Header

Horoskop

Vattumannen

20 januari – 18 februari
Du är på ditt allra mest spontana, lekfulla och impulsiva humör denna vecka, kära Vattuman, och får antingen oändligt mycket gjort, eller sätter igång hundra projekt utan att riktigt få fart på något. Men lita på din magkänsla nu, och backa gärna bandet lite till en dröm du hade för ett litet tag sen. Du har plötsligt helt nya ekonomiska förutsättningar framför dig, och behöver nu se över denna dröm. Finns det kanske ett sätt att förverkliga den nu? Du har otrolig tur med pengar just precis nu, så satsa gärna, men behåll förnuftet. Diskutera och fundera igenom samtliga möjliga aspekter inför ett stort ekonomiskt beslut, gärna under helgen.

Mest romantiska dagar: 27 & 28 februari, 1, 2 & 3 mars

Vill ni se hur er vecka kommer se ut - klicka här

Likes

Comments

Träning , Vardag

Godmorgon! Det är måndag och skolan är igång igen. Idag är det lite oklart hur mina lektioner ser ut vilket gör att hela dagen är ganska oklar. Otroligt skönt att träningen är avklarad, perfekt sätt att starta dagen på! Dagen går väl ut på att plugga inför filosofiprovet imorgon så mycket som det bara går. Jag hoppas på att kunna träffa V också.
Förutom att det är en pluggvecka så händer en del annat spännande. På torsdag ska jag upp till Halmstad och gå på högskolans öppet hus! Det ska verkligen bli spännande då det kanske är där jag ska plugga till hösten, lite nervöst hehe. Sen är det en del pingis och pingismatcher. Allt är som vanligt :-)

Likes

Comments

Vardag

Vädret ute är så underbart! Idag är en dag då jag bara njuter. Vaknade upp bredvid V, åt en bra frukost och har fått in mitt gymnasiearbete. Ännu bättre så gick jag en lång promenad med min fina vovve. Visst, vissa stunder drömmer jag mig bort till varmare ställen med klarblått vatten och en iskall dryck i handen, men inte just idag.

Det dagen har kvar att erbjuda är lite vila, träning med V och sedan utgång med tjejerna. Bra slut på den lediga veckan! Och snart kommer en väldigt spännande sak inträffa, jag är så taggad!!

Likes

Comments

Yeeeeeey, äntligen min födelsedag igen! Älskar verkligen att fylla år, bästa känslan! Dagen i sig har väl inte varit så speciell, firandet skedde igår när hela släkten var här och firandet kommer (förhoppningsvis) fortsätta nästa helg med tjejerna. Självklart blev jag väckt imorse med fin "host" sång och en massa paket och dagen avslutades med min favvorätt - spagetti med köttfärssås! Kärlek <3

Ovan ser ni mina fina presenter från släkt och familj. Det är i stort sett bara måste-grejer när jag ska flytta och pengaaar. I övrigt fick jag saker från The Body Shop, träningskläder, snygg stickad tröja, choklad (!) och min efterlängtade ögonbrynspenna från Anastasia. Om ni bara visste hur länge jag väntat på en ögonbrynspenna, min nuvarande existerar knappt men jag ville inte köpa innan jag fyllde år snål som jag är. Herre Gud, 19 år! Det är nu studenten äger rum och livet ska dra igång på riktigt, det är nu jag ska börja forma mitt egna liv.

Jag har haft en väldigt bra dag med en massa fina människor och säger nu godnatt zzzZZZZzzzzzZzzzz

Likes

Comments

Livet

1. Har du något smeknamn?

Nja, inget speciellt faktiskt. Ibland blir jag kallad "Hannis" haha.

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?

Jag har en vanlig kalender som jag alltid fyller i när något viktigt väntar, när jag tränat eller när jag är sjuk, mest för att kunna se tillbaka hur mitt liv såg ut just då. För att jag ska känna mig lugn måste jag även markera de olika "kategorierna" med olika färger (överstrykningspennor), till exempel gul när jag tränat och grön när jag har ett läkarbesök. Bara jag som gör så?

3. Andra måsten?

TRÄNA! Jag måste verkligen träna för att kunna vara mitt bästa jag. För tillfället älskar jag att gymma och till våren skulle jag vilja ta tag i min löpträning :-)

4. Några lyxvanor? (lyxproblem)

Räknas det att vara kräsen? Jag kan inte äta segt/fett kött och äter sällan extra nyttiga grönsaker. Däremot tycker jag själv att jag bättrat mig sedan jag träffade V.

5. När ingen ser, vad gör du då?

Rakar mig osv. Ibland slinker det ner en eller annan chokladbit också hehe...

6. Vad stör du dig på hos andra?

När dem ger intryck av att verkligen vilja uppnå något, och pratar en massa om det, men inte gör något för att komma dit. Till sist slutar det alltid med en massa klagomål och "tyck synd om mig-fraser". Jag blir så himla provocerad av sådant när jag har familjemedlemmar som aldrig kommer kunna fullfölja sina drömma på grund av sjukdomar och så vidare. Gör något åt det istället för att tycka synd om dig själv!

7. Vad är din sämsta sida?

Jag är så himla målmedveten och vill så mycket med mitt liv. När jag ser någon annan "kasta bort sitt liv" så gör jag allt jag kan (av ren vänlighet) för att hjälpa den personen. Det behöver inte sluta så bra och istället gör jag allt åt dem istället. Till exempel om min lillasyster i framtiden vill/behöver ett jobb men inte riktigt tar tag i det så kan det sluta med att jag hittar ett jobb åt henne vilket i sin tur innebär att hon inte lär sig och bara behöver mig mer nästa gång.

8. Vilken sida av sängen sover du på?

Lite överallt haha, tror jag ligger mest på vänster sida.

9. Vad gillar du för filmer?

Oj.. Jag kan börja med vad jag inte gillar och det är skräckfilmer! Jag klarar INTE av det. Filmer där det händer lite, som actionfilmer, är bra samtidigt som de finaste romantiska filmerna är oundvikliga!

10. Gråter du ofta?

Nej det tycker jag inte, men när jag väl gråter så gråter jag mycket.

11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?

Att plocka undan efter sig. Jag blir riktigt irriterad om någon annan har grejer överallt samtidigt som jag är väldigt dålig på att ta undan mina egna saker.

12. Vad sjunger du när du står i duschen?

Jag sjunger inte så mycket när jag duschar...

13. Vad önskar du dig mest just nu?

Att få flytta hemifrån! Jag vet att många andra i min ålder skräms av tanken men jag är sååå taggad! Samtidigt hade jag gärna flyttat någonstans lite närmre min familj vilket kan bli svårt om jag ska läsa till civilekonom. Tanken av att få ha ett eget ställe, ett eget hem, den tanken gör mig extremt exalterad.

14. Vilken maträtt är din favorit?

Spagetti med köttfärssås. Jag ÄLSKAR spagetti med köttfärssås, och pasta överhuvudtaget. Om jag är hemma och ska fixa mat själv är det ganska sannolikt att det blir makaroner med ketchup (ibland något tillbehör också). LOVE IT

Likes

Comments

Instagram@haannaandren