Längtar så till nästa helg.
Låta the devil komma fram med härliga vänner.
Köpte linser med syster idag.
Är så ovan med dem så tog typ 40 min för mig att få i bara ett öga..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I tisdags satte jag mig i frisörstolen hos bästa Maddisen på Anne & company och fixade till min utväxt. Så skönt att bli fräsch i håret. Saknar verkligen frisörtiderna då man hade lyxen att ändra på det då det behövdes.

Kör nu på en rätt mörk brun och trivs otroligt bra!
Men något saknades när jag var klar..
hade tappat så mycket av mina fransar så bokade tid hos Emelie på en gång & fick tid igår.

Så nu äntligen har jag resultat bilder.
Så lyxigt att kunna gå till fina vänner och bli fin och fräsch.

Likes

Comments

Tänkte jag skulle testa dessa vitaminer nu i en månad och se om det ger mig någon skillnad.
Visserligen har mitt hår växt så det knakar nu senaste månaden och fick färga en bra bit utväxt efter bara en månad av min mörkare hårfärg.
Känns otroligt bra att slippa löshåret men känner att det är på tok för kort mitt egna än så länge.

Skulle gärna vilja ha den längden jag hade innan jag började på frisör och blekte sönder mitt hår..
Ni som känt mig sedan länge kanske minns mitt långa mörka hår?
Saknar det otroligt mycket faktiskt.

Bilden är i lite krasig kvalité och tagen med med webbkamera. Rätt så gammal med andra ord.

Men hur som helst, tänkte jag testar dessa vitaminer nu i en månad och ser om håret blir friskare. Tror dock inte att det kommer växa snabbare alls utan är väldigt skeptisk.

Men det är nog galet så goda dessa är! Smakar verkligen godis. Mums.

Någon som testat? Har det funkat för er?

Likes

Comments

Då skolan började vid ja förskoletiden och en lång tid fram fick jag ofta höra att jag inte var bra nog, det fanns så mycket finare och vackrare tjejer och jag var bara klumpig men otroligt snäll.

Ja ett elakt hjärta har jag aldrig haft och nog önskar jag mig att jag då kunde stå upp för mig och berätta för de (no harm mot dessa idag) att fan. Vadå klart det inte folk ska behöva få en fin peng för att umgås med mig? Ingen kommer någonsin tycka om mig?

Jag har massvis med fina vänner idag och inte har det fått en krona betalt och jag vet med hela mitt hjärta att de bryr sig lika mycket om mig som jag gör om dem,

För 6 år sedan gick jag på högstadiet på den skolan jag gått hela min skoltid och var en ganska tystlåten tjej som oftast uppfattades som blyg. Jag hatade min kropp vilket gjorde att jag sprang något rejält en vinter med hårdrock högt i lurarna för att inte höra mina besvärade flåsande andetag.

Mamma trodde knappt på att jag var ute och motionerade utan trodde att jag träffade en grabb i smyg.

Jag hade en trasig bild av att målvikten för mig skulle ligga på 45 kg.

Jag gick ner en hel del kilo, min lilla runda mage försvann men inte alls var det av rätt skäl. Jag åt inte alls tillräckligt eller rätt.

Minns så väl när skolsköterskan kollade min viktkurva och ställde massa följdfrågor.

Från det ögonblicket insåg jag att jag var påväg in i något jag inte ville. Jag beslutade mig för att aldrig mer stå på en våg. Vi blev ovänner jag och vågen och har sedan dess varit helt rädd för den.


Idag 9 oktober 2017 kollade jag och mamma på ett avsnitt av biggestloser VIP. Då Anna Book ställde sig på vågen så brister jag ut. Hmmm hon väger nog mindre än mig nu. Mamma kollar på mig som om jag vore knäpp. Jag svarar med den vikt jag tror och mamma tror inte alls på det.

Jag kände då ett mod att ställa mig där igen, på min elaka vän vågen. Vet ni vad? Jag såg 58kg på vågen och jag kände mig faktiskt riktigt stolt. Min bild i huvudet av mig själv är fortfarande den lite gosrunda Hanna från 2010.

Men vet ni? Vågens resultat är bara en siffra och hjärnspökerna fastnar. Ibland behöver man få vakna till och inse fan vilken människa jag blivit.'

Fan vad fin jag är.

Likes

Comments

feber hosta ofrivilligt varit på schemat de senaste tre dagarna. Kanske var en bra idé att stanna hemma i helgen även då det inte alls var min vilja.

arbetssökandet går sådär för tillfället.

Börjar bli riktigt otålig just nu, behöver något att göra om dagarna..

Men snart lär min tid komma ska ni se!

På fredag har jag en tid bokad hos Madde för att fixa mitt hår. Behövs verkligen fixas till nu då jag tagit ut mitt löshår och tog saxen och fixade ojämnheterna själv. Dumma Dumma mig.

Tänkte maddis ska få göra lite vad hon vill med mitt hår så väntar jag någon månad med att sätta i nytt löshår.

Hur tycker ni att min färg ska se ut?

Likes

Comments

Får någon dag sedan hjälpte Emelie mig att ta ut mitt löshår som jag haft påtok förlänge.
Redan sugen att klicka hem nytt.
Känns så ovant med axellångt och trivs verkligen bättre i längre hår.
Men det får duga tillsvidare.

Vad tycker ni kort eller långt?

Likes

Comments

Helt galet vad tiden bara rinner iväg. På måndag har jag varit arbetssökande i två hela veckor, nästan som en hel semester. Jag har varit något galet uttråkad och sprallig eversince och har därför roat mig genom att gå en massa.

Första promenixen blev 1,5 mil och sen bara fortsatte jag. När jag såg reslutatet så blev jag sugen på att sätta upp ett litet mål. En liten strävan för att göra det lite roligare att gå.

På måndag har det alltså gått två veckor. Alltså gav jag mig 14 dagar att gå 12 mil. Är nu uppe i 8 så 4 more to go men nog ska jag klara den på tre dagar alltid. Eller vad tror ni? Kommer jag klara det?

Sen när dessa 12 dagar är klara vill jag fortsätta göra nya utmaningar som jag sedan kommer att lägga 12 dagar på att klara.

Behöver alltså massvis med idéer till olika utmaningar jag kan göra. Någon som har något förslag?

Likes

Comments

Ja ni 2017 har varit ett år då allt förändrats. Vissa saker med stora drag och andra lite mindre men den andra Augusti 2016 var jag inte samma tjej.

Nu har jag valt att dra förändringen ett steg till. Jag valde att säga upp mig.

Min vardag sedan studenten har varit på ett och samma ställe dag in och dag ut. McDonalds.

Jag har levt McDonalds, andas och även pratat McDonalds.

Nu ska jag hämta tillbaka glada spralliga Hanna som gömts lite smått bakom stress Hanna som dragit stor del av spralligheten över till bitterhet.

Jag ska satsa något galet på min hälsa och träna och må bra. Imorgon bär det av runt om stan med cv tänkte jag. Skulle vara skönt att hitta något jobb så snart som möjligt ändå för att slippa stressen då pengarna börjar dra slut.

Något som kommer bli tufft med denna livsförändring är att släppa alla människorna som man kämpat dag in och dag ut för. Men är helt bergis på att många av dem kommer att stanna kvar i mitt liv ett bra tag till.


Likes

Comments

Instagram@hannaahlstrom