Jag har skrivit ett liknande inlägg innan, men just nu känns detta viktigt att ta upp.

Är jag ensam om att känna mig sviken nästan vardag? För jag känner mig sviken & ensam varje dag. Folk går & kommer tillbaka & så fungerar det inte riktigt, iallafall inte för mig.

Jag mår riktigt dåligt just nu, och har gjort det ett tag nu. Många kan uppfatta mig som att jag kanske inte är lika social, bryr mig lika mycket om er osv. Men jag har fullt upp med att jobba med mig själv, Skåne förstörde mig. Det sista jag vill är att svika mina vänner, men de som verkligen är mina vänner borde ändå förstå att när man mår så pass dåligt så kanske man inte tänker sig riktigt för, så fungerar jag. Jag har kanske inte tänkt mig för helt, kanske nästan glömt bort mina vänner lite, men det är det sista jag vill, men det har bara blivit så, jag försöker att hålla daglig kontakt med mina vänner, jag försöker verkligen. Men jag har inte någon ork ens till mig själv just nu.

Som vissa vet, så slutade jag på Sveriges ridgymnasium i svedala för ngn månad sen & valde att flytta hem, anledningarna var för att 1. Mitt mående krisade totalt där nere 2. Jag tyckte de var jobbigt att bo borta 3. Jag trivdes inte jätte bra på skolan heller 4. Baily var stressad där & trivdes inte, det märktes tydligt, och älskar baily över allt annat & ville kunna utvecklas inom ridningen osv.
Klart det är jätte tråkigt, för jag saknar mina vänner där nere, men jag märkte oxå hur få de var som faktiskt var äkta.
Att folk kan svara en, skriva att en saknar en tbx, men gå runt & snacka så mycket skit om mig? Försöka få på människor till att göra hatbilder osv på mig, det accepterar jag inte. Jag är ingen människa som tar åt mig när folk snackar skit osv, men när det kommer till en sån gräns, så är det stopp. Man behandlar inte människor så? Hur har man hjärta till det??

Var i Skåne nu över helgen, och är sååå tacksam över de vänner jag har som ställer upp så som de gör, men vi kan med säga att igår var en av de värsta dagarna i mitt liv oxå. Jag skakar fortfarande av händelsen.
Tänker inte skriva ut här vad som hände, men de som hände är stort för mig.

Jag är så trött på att bli sviken av, vänner, hatare & killar. Jag orkar snart inte mera, för jag blir riktigt äcklad hur folk beter sig i dagens samhälle. Kan man inte bara sköta sitt liksom? Så känner jag!

Och jag står för vad jag tycker & tänker. Jag står upp för mig, men många andra gör inte det.
Tex en tjej som snackat så mkt skit om mig? Men vi var as tajta, men ändå kan skriva att hon saknar mig? Men ändå snackar massa skit om mig? Försökte få all uppmärksamhet igår, jag vände mig inte ens om för jag lägger inte energi på sådana människor. Tycker bara det är så tråkigt hur det kan bli såhär. Och hur människor har hjärta till att göra saker mot människor? Nu pratar jag inte bara om att jag blivit illa behandlad, för jag vet att många andra oxå blir / har blivit det.

Vi alla gör misstag, men när det upprepas & fortsätter så är det något fel, men lägg INTE energi på sånna människor.

Och killar som sviker er, utnyttjar er o spelar me era känslor är inget att ha. Många killar är helt dumma i huvudet nu för tiden, men tjejer, är inte vi starka tillsammans? Jag har lärt mig det? Varför ska vi tjejer hacka på varandra, när vi tjejer behöver varandra?
Vi alla tjejer behöver stöttning av varandra för jag vet hur fruktansvärt många tjejer som blir illa behandlade av killar.

Be strong and never give up!

Ta hand om er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Som ni ser på rubriken så står det " never give up" det är något som vi alla borde ta in, för det är ett väldigt betydelsefull mening.

Vi alla är människor, vi mår olika, är olika, kommer från olika familjer & vissa har det svårare än andra.
Jag har haft ett väldigt krångligt liv & svårt. Jag kämpar med mitt liv & mående varje dag. Många gånger har jag bara velat ge upp, men jag vet också att vi lever bara en gång & detta är mitt liv, och jag är stolt över vem jag är i dag, hur långt jag har tagit mig trots all smärta, tårar & jobbiga stunder.
För knappt en vecka sen tatuerade jag in " never give up" och just nu mår jag verkligen skit & då är jag så stolt över att jag tatuerade in det för det betyder så mycket i mitt liv.

Ingen är perfekt, ingen har ett perfekt liv. Vi alla mår som sagt olika, och alla kanske inte visar det & håller mycket inom sig, jag är en sån människa. Jag vet att det är fel att hålla så mycket inom mig som jag gör, men jag jobbar på det & har så himla svårt att lita på människa efter alla gånger jag blivit svikt.

Just när en människa mår dåligt så tycker jag inte att en fråga som tex " vad är det" är något man vill höra, man vill hellre isåfall höra & fråga tex hur människan mår eller om ni ska hitta på något mysigt någon dag. Sånt blir man ändå glad av.

Människor i dagens samhälle beter sig som skit helt enkelt, vissa gör de för de mår dåligt & väljer att trycka ner & såra andra människor. Vissa kanske inte tänker sig för? Vissa gör det bara för de kan.

När människor mår dåligt är man inte alltid så sugen på att skriva med andra för jag känner ofta att människor bara är i vägen då. Men då tycker jag också det är fel att bara öppna människors meddelanden, isåfall kan man skicka " jag är inte på humör" eller inte öppna alls.

Men till alla er, be strong and never give up. Ni alla är fina & lika mycket värda.

Likes

Comments

Hej alla!

Jag är så himla trött på människor, alltså människor som försöker trycka ner en, seriöst ni borde sitta inlåsta då ni inte kan bete er. Som människa tar jag som tur väl inte åt mig mycket, då jag gått igenom så pass mycket så människor som försöker trycka ner mig är inget svårt att gå vidare från, för ni är bara riktigt patetiska & har alltid någon anledning till varför ni gör som ni gör.

Det finns en människa, en liten kille som försöker trycka ner mig nu för tiden, och enligt han är man även psykopat bara för man försökt lösa bråk & kunna vara vänner, ja jo logiken? Jag gillar inte att bråka med människor så, klart man inte kan älska alla men i samhället ska man ändå kunna bete sig.
Vilket denna människan nog tyvärr inte fått ett klart tecken på än. Men seriöst, man använder inte psykopat som något sådant ord, det är riktigt lågt. Klart jag kanske också betet mig lite illa innan men man lär sig & efter ett tag insåg jag att det var fel, men ord han sagt kommer jag aldrig smälta, faktiskt för är riktigt förbannad, inte ledsen, utan förbannad. Jag hoppas att denna människan innerst inne skäms & faktiskt ville jag han inget illa, jag ville han väl. Att han ska må bra & vara lycklig liksom för jag vet att det finns en fin människa inuti han, men tyvärr har jag bara fått se den andra sidan i några månader nu.

Jag vill att ni som läser detta, ni ska inte ta åt er hur mycket folk än försöker trycka ner er, för ni har ett liv & leva, och det ska inte förstöras pågrund av någon/ några människor. Ni alla är fantastiska, och glöm aldrig hur fin du är. Vi alla är olika på olika sätt liksom, men fortfarande lika mycket värda.

Något som fått mig att fortsätta kämpa på & får mig att må bra, är faktiskt att vara i stallet. Där mår jag som bäst, där sitter lugnet & man får annat att tänka på! Hästar är bäst!

Va mot andra, så som du själv vill bli behandlad.

Tack!

Likes

Comments

Hej alla!

Vet ni var jag var i lördags? Jo jag var i Malmö & kollade på Håkan Hellström! Alltså han är ju verkligen en sån medicin & man mår så himla bra av hans musik! Jag köade från fredag natt, vilket jag tycker är väldigt värt! Hade inte sovit på 36 h men vad gör man inte för Håkan? Fick nummer 20, alltså kö nummer 20. Måste bara skryta lite om att Håkan faktiskt tog tag i min hand & sa till mig " åh så svettig du är" och klappa mig på huvudet, alltså det måste vara det sjukaste jag varit med om! Hela dagen på lördagen hade jag verkligen haft en skit dag, för människor i samhället inte riktigt kan bete sig, men allt ändrades inne på Håkan & just nu mår jag faktiskt rätt bra! Man ska ta vara på de fina & omtänksamma människorna man har här i livet & skita i alla som försöker trycka ner en!

Just nu sitter jag på tåget hem igen till Blekinge, väldigt tråkigt att lämna vännerna i Skåne igen, men samtidigt skönt att komma hem.

Glöm aldrig att du är värd mer än allt!

Puss!

Likes

Comments

Hejsan!

Jag har faktiskt ändå haft en rätt bra vecka!

Jag har jobbat varje morgon i stallet i 5 dagar, gav de mat & sen släppte jag ut dem.
Faktiskt väldigt mysigt att vara där så tidigt.

Sedan har jag bara haft massa mys & gos med mina vänner.

I fredags & lördags var jag på Hasslöfestivalen, igår såg jag Per Gessle. Har sånna barndomsminnen av hans låtar, tycker han är grymt duktig. Det var faktiskt helt magiskt.

Jag fick ju även träffa så mycket vänner & det var så skönt att kunna snacka ut med massa vänner & träffa vänner för att kunna släppa loss lite & rensa tankarna.

Jag tycker ändå singellivet är rätt skönt, man kan liksom sköta sitt eget & göra som man vill. Ingen som liksom kontrollerar en. Men självklart saknar jag ju också att ha en liten gosig kille, men jag har lärt mig att man ska inte stressa fram någon kärlek, men ska vänta tills man hittar den rätta. För rätt ska vara rätt.

Men jag trodde ju verkligen att jag hade hittat den rätta denna gången, men men sånt är livet & det är bara & vänta och se. Försök kolla framåt & hitta på saker med dina vänner & familj.

Men jag saknar han, det gör jag verkligen, världens finaste kille.


Jag kommer att lägga upp lite bilder här i från helgen.

Ha en fin söndagskväll!

Likes

Comments

I mitt förra inlägg skrev jag mycket om kärlek & att bli sviken. Jag skrev också rätt mycket om en kille där.

Det jag vill få fram är att, just den killen älskar jag fortfarande, och så kommer det säkerligen att bli ett tag. Jag försöker verkligen att gå vidare för jag tror att det bästa för oss faktiskt var att göra slut. Men livet känns så orättvist för liksom det var inget stort som hände mellan oss så, sedan tänker jag inte sitta & skriva här vad som hände. Men alla kanske inte riktigt passar med varandra eller så var det annat. Men den killen är en kille som alla borde få ha/ känna för han är underbar.

Jag har ofta liksom mest "fuck it, finns andra killar" efter jag gjort slut med någon. Men alltså denna gången är så himla svår, jag kan inte riktigt tänka så, för jag vill inte vara med någon annan. Jag blir hellre ensam än lycklig med någon annan.

Att en person kan komma en så nära på rätt kort tid är helt sjukt.. men mycket sitter väl i hjärnan nu.. låt det gå några veckor så mår jag säkert bättre, man får väl hoppas iallafall.

Men jag vill också säga att liksom det kan vara bra att gråta & sånt efter han för då vet jag att min kärlek till honom var äkta, och det är liksom något jag gråter över & då har jag iallafall fått känna på "riktig" kärlek. För har nog aldrig gråtit såhär över en kille, vilket blev som en chock för mig.

Jag tror inte jag insåg föräns nu efter vi gjort slut hur mycket jag faktiskt tyckte om denna människan.

Många kanske tycker jag är helt efterbliven som sitter och skriver det här om mitt ex, men nej då är det ni som är det. För mig är det här en lättnad, jag mår bra av att skriva/ snacka av mig.

Och en sak till, jag är så otroligt glad över att ha så fina vänner & mamma som stöttar mig igenom detta & saker!

Hoppas alla får en fin dag, trots vädret!

Likes

Comments

Alltså något jag är riktigt trött på är att bli sviken av killar! Är ni inte också trötta på det?

Som ni ser på bilden ovanför så känner jag. Killar man träffar verkar ju så himla bra & säger så mycket fina saker till en, man blir kär & fäster sig vid dem. Efter ett tag så finns de inte kvar, de lämnar en/ börjar bete sig som ett as. Men självklart finns det ju säkert bra killar också, men jag och många andra känner nog igen oss i just det här.

Jag är så trött på det & att behöva känna mig helt värdelös & ovärdig. Jag har lagt så mycket energi & tid på killar & nu känner jag mest att jag får nog av killar. Mitt tips är att ta bort killen på sociala medier, för du vill glömma han, få ur han ur skallen & kunna leva ditt liv utan att en kille ska förstöra det. Du är för ung för att deppa över en kille, och du vill ju verkligen inte se vad han lägger ut osv när du vill glömma han!

Jag älskar en kille så otroligt mycket, den killen fick mig att känna mig så trygg & fick mitt liv att bli så mycket bättre, med honom mådde jag verkligen så bra. Men nu är han borta, och kanske var det bäst så, men det gör ont i hjärtat. Jag har mått dåligt ett tag nu över honom, o i vissa stunder tänker jag självklart fortfarande på honom. Men idag fick jag nog, nej denna killen ska ut ur min skalle, jag tänker inte sitta och gråta mera, det är sommarlov & jag ska ha roligt med mina vänner & familj nu när jag faktiskt är hemma. Sommaren är ju enda gången jag är hemma en längre period, annars bor jag ju själv i Skåne.

Mitt liv är som sagt redan krångligt & jag tänker inte tillåta att ännu en kille förstör mig, nu ska jag bara titta framåt & se vad livet ger.

Glöm aldrig hur grymma vi är tjejer!! Vi klarar allt tillsammans!

Likes

Comments

Hej alla!

Känner ni er inte ofta svikna av människor?
Det gör jag!

Ibland kan jag bara längta tillbaka till när man var 4 år och bara lekte med massa leksaker, gick på dagis osv.

Jag tycker de är förfärligt hur mycket skit som skrivs på sociala medier nu för tiden. Det är ju sällan människor vågar gå rakt fram till en & säga saker till en.

Jag lägger väldigt mycket tid på mina vänner & är väldigt snäll av mig. Många har fel uppfattning av mig, och det blir jag också riktigt ledsen av.

Jag blir så ledsen när man lägger ner så mycket tid på tex en människa, man verkligen lägger all sin tid, ork & vilja på just den människan, och efter ett tag slutar människan att lägga energi på en. Sånt gör mig väldigt besviken hur människor har hjärta till att göra något sånt.

Jag är en människa som kan vara lite svår ibland, men jag försöker alltid mitt bästa & jag lägger verkligen ner så himla mycket tid på människor.

Men ändå känner jag mig ofta sårad & sviken av människor. Mycket skrivs på sociala medier till mig & jag är trött på det.

Jag känner mest att "behandla andra som du själv vill bli behandlad" för ingen människa orkar lägga energi på människor som tillslut slutar bry sig & sedan undrar de varför tex ens vänskap tog slut..

Jag mår inte alltid så bra, vilket många inte vet om, men jag försöker nästan alltid hålla mitt leende uppe & behandla människor väl.

Jag kommer försöka ta lite avstånd från sociala medier för det är så mycket skit som skrivs där, och inte bara till mig utan till andra också, och det gör ont i hjärtat att se.

Jag vill att alla ska tänka till lite, och se vilka fina människor vi alla är här i världen. Och att alla är lika mycket värda oavsett.

Ha en bra kväll!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Jag kom av mig lite med bloggandet då mitt mående inte har varit riktigt på topp på senaste tiden.
Jag ska försöka börja blogga igen, men det är mycket med skolan & andra privata grejer som är lite i vägen.

Nu har jag snart gått 1 helt år på Sveriges ridgymnasium i Skåne, och tiden har gått så snabbt och snart är det dags för sommarlov, men det ska bli riktigt skönt med ett lov och få komma hem till Blekinge och vara med familjen och tävla.

Baily har varit lite annorlunda den senaste månaden, haft lite dålig energi i ridningen och verkar ha lite ont i magen, men nu har han fått 2 veckors vila och imorgon ska jag börja sätta igång honom lite lugnt, antagligen har han lite dålig energi pågrund av värmen & gräset börja komma osv, men en liten vila tycker han säkert var super skönt!

Just nu sitter jag på tåget påväg till Skåne, jag har varit hemma hos familjen några dagar, men vad jag ändå trivs i Skåne!

Vi hörs, ha det bäst!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Lyckades få en paus med bloggandet igen, men jag känner att det är bättre att jag tar pauser än att fortsätta skriva när jag mår sådär.

Jag och Baily (Ballylane Sunshine) blev fotade för några dagar sedan, och hur snygg är han inte??

Många knappar har börjat hamna på plats, och har snart haft han i 4 månader.
Och just nu börjar han verkligen bli så snygg!

Jag ska försöka komma igång lite mera med bloggen, men usch mår inte särkilt bra, människor.. men det återkommer jag med i nästa inlägg!

Ha det fint, haj!

Likes

Comments