View tracker

Denna helgen har det varit skidtestarhelg i Lindvallen. Vilket basically innebär att olika skid- och snowboardrelaterade märken kommer dit och sätter upp tält med nya produkter som gästerna får möjlighet att prova. Jag, Jenny, Linnéa, Erik och Niqo bestämde oss för att stanna uppe i fjällen hela helgen, och bodde i Linnéas familjs stuga i Tandådalen. Vilket var riktigt kul. Det var skönt att slippa pendlandet mellan Malung och Sälen också, även om vi istället åkte mellan Tandådalen och Lindvallen. Men det är ju inte särskilt långt, så det var chill. Det har i alla fall varit en riktigt trevlig helg, med gött häng både i, och utanför, backen. Och nu, efter att ha ätit middag och packat upp, så har jag myst ner mig framför Harry Potter och halvblodsprinsen, med lite popcorn och julmust.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Eftersom det är första advent idag så bestämde jag och Sophie att, dagen till ära, baka pepparkakor. Förutom att baka pepparkakor och dekorera dom, så blev det en hel del catching up. Det var ett bra tag sen vi umgicks bara vi två, så det var riktigt trevligt. När klockan närmade sig fyra så gick vi och kollade på när Malungs J-18 mötte Smedjebacken. Jag behövde dock gå i tredje periodpausen, då brorsan som varit hemma i Värmland i helgen, skulle komma förbi med min studentmössa (!!!) och balklänningen (!!!) som skickats hem till Gunnarskog. Helt sjukt att jag tar studenten om ett halvår. Och ja, jag är nog rätt tidigt ute, men det känns skönt att ha så mycket som möjligt klart innan vi går på praktik efter jul.

Likes

Comments

I torsdags åkte vi skidlärartreor, tillsammans med våra mentorer och tränare, till Funäsfjällen för att åka i bergen där. Vi sov över på Ski Lodge i Tänndalen, där vi träffade chefen på anläggningen och avslutade kvällen med tacos i lägenheten. På fredagen, igår, var vi ute i Tänndalens backar när liften öppnade. Efter några åk fick vi möjligheten att åka i freeride paradise, själva, och först för säsongen. Det var riktigt kul och extremt mäktigt. Sen fortsatte vi till berg nummer två, som då var Funäsdalen. Där blev det inte många åk pga att mycket av dom öppna backarna var avstängda för tävlingsgrupper. Så efter ett par åk fortsatte vi till berg nummer tre: Ramundberget. Där åt vi lunch och avslutade vår trip med några åk. När klockan närmade sig tre så åkte vi tillbaka mot Malung igen.

Likes

Comments

Det där med att det är mindre än en månad kvar tills jag ska få se denna fina människa stå på scen igen, det är helt sjukt.

Likes

Comments

Erik som tagit bilderna på oss girls. Och nu är skidsäsongen igång igen! Idag öppnade Lindvallen och det var givet att åka dit, så det var exakt vad jag, Jenny, Linnéa och Erik gjorde. Igårkväll hade jag dock en klump i magen, kände inte alls att jag var taggad på att stå på skidor igen. Helt sjukt egentligen, eftersom skidåkning alltid varit min frihet och glädje liksom. Men imorse när jag vaknade var klumpen borta och jag kände ändå att okej, let's do this. All osäkerhet kring hur jag kände inför säsongsstarten försvann dock så fort jag fått på mig skidorna. Idag var guld. Än en gång har skidåkningen fått mig att glömma allt jobbigt i livet, för åtminstone några timmar. Det fick mig att inse hur mycket jag saknat åkningen och det känns riktigt skönt att säsongen är igång. Så imorrn är det självklart i Lindvallens backar ni hittar mig.

Likes

Comments

Idag har vi haft studiedag, vilket betyder att vi varit lediga! Förmiddagen spenderade jag genom att städa lägenheten. När klockan närmade sig två så kom Jenny och Linnéa med förslaget att dra till Byråsen och åka pulka. Sagt och gjort, först drog vi och köpte pulka och snösurfbrädor, sen åkte vi upp till Byråsen och var där ett tag. Extremt mycket skratt kan jag lova att det blev, och sen hade vi även med oss lite fika som vi tog innan vi åkte ner till byn igen. En supermysig och välbehövlig eftermiddag, verkligen! Och nu väntas tacomys med Linnéa, Rebecka och Ellen, och Jenny har åkt hem för helgen.

Likes

Comments

Höstlovet börjar dra sig mot sitt slut och jag har spenderat sista dagen med att ta det lugnt. Bortsett från en tur till gymmet, vilket inte alls var planerat. Men så blev det och det kändes extremt skönt efteråt. Annars har jag mest plockat i lägenheten. Hade med mig lite smågrejer hemifrån Gunnarskog, typ ljuslyktor och lite sånt, som jag fixat med. Förutom det har jag kollat gårdagens avsnitt av Så mycket bättre, handlat och självklart ätit mat och duschat. Nu är det Supernatural som visas på min tv och planerar att spendera resten av kvällen i soffläge. Än så länge är faktiskt inte söndagsångesten särskilt stor, så ska försöka hålla det på den nivån.

Likes

Comments