Älskar verkligen vädret som det varit hittills idag. Höst väder och väldigt soligt! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vaknade ganska tidigt idag så jag tog datorn och kollade några gamla avsnitt av Djurakuten. Usch vad folk kan komma dit med äckliga djur och ännu värre är det att det oftast är deras husdjur....

Ca klockan 12 steg jag upp och åt mat och började pyssla. Efter det tränade jag ryggen lite och sen en promenad med Mindy :) Ikväll skall Joel hit och jag vet inte riktigt ännu vad vi skall göra :)
Likes

Comments

Jag saknar sommaren jättemycket när det var varmt och ingen skola. Sovmorgon varje morgon och vara uppe sent på kvällarna.

Det hände många dåliga saker men ändå var sommaren bra!!

Höstlovet började idag och jag var till simhallen med Lina och Ida. Skönt att få ta det lite lugnt från skolan och bara vila :)

här kommer lite sommarminnen <3

Likes

Comments

Förra veckan och hela den här veckan utom fredagar har 6 av vi i klassen fått testa på att vara servitör på yrkeskocken och dom andra har varit i storköket och i yrkeskocken köket.

Jag trivs verkligen inte som servitör och därför skall jag bli kock. 

Jag gillar inte alls att måste prata​ med okänt folk som vissa pratar finska och vissa engelska. Man står hela dagarna och ibland måste du springa och stressa och jag som har så problem med mina knän och min rygg så det blir tungt att springa hela dagarna men annars har det varit jätte trevligt. I tisdags var jag hem från skolan för jag hade så sjuk rygg... :(

Men nästa vecka är det höstlov och det skall vara så sjuukt skönt att bara få vila ut :) I morgon är det torsdag sen fredag och höstlov. Så ni skall ha en jättebra helg och höstlov :) <3

Likes

Comments

​Igår var det min födelsedag och jag fick jättemånga grattisar :) Fick en klocka, godis, parfym, ännu mera godis, pengar, smoothie mugg :) ikväll skall vi ha kalas så några av våra vänner kommer hit. 

Ska på Essehorse Show snart och sen skall jag baka och ställa mig för klockan 6 kommer gästerna :) Ha en fortsatt trevlig helg :)

Likes

Comments