Nu är det så här att jag älskar julen, tycker det är så himla mysigt. Att tända massa ljus på kvällarna och gosa ner sig framför en film med pojkvännen. Tyvärr är jag inte med honom idag så det blir att jag får sitta själv och kolla filmen eller något. Inga tända ljus idag heller för den delen men mitt rum blir ändå mysigt med mina röda belysningar jag har. :)


Även fast jag är 17 år så tycker jag det alltid är så kul med en chokladkalender, inte för att det är gott utan bara att få räkna ner dagarna till julafton. Det är ju det som är det bästa med julen eller hur? Att få umgås och träffa familj och släkt och äta god mat. Och sen få julklappar och ge till nära och kära. Man blir ju extra glad om person verkligen tyckte om julklappen man köpt ju :)

Likes

Comments

Hejsan!

Idag slutade jag 11.15 och det gör jag varje tisdag så det är väldigt gött faktiskt. Vi har matkort på vår skola så åt på Subway efter jag slutade. Ganska drygt med matkort då det är svårt att välja vad man vill äta och oftast blir det ju att man väljer något onyttigt tyvärr. Tyckte det var bra när jag började 1:an men nu när man har haft det i över ett år så är det inte så kul mera eftersom man tröttnar på maten då man nästan äter samma hela tiden plus att det blir svårt att äta nyttigt. Nog med mat nu, när jag kom hem gick jag ut med hunden och det var meningen att jag skulle plugga efter det men så blev det ju tyvärr inte. Satte istället igång Glee och kollade på det. Vid halv 5 tiden stack jag och tränade med Ida. Ganska jobbigt var det om jag får säga det själv men det är alltid så himla skönt efteråt.😍 Åt när jag kom hem sen duschade jag och nu sitter jag här. Ska försöka plugga på det jag egentligen skulle gjort innan. Har så mycket att göra nu med skolan innan jullovet. Känner mig riktigt stressad över det. Men det är bara att bita ihop och jobba på hårt med plugget så man kan ta det lugnt på lovet.  

Likes

Comments

Hejsan! Är som sagt ny här och jag hade tänkt börja blogga. Har haft en blogg innan men det gick så där men ska försöka igen. Som sagt så kommer jag att skriva om allt möjligt här så får vi se hur det blir.

Likes

Comments