Hejsan på er!

Hoppas att ni mår bra! Jag mår just nu helt ok har dock ont i huvudet och har haft det sedan i söndags men nu börjar det släppa! Så jag kan följa med mamma till stallet idaag :))

uppdaterar om hur det var i stallet när jag kommer hem. Nu ska jag till min mormor 

POK <33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan på er!

Idag vart tyvärr ridpasset inställt för att stallägarens häst har kolik och behövde åka in med henne och eftersom det var så blött så gjorde det ingenting och ta ett lugnare ridpass istället.Beauty var dygnsur trots att hon hade täcke på sig så medans jag och mamma fyllde på vatten i hennes hage och mockade fick hon stå och torka!

Sedan bortsade vi av henne, slängde på henne ett ländtäcke och tränset och drog till stranden och så red jag lite där! Jag försökte jobba ned henne i form och stärka hennes rygg men hon ville inte sammarbeta helt men det funkade xD Men eftersom jag inte har ridit barbacka på JÄTTE länge så var balansen lite sådär men jag höll mig kvar!

Tyvärr så kunde inte mamma fota någonting eftersom det regnade men hon får fota nästa pass!
Puss & Kraam<33

Måste bara tipsa om den låten!! Älskar<3

https://www.youtube.com/watch?v=U8d5wqeN1CI

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Igår var vi ju uppe hos min mormor och åt kräftor (de vuxna åt kräftor) jag hade ätit donken innan:))
Så vi var där i ca 3 timmar och sedan gick vi hem igen. Jag ringde min syster och vi bestämde att jag skulle sova där så nu har jag precis kommit hem igen.

Idag ska jag rida en ridlektion på Beauty för stallägaren och hoppas att det går bra! De senaste ridpassen på stranden har gått lite sådär då hon har kickat och skuttat väldigt mycket i galoppen men det får vi jobba på!

Kommer upp ett nytt inlägg ikväll om hur ridpasset gick och förhoppningsvis kan jag få mamma att fota lite med min mobil då hennes är så dålig XD

Puss & Kraam<33

Favorittjejerna<333

Likes

Comments

Hejsan på er!

Skulle behöva eran hjälp med bloggideer då jag just nu har väldigt lite hahah.
Om ni vill ha en frågestund så kan ni kommentera frågor och sedan när jag har fått mellan 5-10 frågor så svarar jag på de!

Sorry för två inlägg på typ 5 min men kände att detta kan behöva ett eget inlägg :))

Puss & Kraam <33

  • 28 readers

Likes

Comments

Hejsan på er!

Igår hade jag och Linnea en riktig myskväll. Vi kollade film, lyssnade på musik och tränade (!!) haha!
Bilder längre ner (både från igår och några från idag)

Puss & Kraam<33

  • 28 readers

Likes

Comments

Hejsan på er!

Just nu sitter jag och Linnéa i soffan hemma hos mig och ska kolla på Dear John och bara ha allmänt mys! Måste bara säga förlåt för den dåliga uppdateringen idag men har haft fullt upp.
Sorry för ett kort inlägg men ska fortsätta kolla på filmen nu så bildbomb kommer upp lite senare.


Puss & Kraam<33

fint linnea... fint!!! HAHAHH


Likes

Comments

Hejsan på er!

Jag har fått en fråga av en tjej som frågade varför jag började blogga. Så jag tänkte helt enkelt svara på den haha (no shit)

Anledningen är helt enkelt att jag läser kända bloggar dagligen och jag har alltid tyckt att det verkar vara kul så därför började jag!

Startade min första blogg för jättelänge sen men den gav jag upp efter bara nån vecka tyvärr och så har det varit i några år nu men nu när jag har kommit igång på riktigt så tycker jag verkligen att det är kul och jag lär mig mer och mer för varje dag!

Sedan vill jag ha någonting att kolla tillbaka till sen när jag blir äldre hur jag var när jag var 15 år och hur jag betedde mig då det kan vara riktigt kul!

Så det var nog anledningen till varför jag började blogga! Hoppas du fick ett bra svar på din fråga!

Puss & Kraam <33

  • 42 readers

Likes

Comments

Hejsan på er!

Jag hade tänkt o öppna upp mig lite mer igen då mitt inlägg om mobbning är det mest lästa på min blogg just nu.
Så jag hade tänkt att skriva om mina sämsta personlighetsdrag idag och denna vecka kommer det upp ett om mina bra drag.

Mina sämsta drag är nog att jag blir
väldigt lätt irriterad. När det blir så kan det vara en sån liten sak om att jag läser ett ord fel i en text så kan jag ha förstört hela min dag. Vet inte vad det är eller vad det beror på men kämpar dagligen för att få bort det och jag tycker att det går faktiskt bättre. Som nu tex om jag blir läser fel så lägger jag undan texten ett tag, sätter på peppande musik och sedan efter cirka fem till tio minuter tar jag upp texten och försöker igen.

Ett annat dåligt drag är att jag ger upp för lätt som tex så hade jag NO prov idag i skolan och jag började plugga igår och läste två ord sen klarade jag inte mer och jag vet inte varför? Jag tänker liksom att det måste finnas någon anledning och jag tänker att det kanske kan vara för att jag har inte behövt plugga förut utan det har liksom löst sig varje gång. Men nu får jag ta tag i detta med mitt beteende på riktigt för jag vill höja mina betyg och vet att jag kan det men min hjärna säger nej! Du är så dålig.

Det leder oss till det sista av de dåliga personlighetsdragen. Det är mitt självförtroende... Jag kan stå framför spegeln och säga till mig själv att jag är fet och ful men sedan nästa dag kan jag stå där och tycka att jag ser bra ut men oftast är det tyvärr så att jag trycker ned mig själv. Det ska man verkligen inte göra!! Så om du är som mig och trycker ned dig själv försök sluta med det! Jag vet att det är svårt men då kämpar vi tillsammans! För du kommer må bättre om du börjar acceptera din kropp och ditt utseende.

Idag vart det mina sämsta/mina dåliga drag men jag lovar att det kommer upp ett med mina bättre drag. Men det är svårare och komma på bra saker om sig själv. Det är mycket enklare och sitta och klanka ned på sig själv och eftersom jag är en sån människa eller har en sån personlighet så ska ett inlägg om mina bra drag komma upp denna vecka.

Puss & Kraam<33

Likes

Comments

​Hejsan på er!

Rubriken på detta inlägg stämmer inte helt ihop med det jag ska skriva om men jag och Linnéa har pratat ihop oss väldigt mycket och vi har bestämt att hon ska få logga in på detta blogg och skriva något inlägg då och då för hon vill skaffa en egen blogg men vill liksom känna på hur det känns innan så jag har gett henne tillstånd att skriva lite inlägg så jag hoppas att ni tycker det är okej! Vet inte hur mycket hon kommer skriva eller hur ofta eller om vad men hon hittar på något kul! Haha.

Jag är sjuukt glad idag! Jag har ÄNTLIGEN blivit av med min tyska och ska ha extramatte istället. Jag har aldrig riktigt förstått tyskan och min lärare förklarar aldrig o sen får jag F varningar och när jag frågar henne om hjälp så säger hon bara "jaja jag kommer" men hon kommer aldrig och tvingar mig och sitta kvar på min lunchrast... Men jag förstår ändå ingenting så jag har bytt till extramatte och det känns bra då matte och min hjärna inte alltid funkar tillsammans det heller. Så jag satsar på att höja mitt betyg i matte istället :)). Det bästa med detta är att jag också får vara med Linnéa nu då jag har bytt grupp för de som har extramatte gå i den gruppen.

Jag har en fråga till er, vad vill ni att jag ska skriva om? Jag har nästan inga ideer så snälla hjälp mig och skriv gärna ett ämne jag kan skriva om i kommentarerna.

Puss & Kraam<33

Likes

Comments

Hej!
Idag tänkte jag skriva om en sak jag har varit och fortfarande är utsatt av, mobbning.
Mobbning är nog det ÄCKLIGASTE jag vet! Jag har blivit mobbad sedan 1an/2an av olika personer och har aldrig vågat säga till någon då jag har varit rädd för de människorna men jag är inte rädd längre... Är det något jag tycker så säger jag oftast det. Dock så kan det vara väldigt svårt att säga till sina vänner om de är de som mobbar eller säga till mobbaren om hon/han är vän med dina vänner då du vet att de kommer vända sig emot dig...
Exakt så har jag just nu... (bara så ni vet kommer jag komma på andra namn på dessa personer då jag annars hänger ut de)

Såhär jag kommer såklart inte ihåg så mycket från 1an och det men jag vart kallad öknamn och blev kallad fet osv under en lång period innan det slutade runt 6an och så slapp jag mobbningen i 1 år ungefär och sedan i andra terminen av 7an och början av 8an började det igen.

Det är då såhär att vi var inget gäng utan det var bara jag och Linnéa på den tiden. Sedan började Anna, Malin, Emma, Alva och Amy vara med och i början var det helt okej innan Anna fick "makt" över de andra i gänget och bestämde sig direkt för att hoppa på mig och stänga ute mig. Linnéa har varit med mig väldigt mycket och gjort att jag har börjat kämpa igen så sjukt mycket kärlek till dig! <33 Sedan har vi Amy som också har varit där väldigt mycket men hon vill ju vara med de andra också vilket jag heelt och hållet förstår så Amy du får också sjukt mycket kärlek <33.. Sedan har vi de fega jävlarna... Malin, Emma och Alva... Som märker att Anna gör fel men vågar inte säga något för de vill inte bli den jag är...

Detta slutade med VÄLDIGT mycket skolk och tyvärr också 4 F i betyg då jag var borta väldigt mycket.... (detta var i 8an) Jag är verkligen inte stolt över mig som fick 4 F men jag tror att det var bra för mig att få de då jag tänkte om väldigt mycket överlag och började liksom tänka på att jamen Anna är så jävla svag och osäker i sig själv som gör detta och har fömodligen riktigt dåligt hemma och kan bara inte må bra så just nu tycker jag nog lite synd om henne. Jag och Linnéa har diskuterat väldigt mycket om detta och jag har fått höra VARJE jävla ord som de har sagt till mig och allt detta har bara gjort mig starkare!! Så jag kan bara säga TACK Anna, tack Malin, tack Emma och tack Alva för att ni har fått mig förstå att ni är inte alls värda min tid och jag har faktiskt börjat klara detta riktigt bra! Förut hade jag en panikattack varje kväll och vågade knappt ens blinka och nu sitter jag här och skriver ett blogginlägg om detta! SÅ jag måste säga att jag är stolt över mig själv! Jag kan inte göra mer än att förstå vilka som är mina vänner och vilka som inte är! Så... Anna du trodde du kunde knäcka mig och få mig att byta skola och allt med belive me! Jag är starkare än någonsin tack vare dig så tack!!!

Har somsagt inte berättat detta för någon förutom mamma, Linnéa min syster men nu ska folk få reda på varför jag är så tyst av mig och varför jag inte gillar att prata framför folk och varför jag kanske inte alltid klarar av vissa saker och går ut därifrån gråtandes... Jo för att hon förstörde mitt liv under en tid men nu? Nu kan hon sticka med hennes lilla slavar. För vet ni vad? Jag bryr mig inte. Visst kalla mig dryg som skriver detta men nu vet ni mer om mitt liv och jag hoppas att ni gillar när jag öppnar upp mig såhär för det kommer komma fler inlägg om sånnahär ämnen!

Till Linnéa:
Tack älskade du!!! Tack för all skit du har gått igenom för min skull! Tack för att du har stått vid min sida även när vi har bråkat och tack för att utan dig hade jag inte funnits just nu! Älskar dig och det vet du! Inte ens ord kan förklara min tacksamhet men hoppas att du förstår det!! Och btw gillar du larmet jag satte på? Loveu<333
Puss & Kraam<33


Likes

Comments