Börjar sakna att bara skriva av mig och dela mitt överflöde med bilder då facebook och instagram börjar bli överdrivet fulla.

Galet mycket har hänt nu på senaste månaderna, Har tagit stundenten vilket innehöll studentvecka, kryssning och resa till Rhodos & nu jobbar jag med fulla ös på Mcdonalds i både Borlänge och Falun och utbildar mig till arbetsledare.


Likes

Comments

I torsdags hade vi sminklektion i skolan. Sandra och jag byttes av och sminkade varandra. Tyvärr glömde jag att ta före efter bild på henne.. (första bilden är lånad från henne)

Sandra sminkade mig & jag blev jättenöjd och kände mig lite smått fabulös faktiskt.

osminkad- foundation bas - färdigt resultat

Likes

Comments

Nu är äntligen granen uppe och julstämningen börjar komma lite mer och mer. Dock behövs verkligen snön och jag saknar den så.

Denna lilla gobit tycker också om julen och självklart så får även han julklappar. Av min syster fick han denna fina adiaströja. Hur söt är inte han i den? Både praktiskt då kan fryser så mycket samt otroligt söt.

Likes

Comments

​I torsdags blev jag helt tagen utav denna klänning från Gina tricot. Perfekt till julen nu!

kostade endast 199kr.  Har blivit helt beroende utav klänningar helt sjukt faktiskt.. 

Likes

Comments

Efter skolan idag mötte jag upp Johanna och gick en sväng på kupolen. Blev bjuden på mat och bytte julklappar. Detta fina paket fick jag utav henne.
badkaret för test användning nästa 😉

Likes

Comments

​top -lindex , byxor - gina tricot , kappa - åhlens

Likes

Comments

idag var det äntligen vår tur att sitta i frisörstolarna och få våra egna hår fixade. Jag själv blev ljusare i botten samt fick lite slingor nu såhär till jul. 

får tacka snälla Sandra som gjorde detta fina jobb!​

Likes

Comments

Sitter just nu i frisörstolen & Sandra håller på att penslar för fullt. Blir spännande att se resultatet!

Likes

Comments

Likes

Comments