Hejj!

Okej lite förändringar kommer ske här på bloggen. Ni kommer få se ett nytt ansikte och de är då Linnéa. Vi ska göra denna gemensam och uppdatera så ofta vi kan och då kommer det handla om balen, att gå ut 9an, skolavslutningen och våra förebredningar innan. Såklart kommer ni också få följa vårat vardagliga liv.

Hoppas ni är lika taggade som vi är så hörs vi sen!
// H (vi kommer byta bloggnamn också)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Hoppas ni mår superbra! Det gör iaf jag, känner mig lite hängig med tanke på allt pollen ute o jag är pollenallergiker men annars mår jag väldigt bra. O nu kommer det som alla skriver som jag hatar "jag hade tänkt o skaffa en blogg (no shit)" nejmen ja jag har varit svintaggad på o börja blogga men har aldrig riktigt tagit tag i saken men nu ligger jag här i soffan så nu kör vi!

Dock så pass lat som jag faktiskt är då pallar jag ej skriva värsta inlägget om mig själv utan ni får lära känna mig along the time lix. Men några standardgrejer kan ja svara på.
Namn: Hanna Jansson/Krekola
Ålder: 15 (01a)
Bor: I Södertälje (en bit utanför Stockholm)
Hobbies: Stallet, är i stallet väldigt mycket och har typ en egen häst. Kan dra den historien senare.

En grej som hände idag då!! Asså vart sååå lycklig! Jag fick ett E på mitt nationella i SO!! O nu kommer ni ba ett E seriöst? Men ja jag är svinnöjd för jag hade en jättedålig dag och jag trodde jag skulle få F men jag fick E.

Okej kort inlägg gr8 nejmen jag har lite bråttom då de är fodring i stallet men jag checkar in lite senare!

Likes

Comments