Godmorgon! 🌾
Efter allt för nĂ„gra timmar sömn inatt sĂ„ ringde klockan 08.30 och 09.15 stod jag pĂ„ trĂ€ningsverket och vĂ€ntade pĂ„ att yogan skulle börja. Jag som alltid har haft den instĂ€llningen till yoga att det ska va sĂ„ ''lĂ„ngdraget'' dĂ„ de Ă€r 75 minuter Ă€ndrade helt uppfattning! NĂ€stan sĂ„ att 75 minuter yoga Ă€r skönare Ă€n ett 30 minuters intensivt spinningpass 😹
Trots att jag var helt död i benen och rumpan efter trĂ€ningen igĂ„r sĂ„ var det helt underbart att fĂ„ strĂ€cka ut sina muskler lite! Man mĂ€rkte verkligen hur stel man egentligen var😁
Tack Frida & Diana för att ni drog med mig pĂ„ detta! 😄

NÄja, idag tÀnkte jag skriva, eller egentligen lÀnka till en video som handlar om nÀthat.
För er som inte kÀnner mig sÄ kan jag dra igenom det lite kort.
Jag blev i nÀrmare 3,5 Är trakasserad sÄ gott som dagligen pÄ det sociala mediumet ask.fm av nÄgon som jag dÄ inte visste vem var, men som jag senare fick bekrÀftat att det var min f.d pojkvÀn.
Det var alltifrÄn ''fan vad du Àr ful'', ''du Àr vÀrdelös'' , ''HORA'', ''snÀlla bara dö, du Àr sÄ jÀvla Àcklig'' , ''nÀsta gÄng du visar dig ute kommer nÄgon skjuta bort huvet pÄ dig''.
Jag hade en ganska ''stor'' ask, med nÀrmare 250 följare och jag kunde inte förstÄ vem som ens kunde komma pÄ tanken att skriva nÄgot sÄdant.
Dum som jag var sÄ svarade jag pÄ de krÀnkningar och hot jag fick ta emot, i hopp om att det skulle trappas ner för att jag ''visade'' att jag inte brydde mig - sanningen var ju dock en annan, det tog mer Àn vad nÄgon nog egentligen kunde tro.

Till slut, sÄ orkade jag inte mera. Jag mÄdde dÄligt, jag fick depression, Ängest, sjÀlvmordstankar, jag hade skÀrsÄr pÄ hela min kropp - frÄn halsen och ner till lilltÄn, 250 h frÄnvaro frÄn skolan, jag kastade skit pÄ min egen familj för jag var sÄ ostabil och minsta lilla fel som nÄgon gjorde hÀr hemma kunde fÄ mig att gÄ i tak.
Speciellt om nĂ„gon sa att jag skulle ta bort min ask! Skulle jag ta bort min ask som vet hur man beter sig pĂ„ ett socialt forum? Är det inte dom ska ska va borta frĂ„n sociala forum som inte kan bete sig?
Jag förstÄr ju nog i efterhand att min familj enbart ville mitt bÀsta, att jag skulle slippa se all skit jag fick ta emot.


NÄgot av det vÀrsta var ÀndÄ att jag var helt instÀlld pÄ att alla visste vad som stod pÄ min ask - och att alla trodde de som stod dÀr var sant.
Och nÄgot av det absolut vÀrsta var ÀndÄ ocksÄ att jag förstörde min familj, jag bröt ner dom sakta men sÀkert samtidigt som min f.d pojkvÀn bröt ner mig. Men sÄ tÀnkte inte jag dÄ.
Pappa som jobbar vecka vecka i Sverige fick det jobbigt, min mamma som jobbar skift fick byta sina arbetspass sÄ att hon kunde va hemma nÀr jag var hemma - för jag klarade inte av att vara hemma sjÀlv dÄ jag kÀnde mig förföljd hela tiden.

Mina syskon kastade jag massa skit pÄ - dom var vÀrdelösa, varför fanns dom ens? De enda dom ville var att förstöra för mig och se sÄ mycket bÀttre ut Àn va jag gjorde.
Idag - idag skÀms jag för hur jag har behandlat min familj. Dom fanns ju faktiskt dÀr för att hjÀlpa och inte trycka ner mig.
Dom visste ju faktiskt sanningen, men det var svÄrt nÀr jag intalade mig sjÀlv att alla hatade mig och det var mig det var fel pÄ.

I April förra Äret var jag, mamma och Andreas till Helsingfors för att medverka i YLEs program Cirkus Familj - mitt program kommer att visas i TV den 5 April, men det ligger redan nu ute pÄ webben och jag kommer att lÀnka den filmen hÀr pÄ bloggen.
SÄ nÄgot desto mera tÀnker jag inte sÀga.

Idag mÄr jag bÀttre, mycket bÀttre Àn jag gjort innan faktiskt. Allt detta pÄverkade mig sÄklart negativt, men idag ser jag allt det som hÀnt som nÄgot positivt ÀndÄ.
Jag har fÄtt varit med om detta och kan istÀllet berÀtta min historia för andra som kanske sitter i samma situation, men som kanske inte ens vÄgar berÀtta för nÄgon om vad som faktiskt hÀnder i deras liv - just för att dom kanske precis som jag tror att de Àr dom som det Àr fel pÄ.

Jag har Àven fÄtt ett nytt motto hÀr i livet som jag stolt bÀr pÄ min arm livet ut
Videre Possibilitates - Se möjligheterna

Jag förelÀser Àven för barn i lÄg och mellanstadiet i samarbete med RÀdda Barnen just angÄende nÀthat och jag har enbart sÀtt positiva sidor av det!

Hoppas ni fĂ„r en superfin onsdag iaf! Min onsdag ska spenderas pĂ„ jobb 🌾

Klicka HÄR för att komma till videon dĂ€r jag berĂ€ttar min historia i Cirkus Familj


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments