Postad i: VARDAG, MAT

Inledde helgen på bästa sätt med god mat och goda drinkar på Pinchos. Som vanligt går man därifrån med magont för man ätit alldeles för mycket haha, man lär sig aldrig. Nu ska jag iallafall hem, sätta på ett avsnitt av Bron och försöka lägga mig så jag kommer upp i tid imorgon. Bra start på helgen tycker jag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: INREDNING

1. / 2. / 3.

Inhandlade lite grejer till rummet idag.
Istället för att köpa två sängbord så köpte jag två vägghyllor från mio, så enkla och fina. Perfekt om man inte har så mycket plats. Och lampan är jag bokstavligen kär i, haha. Den kommer passa in så bra! Sedan hade jag kollat länge på ett lite mörkare grått golv men när jag var och kollade på det i verkligheten så fick jag syn på detta, snäppet ljusare och vitare. Bestämde mig snabbt för att ta det ljusa istället. Väldigt nöjd!

Likes

Comments

Postad i: VARDAG, MAT

Idag har jag hunnit måla taket en sista gång, kollat ut färg till väggarna och även tränat. Just nu befinner jag mig iallafall hemma hos Cindie och Timmie och vi har precis lagat världens godaste lax i foliepaket som ni kan se på bilderna ovan! Om ni vill ha recept så kan ni kika in min och Cindies matblogg här -> http://nouw.com/foodby
Pusss!

Likes

Comments

Postad i: ALLMÄNT

Jag har som rubriken lyder haft fullt upp sen i söndags. Jag har äntligen börjat måla om i mitt gamla barnrum som använts som förråd i flera år. Än sålänge har jag bara hunnit måla taket två gånger men visst ser det redan mycket bättre ut? Passade på och måla om lite möbler till hallen också när jag ändå var igång.
Nu ska jag bara komma på vad för färg jag ska ha på väggarna, det kommer bli så fiiint!

Likes

Comments

Våra planer på att äta sushi hemma hos Matilda ikväll blev lite ändrade. Det var tydligen stängt på alla sushirestauranger här i närheten så vi hoppade in i bilen och begav oss iväg mot Karlshamn. Vi hamnade på Gourmet Thai och det blev både thaimat, sushi och glass så nu är vi mer än nöjda. En runda på hemmakväll innan vi körde hemåt igen var givet hehe

Likes

Comments

Godmorgon! idag började jag dagen med att dra ut Cindie och Timmie på en morgonpromenad. Så skönt väder, 2+ och ingen blåst. Känns nästan som det är snö på gång.
Vi avslutade promenaden med lite lunch på Coffeehouse & PS som ligger här i Sölvesborg. En ceacarsallad sviker aldrig!

Likes

Comments

Postad i: VARDAG

​​HEEELG!! (Ursäkta mobilbilder och smutsig spegel haha)
Mina planer för helgen är att åka till tippen för att slänga gamla möbler så jag kan komma igång med renovering i mitt gamla rum. Låter kanske inte så roligt men jag är väldigt taggad på att renovera haha.
På lördag ska jag träffa Matilda, vi ska nog bara ta det lugnt, snacka lite skit och äta sushi. Sedan ska jag försöka klämma in ett träningspass i helgen också! Vi hörs lite senare, Trevlig helg på er!

Likes

Comments

Postad i: MAT, TIPS

Helloo! Tänkte bara tipsa om ett mysigt hälsomatställe i Helsingborg vid namn Ginger hälsobar. Dom serverar så otroligt goda smoothie bowls, säljer även bakverk och har noga utvalda råvaror där du kan plocka ihop till en egen sallad. Är ni i närheten eller har vägarna förbi så mååste ni prova! Puss

Likes

Comments

Postad i: MAT

För er som vill skippa de onödiga kolhydraterna. Själv har jag gått på strikt LCHF sen i slutet av Juli och det har funkat hur bra som helst. Fröknäcke är perfekt till frukost och mellanmål.

För en plåt behöver du:
75 ml mandelmjöl
75 ml pumpakärnor
75 ml sesamfrön
75 ml solrosfrön
75 ml linfrön
1 msk fiberhusk
50 ml kokosolja
2 dl kokande vatten
Salt

Börja med att sätta ugnen på 150 grader. Blanda sedan alla torra ingredienser i en skål och dra några varv på saltkvarnen. Tillsätt de kokande vattnet och kokosoljan och blanda väl.
Lägg blandningen på bakplåtspapper och bred ut till tunt lager. Baka sedan i nedre delen av ugnen i ca 30-45 min. Man får hålla lite koll då fröer har lätt att brännas vid.
När de känns klart så kan man låta brödet torka på eftervärme, bryt sedan i bitar.
Sååå gott och så himla enkelt!

Likes

Comments