Mycket har hänt på senaste tiden, jag har valt att inte blogga om det för jag inte mått så bra och inte vill sätta en press på mig jag MÅSTA publicera något här. Miss ta mig inte fel nu, jag älskar att blogga det gör jag men just nu har det inte varit så passande. Men jag tänkte köra en update över vad som har hänt!

Igår, Måndagen den 10 april så åkte jag och min älskade vän ut på en roadtrip med lite kompisar! super kul att bara köra om kring med fina personer som gjorde min dag!

Jag har tävlat både med Georgia och Bella! Det blev en tävling i Mark med Georg den 25mars där tog vi hem en 14 placering. Denna helgen var jag på en P&R med Bella, vi har mycket att sträca efter till vårt mål men vi är ett steg närmare det. Hon var lugn men stretade lite mot handen, annars var hon super duktig! I söndag så var jag i borås och tävlade 2klasser med Georg, I första klassen la jag en volt i omhoppningen, vilket då blir 4 fel annars var hon super duktig! I andra klassen var hon trött och backade inte av sig vilket resulterade 1stopp och 1ner men jag är nöjd över hennes prestationer.

Jag har varit på vegomässan i Göteborg som var så otroligt rolig!! hittade massa småsaker och fick äta god mat!

Sedan fick jag ett efterlängtat påsklov, så skönt att få ta en paus från skolan och pressen!

Hoppas eran vecka blir super bra så ska jag försöka börja uppdatera igen här på bloggen!

Kram, H

Likes

Comments

Ny helg och nya möjligheter va min motivation idag! Det funkade otroligt bra, blev en fin 14e plats av 61startande i dagens första klass! Sedan blev det ett missförstånd mellan mig och Georg, haha hoppade fel hinder då jag inte han att rama in till 7an då som vi skulle hoppat, hehe. Men super bra rundor idag och hon hoppade otroligt bra!

Vi blev en erfarenhet rikare och fortsätter jobba inför våran 110debut i Borås den 9e april, sedan ska jag och Bella på P&R i Herrljunga den 8e så v.14 blir fullt upp men super kul!

Hoppas ni har haft en super bra lördag!
Kram,H

Likes

Comments

Älskar Älskar Älskar flätor sååå mycket!
Min fina kompis Jessie fick stå för bilderna idag<333

Likes

Comments

På söndag så ska jag och Georgia debutera i en riktig tävling alltså en lokal! Det ska bli fruktansvärt kul, vi hoppar en 90 bed A som då är en vanlig Clear round och en 100 bed A:0 A:0 vilket betyder att det är en grund omgång och en omhoppning. det blir alltså vår första omhoppning och första 100. Super spännande! Jag är inte nervös för varken höjden eller omhoppningen, det är distanserna och vägarna jag är lite orolig över, hehe. På tävling så vill hon vara så snabb som möjligt och vill vinna, båda två är vinnarskallar haha, Men då blir det lätt att hon viker sig och bara springer vilket inte blir super lätt för mig att hantera... Så det kan se väldigt vilt ut på banan ibland, hon är ingen lätt häst i alla fall. Just nu har vi övat mycket på att hon ska lyssna på mina förhållningar och att vara lyhörd för mina skänklar, det har gett bra resultat nu är det bara att sätta det på test och se hur hon blir på tävling om det funkar, alltid kul att se resultat tycker jag!

Jag kommer uppdatera er om tävlingen på söndag och berätta hur det gick osv.

Hoppas eran dag har varit fantastisk och glöm inte att du är perfekt som du är!

Kram, H

Likes

Comments

Du är fin som du är. Våga stå ut, våga testa nya saker, våga vara dig själv!


Jag har som motto att peppa andra och mig själv att våga vara sig själv. Jag har fått mycket skit och hat för att jag står ut i mängden och vågar ta för mig. Nej jag är inte som alla andra, jag har säker många diagnoser men varför skulle det påverka mig som individ? Som folk brukar säga, "du är inte som alla andra". Nej det är tack vara att jag är speciell och vågar vara mig själv, folk ska inte påverka dina val eller hur du ska klä dig. Du är du och det ska man vara stolt över! Så nu i veckan vill jag att just du ska våga stå upp och ta plats, var dig själv och ta INGEN skit!

Likes

Comments

Jag vill hylla den person som skänker mest trygghet, glädje och kärlek till mig varje dag.

Tack mamma för att du finns. Tack för att du orkar stå ut med mina problem, mina agritioner, mitt tjat, tack för att du orkar stå ut med mig. Du är den som ger mig mest motivation till att gå till skolan, den som får mig att kämpa när det är som svårast och den som alltid ser till att jag mår så bra som möjligt! Jag hade aldrig kunnat överleva utan dig vid min sida.

Tack mamma för att du låter mig göra det jag älskar mest av allt. Tack för att du hänger med till alla tävlingar och träningar, att du går upp tidigt för att hinna med allt på dagen. Tack mamma för att vi flyttade till en gård bara för att mina drömmar skulle uppfyllas, du ger mig den möjlighet att kunna utvecklas så mycket som möjligt inom ridsporten. Tack för allt du gör för mig i stallet och med hästarna! Jag hade aldrig kunnat överleva utan dig vid min sida.

Tack mamma för att du är den finaste och snällaste individ på denna planet. Tack för att du alltid står vid min sida även om det är i skiten. Du är den bästa mamma någon någonsin skulle kunna tänka sig. Tack för att du är så beskyddande, jag hade aldrig kunnat ta kloka beslut om det inte var för din skull. Tack för att du finns! Jag hade aldrig kunnat överleva utan dig vid min sida.

Jag älskar dig mamma.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw