Header

Nya inlägg

Höstterminens start

" Leah slim mom jeans / Trs sandblast / Lana stickad tröja / Ebba mesh top / Wanda jacka Vi har nu gått in i september månad vilket innebär …"

Min första vecka

" ... på högskolan är nu snart avklarad! Det har varit en otroligt kunskapsrik vecka och jag har lärt mig väldigt många nya saker, exempelvi…"

Fotografering i Skäralid

" Skäralid - vilket ställe! Min andra lediga dag har än så länge spenderats i Skäralid tillsammans med farfar och lillasyster Ida. I mina ög…"

Contains affiliate links Produkter

Vi har nu gått in i september månad vilket innebär att de flesta av oss har kommit igång efter sommaruppehållet. Vad passar då inte bättre än lite förnyelse och inspiration i garderoben? Ett par nya jeans, en mysig stickad höst-tröja eller nya smycken för att förgylla vardagen - allt för att välkomna hösten på bästa sätt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Högskola

... på högskolan är nu snart avklarad!

Det har varit en otroligt kunskapsrik vecka och jag har lärt mig väldigt många nya saker, exempelvis hur mycket jag kommer behöva ha näsan i kurslitteraturen - vilket är väldigt mycket.

Nollningen i Halmstad har ryktet om sig att vara bäst i Sverige och det kan jag verkligen förstå! Varje dag var fullspäckad med olika aktiviteter såsom tävlingar, bröllop, pub-rundor, myskvällar och mycket mer. Även om jag missade första halvan på grund av vår USA-resa så ångrar jag inte för en sekund att jag tog mig dit. Tryggheten att känna en del från klassen och skolan innan all undervisning drog igång var väldigt skönt. Tips!

Än så länge känns det som ett bra val att läsa ekonomi, även om jag inte har några förkunskaper över huvud taget. Det är som ett helt nytt språk som jag hoppas lära mig så snart som möjligt. Pendlandet har inte heller knäckt mig än men jag förstår att det förmodligen inte kommer hålla i tre år. Det tar lite drygt två timmar enkel resa så för att hinna med studentlivet behövs ett boende - håller tummarna för att det snart dyker upp något! :-)

GO EKP!

Likes

Comments

Fotografering

Skäralid - vilket ställe!

Min andra lediga dag har än så länge spenderats i Skäralid tillsammans med farfar och lillasyster Ida. I mina ögon var det perfekt väder för en utflyktsdag även om jag börjar ifrågasätta den svenska sommaren...

Den enda planen var att spendera en dag tillsammans med farfar och utnyttja hans "matkort", vilket vi lyckades väldigt bra med - och gott var det! En buffé som innehöll allt man kunde tänka sig :-)

Efter alldeles för mycket mat och en kopp te var det fotograferingsdax. Något ni inte vet är nämligen att jag har gått och blivit med kamera! Det stod högst upp på min student-önskelista och planen var att använda mina studentpengar för att köpa en kamera, vilket jag nu har gjort. Är lite nervös inför hela grejen samtidigt som jag tycker det är himla kul att fotografera.

Måste verkligen lära mig vad jag gör för fel på vissa fotografier, och vad jag gör rätt på andra. Känner mig som ett stort frågetecken...

Många frågar vad jag vill göra med min kamera - vad är planen? Ja, det har jag ingen aning om. Det är så himla mycket på gång just nu med jobb, resa, högskola och flytt. Men fotografera det ska jag!

Efter en mindre promenad i det fina området, några misslyckade (men även bra) fotografier och trevligt sällskap var utflyktsdagen över.

<3

Likes

Comments

Livet

Mitt i stressen på jobbet fick jag häromdagen chansen att ta mig ut på campingen och bara vara. Det är så fint och allmänt mysigt.
För er som inte vet jobbar jag på Nordic Camping Röstånga och mättar varje dag en massa semestercampare med alldeles för mycket pommes och glass. Är det inte underbart?
Just i detta tillfället sitter jag på tåget mot Kristianstad för att träffa Viktor på min lediga dag. Sommaren är snart över och USA-resan närmar sig, och efter USA väntar alla möjligheterna i Halmstad. Det känns så overkligt. Livet är i full rullning och jag har ingen aning om var det kommer sluta.

Likes

Comments