Det finns sånna dagar då jag tolkar allt fel och bara något litet kan få mig att tro att allt är över. Jag tror även att allt jag gör är fel och är rädd att förlora de jag älskar... Idag är en sån dag... Förlåt för att jag har uppdaterat dåligt men har haft fullt upp med allt som pågår i mitt liv.

It's okay to not be okay!
Alla har dåliga dagar och jag har en sådan idag...

Hoppas er dag blir bättre och att ni mår bra<3

Likes

Comments

Åh vad jag bara älska färgen blå!

Igår passade vi på att ta lite bilder när vädret var bra, väldigt nöjd över de faktiskt och de passade även in på temat blå! Försökte även få till lite tumblr bilder, haha de är värt ett försök men de är långt ifrån perfekta.

Hoppas eran helg var bra<3

Likes

Comments

Underbara dagar här nere på min favoritplats, Varberg! Gårdagens spenderades för mestadels inne efter som att vädret inte visade sin bästa sida. Vi hade super mysigt och gjorde det bästa utav situationen. På kvällen när det hade slutat regna så gick vi ut och tog ett kvällsdopp i bubbelpoolen. Så fruktansvärt mysigt att sitta i bubbelpolen när det är kallt ute!

Lite blandade bilder ifrån dagarna, enjoy!

Min fin vän Jessie ifrån lördagskväll! Älskar henne<3

Likes

Comments

walk, walk, walk

Själv klart kan man ju inte alltid vara seriös, så vi försökte med att göra som the Beatles, hahah!

Första heldagen i Varberg och det levererar. Älskar verkligen detta stället och är fruktansvärt taggad till höstens äventyr!

Likes

Comments

Nu är jag o familjen påväg ner till Skåne och även till Danmark! Ska bli super skönt att ha lite "semester" och bara njuta. Vi har stannat på lite ställen och jag fick även lite bilder så, se och njut så uppdaterar jag er när vi är framme!!

lite oseriösa bilder finna ju såklart alltid med:))

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw