Första tanken var egentligen att döpa inlägget till typ "Sunday morning" men sen insåg jag att klockan ändå var närmare halv två. Typiskt mig att sova länge när det är helg. Men nej, jag har inte sovit fram till nu, jag har varit vaken några timmar och hunnit duscha och ätit frukost i lugn och ro. Och nu sitter jag i soffan, iklädd morgonrock, med en kopp kaffe och kollar på gårdagens avsnitt av Så mycket bättre, som jag missade igårkväll. Sen lär jag äta typ en liten senare lunch, för sen är tanken att jag ska ta en kort tur till Vansbro och träffa Malin.

Likes

Comments

Det är fredag och bara en vecka kvar till höstlov. Extremt skönt må jag säga. Ser fram emot att åka hem till Gunnarskog ett tag, men först finns det en helg utan planer och en vecka med skola. Helgen först, och jag vet inte riktigt vad som ska hittas på för trevligt. Men tycker ändå att det känns som en bra start att kolla ikapp dom nyaste avsnitten av Supernatural.

Likes

Comments

Tycker originalet av denna låt är extremt bra, men JP Coopers version är nog nästan snäppet bättre. Nästan.

Likes

Comments

Ännu ett inlägg som handlar om plugg, det känns nästan som att det är det enda jag gör. Så är det inte, jag lovar. Dock är det vad jag gör just nu, heh. Så med lite varm choklad och julmusik (oooops) så försöker jag bocka av så mycket skolarbete som möjligt, så fort som möjligt. Och just nu ligger fokuset på samhällskunskapen, vilket handlar om att skriva en analys kring det amerikanska valet. Politik är inte min starka sida, och inte heller något som intresserar mig så pass mycket att jag håller mig uppdaterad om valet på andra sidan Atlanten. Wish it did, tho, I really do. Och nu har jag ju inte så mycket till val heller.

Likes

Comments

( bilderna är från tumblr ) Tänk vad mysigt med små promenader i skogen, när det är soligt och ett sånt där fint höstväder, och gött sällskap. Eller att ta en roadtrip, eller bara sitta hemma och läsa en bra bok med en kopp kaffe som sällskap. Och flanellskjortor, så mysigt. Självklart går det inte att inte tänka på skidåkning, massor av nysnö, manchester, och glädjen..

Likes

Comments

Dom tre bilderna från biljettutdelningen är tagna av Aftonbladet/Sportbladet. Strax efter kl. 05:30 i måndags åkte två av skolans minibussar mot Stockholm. Vår klass hade fått möjligheten att hjälpa Sportbladet och SvFF vid landskampen mellan Sverige - Bulgarien. Runt kl. 11 var vi framme vid Friends Arena och ganska direkt gick vi och åt lunch inne på Mall of Scandinavia. Kl. 12 träffade vi en tjej från SvFF som höll en kort och översiktlig föreläsning om evenemanget och organisationen, efter det var det förberedelser inför kvällen. Vi hjälpte till att sätta upp montrar och tält, plockade fram grejer och riggade iordning. Vid kl. 15 var vi klara med det mesta, då var det paus och kl. 17 var det dags för dom sista förberedelserna. Sen delade vi upp oss och jag, Amanda, Jennifer, Irma, Joel och Vilmer hjälpte SvFF med att dela ut dom 1000 biljetter som landslaget köpt, för att sedan ge ut till dom fans som la upp en bild på insta/facebook med hashtagen landslagetbjuder. Det var riktigt kul, särskilt när en såg hur glada alla som fick biljetter blev. När klockan närmade sig matchstart så avrundades arbetet och sen fick vi gå in och se matchen som slutade med en 3-0 vinst till Sverige! Natten till tisdag spenderade vi på Långholmens vandrarhem och igår innan vi skulle lämna vandrarhemmet fick vi oss en liten guidad rundtur. Efter det var det ett par timmars fritid och sen åkte vi hemåt mot Malung.

Likes

Comments

Hela veckan har det bjudits på fina och soliga höstdagar, men inte idag. Idag är himlen grå och det blåser rätt mycket. Det skulle inte förvåna mig om det skulle komma lite regn heller, jag snarare förväntar mig det. Än så länge verkar det dock rätt lugnt på den fronten. Men jag tänker inte klaga på dagens väder, inte alls faktiskt. Mest med tanke på att vädret gör det mycket lättare att sitta inne och plugga. Vilket är precis vad jag tänker göra idag, ägna så mycket tid som möjligt till att plugga. Det behövs, tro det eller ej.

Likes

Comments