View tracker

Jag har alltid haft en stor passion för musik o alla olika sorters musik med! här kommer lite olika listor jag brukar lyssna på!
enjoy!
Kram, H

Depp listan❤️

https://open.spotify.com/user/icahasse/playlist/65PxpLtGEcexVVFior9z5N

Blandade listan❤️

https://open.spotify.com/user/jef/playlist/2EAzo6GZ4aAUWMBWQhT0eh

"Allt o lite chill" listan❤️

https://open.spotify.com/user/jef/playlist/6UyYn4roTH0BEfuiRoMMnP

jul listan❤️

https://open.spotify.com/user/jef/playlist/3ZoywXX3OMbwUP0LwYz5EE

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Super fina på dagens dressyr träning för linda! Bella var jätte fin men lite tjafsig när vi fick med vänsterbog, men annars super fin! Georgia var också jätte fin men lite stel i början men mjukna super fint i slutet!! så nöjd o längtar till nästa träning!! <3

Likes

Comments

View tracker

Hoppade lite hemma igår med georg och jag är otroligt nöjd! hon är inte lika instabil mot hindret nu som hon va innan! Nu är det bara att öva öva och öva sedan tror jag att vi kommer komma upp i klasserna!

På onsdag har vi hoppträning vilket jag verkligen ser fram emot då jag inte hopptränat sedan v.44 efter som att jag åkte till usa och nu inte hittat tider med min tränare.

Bella har varit super duper fin hela veckan, henne hoppar jag inte än, utan jag jobbar väldigt mycket bommar och dressyr för att sträcka hennes rygg sedan så ska vi på åter besök i slutet av november eller början av december:) så vi får hoppas att allt håller tills dess!

idag så Ska georg ridas ut och vi ska träna lite kondition Bella ska nog också ridas ut på men jag vet inte vilken ordning jag ska ta de i, haha!

kram, H

Likes

Comments

massa olika bilder som jag tycker on väldigt mycket!!

Likes

Comments

Min outfit idag består av ett par solglasögon från rayban, magtröja är från a'gaci , shorts från Hollister, och skjortan är från Kohls , skorna som man inte ser på bilden är ett par nike air pegasus!

gillar denna outfit väldigt mycket, otroligt bekväm och snygg!

Likes

Comments

en liten bildbomb från gårdagen!

Gårdagen var underbar, vi shoppade hela dagen och det var super mysigt! Jag köpte lite skor, tröjor, smink, underkläder mm. väldigt nöjd med mina köp! Bilder kommer upp när jag hittat en sladd så man kan föra över bilderna till min dator.

Jag fick för mig att färga håret i fredags, så när vi var på Walmart så köpte vi en blond kall färg då jag ville få lite blondare hår!

min syster emily hjälpte mig att färga håret. Allt gick bra, vi torkade håret och då inser vi att jag har fått lite Ginger hår, haha. Det är inget fel på de bara att jag förväntade mig en annan färg, Dock tycker jag att det blev väldigt fint och det skiftar i ljusen så jag har ändå den blonda tonen som jag ville ha! Så jag är nöjd ändå!

det är lite före och efter bilder ovanför!
före är till vänster och efter är till höger!

Likes

Comments