Jag vaknade runt 10.00 idag och låg o slappade lite i sängen! Sen bestämde jag mig för att käka frukost och sedan gå o träna lite. Det blev ett väldigt bra träningspass och jag är helt slut i mina ben, woho! Efter träningen gick jag in o fixade lite mat, det fick bli pasta, soya korv och tomater och till dricka har jag ett stort glas vatten med hallon i, Mums!


Ikväll ska ja träna med G och är super taggad för det, mer uppdatering kommer kring träningen!

Likes

Comments

Jag har alltid fått hat på min förra skola bara för att jag vågar stå ut i mängden och bryta normer. Varför ska man vara perfekt? Det är inte roligt att se ut som alla andra, rocka din egen stil och om någon har problem med det så ska inte du behöva ändra på dig. Stå på dig och säg att du tycker något är snyggt för det är det bästa man kan göra och det ökar även ditt självförtroende!

Jag har alltid varit den som tvekat med kläder osv... Men nu när jag gick 7an-9an så lärde jag mig av min otroliga syster att man ska vara sig själv för det kommer man längst med. Att vara populär är kanske speciellt i grundskolan men det påverkar inte vilka jobb möjligheter du får, du blir inte bättre än dina andra arbetskamrater "bara" för att du va populär i grundskolan. Så skit i det och kör ditt egna race.

Om du vill ha mycket smink, ha det då. Om du vill ha en rosa kjol köp det då. Inget ska hindra dig för hur du ska klä dig eller hur du ska se ut, om någon inte tolererar hur du exempel klär dig då är hen ett svin och då är det bara och skit i hen. Låt ingen påverka dina val eller hur du ska se ut "bara" för att du inte följer normera. Normbrytare är de bästa och de som kommer längst med sitt självförtroende.

Kämpa för det du vill och våga vara dig själv. Jag har fått mycket hat under dessa år men det har även gjort mig till en starkare individ, jag vill hjälpa andra att våga visa sina rätta sidor, det är inget fel på att stå ut i mängden!!

Likes

Comments

Detta är en sak jag länge viljat ta upp, angående kroppskomplex och kropps ideal. Varför finns sådan skit? Hur skulle världen se ut om alla var likadana eller om man hade exakt samma kropps typ, det går inte att säga, därför kan vi inte se en värld som den!

Jag får ofta många kommentarer att jag är smal, att jag inte har några bröst eller att jag inte har någon rumpa/röv. Okej jag förstår att ni tycker det och jag är själv medveten om det men varför finns den ideala kroppen?
Den ideala kroppen ska vara smal, inte för små men inte för stora bröst. Du ska ha en stor rumpa/röv och sen knappt något skinn på resten av kroppen? Hur ska detta gå ihop vill jag fråga er?

Sorry to say it men den ideal kroppen är väldigt svår att få.

De som klagar på mig för att jag inte har någon röv eller några bröst, varför bryr ni er? det är inte så att jag vill ligga med er bara för att du har bra mage t.ex. Jag är inget sex objekt, ingen kvinna är ett sexobjekt fatta det! Jag själv kan inte bestämma hur stor röv jag ska få eller hur stora mina bröst ska bli! Så sluta klaga på att du inte är perfekt enligt normerna, för just du som läser detta du är ditt egna perfekt och ingen annan kan ta det ifrån dig!

Jag, Hanna Carr är mitt egna perfekt. Jag älskar min kropp och det ska du också göra!

Du är perfekt, glöm inte det!

Likes

Comments

Igår hade min lilla hemstad Borås sin pride festival!

Jag, min syster Emily och hennes kompis Celene gick ihop i paraden. Fruktansvärt kul och det blev ett minne för livet! Fick även massa fina bilder från paraden o lite annat.

Likes

Comments

Massa bilder ifrån torsdagens avslutning och onsdagens bal!

Äntligen kan jag säga det jag alltid viljat säga! Jag Hanna Carr har gått ut grundskolan. Nu är jag redo för nya äventyr och om några veckor blir det en nystart för mig. Den 19-20 augusti flyttar jag till varberg för att få spendera mina 3bästa år och det är jag mer än redo för!

Jag är otroligt tacksam för allt jag lärt mig under mina 3år på högstadiet. Det har inte varit lätt och jag har verkligen fått kämpa mig igenom det men som man säger, Efter motgång kommer framgång! Jag tror starkt på det citatet och kämpar för allt nu och jag ska göra det under alla 3år i gymnasiet.

Min dröm går i uppfyllelse och jag hoppas att ni vill följa mig genom denna resa med framgångar och motgångar!

Likes

Comments

Under går dagen så spenderade jag lite tid med min älskade syster! Super mysigt var det.

Vi drog ner till stan för att kolla på balen och sedan så skulle vi kolla in i lite affärer. Det blev inget köpt från min sida utan Emily köpte en smink borttagning ifrån the body shop. Sedan gick vi till fruits & Friends, där köpte vi juice och sedan drog vi för att kolla på balen.

Riktigt mysigt med min syster och det ska göras om!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw