Header

Ugh..
Ligger hemma i min säng just nu och är sjuk.. Hade inte alls planerat in det här! Så idag stannade jag hemma från skolan för att vila.
Enda bra med att vara sjuk är att man får tid att endera "catcha" upp på en serie -i mitt fall Paradise Hotel-, eller börja kolla på någon helt ny!
Så det är mina planer för idag det!

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - napsauta tästä!

Likes

Comments

Nu ligger jag här klockan 19.40 och har nyss vaknat, och borde skriva läxor. Nah

Nu har veckan börjat med en ganska vanlig skoldag, energidryck, och kaffe. Motivationen för skola är definitivt inte on top, men jag kämpar vidare..!

Likes

Comments

​Jag är tillbaka! Känns ju nästan ovant haha...

Jag har haft en bloggpus nu, men nu är jag igång igen, men får se hur länge det håller.. Passade på att göra om min blogg till lite höstigare ändå.

Imorgon är det måndag, betyder alltså skola igen. Eftersom jag börjar kl 9.45 har jag lämnat läxorna tills imorgon på morgonen... Varför gör jag så när jag vet att jag inte orkar/hinner ändå! Ingen logik... En av mina flaws, jag pushar fram tex läxor tills sista sekund hah.. Så direkt när jag stiger av bussen i stan imorgon känner jag att det kommer bli en tur till butiken och köpa redbull. #typicalmonday

Likes

Comments

NUU har det börjat once again! Paradise Hotel 2015! Alltså omg! Såg första avsnittet först idag (det kom ut igår), och geez jag är så taggad för denna säsong!! Alla är ganska jäklit snygga i år!

Nu börjar det också bli höst, och några saker som händer i höst:
-Prao veckorna! 2 veckor då niorna i vår skola "jobbar" på valfritt ställe. Ganska fritt har man ändå fått välja. Jag &två av mina vänner är i HongKong på prao hihi
-Sverige kryssning!! Den 21.9 åker jag och Jenny över till det bästa landet Sweden! Ska bli såååå nice!
-Min födelsedag! 4 oktober fyller jag 15. Det märks när det börjar närma sig min födelsedag hur tråkigt vädre blir haha! Så jaa, inte så taggad ändå:D
Ha en fin september månad!

Likes

Comments

Länge sen !
Imorgon börjar jag skolan igen. Fyfan vilken ångest alltså.
Det var ju alldeles nyss jag skrev om att sommarlovet börjat, och nu är det plötsligt slut?
Aja, skolan ser jag inte fram emot i vilket fall som helst. Börjar 9an för er som undrar.

Nu det senaste veckoslutet var jag på Weekend Festival 2015! Som artister vart där bland andra Avicii, Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, och såååååå många jäkla bra! Bästa 2 dagarna på otroligt länge! Det var verkligen magisk!

Likes

Comments

Hej! Okej det gick lite mer än 1 vecka innan jag skrev ett inlägg...
Men nu tänkte jag bara mera checka in, och det ska nog komma fler inlägg. Just nu känner jag mej lite sjuk tho, halsen sjuk som fan och huvet värker. Hoppas det går om snabbt!
Annors också har jag en tuff tid nu, kanske därför jag saknar inspiration och kreativitet.. Men jag hoppas ni förstår. Nu försöker jag bara ha så roligt jag kan med människor jag trivs med, och bara försöka njuta!
Hoppas ni alla har det bra❤️

Likes

Comments

Snart så ska jag sätta mig i bilen, och åka iväg till Karijärvi på skriba läger! Alltså fyfaan... Jag har sån sjuk ångest över det här.. Vill inte alls dit, känner att det inte alls kommer bli roligt som alla säger! Men jag hoppas att drt nu endå ska bli det.. Vet inte om jag kommer uppdatera bloggen under den tiden jag är där, men jag hoppas ni har det bra!
Ses om en vecka!

XDDDD

Likes

Comments

Hej! Sitter just nu ute på balkongen och läser The Great Gatsby från iPaden. Det är så otrolit mysigt väder! Det har varit sjukt fint väder den här veckan, äntligen en liten känsla av sommar i alla fall...
Morgondagens planer är att vakna tidigt och direkt åka till Robin och stanna där tills på lördag! Får se vad vi hittar på! ☺️

Likes

Comments

Likes

Comments