Idag har vi träffat våran andra lärare som vi har gått igenom flykt och rädsla med. vi pratade även om skolgången.
Och det är nu jag börjar bli rädd, jag har egentligen alltid varit öppen med vad som hänt i mitt liv och hur det sett ut osv. Men om man berättar något så får man frågan "hur kändes det?" Och dem som känner mig vet att jag är en jäkligt känslig tjej, men som gärna inte pratar om känslorna jag känner.
Nej usch när den frågan kommer vill jag bara fly åt andra hållet, och jag börjar nu undra om jag verkligen kommer klara detta känslomässigt.
Det är så jobbigt också för jag har ingen utanför skolan som jag riktigt kan prata med om detta, för det känns som att ingen är intresserad... Nej jag vet inte, dagen har varit tuff helt enkelt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har dagen varit lite tuff. Ju mer bekväm man känner sig med klassen desto mer kommer upp till ytan. 22/8-16 , dagen jag bröt ihop inför klassen första gången. 
Helt ärligt känns det som att man går i en konstant terapi, jobbigt men ändå skönt. Och klasskamraterna är verkligen toppen, man gråter och skrattar tillsammans helt enkelt.
Nu är jag hemma helt slut psykiskt, men ser redan fram emot morgondagen!

Likes

Comments

Ja nu är det lördag och jag har helt glömt bort att skriva!
i torsdags och fredags så har vi nästintill bara lärt känna klassen, och jag kan nu stolt säga att jag kan nästintill hela klassens namn! 👏
Det händer inte så mycket i skolan för att vi lär känna klassen och varandra, är ett måste med tanke på hur öppna vi ska vara med varandra så vi måste kunna lita på varandra och känna sig bekväm med gruppen som helhet!
Vi är 26 helt olika individer och olika erfarenheter, men med mycket att lära av varandra. Och jag börjar redan känna mig riktigt bekväm med alla!

Men för resten av helgen lägger jag skolan åt sidan och tänker på mig själv. Ikväll ska man ta ett glas vin med lite fina människor. (Känns som lite dubbelmoral nu när jag påbörjat min utbildning till behandlingspedagog, men man kan ju inte sluta leva!). Ha en trevlig kväll du som läser detta!

Likes

Comments

Ja då har jag varit första dagen i skolan idag! Många nya intryck men jag kommer nog trivas toppen på väddö folkhögskola.
min lärare tipsade om att föra en dagbok varje dag om dagen och tankar, och vad är då bättre än att ha en liten blogg?

Dagen bjöd inte på så mycket mer än att vi hade en presentation i ring om oss själva i klassen. Och pratade lite om dem kommande 2 veckorna. Efter det blev vi bjudna på en 3 rättersmiddag, mycket trevligt!

Likes

Comments