Var hos physkologen idag och fick veta något jätte hemskt, vart jätte ledsen.

Jag själv har fått dignosen "ätstörning" idag och tycker de är så jobbigt. Att tänka på mat, kan inte äta längre som jag vill. När jag väl äter något så får jag ta och spotta ut det. Det känns som jag kommer få det i halsen och kvävas. Men vet att det är ångesten som sätter spratt på det. Tycker det är så jobbigt att jag inte längre kan gå till ett fik eller en resturang bland folk, för är rädd att dem ska stirra på mig och tänka att jag är freak som inte kan äta. Bara den som pillar i maten och säger att den är mätt.
Har dock hittat en näringsdryck som hjälper mig överleva. Om jag inte hade fått detta och väntat längre så hade jag inte orkat. Hade blivit svagare, ledsnare och arg.

Förlåt för ett känslomässigt ämne och felstavning men behövde skriva om mina tankar kring mitt ätande.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Går de att leva med ångest är den stora frågan?
Självklart går det det, man måste bara våga ta sig förbi det där hindret som försöker stoppa dig. Alltså ångesten som försöker ta dit liv.
Du är inte galen om du tror att du håller på att svimma eller svettas av panik, det är ångest som sprider sig i din kropp och försöker ta kontroll över dig. Va inte rädd, ta dag för dag för att övervinna den, du kommer inte dö. Även om du tror det och att de känns som det.

För cirka 1 år sedan så började min ångest, som jag inte trodde var ångest. Började få ont i kroppen och få muskler värk och det kom dessvärre oftare och oftare. Trodde först att det var träningsvärk. Men visade att de var en panikattack som var påväg. Kom ihåg att jag satt på bussen till skolan och helt plötsligt så började jag svettas "sönder" på bussen. Det rann svett av mig, och började flåsa för stod inte vad som hände. Kände sedan ett tryck i bröstet och fick helt plötsligt jätte ont i hjärtat. Jag trodde de var hjärtat men de var ju bröstet. Fick hjärtklappningar och hade sån panik på bussen och ville så gärna av den. Men det gick inte, kunde inte prata. Eller röra på mig. Och helt plötsligt efter 5 minuter försvann det..
Trodde seriöst att jag skulle dö. Men det gjorde jag inte. Det var bara en panikattack.

Fortsättning följer...

Likes

Comments

Likes

Comments

Blev en myskväll med massa gott med familjen och några släktingar, va väldigt jätte mysigt. Lite räkor, kräftor, melon och vindruvor🍇🦀

Likes

Comments

Va i Spanien 2016 med familjen, första gången jag reste utomlands med min familj. Det var så himla mysigt och något jag jätte gärna skulle vilja göra om.
Dock har vi bokat en ny resa till Grekland i september så det ska bli mysigt och kul och då har jag även tagit studenten, såå spännande✈️⛵️

Likes

Comments

I helgen så blev det en roadtrip till Kristinehamn med min syster och våran kompis Felicia. Vi gick även in på H&M Home där för att kolla runt lite om man hitta något fint.
Hittade så mycket fina saker där.. dock väldigt onödigt att köpa när jag ännu bor hemma och inte kan inreda hur jag själv vill ännu. Men hittade i allafall en kappa och små gulliga vantar. Eftersom vi kom ditt en bra tidpunkt då det också var rea så vart man glad. 🤗🤗

Likes

Comments