View tracker
View tracker

Förra tisdags så var bussen från skolan jättesen. Den skall komma och hämta upp oss klockan 15:10 men klockan 15:35 kom bussen alltså 25 minuter försent. Satt på en cement kant hela tiden och det blåste kallt. Onsdagen vaknade jag upp med förkylning och jättesjuk hals så jag sa åt mamma att jag skulle vara hemma i dag. Sen somnade jag i en halv timme och vaknade upp och var helt slut och sjuk i kroppen. 38,5 graders feber.... Låg hela den dagen i sängen och sov. Jag orkade inte ens se hela ett avsnitt av paradise hotel. På kvällen hade jag 38,8 grader fast jag hade tagit värktablett. På torsdag förmiddag var jag jättepigg och feberfri, men till kvällen fick jag stegring och blev jätte trött. Fredagen var jag frisk men trött så jag satt hem hela kvällen. På lördag var vi med Joels släktingar till Maggis för hans farfar fyllt år. Söndag var jag bara hemma med Joel och sen åkte jag , Lina, Maggen och Joel till Jesses där han och Ida var :) Men idag är det måndag och skoldagen har gått bra :) Var sen på pianokurs och nu sitter jag hemma i rummet med tända ljus och en smoothie och kollar mästertestarna :) Idag och i morgon skall jag bara sitta hemma och ta det lugnt för Joel skall jobba på måndag och tisdag. Förresten!! Det är bara lite mindre än 2 månader till jul och jag har ingen aning vad jag skall köpa åt Joel så om någon har något förslag får dom gärna skriva till mig! Nu skall jag kolla vidare och på programmet och sen hoppa in in duschen så vi höörs! Goodbye <3

Likes

Comments

View tracker

Älskar verkligen vädret som det varit hittills idag. Höst väder och väldigt soligt! :)

Likes

Comments

Vaknade ganska tidigt idag så jag tog datorn och kollade några gamla avsnitt av Djurakuten. Usch vad folk kan komma dit med äckliga djur och ännu värre är det att det oftast är deras husdjur....

Ca klockan 12 steg jag upp och åt mat och började pyssla. Efter det tränade jag ryggen lite och sen en promenad med Mindy :) Ikväll skall Joel hit och jag vet inte riktigt ännu vad vi skall göra :)
Likes

Comments

Jag saknar sommaren jättemycket när det var varmt och ingen skola. Sovmorgon varje morgon och vara uppe sent på kvällarna.

Det hände många dåliga saker men ändå var sommaren bra!!

Höstlovet började idag och jag var till simhallen med Lina och Ida. Skönt att få ta det lite lugnt från skolan och bara vila :)

här kommer lite sommarminnen <3

Likes

Comments