs, den fina stranden gör så mycket. Vi grillade gott och gick sedan ner på stranden för att njuta lite extra, perfekt timing med solnedgången. Här stod jag och V och hade det prima tills vi insåg att det var dax att köra hem igen.

Likes

Comments

Student

Örhänge här! Armband här!

Balen närmar sig med stormsteg och om en vecka är det min tur att dansa hela natten lång. Mamma kämpar med min klänning som inte är helt klar än, men det är ju en hel vecka kvar :-)

Mitt i allt stressande med skolan bestämde jag mig för att ta en liten shoppingrunda till Väla för att leta efter något fint och speciellt balsmycke. Framförallt ville jag hitta ett par snygga örhängen då jag inte har några andra som passar till en bal. Innan jag åkte iväg kikade jag lite på andra örhängen från Lilly and Rose och det fanns så mycket snyggt! Framför allt hittade jag ett par supersnygga i silver som ser ut nästan som droppar, om ni förstår vilken form jag är ute efter. 295kr, klappat och klart tänkte jag, men när jag sedan kom till butiken blev det inte riktigt så... Nej det fanns alldeles för mycket annat som var fint men som också kostade där efter.

En minut innan stängning stod jag i kassan med örhängena och armbandet ni ser ovan på bilderna. I affären var jag väldigt osäker men nu känns det helt rätt! Om en vecka kommer jag stå på röda mattan i min svarta balklänning tillsammans med mina ursnygga smycken och med min älskade V vid min sida. Det kommer bli en grym dag!

Likes

Comments

Student

Ja, nu är det bara 6 skoldagar kvar (?!) och efter dagen är det bara 5, och efter imorgon är det bara 4. Det är så sjukt! Sen börjar firandet på riktigt! Jag har fortfarande inte förstått att det är min tur att springa ut i den vita klänningen med studentmössan på huvudet, jag kommer iallafall göra det med ett stort leende på läpparna.

Men innan allt studentfirande ska jag först klara skolan. Som läget ser ut just nu har jag 5 stora inlämningsuppgifter som alla måste in, helst igår. Stressnivå-status: okontrollerbar, ny nivå har upptäckts, hemsk! Jag vill bara att det ska vara över. Men, det är de snart!

Likes

Comments

Horoskop

Vattumannen

20 januari – 18 februari
Romantiken slår i taket denna helg, kära Vattuman, och du har chansen att träffa en ny sötnos såväl som att hitta en nytändning i relationen du är i. Om det är en kärlek på distans som råder i ditt liv, så kommer ni närmare varandra nu, fysiskt, mentalt eller både och. Se upp bara med att försöka tvinga fram känslor mellan dig och en flirt, om det finns tydliga problem från början. Om du har någon som uppvaktar dig men som du helt enkelt inte är intresserad av, så är det dags att vara ärlig. Förutom att helgen blir en festlig resa in i en romans, så kan du också få positiva nyheter gällande ekonomi från din familj nu.

Mest romantiska dagar: 22, 23, 25, 26 & 27 maj

Vill ni se hur er vecka kommer se ut - klicka här

Likes

Comments