Det har jag verkligen inte gjort! Men det står väldigt still just nu och jag mår inte jätte bra psykiskt men det funkar väll med livet ändå...
Hästarna har varit superfina på sistone och väldigt positiva inom arbetet!!!

Skriver kort nu eftersom att jag vill sova haha, hoppas er dag varit bra!
Kram,H

Likes

Comments

Pluggade Idag och tänkte att det inte är fel att göra stämningen lite bättre, så jag tände några ljus och lyssnade på musik! mysigt blev det även om det var plugg.

Idag är det även sista kvällen på lovet, ångesten är på topp... Jag vill bara att denna termin ska vara klar, jag hatar verkligen min skola så otroligt mycket. Men det gäller bara att kämpa igenom då jag snart är klar med denna skit! Nu är det bara 180 dagar kvar tills jag flyttar, är verkligen super taggad och nervös för den delen, men det kommer bli super bra!

Nu kämpar vi tillsammans de sista månaderna oavsett vilken klass du går i. Denna termin är känd för att vara den snabbaste då vi har så otroligt mycket lov men enligt mitt perspektiv så är den exakt lika långsam som höst terminen men det är min åsikt, haha!

Hoppas ni får en bra måndag!
Kram, H

Likes

Comments

Jag vet inte vart all tid tar vägen?! zjag hinner aldrig sätta mig ner och blogga vilket jag tycker är jätte tråkigt, jag vill verkligen hålla igång med bloggandet men hittar ingen tid! På morgonen är det lättare för då kan jag blogga samtidigt som jag käkar frukost. Men annars blir det att jag spenderar hela dagen i stallet och och jag vill umgås med mina kompisar får jag verkligen skynda på, har ni några tips hur jag kan göra för att hinna med bloggen?

Hoppas erat lov har varit bäst! Eller om ni får lov nu så hoppas jag att erat lov blir bäst. Mitt har varit super bra, jag har haft otroligt roligt och hunnit med så mycket saker med hästarna! I onsdags så startade jag min allra första start med Georgia, det var en pay and jump i Alingsås så vi passade på! Jag anmälde mig till två nittio rundor, och jag var felfri i båda! Är så otroligt stolt över Georgia som inte varit ute och tävlat på 1,5 år och inte hopptävlat på ca3år! Okej det var ju ingen riktig hopptävling men bara man kommer ut och det är som en tävlings plats så reagerar hon annorlunda. Hon bli otroligt spänd och på tårna, men jag tyckte hon skötte allt super bra, så en stor stjärna till henne!

Hoppas er helg blir as bra så höra vi!
Kram, H

Likes

Comments

Dagen började med en mysig brunch med min familj! Super gott var det, har inte ätit våfflor på super länge så det var verkligen på tiden. Under brunchen var det super fint väder ute, solen sken och det var nästan varmt. Både jag och hästarna fick vår känslor!! Efter Brunchen gick jag upp och duschade, sedan åkte jag och mamma till hööks utförsäljningen och skulle fynda lite! Det slutade med att vi köpte 2matchande stalltäcken till Bella och Georgia, 1 fleece täcke till Georgia för tävling, 2par benskydd, ena med fluff i och de andra var vanliga bruna, sedan köpte vi stallbandage, två schabrak, två huvor, tre pannband som var super glittriga och fina, ett sett med bruna lindor, en grå grimma till Bella och ett hö nät med stora hål till Bella!! Super nöjd med allt och allt passade super på de.

För hästarnas del blev det en uteritt och skritt i paddocken för Bella och för Georgia åkte vi till tosseryd för att trimma lite bommar inför morgondagens Pay&Jump! Är super laddad inför den och det blir även min första "start" med Georgia någonsin så inga stora förhoppningar bara att vi kommer runt med så lite fel som möjligt!

Hoppas eran dag har varit fantastik och att ni har fått spendera den med de ni tycker om!
Kram, H

Likes

Comments

Fruktansvärt bra helg har det varit! Jag har fått spendera den med mina underbara vänner på ginatricot grandprix och fick en super mysig övernattning med min pingla Miranda! Vi skrattade så att vi fick ont i magen och dansade så vi nästan somna, en underbar helg som sagt!

Idag åkte jag och Mamma till Falkenberg horsefarm för att kolla hur våra sadlar låg på Bella och Georgia! Bella har som sagt haft ont i ryggen och vi visste att det var problem med sadeln så idag kollade vi upp det. Sadeln som vi hade var en equipe med bomvid +2,5 så den var alldeles för vid eftersom att den passade Bella när hon var super tjock... Men nu har vi en ny equipe sadel på prov som har bomviden +1 vilket passade båda hästarna super bra!! Så nu hoppas vi på det bästa att denna sadeln blir bra och att vi slipper rygg ontet nu!

Hoppas eran helg varit lika bra som min!
Kram, H

Likes

Comments

Äntligen lov igen, sportlov! Så fruktansvärt skönt att ta en paus från skolan men ändå finns det uppgifter att göra, så pluggandet tar inte slut... Jobbigt men värt det i slutändan. Lovet firades in med behandling av min sneda rygg (om ni vill veta varför så är det bara att gilla inlägget så gör jag ett inlägg angående min rygg/skolios) och sedan så gick jag och min bästa kompis Jessie ner till stan för att käka och sedan kolla på lite saker! Dagens köp blev en pinset från kicks och frans lim med mörk ton ifrån duo. Super glad att jag äntligen haft tid för att köpa det, då mitt förra har börjat ta slut. Dagen var väldigt lyckad och som sagt en väldigt bra start på lovet!!

kram, H

Likes

Comments