Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har inte bloggat under sportlov. Men sportlovet var jättebra. Jag har mest tagit det lugnt men vi har varit och bowlat nästan hela familjen, skrattlas grillkåta och grillat med pappa, Lina och Kim, Mindy och Adaico, och i söndags var jag, Toni, Madde, Jyck, Leandra, Kim, mamma, pappa, Lina, Maggen och Mindy till en stuga i skrattlas och grillade.

Har varit och fotat två gånger men inte lagt ut bilderna så här kommer 3 bilder från första gången som var för några veckor sen :)


Likes

Comments

Idag hade jag en ledig dag från lia och skall på lördag istället. Skönt med en ledig dag inne i veckan också! Och kan vi snälla bara beundra detta väder som varit som senaste dagarna! Det är för härligt! :) Mera sånt. Var uta och gå på åkrarna me två systror och mamma, Mindy, Shila och Isa. Jättefint! Ni ska alla ha en jätteskön och trevlig helg!

Likes

Comments

Lia dagen idag var jättebra. Det var jätteroligt. Är ensam hemma så Sanna kanske kommer hit senare :) Var ut och fotade en stund just :) Bilderna blev inte så lyckade... men jag bjuder på några lite längre ner :)

Har ennu inte hittat na skor att ha på ryttargalan :( Har Två par med 12cm klack men då blir klänningen för kort...

Nåja imorgon är det fredag och det tackar jag int nejj till!!!! Ska bli skönt med sovmorgon eftersom jag börjar 7 varje dag nu när jag har lia :)

Men ha en trevlig helg. Det kommer säkert ett blogginlägg på söndag om vi fotar något på ryttargalan. Annars kommer det bara bilder av vi och våra klänningar ;)


Likes

Comments

I måndags började min LIA-period. Det har varit jättekul hittills. Jag är på Esselunden i köket. Jag skall vara där i sex veckor. Sen är det en vecka sportlov och sen sex veckor i produktionen i skolan.... kommer bli tungt...

På lördag är det ryttargala. Hoppas det blir lika kul som förra året! De hade jättegod mat och roligt program förra året :)

Eftersom det inte blev någon skolbal för mig för att jag fick feber så kommer jag ha den klänningen på galan istället. Bild kommer längre ner(telefonbilder).

Natten från Lördag-Söndag kom Ellen och sov till mitt. Vi hade jätteroligt och spelade kortspel nästan hela tiden. Vi satt uppe till typ klockan 5 och bara skrattade :)


Likes

Comments