- Inredning

Idag blev vi med ljung till balkongen! Var på tiden att göra om då sommarblommorna började se riktigt skabbiga ut och det nästan var pinsamt att möta en granne där ute..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

- Inredning

Min lilla kollektion av Orrefors serie Påfågeln. En vacker och intressant serie, med många olika delar och jag hoppas att min lilla kollektion får växa i framtiden.

Likes

Comments

- Vardag

Förra veckan var jag i Strömstad och det blev en kväll på brukshundsklubben med mamma, Swea och hennes lillcoach mini bus (som även insisterade på att bli målad till katt). Kanske en av våra sista fina sommarkvällar om man ser till vädret idag som bara verkar bjuda på grått och duggregn. 

Likes

Comments

- Inredning

Efter att ha trimmat min stora Doktor Westerlunds växt kom jag på att jag inte hade någon bra kruka. Satte ner planteringskrukan i en ljushållare från loppisen och vips! Gillar resultatet skarpt så det får vara såhär tills växten blir för stor för krukan. Trots att Dr. Westerlund är en växt som är otroligt lättskött har jag aldrig fått till någon blomning, det förblir ett mål för framtiden!

Likes

Comments