Vill bara säga att ska inte blogga mer. Krånglar alldeles för mycket. Kanske börjar blogga på något annat ställer eller börjar om på nytt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan, idag var jag i skolan. Vi hade sovmorgon till kl 09:00 så det var nice. Men det hände inte så mycket eftersom det snart är jullov, så det var typ bara göra färdigt lektioner. Efter skolan cyklade jag hem tillsammans med Ella. Hemma åt vi baguett med ost, skinka & paprika. Vid 16:30 så stack vi till träningen. I vanliga fall brukar vi träna i 3h. Men idag tränade vi i 2h. Det var inte direkt någon seriös träning. De håller ju på att fixa våra gropar, så de låg typ lösa. Så man kunde hoppa runt i det och köra lite svårigheter. Sedan på golvet la vi också upp två tjockmattor bredvid varandra och en ansatsmatta på, och körde muckina och sid volt och lite andra saker. Muckina är som en volt fast man delar på benen och gör den på golvet ( det e svårt att förklara) sid volt är en hjulning utan händer. Sedan så var det lite kaos på träningen, alla typ sjöng och dansade och tog massa skumma bilder. Men det e kul tycker jag. Vi fick också vår jul styrka som vi ska göra 2ggr om dagen under hela jullovet. Kommer inte palla det.. Men iaf så var dagen kul idag.
Puss&kram😘

Likes

Comments

Hejjsan, idag var det skola. Som vanligt, det hände inget speciellt direkt, bara massa tråkiga lektioner. Vi slutade 14:15. Efter skolan så väntade jag på Ella för jag skulle följa hem med henne. Vi fick möta upp isa på busshållplatsen eftersom hon inte kunde hitta hem till Ella. Hela laget skulle komma och vi skulle baka pepparkakor och marsipan figurer. Det var ändå jätte kul, jag har aldrig bakat peppar kakor så de var nått nytt ;) vi hade typ mjöl krig så alla blev as mjöliga, hahah. Vi gjorde också bokstäver LUGI, vi skar ut ett L ett U ett G och ett I. Vi bakade pepparkakor eftersom byggare håller på att fixa våra gropar i hallen så vi kunde inte träna. Groparna har varit sönder i typ 4 veckor ungefär så det är skönt att de kommer lagas.
Puss&kram

Likes

Comments

Hejsan, idag är det söndag. Alltså är det skola imorgon. Inte sådär jätte kul, men det är jullov på fredag för mig. Så det är skönt ju. Idag har jag kollat på PLL (pretty little liars), typ kollat på 5 avsnitt i rad. Men sedan har jag också jätte ont i huvudet så det var ganska så skönt att slappna av och kolla på film. Om ni inte vet vad PLL är för serie, så handlar den om 4 tjejer som heter, Aria, Spencer, Hanna & Emily. Vars gäng som faller isär efter försvinnandet av deras ledare Alison. Ett år senare börjar de motta sms från en mystisk figur som använder namnet "A", som hotar att avslöja deras hemligheter. Namnet "A" är en okänd person som ingen känner till men också påverkar dessa fyra tjejers liv mycket. De hamnar i olika situationer där "A" försöker förstöra för dem.

Det finns också en bok som heter pretty little liars, och jag tror de handlar om samma tjejer och samma sak typ.
Kram❤️

Likes

Comments

Hejj, idag fick jag vakna 07:30 eftersom jag skulle vara i hallen kl 09:00. Vi tävlade Luciajakten. Det var som klubbmästerskap, eftersom det bara var lugi som tävlade. Det tävlade 12 lag (alltså från lugi) vårt lag var uppdelat på två, så det var 6 personer i varje lag. Vårt lag hette lugi top gymnastic och det andra laget hette trynarna. Det var ingen svårighets tävling eftersom de som är mindre kör ju inte lika svåra varv som vi. Sedan var det också lite annorlunda med att egentligen har man ju ett lika varv ( det är när alla kör likadant) sedan två andra valfria varv. Men nu var det bara två varv. Så två valfria varv. Men nu ska jag berätta vad jag tävlade på.
Tumbling
Rundat flickis helskruv & handvolt sträckt.
Tramp
ett
Halvskruv & överslag.
Jag körde inte det svåraste jag kunde, men men. Sedan efter att alla hade kört alla grenarna så skulle man visa upp friståendet! Vi är inte klara med vårt, så det blev som en liten uppvisning på friståendet. Efter att tävligen var slut så fick alla två skum tomtar och ett diplom. (Jag tog 5 skum tomtar😂)
Kramis

Likes

Comments

Hejsan, det är ju jul snart. Så jag tänkte berätta lite om vad jag önskar mig i julklapp!
- en långärmad tröja från odd molly ( eller en annan liknande)
- en kortärmad tröja från odd molly (eller en annan liknande)
- ett par uggs, som ska vara låga, man kan köpa i en skoaffär.
- ett par mysiga tofflor, man kan köpa på h&m typ.
- en svart väska, som man kan köpa på h&m eller nån annan affär.
- ett par svarta tajta jeans, man kan köpa på ginatricot eller h&m osv.
- en vinter jacka, som man t.e.x kan köpa på stadium (inte den på bilden, utan en liknande)
- sedan också pengar, men det är inte med på bilden ;)
Puss&kram😘

Likes

Comments

Hejsan, jag har funderat på att blogga ganska så länge eftersom det verkar vara ganska kul.
Vem är jag?
Jag heter Hanna Andersen och bor i Lund, på fritiden så tränar jag gymnastik och brukar vara med kompisar. Jag är född 2003, 16 juni. Jag bor tillsammans med min mamma, pappa, två småsyskon & en storasyster. Och två hundar, två kaniner & en katt. Jag är en tjej som typ är väldigt omtänksam, hahah. Och snäll. Jag kommer blogga om vad som har hänt under dagen & andra olika saker.
Puss 💋

Likes

Comments