Hej alla!

Vet ni var jag var i lördags? Jo jag var i Malmö & kollade på Håkan Hellström! Alltså han är ju verkligen en sån medicin & man mår så himla bra av hans musik! Jag köade från fredag natt, vilket jag tycker är väldigt värt! Hade inte sovit på 36 h men vad gör man inte för Håkan? Fick nummer 20, alltså kö nummer 20. Måste bara skryta lite om att Håkan faktiskt tog tag i min hand & sa till mig " åh så svettig du är" och klappa mig på huvudet, alltså det måste vara det sjukaste jag varit med om! Hela dagen på lördagen hade jag verkligen haft en skit dag, för människor i samhället inte riktigt kan bete sig, men allt ändrades inne på Håkan & just nu mår jag faktiskt rätt bra! Man ska ta vara på de fina & omtänksamma människorna man har här i livet & skita i alla som försöker trycka ner en!

Just nu sitter jag på tåget hem igen till Blekinge, väldigt tråkigt att lämna vännerna i Skåne igen, men samtidigt skönt att komma hem.

Glöm aldrig att du är värd mer än allt!

Puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan!

Jag har faktiskt ändå haft en rätt bra vecka!

Jag har jobbat varje morgon i stallet i 5 dagar, gav de mat & sen släppte jag ut dem.
Faktiskt väldigt mysigt att vara där så tidigt.

Sedan har jag bara haft massa mys & gos med mina vänner.

I fredags & lördags var jag på Hasslöfestivalen, igår såg jag Per Gessle. Har sånna barndomsminnen av hans låtar, tycker han är grymt duktig. Det var faktiskt helt magiskt.

Jag fick ju även träffa så mycket vänner & det var så skönt att kunna snacka ut med massa vänner & träffa vänner för att kunna släppa loss lite & rensa tankarna.

Jag tycker ändå singellivet är rätt skönt, man kan liksom sköta sitt eget & göra som man vill. Ingen som liksom kontrollerar en. Men självklart saknar jag ju också att ha en liten gosig kille, men jag har lärt mig att man ska inte stressa fram någon kärlek, men ska vänta tills man hittar den rätta. För rätt ska vara rätt.

Men jag trodde ju verkligen att jag hade hittat den rätta denna gången, men men sånt är livet & det är bara & vänta och se. Försök kolla framåt & hitta på saker med dina vänner & familj.

Men jag saknar han, det gör jag verkligen, världens finaste kille.


Jag kommer att lägga upp lite bilder här i från helgen.

Ha en fin söndagskväll!

Likes

Comments

I mitt förra inlägg skrev jag mycket om kärlek & att bli sviken. Jag skrev också rätt mycket om en kille där.

Det jag vill få fram är att, just den killen älskar jag fortfarande, och så kommer det säkerligen att bli ett tag. Jag försöker verkligen att gå vidare för jag tror att det bästa för oss faktiskt var att göra slut. Men livet känns så orättvist för liksom det var inget stort som hände mellan oss så, sedan tänker jag inte sitta & skriva här vad som hände. Men alla kanske inte riktigt passar med varandra eller så var det annat. Men den killen är en kille som alla borde få ha/ känna för han är underbar.

Jag har ofta liksom mest "fuck it, finns andra killar" efter jag gjort slut med någon. Men alltså denna gången är så himla svår, jag kan inte riktigt tänka så, för jag vill inte vara med någon annan. Jag blir hellre ensam än lycklig med någon annan.

Att en person kan komma en så nära på rätt kort tid är helt sjukt.. men mycket sitter väl i hjärnan nu.. låt det gå några veckor så mår jag säkert bättre, man får väl hoppas iallafall.

Men jag vill också säga att liksom det kan vara bra att gråta & sånt efter han för då vet jag att min kärlek till honom var äkta, och det är liksom något jag gråter över & då har jag iallafall fått känna på "riktig" kärlek. För har nog aldrig gråtit såhär över en kille, vilket blev som en chock för mig.

Jag tror inte jag insåg föräns nu efter vi gjort slut hur mycket jag faktiskt tyckte om denna människan.

Många kanske tycker jag är helt efterbliven som sitter och skriver det här om mitt ex, men nej då är det ni som är det. För mig är det här en lättnad, jag mår bra av att skriva/ snacka av mig.

Och en sak till, jag är så otroligt glad över att ha så fina vänner & mamma som stöttar mig igenom detta & saker!

Hoppas alla får en fin dag, trots vädret!

Likes

Comments

Alltså något jag är riktigt trött på är att bli sviken av killar! Är ni inte också trötta på det?

Som ni ser på bilden ovanför så känner jag. Killar man träffar verkar ju så himla bra & säger så mycket fina saker till en, man blir kär & fäster sig vid dem. Efter ett tag så finns de inte kvar, de lämnar en/ börjar bete sig som ett as. Men självklart finns det ju säkert bra killar också, men jag och många andra känner nog igen oss i just det här.

Jag är så trött på det & att behöva känna mig helt värdelös & ovärdig. Jag har lagt så mycket energi & tid på killar & nu känner jag mest att jag får nog av killar. Mitt tips är att ta bort killen på sociala medier, för du vill glömma han, få ur han ur skallen & kunna leva ditt liv utan att en kille ska förstöra det. Du är för ung för att deppa över en kille, och du vill ju verkligen inte se vad han lägger ut osv när du vill glömma han!

Jag älskar en kille så otroligt mycket, den killen fick mig att känna mig så trygg & fick mitt liv att bli så mycket bättre, med honom mådde jag verkligen så bra. Men nu är han borta, och kanske var det bäst så, men det gör ont i hjärtat. Jag har mått dåligt ett tag nu över honom, o i vissa stunder tänker jag självklart fortfarande på honom. Men idag fick jag nog, nej denna killen ska ut ur min skalle, jag tänker inte sitta och gråta mera, det är sommarlov & jag ska ha roligt med mina vänner & familj nu när jag faktiskt är hemma. Sommaren är ju enda gången jag är hemma en längre period, annars bor jag ju själv i Skåne.

Mitt liv är som sagt redan krångligt & jag tänker inte tillåta att ännu en kille förstör mig, nu ska jag bara titta framåt & se vad livet ger.

Glöm aldrig hur grymma vi är tjejer!! Vi klarar allt tillsammans!

Likes

Comments

Hej alla!

Känner ni er inte ofta svikna av människor?
Det gör jag!

Ibland kan jag bara längta tillbaka till när man var 4 år och bara lekte med massa leksaker, gick på dagis osv.

Jag tycker de är förfärligt hur mycket skit som skrivs på sociala medier nu för tiden. Det är ju sällan människor vågar gå rakt fram till en & säga saker till en.

Jag lägger väldigt mycket tid på mina vänner & är väldigt snäll av mig. Många har fel uppfattning av mig, och det blir jag också riktigt ledsen av.

Jag blir så ledsen när man lägger ner så mycket tid på tex en människa, man verkligen lägger all sin tid, ork & vilja på just den människan, och efter ett tag slutar människan att lägga energi på en. Sånt gör mig väldigt besviken hur människor har hjärta till att göra något sånt.

Jag är en människa som kan vara lite svår ibland, men jag försöker alltid mitt bästa & jag lägger verkligen ner så himla mycket tid på människor.

Men ändå känner jag mig ofta sårad & sviken av människor. Mycket skrivs på sociala medier till mig & jag är trött på det.

Jag känner mest att "behandla andra som du själv vill bli behandlad" för ingen människa orkar lägga energi på människor som tillslut slutar bry sig & sedan undrar de varför tex ens vänskap tog slut..

Jag mår inte alltid så bra, vilket många inte vet om, men jag försöker nästan alltid hålla mitt leende uppe & behandla människor väl.

Jag kommer försöka ta lite avstånd från sociala medier för det är så mycket skit som skrivs där, och inte bara till mig utan till andra också, och det gör ont i hjärtat att se.

Jag vill att alla ska tänka till lite, och se vilka fina människor vi alla är här i världen. Och att alla är lika mycket värda oavsett.

Ha en bra kväll!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Jag kom av mig lite med bloggandet då mitt mående inte har varit riktigt på topp på senaste tiden.
Jag ska försöka börja blogga igen, men det är mycket med skolan & andra privata grejer som är lite i vägen.

Nu har jag snart gått 1 helt år på Sveriges ridgymnasium i Skåne, och tiden har gått så snabbt och snart är det dags för sommarlov, men det ska bli riktigt skönt med ett lov och få komma hem till Blekinge och vara med familjen och tävla.

Baily har varit lite annorlunda den senaste månaden, haft lite dålig energi i ridningen och verkar ha lite ont i magen, men nu har han fått 2 veckors vila och imorgon ska jag börja sätta igång honom lite lugnt, antagligen har han lite dålig energi pågrund av värmen & gräset börja komma osv, men en liten vila tycker han säkert var super skönt!

Just nu sitter jag på tåget påväg till Skåne, jag har varit hemma hos familjen några dagar, men vad jag ändå trivs i Skåne!

Vi hörs, ha det bäst!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Lyckades få en paus med bloggandet igen, men jag känner att det är bättre att jag tar pauser än att fortsätta skriva när jag mår sådär.

Jag och Baily (Ballylane Sunshine) blev fotade för några dagar sedan, och hur snygg är han inte??

Många knappar har börjat hamna på plats, och har snart haft han i 4 månader.
Och just nu börjar han verkligen bli så snygg!

Jag ska försöka komma igång lite mera med bloggen, men usch mår inte särkilt bra, människor.. men det återkommer jag med i nästa inlägg!

Ha det fint, haj!

Likes

Comments

Halloj!

Idag är det den internationella kvinnodagen som säker många vet om. Jag tycker absolut denna dagen är den bästa dagen på hela året, att få hylla kvinnor lite extra denna dagen!

Jag är så sjukt trött på att vi kvinnor ska få så extremt mycket skit hela tiden! VARFÖR ska vi inte ha rätt till att få visa upp våran kropp? VARFÖR!? Jag känner många människor som lagt ut bilder på sin kropp, men nej då är de inlägget olämpligt!? Hur kan det inte vara okej!? Det är våran egna kropp, vi bestämmer över den, och vi har all rätt i världen till att få visa upp den.
Allas kroppar ser olika ut, allas kroppar är lika fina, allas kroppar är lika mycket värda.

Jag blir så oerhört trött på att om en kille tex, lägger upp en magbild så får de massa kommentarer om hur sexiga dem är osv. Medans vi tjejer får höra att vi är "horor, slampor" osv om vi lägger ut en bild där de är lite naket med!?
Varför ska det bli så stor hets över några bröst? De är liksom fettklumpar som vi tjejer råkat få? No big deal!

vi ska ha all rätt till att lägga upp bilder på våran kropp och bli exakt lika behandlade som killarna blir! Det är ingen skillnad, vi tjejer ska inte behöva bli kränkta! Inte rätt?

Om ni ser bilden längst ner, så satt jag idag och kollade igenom My story och så fick jag se denna bilden en kille lagt ut, jag blir faktiskt oerhört ledsen, arg och trött.
Varför ens lägga ut något sånt och hur respektlöst är det inte? Och dessutom på kvinnornas dag.
Jag spyr på dig.

Vi brudar ska hålla ihop, alltid!
Girls, we run the world!

Puss o kram!

Likes

Comments

Godmorgon alla!

Idag är det lördag, och jag och Amira är som sagt i Falkenberg, idag har jag inte så jätte mycket planerat. Jag ska iallafall rida, och min plan för dagens ridning är att ha en så lugn häst som möjligt, jag ska jobba mycket med att Baily ska ha fokus på mig och stå stilla vid uppsittning. Vi ska öva mycket på att flexa och markarbete, kanske även tar något språng vi får se hur många som rider.

I förra inlägget berättade jag inte vart vi praktiserade, men vi är hos Eamon Hickey, och för er som inte vet vem han är så är han en unghästutbildare och problemlösare. Det är verkligen helt sjukt hur duktig han är, man får så mycket tips.

Igår fick jag och Amira möjligheten och träna för Eamon, han hjälpte oss att få så avslappnade hästar som möjligt och att hästarna skulle stå helt stilla vid uppsittning.
Så de tipsen vi får ska jag verkligen fortsätta med!

Jag vill aldrig lämna detta stället, jag gillar det så otroligt mycket!!

På bilden längst ner så är Baily (min ponny) åt vänster, i mitten ser ni Amira ( bästavän ) och sedan till höger står Amiras unghäst Lycka. Sjukt lärorikt att åka hit!

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej alla!

Tyvärr fick jag ta ett litet uppehåll från bloggen på grund av personliga skäl. Jag ska verkligen försöka fortsätta med bloggen nu då jag mår väldigt bra av att blogga, och tycker det är grymt skoj! Minns ni att jag nämnde att jag hade köpt en ny Ponny? Iallafall, som ni ser på de två bilderna där uppe är min maxade D ponny som är 10 år, han kallas för Baily och är en irländsk sportponny. Jag har haft han i drygt 2 månader och vi har redan hunnit komma varandra så nära och hunnit göra roliga saker tillsammans! Vi har vart ute på en tävling än så länge och just nu är vi uppe i Falkenberg på praktik. Baily är en väldigt positiv och hoppglad ponny. Han älskar att jobba och hitta på massor med nya och spännande saker. Folk som försökte neka oss till att köpa denna ponnyn, säger knappt ett ord till varken mig eller min mamma, förhoppningsvis var de väl avundsjuka.

Jag måste ändå säga att jag saknar skolan lite, jag har alla mina fina vänner där, som jag har så grymt skoj med. Men det är riktigt lärorikt att vara i väg på praktik, jag är i ett unghäststall och usch så intressant det är! Det är helt sjukt hur duktig man kan vara. Jag tar verkligen med mig de tipsen jag får lära mig!

Idag är jag tyvärr sjuk så nu ska jag ta och vila lite igen, sen ska jag gå bort o pussa på baily.

Vi ses!

Likes

Comments