Super mysig start på helgen igår!
Eftermiddagen spenderades nere på stan med mitt hjärta, Jessie. Det blev en fika och sedan gick vi in i några affärer och kikade lite. Det slutade med att jag köpte två tröjor från Calvin Klein, super nöjd över mitt köp!

Efter stan drog jag hem och bytte om snabbt som blixten och drog ut till stallet för att fixa hästarna inför träningen och trimningen! Bella fick hoppa inför söndag och Georgia trimmades med lite galopparbete! Båda två var SUPER fina igår och är värdiga en guldstjärna! Under träningen med Bella fokuserade vi på hennes teknik och på avstånd då hon har en kort galopp så blir avstånden alltid långa för henne, men igår skötte hon det super bra! Vi avslutade med att det låg på 110-120cm. Hon tvekade inte utan bara hade öronen framåt och var så glad.

Hoppas eran Lördag blir super, själv ska man iväg till Tosseryd igen för att trimma/jogga Bella och ta ett lätt dressyr pass för Linda med Georgia!

Kram, H

Likes

Comments

Saknar Vetlanda och alla tävlingar i somras!
Även om resultaten inte va de bästa så fick jag en otrolig upplevelse och nya vänner!
En oförglömlig 3dagar. En av de bästa helgerna i mitt liv. Jag fick minner för livet!

Jag startade även min första utställnings klass där kom vi 5a bland stona och de sa även att vi skulle ta föl på Bella!!

Nu har vi tänkt lite om det och har bestämt oss att vi ska ta föl på henne men inte just nu! vi ska göra det till vintern, men det kan även bli uppskjutet det beror helt på om jag känner mig färdig med tävlandet<3
Bella kommer även stanna inom vår ägo så länge som hon lever vi ska i värsta fall hyra ut henne men hon kommer inte säljas.

Hon är min bästavän, man kan inte sälja sin bästavän!

Likes

Comments

Gårdagen va fantastisk!!
båda två var superfina under gårdagens pass när vi red i ridhuset. Äntligen jobbar Georgia under hela passet och springer inte med huvudet uppe i vädret utan är väldigt avslappnad och vilar på sina bakben i varje steg! Det var inte jag som red Bella igår utan min kompis som brukar rida henne ibland! Hon var stel i början men mjuknade sedan fint i slutet! Så tacksam att jag har möjligheten att få ha dessa fina i vårt stall!

Idag så blir det ett markarbetes pass för båda två! Super taggad för detta, Georgia ska även få nya skor idag så hon kommer vara extra fin under dagens pass!!

Hoppas eran dag blir bäst<3
Kram, H

Likes

Comments

Nu på senaste tiden har jag haft motgångar med Georgia... Hon har inte kunnat koncentrera sig under passen och har varit väldigt springig. Det är så svårt för mig att rida hemma nu under vintern då vi inte har något ridhus, så när det fryser på så blir det stenhårt i paddocken men som tur är så bor vi nära tosseryd. Dit kan vi åka och bara rida men det gäller att hitta tiden för det, Jaa det är lov men tiden bara försvinner!

Med Bella har det gått otroligt bra! Hon återhämtar sig väldigt snabbt efter sin "skada". Om ni inte vet vad som har hänt så är det att hon har kickat väldigt mycket med höger bak och vi hittade tillslut anledningen till det. Hon va otroligt sne i korset och hade då belastat höger bak mer än va hon gjort med vänster bak. Detta resulterade med att hon kickade med höger bak för att det blev för mycket belastat och obehagligt för henne. Så just nu så är hon toppen i ridningen och jag hade även min första hoppträning på Två Månader!! Hon var så otroligt positiv och glad att få vara igång igen!
Så tacksam att jag har fått möjligheten att äga min underbara häst med så stor arbetsvilja!

Hoppas eran jul har varit jätte bra, för det har min!

Ni får ha det så jätte bra!
Kram, H

Likes

Comments

Hej!!
Nu äntligen har jag jullov!! super skönt att inte ha skola nu på ett tag, var verkligen skoltrött...
Dagen spenderades på bästa sätt med mina underbara vänner<3 mycket kärlek till dem, de gjorde min dag!

Likes

Comments

View tracker

Snart är det jul eller ja exakt 7dagar! Så extremt taggad att fira min andra jul i vårat hus.

Har inte hänt så mycket på senaste tiden men har varit lite stressigt i skolan med alla slut uppgiften men nu är allt färdigt, vilket är super skönt. Så nu är det bara 3dagar kvar i skolan sen är jag ledig, tack o lov!!

Kram H

Likes

Comments