Header

Ska möjligtvis fixa mina naglar efter skolan. Ska man satsa på ursnygga glitternaglar eller stilrena naturella/ombre naglar? Hjälp!

Likes

Comments

Vardag

God måndag! Jag är just nu på väg hem efter en vanlig dag i skolan. När jag gick upp imorse var det -5 grader ute vilket gjorde att vinterjackan åkte på. Nu är det lite varmare men det ligger ändå runt 0 grader. Jag fick sådan superkänsla när jag hoppade på bussen så gamla julklassiker spelas just nu upp i hörlurarna, hur mysigt?! Än så länge ligger ingen snö på marken så jag får ta det lite lugnt men det är inte långt kvar!
Imorgon ska vi på "inspirationsdag" på Lunds universitet och lyssna på olika föreläsningar. Jag tror och hoppas på att det kan bli intressant. Kanske till och med kan komma på vad jag vill göra efter studenten? Eller iallafall vad jag INTE vill göra...

Likes

Comments

Produkter

Jag vaknade på helt fel sida idag, det har varit en riktig depp-tisdag. Körde hem från V tidigt imorse och sedan dess har jag försökt plugga men har inte kunnat koncentrera mig. Jag har inget speciellt planerat för resten utav dagen utan ska försöka ta tag i mig själv. Imorgon ska jag äntligen få träffa en saknad vän så det är något att se fram emot!

Under helgen fick jag hem paket från na-kd, en "High Neck V-Back Blouse". Jag älskar materialet, att den är öppen i ryggen, den inbyggda chokern - ja allt! Absolut en ny favvis!

Som jag nämnde tidigare så hade vi även match i helgen. Självklart spelade jag inte men hjälpte till som coach. Efter en heldag i hemma-hallen fick vi hem en vinst och en förlust, absolut godkänt.

Huuur snygg är inte denna?! Ni hittar den här (adlink). Jag väntar bara på ett tillfälle så jag kan få använda den!


Lill-sis nöjd efter helgens matcher!

PUSS

Likes

Comments

Vardag

Yey för fredag och ännu mer yey för lov! Jag är sjuk (ovanligt) och tog lov lite tidigare men har ändå jobbat hemifrån. Det blir bara kallare för varje minut, känns det som iallafall, och det är nästan minusgrader under natten. Vi ska väl snart ändra tid också (?) och då kommer det bli ännu mörkare. Men hösten är otroligt vacker och det måste såklart utnyttjas! Hur fint passar inte min hunds färger in bland lövens färger?

Mitt lov är väldigt oplanerat. Jag har match till helgen, som jag antagligen inte kommer spela. Ska träffa vänner, framförallt en som jag inte umgåtts med på väldigt länge. Och så ska jag självklart försöka träffa min pv så mycket som möjligt! En del plugg också antar jag, men inte alldeles för mycket.

Happy friday!

Likes

Comments

Livet

Det är nu när det bara bli mörkare och kallar som det är extra okej att drömma sig bort. Bilden är sen i somras när jag och familjen hade det härligt på Kreta. Det var så mysigt och härligt, vi hade det så otroligt bra! Vi har det bra nu också, såklart, men just då var allt lite extra bra.

Jag har precis skickat in min sista uppgift och kan äntligen börja slappna av lite inför lovet. I början av veckan hade jag ingen aning om hur jag skulle hinna med allt skolarbete men det gick. Kan inte fatta att jag ska ta studenten nästa år. Den är en skräck-förtjust blandning. För tillfället är det mest skräck eftersom att jag inte har någon plan överhuvudtaget, JAG HAR INGEN ANING. Vad ska jag göra med mitt liv? Samtidigt så vet jag att det kommer bli jävligt bra när jag väl kommer på det. Kanske hamnar jag åter i elitidrottens värld? Eller så slutar jag som civilekonom? Eller varför inte fysioterapeut? Lärare? Det finns sååå mycket.

Det enda jag vet är att jag inte kommer kunna uppfylla min barndomsdröm och mitt tidigare livsmål - att bli världens bästa bordtennisspelare.

Godnatt finisar

Likes

Comments

Horoskop

Vattumannen

20 januari – 18 februari
Det händer mycket vad gäller din framtid denna vecka, kära Vattuman, och om du är på jakt efter ett nytt jobb så väntar fina chanser nu. Det är lätt för dig att prata om dig själv, dina kvalifikationer och egenskaper, utan att det känns pinsamt, och det här ska du verkligen använda dig av nu. Våga sända ut stöddiga personliga brev, presentera dig själv för personer som sitter på något du vill ha (typ möjligheten att ge någon ett jobb) och se vart det tar dig. Det är också en fin social vecka, där många vänner visar sin omtanke och vill ses, umgås, mysa och stötta. Det är inte omöjligt att du kan hitta en genväg till ett jobb genom en vän, men ännu mer troligt att de kan ge dig det perfekta stödet nu.

Mest romantiska dagar: 26, 28 & 30 oktober

Vill ni se hur er vecka kommer se ut - klicka här

Likes

Comments

Träning

Jag är så jäkla korkad! Jag har inte tränat på så länge jag kan minnas så jag bestämde mig för, när jag verkligen inte kunde plugga längre, att köra ett träningspass. Då kör jag med appen Nike+ Training, älskar den appen! Passet skulle vara i cirka en halvtimme och det var inget jätte intensivt pass utan lagom lugnt. Efter 10 minuter började jag skaka okontrollerat, som man brukar göra efter att ha kört kanske en TIMMES träning. Efter 15 minuter klarade jag inte fullfölja någon utav övningarna utan körde kanske halva av vad man egentligen skulle köra (5 armhävningar istället för 10 osv). Innan det hade gått 20 minuter så var jag så trött och skakade så mycket i musklerna att jag inte kunde ställa mig upp, och då avslutade jag träningen. Varför blir det så? Antingen är det för att kroppen är så utmattad efter att varit sjuk länge och därför inte har någon ork, eller så börjar jag bli sjuk igen. Det enda jag vet är att min hals har börjat strejka, till och med min dröm inatt handlade om att jag hade halsont...

Trevlig söndag på er :-)

Likes

Comments

Instagram@haannaandren