Idag hade jag en ledig dag från lia och skall på lördag istället. Skönt med en ledig dag inne i veckan också! Och kan vi snälla bara beundra detta väder som varit som senaste dagarna! Det är för härligt! :) Mera sånt. Var uta och gå på åkrarna me två systror och mamma, Mindy, Shila och Isa. Jättefint! Ni ska alla ha en jätteskön och trevlig helg!

Likes

Comments

Lia dagen idag var jättebra. Det var jätteroligt. Är ensam hemma så Sanna kanske kommer hit senare :) Var ut och fotade en stund just :) Bilderna blev inte så lyckade... men jag bjuder på några lite längre ner :)

Har ennu inte hittat na skor att ha på ryttargalan :( Har Två par med 12cm klack men då blir klänningen för kort...

Nåja imorgon är det fredag och det tackar jag int nejj till!!!! Ska bli skönt med sovmorgon eftersom jag börjar 7 varje dag nu när jag har lia :)

Men ha en trevlig helg. Det kommer säkert ett blogginlägg på söndag om vi fotar något på ryttargalan. Annars kommer det bara bilder av vi och våra klänningar ;)


Likes

Comments

I måndags började min LIA-period. Det har varit jättekul hittills. Jag är på Esselunden i köket. Jag skall vara där i sex veckor. Sen är det en vecka sportlov och sen sex veckor i produktionen i skolan.... kommer bli tungt...

På lördag är det ryttargala. Hoppas det blir lika kul som förra året! De hade jättegod mat och roligt program förra året :)

Eftersom det inte blev någon skolbal för mig för att jag fick feber så kommer jag ha den klänningen på galan istället. Bild kommer längre ner(telefonbilder).

Natten från Lördag-Söndag kom Ellen och sov till mitt. Vi hade jätteroligt och spelade kortspel nästan hela tiden. Vi satt uppe till typ klockan 5 och bara skrattade :)


Likes

Comments

Jullovet var jätteskönt att bara vara hemma och ta det lugnt :)

I måndags var egentligen dagen då Optima skulle börja skola igen men min klass började först på tisdag :) Men natten till tisdag sov jag så dåligt så jag vaknade med huvudvärk :/ Så jag stannade hemma. Men de räckte bra att bara vara i skolan på onsdag och torsdag ;)

Alltså det här vädret. Nu saknar jag sommaren jätte mycket!! Det är jättefint när träden är fulla med snö och solen lyser. Men det är ju så kallt så man fryser ju ihjäl om man åker ut... Men vi får hoppas det blir varmare snart :)

Ha en trevlig helg! <3


Likes

Comments

Jag har ingen ork eller lust att blogga.

Jag går igenom en väldigt deprimerande period i livet nu just så ja känner att jag orkar varken blogga eller vara social.

Jag sover som jag skall med är ändå så trött att jag somnar på vissa lektioner.

Men lite roligare är att det snart är jul. Den firar jag väl säker som vanligt med min familj och mormor och morfar.

Var i skolan i söndags och serverade krigsveteraner så det blev en väldigt lång dag och i går började vi kl0ckan 10 och slutade ca kl 6. Sen hann jag bara komma hem och så åkte vi till en konsert och sen kollade Paradise hotel och sen somnade jag.

I år blev det ingen PG bal för min del. Jag låg istället hemma med nästan 39 graders feber...

Lillajulen satt jag hemma. Jag badade badkar och åt gott för mig själv.

På nyår skall jag kanske vara med Sanna <3


Likes

Comments