Lite bilder från i somras. Vill verkligen ha sommar igen!!

Likes

Comments

Känner att jag är väldigt duktig på att skjuta upp och glömma bort saker som jag har tänkt att göra, till exempel då blogga. Jag tycker det är extremt roligt att blogga men känner att jag inte har någonting att komma med, om ni fattar. Jag vill hitta något fint ställe jag kan fota bilder men har liksom ingen jag kan fara med osv.. I alla fall nu vill jag ta detta på allvar, att blogga alltså. Jag tycker det är extremt kul att skriva om minnen som jag vet jag kommer titta tillbaka på om kanske ett år.

De senaste veckan har det inte hänt så mycket igår vid 12 tiden åkte jag in till stan och mötte upp min kusin på hennes lunch, vi tittade runt på black friday rean för att se om vi hittade någonting, dock hittade jag ingenting. På eftermiddagen var jag med mina kompisar och vi gjorde ingenting speciellt pratade som vanligt om allt och ingenting.

Förra helgen firade jag och mina tjejkompisar Bea och Rebecka, som nu har fyllt 16(Grattis igen!) Vi bestämde oss för att ha en liten "photoshoot" eftersom att vi egentligen aldrig tar bilder alla tillsammans.

Idag ska jag inte göra något speciellt måste läsa en bok som ska vara utläst tills på onsdag och måste plugga matte eftersom att jag ligger efter, standard. Duschade precis och ska kanske promenera till min kusin och hälsa på, vi får se.


Bilder från våran "photoshoot"

Likes

Comments

Två bilder från halloween i måndags, vi hann inte ta foton alla tillsammans vilket var synd men vi hade kul i alla fall<3


Två inköp från igår, min kusin köpte fake piercingen till mig vilket var väldigt snällt av henne.

Idag är det onsdag och ungefär halva höstlovet har gått, och jag har typ bott hos min kusin sen i lördags haha. Måste verkligen hem och plugga matte och läsa några böcker vi måste läsa vilket jag egentligen inte orka.

En annan sak som är jobbig är det har precis börjat snöa här i Umeå, det snöade lite igår men man jag trodde det skulle smälta bort men imorse när jag vaknade så snöade väldigt mycket.

Nu ska jag titta på youtube sen ska jag titta på nån serie som kom ut idag. Btw jag har börjat titta på Stranger things, rekommenderar stark, ska titta sista avsnittet idag, jag själv blir alltid så stressad av sådana serier men älskar ändå att titta på de.

Likes

Comments

Det bar ett tag sedan jag bloggade, men jag hade som inget att blogga om hehe i alla fall igår var jag på halloween fest med några från klassen
Jag och Emma var banditer, det var först tänkt ninjor men vi hade inga svarta masker så att det blev som det blev. Det var väldigt kul, vi lärde känna varandra lite mer och sådant.
Just nu är jag hos min kusin, sov hos henne igår och nu ska jag titta på lite Netflix, sen måste jag fara hem och duscha
Jag ska försöka blogga mer, nu när det är lov!
Puss

Likes

Comments

Blev väldigt inspirerad av att läsa lite i den här boken, tipsar verkligen!!

Likes

Comments

Bild från igår.

Igår så var jag först och främst på skolan, hade som sagt naturkunskapsprov som jag gick helt ok, eller jag vet inte jag hann inte plugga så mycket så jag gissade och ordbajsade på vissa frågor. Sen vid 7 tiden var jag med mina kompisar och vi pratade tills klockan 12 och jag kom hem vid halv 1 ungefär, väldigt mysigt och efterlängtat.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, vi har historia prov på fredag men jag orkar inte plugga till det nu, känns som om det ända jag har gjort den senaste veckan var att plugga och jag vill bara chilla idag. Tänkte kanske gå till gymmet senare, måste få tillbaka min rutin som  jag hade, jag har sagt det flera gånger nu men jag måste verkligen det.

Nu ska jag ta någonting att äta sen får vi se vad som händer.

Puss

Likes

Comments

Ja, jag har verkligen prov efter prov efter prov. Imorgon har jag matteprov som jag just nu sitter och pluggar till, lite dåligt planerat att inte börja tidigare men men. Sen på torsdag har jag musikläraprov som jag har några frågor om så jag måste fråga mina lärare imorgon om det, om jag inte gör det så är jag körd. Sist men inte minst har jag naturkunskapsprov på fredag vilket jag inte har pluggat någonting till vilket känns jobbigt. Plus så har jag en svenska inlämning som jag började skriva på i fredags, och det kändes jätte bra med den texten. Men sen idag när jag skulle finslipa den så kände jag att den var helt ointressant och hade liksom inget syfte nästan, så jag skrev om hela min text dock blev jag själv väldigt nöjd med min nya text. Ska be en kompis läsa igenom den innan jag lämnar in den så att den blir perfekt. Plus måste jag läsa klart en bok ikväll som vi ska ha läst klart tills imorgon, boken är helt ointressant och bara jobbig och jag har 22 kapitel kvar.. Hjälp!

Jag behöver nog far till bibliotek imorgon och på torsdag så jag hinner plugga till proven som är över från imorgon.

puss.

Likes

Comments

Just nu sitter jag i väven, stadsbiblioteket, och pluggar. Som jag sa i förra inlägget har jag väldigt mycket att göra, även fast jag bara var borta 3 dagar från skolan har jag mycket att hinna ikapp med och så har jag två prov nästa vecka, vilket jag får lite ångest över men det blir bra, positiva tankar tar dig längre än negativa.

Snart är det halloween! Min klass ska ha som en halloween fest, så jag har funderat på vad jag ska vara, men har inte bestämt mig än. Tänkte göra ett inlägg om halloween och typ halloween inspiration, det kanske blir nästa inlägg.

I alla fall nu måste jag fortsätta plugga så jag kommer någonstans.

Puss!

Likes

Comments

Bilder från Stockholm

Jag har varit i Stockholm sen i fredags, kom hem igår, med familj för jag skulle på begravning. För att inte tänka så mycket på begravningen for vi med familjen/släkten på Mall of Scandinavia, det var stort och fint. Träffade också Beata och Nadja, mina kompisar, där eftersom att dom hade varit på Justin Bieber konserten dagen innan och det var kul. Shoppade ingenting, för var bara inte på det humöret. Kom tillbaka till att ha jätte mycket i skolan så jag måste ta tag i det också, men nu ska jag fara till min kusin och äta någonting.
Puss

Likes

Comments

Bilder från Insparks discot igår

Likes

Comments