Header

Hej allihopa! Jag hoppas att ni har det bra för det har iallafall jag!

Idag fick jag och Simon äntligen tag på en ny lägenhet som vi kommer att få tillgång till i januari. Som ni kanske vet har ''jag'' och Simon redan en men nu när jag fyllt 18 känner jag att det är dags att finna något eget tillsammans med the love of my life. Nu har vi hittat en fin och fräsch tvåa och vi gör inge annat än att längtar tills vi äntligen kan kalla oss sambos och börja leva våra liv tillsammans PÅ RIKTIGT. Jag känner att det är en sak att bo tillsammans och en sak att leva tillsammans. Kanske ni tycker det låter konstigt men jag har inte känt mig som Simons sambo fastän jag bott i den här lägenheten sen han flytta in. Ni kanske förstår lite av det jag är ute efter. Hur som helst så är lägenheten spikat och klart så nu sitter jag som en blådåre och kollar inredning av alla dess slag. I need some inspiration.

Förutom det här så är ju faktiskt hösten här och gud vad jag känner mig glad. Jag tycker inte det finns någon så fin årstid som hösten. Löven faller från träden och tappar sin gröna färg = j*vligt fina bilder hahah. Sen blir det äntligen mörk på kvällen och man kan sova ut ordentligt utan att bli störd av solen. Finns inte så mycket att klaga på just nu.

Kommer troligtvis någon inrednings/inspirations inlägg så småningom! Puss&kram!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Blev en kort visit på skolan idag.. tog mig dit för att prata med läraren och sen gå hem igen 😬 åkte på uvi (urinvägsinfektion) i morse och nu är jag sängliggandes hela dagen tills den går över. Troligtvis är jag redan på bättringsvägen men med min uvi och min reflux vet man aldrig hur lång tid det tar innan den är borta. Allt från en dag till en timma till en vecka. You never know😫

OM det nu skulle va så att den försvinner ska jag och min kompanjon Julia åka på äventyr ikväll, kul ska det bli och jag ser fram emot det! Försöker med alla dessa huskurer istället för att behöva åka in för kontroller osv.. dricker vatten, håller magen varm, går ofta på toa, dricker surt och försöker ignorera den. Tror det börjar lätta faktiskt😄 håll tummarna för mig och någon dag när jag är redo att skriva om min "sjukdom" så kommer det ett inlägg men ni som läser bloggen få ha tålamod.. inget jag tycker är kul att prata om men ibland behöver man få ur sig saker för att folk ska förstå.

Puss och kram😘

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejsan allesammans. idag är det en sån här dag då man känner efter lite för mycket och då menar jag att jag valde att stanna hemma från skolan för lite förkylning 😂 min plan var att försöka att inte bli sjukare och kanske få någon läxa eller två gjorda medan jag ändå är ensam hemma och har svintråkigt meeeeen så vart inte fallet konstigt nog. Istället för plugg vart det att kolla resor och se the vampire diaries hela förmiddagen.

Nu inväntar jag att Simon kommer hem för att göra lite käk och sen ikväll blir det tjejmys med världens finaste fickor. Hehe väldigt sjuk va.. hosthost. Inte har man tid att ligga sjuk hemma en hel helg.. nejnej. Jag vet dock inte vad mer jag ska göra i helgen förutom tjejmys och fara och hälsa på en kennel på söndag med Jullan. Bara för att vi kan😉

Sorry för de tråkiga inlägget idag men jag får gottgöra er sen😘

Likes

Comments

inspiration

För er alla som tycker skolan är deprimerande, stressfullt och ett rent helvete. Se det positivt. Det går iallafall att få fina bilder som har med skolan att göra. KÄMPA PÅ!

Likes

Comments

Vilken j*vla befrielse! Nu äntligen är jag 18 och får styra och ställa över mitt liv helt på egen hand. Idag tog jag dessutom körkortet och hur skönt är inte det då såhär en dag innan man börjar skolan? Jag är just nu jävligt stolt över mig själv och längtar till vad det här året har att erbjuda.

I helgen blir det första pubrundan för min del och idag kolla på lägenhet. Livet är på rätt spår och tack och lov för det. Just nu kan jag till och med längta lite till skolan? Peppad på att gå ut trean med så bra betyg som möjligt och bara kunna ge järnet det sista året! Resa, gå på bal, roadtrips m.m.

FYFAN VA SKÖÖÖÖNT!!!!!

Likes

Comments

Nu är det exakt en vecka tills jag kliver ut i vuxenlivet på riktigt! Halleluuujaaah!!! 19 augusti 2017 fyller Britt Eva Hanna Andersson 18 år. Som jag längtat!

Får se om jag ångrar mig och tar tillbaka detta efter nästa helg😂

Likes

Comments

Hela gårdagen bestod av fiske och hjortronplockning. Kl 10.30 vaknar jag och Simon, jag ringer syrran eftersom att jag visste att hon och hennes kille var hos mormor och morfar i stugan och jag har huuuuur länge som helst velat åka ut med båten och fiska och igår hände det äntligen! Vi visste att vi i eftermiddag skulle och plocka hjortron så jag och Simon skynda oss och köpa stövlar sen bar det av mot Teuger! Vi drog it med båten ett tag för att bara lyckas få 4 gäddor.... inge kul att få såna men vädret gjorde det hela värt turen! 😍

Efter att ha varit ute med båten till kl 14.30 åkte vi mot stugan igen för att göra oss klara för hjortronplock som skulle ske så fort min låtsaspappa kom till Teuger vid kl 15.00! Ut for vi och less blev jag innan vi var klara, myggen bet ihjäl en, bränsen surrar ihjäl en och ryggen döda en! Och inte tala om att det va typ 20 grader också strålande sol!😫 jag och Simon fick dock ihop ca 4kg hjortron tillsammans tillslut och nu jäklar ska det kokas sylt.

Kram!

Likes

Comments

Hejsan och välkommen tillbaka Hanna 😂 förlåt för att jag inte bloggat på ett tag men som sagt så är jag verkligen inte duktig på detta och tappar lätt bort mig själv. Men nu är jag tillbaka!

Under tiden jag varit borta så har det hänt ganska mycket faktiskt! Jag och Simon firar ett halvår, jag har hittat mig själv pretty Good med hjälp av mina vänner och jag och Simon har varit på semester på Gotland och dra mig så skönt det var, och väldigt välbehövligt för mig. Tänkte slänga iväg lite bilder från semestern och avsluta detta inlägg för nu ska jag plugga vidare på körkortet och sen blir det att se fotboll! GOOO SVERIGE🎉🎉🎉

Likes

Comments