Jag har fått mysa med Ima både i fredags och idag, super glad för det. Hon växer så otroligt fort och jag tycker det är spännande att följa hennes utveckling.

Min älskade systerdotter, Syster & Mantas.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Att man kan älska en hund så mycket!

Likes

Comments

Den här helgen har bestått av mys med familjen. Idag låg jag i soffan med Mantas fram till 13:00 & när Simon kom hem från golfrundan så åkte vi ut till sundbyholm & tog en promenad. Man märker hur nöjd Mantas är när vi är samlade, min familj.
Till kvällen beställde vi pizza från det nya stället från stan & dem var väll helt ok. Nu kollar vi så mycket bättre & när det är slut ska vi iväg och kolla "nattljus" som har belyst staden.

Likes

Comments

De senaste dagarna har varit väldigt lika varandra. Jag har ställt klockan, gått upp, rastat hunden, ätit frukost, tagit hunden på promenad, kommer hem, duschar, äter snabb lunch & drar till jobbet. Jag kommer sedan hem igen runt 22:00, äter något, kollar ett avsnitt lyxfällan, duschar & kryper till sängs.
Jag sover som sagt dåligt på nätterna så vissa nätter kollar jag serier i ett par timmar så sömn blir det inte mycket av nu för tiden.


Men idag när klockan slog 21:45 & jag stämplade ut från jobbet kändes det SÅ bra för imorgon kommer fredagen inte se ut som resten av veckan har gjort. Jag ska vara ledig hela fredag, lördag & söndag!!
Jag har absolut ingenting planerat förutom att umgås med min familj & ta det lugnt. Man behöver sånna helger & speciellt just nu.

Dagens magbild. Bebis rör sig & sparkar massor nu för tiden<3

Likes

Comments

Jag gick in i V.26 i söndags och nu är bebis ca 31 cm lång & väger ca 810 g i början av veckan och i slutet 930 gram. Bebis har börjat reagera på ljud & då höjs pulsen. I denna period regerar även bebis på beröring.

Det sparkas för fullt i magen & jag uppskattar varje spark lika mycket. Om lite mindre än 3,5 månad är du beräknad & vi längtar så mycket efter dig<3.

Sömn har det blivit dåligt med på sista tiden. Jag fortsätter att springa på toaletten flera gånger per natt & nu har jag börjat "sitt sova" upp mer då andningen blir jobbig liggandes. Det är inget som stör mig ännu men det är klart att man är tröttare om dagarna. Jag har blivit beviljad att gå hem från jobbet helt den 29 november fram tills förlossningen så då har jag gott om tid att vila upp mig.

Försökte ta mig mina favvo byxor idag men det var ju rätt kört. Dem går verkligen inte att få igen längre haha.

Likes

Comments

Som sagt så firar jag barnvagnsköp ensam ikväll, Simon skulle jobba. Tur att jag har min älskade hund som alltid är ett för jäkla mysigt sällskap.

Likes

Comments

Idag var Simon & jag på babyproffsen i stan & fick hjälp att välja barnvagn. Vi fick pröva att fälla ihop vagnen & lasta in den i bilen. Eftersom vi har hund som behöver halva lastutrymmet behöver vi en vagn som är smidig & liten ihopfälld. Det blev en Emmaljunga nxt90 & vi är så nöjda!!
Vi valde färgen lounge grey på både sitt & liggdelen samt skötväskan.
Vi ville ha en vagn som:
-Var smidig & enkel att fälla ihop.
-Går att göra väldigt liten ihopfälld.
-Däck som fungerar bra i både stan men även i skogen & på grus.
-Självklart var ett måste en snygg vagn.
Vi får hämta ut den i början på December & då ska jag givetvis ta den på en provrunda. Ikväll ska jag fira köpet med frukt i mängder & godis.

Likes

Comments

Jag sitter & tittar igenom bilder på telefonen. Vilken skillnad det har blivit på magen nu under de 25 veckor som har gått. Det är helt otroligt hur kvinnokroppen kan ändras så mycket under en graviditet & att den klarar av en förlossning & att den efter det kan komma tillbaka till sin normala "form" igen.

Likes

Comments

Frukost innan en promenad med hunden.

Likes

Comments

Igår klev vi in i V.25 & nu har 60% av graviditeten gått. Bebis är ca 30 cm lång & väger ca 680 gram i början på veckan & i slutet av veckan ca 790 gram.
Lite nytt just nu:
-Jag springer på toaletten väldigt många gånger per natt. Bebis trycker väll på blåsan.
-Jag känner bebis sparkar tydligt & mycket nu,, jag älskar det.
-Varje natt drömmer jag något som jag minns när jag vaknar, oftast otäcka drömmar som gör att jag vill krypa nära simon när jag vaknar upp ur drömmen.
-Jag har prövat att sluta med mina illamående mediciner & trots att det känns lite så är det betydligt mycket bättre än tidigare så nu ska jag försöka vara utan dem.
-Jag är hungrig hela tiden & det jag är sugen på varje dag är MC Donalds Big Mac & Company.

Likes

Comments