Header

Nu är det exakt en vecka tills jag kliver ut i vuxenlivet på riktigt! Halleluuujaaah!!! 19 augusti 2017 fyller Britt Eva Hanna Andersson 18 år. Som jag längtat!

Får se om jag ångrar mig och tar tillbaka detta efter nästa helg😂

Likes

Comments

Hela gårdagen bestod av fiske och hjortronplockning. Kl 10.30 vaknar jag och Simon, jag ringer syrran eftersom att jag visste att hon och hennes kille var hos mormor och morfar i stugan och jag har huuuuur länge som helst velat åka ut med båten och fiska och igår hände det äntligen! Vi visste att vi i eftermiddag skulle och plocka hjortron så jag och Simon skynda oss och köpa stövlar sen bar det av mot Teuger! Vi drog it med båten ett tag för att bara lyckas få 4 gäddor.... inge kul att få såna men vädret gjorde det hela värt turen! 😍

Efter att ha varit ute med båten till kl 14.30 åkte vi mot stugan igen för att göra oss klara för hjortronplock som skulle ske så fort min låtsaspappa kom till Teuger vid kl 15.00! Ut for vi och less blev jag innan vi var klara, myggen bet ihjäl en, bränsen surrar ihjäl en och ryggen döda en! Och inte tala om att det va typ 20 grader också strålande sol!😫 jag och Simon fick dock ihop ca 4kg hjortron tillsammans tillslut och nu jäklar ska det kokas sylt.

Kram!

Likes

Comments

Hejsan och välkommen tillbaka Hanna 😂 förlåt för att jag inte bloggat på ett tag men som sagt så är jag verkligen inte duktig på detta och tappar lätt bort mig själv. Men nu är jag tillbaka!

Under tiden jag varit borta så har det hänt ganska mycket faktiskt! Jag och Simon firar ett halvår, jag har hittat mig själv pretty Good med hjälp av mina vänner och jag och Simon har varit på semester på Gotland och dra mig så skönt det var, och väldigt välbehövligt för mig. Tänkte slänga iväg lite bilder från semestern och avsluta detta inlägg för nu ska jag plugga vidare på körkortet och sen blir det att se fotboll! GOOO SVERIGE🎉🎉🎉

Likes

Comments

Retning och blöt dag idag den 10 april 2017. Jag är glad idag förutom det som tär på mitt hjärta, nämligen terrorattacken i Stockholm. Tragisk händelse och jag tänker på alla anhöriga som förlorat någon under attacken och tackar för att jag inte behövde vara en av de anhöriga. Detta kommer sätta Sverige i rullning och tyvärr tror jag att detta kommer påverka valet som komma skall.. sådant ska inte inträffa.

Förutom detta så har jag haft en bra dag fastän vädret är allt annat är glatt och roligt.. jag taggar upp inför praktik efter påsklovet då jag ska vara på sjukhuset, ÄNTLIGEN!! Och sen har jag fått bortgjort läxor som tärt på hjärnan hela förra veckan då jag va sjuk.. fyfan så skönt. Plugga börjar ju bli kul när man hittar tekniken!

Bjuder på några gråa tråkiga bilder idag, hoppas ni haft en grå Bra dag!

Likes

Comments

Fullt upp kan man lugnt säga!

Fredag: fira bästa Kajsa på 18 års dagen med käk från Clarys och sen må väl resten av dagen!
Lördag: skotercross, feber och hosta och ta hand om min kära sambo när han kom hem sent på kvällen efter att ha levt livet under kvällen!
Söndag: ligga hemma däckad hela dagen med feber, förkylning och hosta🙈

Nu är det måndag och jag är hemma från skolan, nya tag i morgonbitti! Här kommer bilder från i helgen!

Likes

Comments

Idag fyller men underbara pojkvän hela 23 år! Nu börjas det med knävärk, stela muskler osv vilket redan har bevisats i morse. "Jag har fan ont i knäna Hanna" - Simon 23 år!

Idag har vi varit i Kanis hela dagen och mått väl i solen! Märks verkligen att det går över till sommartid idag!😍 åt i kanis på krogen men svärmor&Svärfar ja och Simon då och nu ligger jag och gossen i Korsträsk och inväntar spontana idéer som kan bidra kvällen med lite skoj.

I morgon (söndag) blir det att fira Simon ytligare men resten av släkt och vänner, inklusive min familj kommer på besök i Vita huset i Korsträsk. Nervös är jag då fan.. sen förhoppningsvis så flyttar vi sängen och soffan till lägenheten i morgon så då blir lägenheten klar att bo i! Som jag längtar till att få klart i lägenheten så man kan börja dekorera osv!!😍

Nu ska vi fortsätta med att försöka komma på nå att göra resten av kvällen!

Likes

Comments

Likes

Comments