Blev väldigt inspirerad av att läsa lite i den här boken, tipsar verkligen!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bild från igår.

Igår så var jag först och främst på skolan, hade som sagt naturkunskapsprov som jag gick helt ok, eller jag vet inte jag hann inte plugga så mycket så jag gissade och ordbajsade på vissa frågor. Sen vid 7 tiden var jag med mina kompisar och vi pratade tills klockan 12 och jag kom hem vid halv 1 ungefär, väldigt mysigt och efterlängtat.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, vi har historia prov på fredag men jag orkar inte plugga till det nu, känns som om det ända jag har gjort den senaste veckan var att plugga och jag vill bara chilla idag. Tänkte kanske gå till gymmet senare, måste få tillbaka min rutin som  jag hade, jag har sagt det flera gånger nu men jag måste verkligen det.

Nu ska jag ta någonting att äta sen får vi se vad som händer.

Puss

Likes

Comments

Ja, jag har verkligen prov efter prov efter prov. Imorgon har jag matteprov som jag just nu sitter och pluggar till, lite dåligt planerat att inte börja tidigare men men. Sen på torsdag har jag musikläraprov som jag har några frågor om så jag måste fråga mina lärare imorgon om det, om jag inte gör det så är jag körd. Sist men inte minst har jag naturkunskapsprov på fredag vilket jag inte har pluggat någonting till vilket känns jobbigt. Plus så har jag en svenska inlämning som jag började skriva på i fredags, och det kändes jätte bra med den texten. Men sen idag när jag skulle finslipa den så kände jag att den var helt ointressant och hade liksom inget syfte nästan, så jag skrev om hela min text dock blev jag själv väldigt nöjd med min nya text. Ska be en kompis läsa igenom den innan jag lämnar in den så att den blir perfekt. Plus måste jag läsa klart en bok ikväll som vi ska ha läst klart tills imorgon, boken är helt ointressant och bara jobbig och jag har 22 kapitel kvar.. Hjälp!

Jag behöver nog far till bibliotek imorgon och på torsdag så jag hinner plugga till proven som är över från imorgon.

puss.

Likes

Comments

Hej! Nu kommer ett inlägg med halloween inspiration! Hoppas ni tycker om de.

Om jag kunde och hade sminket till att göra något sånt här skulle det vara perfekt och jag skulle ha gjort det för längesedan, men vi måste tänka realistiskt.

Dom här känns ändå som att man kan göra någon av dom här själv utan att behöva spendera så mycket pengar. Jag tror själv att jag vill ha någon sort lins så mina ögon åtminstione ser läskiga ut.

Jag vet att det är många i år som kommer vara Harley Quinn från filmen Suicide Squad. Även fast jag också älskar henne så skulle jag personligen hellre vilja vara Enchantress från samma film. När jag tittar på henne tänker jag mest halloween och typ skräck.

Jag tycker också Pop Art är en väldig rolig grej man kan göra nu inför hallowen, hon i den här videon gjorde med röda prickar i ansiktet vilket jag inte har sett förut, jag har bara sett när folk gör med vita prickar. Men jag tycker ändå båda ser coola ut.

Hoppas ni fick lite mer inspiration från detta inlägg, jag fick verkligen det efter att ha sökt fram alla dom bilderna.

Puss

Likes

Comments

Just nu sitter jag i väven, stadsbiblioteket, och pluggar. Som jag sa i förra inlägget har jag väldigt mycket att göra, även fast jag bara var borta 3 dagar från skolan har jag mycket att hinna ikapp med och så har jag två prov nästa vecka, vilket jag får lite ångest över men det blir bra, positiva tankar tar dig längre än negativa.

Snart är det halloween! Min klass ska ha som en halloween fest, så jag har funderat på vad jag ska vara, men har inte bestämt mig än. Tänkte göra ett inlägg om halloween och typ halloween inspiration, det kanske blir nästa inlägg.

I alla fall nu måste jag fortsätta plugga så jag kommer någonstans.

Puss!

Likes

Comments

Bilder från Stockholm

Jag har varit i Stockholm sen i fredags, kom hem igår, med familj för jag skulle på begravning. För att inte tänka så mycket på begravningen for vi med familjen/släkten på Mall of Scandinavia, det var stort och fint. Träffade också Beata och Nadja, mina kompisar, där eftersom att dom hade varit på Justin Bieber konserten dagen innan och det var kul. Shoppade ingenting, för var bara inte på det humöret. Kom tillbaka till att ha jätte mycket i skolan så jag måste ta tag i det också, men nu ska jag fara till min kusin och äta någonting.
Puss

Likes

Comments

Bilder från Insparks discot igår

Likes

Comments

Just nu sitter jag i min säng och drar mig, måste plugga historia eftersom att jag inte hann igår och jag vill verkligen inte det. Ända sen jag började på gymnasiet har jag märkt att jag inte gillar historia, eller några So ämnen alls skulle jag nog säga. Vilket är ganska jobbigt eftersom att jag i princip går samhällsprogrammet.

Som jag nämnde för några inlägg sedan så skulle jag beställa hem en klänning från partykungen och jag gjorde det i onsdags, så vi får hoppas att den kommer i tid. Ni får se klänningen på onsdag eller någon dag efter, ska förmodligen ta med min kamera och foto på skolan. 

I alla fall nu måste jag göra klart historia läxan och kanske lite musikteori.

Likes

Comments

Bild från Disney konserten

Igår var jag som sagt på Disney konsert och det var trevligt. Det höll på i en halvtimme så efter det for jag och mina kompisar till Max, vi satt där och pratade om gymnasiet och våra nya klasser, jag var alltså med mina kompisar från högstadiet, så det var kul att höra hur dom känner med deras nya klasser. Efter det for Yasmine och Beata, två av mina tjejkompisar, hem men jag, Emma, Filip och Jakob for ner till älven och gick vid strandpromenaden och pratade, mysigt men kallt var det. Sen skjutsade Emma hem mig på hennes moped. 

Idag var jag på skolan, en vanlig torsdag. Torsdagar är faktiskt ganska sköna eftersom att vi börjar 10:45 och bara har två lektioner. Imorgon är det i alla fall fredag och alla i klassen tänkte typ ha på sig "fancy" kläder, alltså typ kostym, klänning, kjol och sådant. Vi kallar det då "Fancy Friday". Jag kommer nog bara ha på mig någon klänning eller nått är inte helt säker men ska kolla innan jag går och lägger mig.

Likes

Comments

Kom precis hem från skolan, ganska jobbig dag faktiskt, vi slutar 15:00 och sista lektion är svenska från 13:25 till 15:00, så det vart ganska trögt i slutet. Men efter det for jag och min kompis Emma in till stan snabbt för vi behövde leta efter någon utklädnad till vårt 70-tals disco som alla musik elever på vår skola ska ha, alltså 1,2 och 3. Men vi hittade ingenting, så jag tänkte bara beställa hem en klänning från partykungen som såg helt okej ut.

Ikväll ska jag och mina kompisar lyssna på när 3:orna på vår skola ska ha en Disney konsert, alltså att dom spelar låtar från olika Disney filmer, tror jag. Det kommer nog bli kul.

Nu hade jag tänkt att äta något sedan bara chilla och vänta tills vi ska tillbaka till skolan igen, väldigt taggad faktiskt

Likes

Comments