Datumet i rubriken var datumet då Jonna fick gifta sig med sin bästa vän Mathias :)

Det var ett så sjuukt fint bröllop! Först vigsel i Pedersöre kyrka och sen bröllopsfest vid pörkenäs lägergård. Det är så fiint där! Lucas var med mig på bröllopet såklart! :)

Programmet och allt var roligt och jättegod mat!!!!


Tårtan var jättehäftig!!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har inte bloggat under sportlov. Men sportlovet var jättebra. Jag har mest tagit det lugnt men vi har varit och bowlat nästan hela familjen, skrattlas grillkåta och grillat med pappa, Lina och Kim, Mindy och Adaico, och i söndags var jag, Toni, Madde, Jyck, Leandra, Kim, mamma, pappa, Lina, Maggen och Mindy till en stuga i skrattlas och grillade.

Har varit och fotat två gånger men inte lagt ut bilderna så här kommer 3 bilder från första gången som var för några veckor sen :)


Likes

Comments

Idag hade jag en ledig dag från lia och skall på lördag istället. Skönt med en ledig dag inne i veckan också! Och kan vi snälla bara beundra detta väder som varit som senaste dagarna! Det är för härligt! :) Mera sånt. Var uta och gå på åkrarna me två systror och mamma, Mindy, Shila och Isa. Jättefint! Ni ska alla ha en jätteskön och trevlig helg!

Likes

Comments

Lia dagen idag var jättebra. Det var jätteroligt. Är ensam hemma så Sanna kanske kommer hit senare :) Var ut och fotade en stund just :) Bilderna blev inte så lyckade... men jag bjuder på några lite längre ner :)

Har ennu inte hittat na skor att ha på ryttargalan :( Har Två par med 12cm klack men då blir klänningen för kort...

Nåja imorgon är det fredag och det tackar jag int nejj till!!!! Ska bli skönt med sovmorgon eftersom jag börjar 7 varje dag nu när jag har lia :)

Men ha en trevlig helg. Det kommer säkert ett blogginlägg på söndag om vi fotar något på ryttargalan. Annars kommer det bara bilder av vi och våra klänningar ;)


Likes

Comments