Här var det inte igår jag skrev, över ett år sen denna gång! Alltid lika spännande att se hur lång tid det tar för mig att börja skriva igen, don't you think? Skriver jag imorgon? Om två månader? Tre år? Ingen vet 😊

I alla fall så har jag känt ett tag att jag behöver något slags projekt i mitt liv nu efter studenten, och varför inte uttrycka mina tankar i skrift här? Kan lära mig ett och annat om mig själv på köpet, låter inte helt fel.

Vad gör jag nu för tiden då? Jo, efter studenten började jag direkt som timvikarie på kommunens förskolor. Sedan dess har jag uppgraderat mig lite, först till att jobba både för kommunen och en fristående förskola, och nu till att jobba heltid som resurs på förskolan i Lotorp. Dessutom är en till förskola intresserad av mig, så det går helt okej kan man säga😄 Det är jättekul att få vara kring barn och se hur de utvecklas, men jag börjar känna att jag inte klarar av det längre, det är verkligen ett krävande yrke. Det positiva är att jag verkligen har utvecklats själv, men nu längtar jag efter något nytt.

Den största frågan här i livet är ju då vad man ska göra härnäst. Och det vet jag inte. Känns som att jag knappt kan söka några jobb, så det jag funderar på är väl att börja studera, men då kommer nästa fråga- vad ska jag plugga???? Har verkligen ingen aning om någonting här i livet, men det löser sig. Någon gång.👼

Till next time👋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen fick jag sommarlov förra veckan, det var verkligen efterlängtat kan jag säga! Efter månader av jobbiga uppsatser, svåra prov och stress 24/7 så är det otroligt skönt att slappa hela dagarna. Sover cirka 10-11 timmar varje natt, tror jag är lite trött ändå...

Eftersom jag inte gör jättemycket på dagarna tänkte jag att jag lika gärna kan skriva lite, dock så tror jag att jag hädanefter inte kommer ha så mycket text för sådant orkar man inte.💁

Mina planer inför sommaren är att jag ska göra massor med skojigt med min pojkvän, kompisar och familjen, jobba, och sova. Äta massa goda saker också, det får man inte glömma.

Ha det bra!😘

Likes

Comments

Blir så less på livet för tillfället. Det mesta går väl relativt bra, men jag mår inte speciellt bra psykiskt så jag kan inte glädja mig åt saker jag skulle vilja glädja mig åt. När man inte mår bra, när själva ohälsan tar all ens energi, så är det svårt att göra andra viktiga saker. Som till exempel skolarbeten. Jag känner att jag drunknar i alla prov och uppgifter och det blir inte bättre av att jag dessutom knappt har någon energi. Jag ger upp direkt, efter två minuter så klarar jag inte mer. Varje dag jag övat till ett prov vi har nästa vecka så har jag gråtit. Det kanske inte är världens hemskaste grej, men det tär på psyket. Jag vet att det finns många människor som har det värre än vad jag har, men jag kan inte riktigt känna mig glad över det.

Nu kanske det lät som att jag är jättedeprimerad men jag är glad ibland, så det är inget superallvarligt. Vissa dagar är svårare än andra, men jag ville bara skriva av mig litegrann. Psykisk ohälsa är inget man ska behöva skämmas över. Jag vet att jag kommer må bättre snart, så oroa er inte😊

Likes

Comments

Blöh. Så trött. Kom hem från stan för några timmar sedan och nu är jag för trött för att fungera. Men värt det ändå, träffade kompisar jag inte träffar så ofta längre så det var skoj. OCH JAG KÖPTE FRÖN!!! Och lim! WOHOO😄 Nu ska jag inte göra något annat än att så mina frön och limma, jag ska limma hela dagarna.

Innan det blir alldeles för oseriöst så kanske jag borde sluta skriva :') Bye

Likes

Comments

Hejsan svejsan!

Sådär såg jag ut sist jag skrev här, feeling old yet?

Nejdå, det var "bara" 221 dagar sedan hehe. Anledningen till varför jag slutade var för att jag inte hade någon inspiration, motivation eller energi helt enkelt. Och anledningen till varför jag planerat att börja lite smått igen är för att de senaste månaderna har jag varit väldigt nedstämd och har inte haft någon motivation kvar till något. Så därför tänkte jag att det kanske blir lite bättre om jag har något att göra!

Vad har hänt sedan jag försvann då? Jo, en månad efter jag skrev mitt sista inlägg blev jag tillsammans med världens finaste kille, Samuel. Jag har aldrig haft så roligt med någon i hela mitt liv och han gör mitt liv så himla mycket bättre. MEN. När jag inte är med honom är det som att livet förlorar sin mening. Jag vill inte göra någonting och jag är oftast ganska deppig, och känner mest bara för att smälta till en pöl och börja leva igen när jag har honom vid min sida. Vilket såklart inte är så bra, man måste ju kunna leva även när man inte är med sin partner. Varför jag blev så helt plötsligt kan ha många orsaker.

Jag åkte även till Spanien med Samuel och hans föräldrar, vilket jag i efterhand kanske tycker var lite väl tidigt eftersom vi bara hade varit ihop i en månad... Men men, det var en underbar resa ändå :)

Annars har det inte hänt så mycket intressant, inte vad jag kommer ihåg i alla fall. Har fått nya kompisar och även om jag är lite frånvarande när jag är i skolan så skulle jag inte ha överlevt utan dem. Kärlek till dem❤

Nu får ni vänta och se om jag skriver något mer snart eller om jag väntar lika länge tills nästa inlägg😄 Spänningen är olidlig. Puss!

Likes

Comments

Halloj!

Efter en väldigt jobbig vecka så var det skönt med helg, och den spenderades på bästa sätt! Igår åkte jag och kompisar till Udden & badade, sen åkte vi ner till Finspång och käkade på Grillen med några andra människor och efter det stack vi till Skiren för kvällsbad (fast jag badade inte hehe) och det var sååå mysigt! Vi såg stjärnfall och utsikten där asså... Wow :) Sen på natten skypade vi & körde cards against humanity. Bästa dagen på länge!

Idag åkte vi in till Norrköping på rymdutställning och trots att jag inte fattade så mycket (har jättesvårt helt plötsligt på att lyssna på folk) så var det väldigt intressant, och hur sjukt är det inte att tänka på att vi är så himla små jämfört med universum t.ex.?? Vi gick lite i stan också, hittade en skinnkjol och torrschampo.

Anyways, jag kan inte riktigt tänka klart så ha det bra!

Likes

Comments

​Idag började skolan igen... Så onödigt att ens åka dit idag, det enda vi gjorde var att rita vad vi gjort på lovet och berätta det för klassen haha. Aja, det ska i alla fall bli skönt att få använda hjärnan lite mer, men sommarlovet gick alldeles för snabbt :/ Dessutom har jag ju jobbat, så lovet blev ju extra kort för mig :') Fast jag får ju pengar så jag ska inte klaga haha. 

Ska försöka blogga lite mer också, promise💁


Likes

Comments

Hallå eller! I helgen var jag på Liseberg, både lördag och söndag! Trots att det var lite mycket folk var det jättekul och jag behövde verkligen en paus från allt jobb😁

Likes

Comments

(Gammal) Vanilj- & jordgubbsparfym från Yves Rocher, 41:-

Jumpsuit från Ivyrevel (Lawrence), 239:-

Likes

Comments