Var som sagt ett tag sen jag skrev något här. Men tiden bara rinner på och allt är mer än stressigt! Senast jag skrev så hade jag nyss tagit körkort och nu har jag snart haft det i 5 månader?! Helt sjukt. För övrigt så har jag färgat håret och blivit brunett och i skolan rullar allting på och snart är det 3e juni och då tar jag studenten. Men innan det så är det både delprov samt gymnasiearbete som ska redovisas. Usch, så himla mycket ångest och stress över det, fast mest för delprovet. Men det får vi hoppas på att det går bra. Annars är allt bra med mig, har även snart 2 år ihop med Jens nu den 28e. Men nu ska jag försöka ta mig in till vardagsrummet och kika på päron i solen tillsammans med mamma och pappa. Tycker det programmet är riktigt härligt faktiskt, något ni bör börja kolla på om ni inte redan gör det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Oj, det var ett tag sen man skrev här! Men har haft fullt upp med både skolan, fritid och körkort. Som sagt, ja jag har fått körkort för två veckor sedan, wiho! Super kul och som jag har längtat och kämpat. I skolan är det fullt upp med kunder, praktiska arbeten samt lite inlämningar på saker vi gör. Lite segt ibland men bara att stå i för det är inte långt kvar nu till studenten!

Likes

Comments

Då var det äntligen min tur att fylla 18 år! Dagen började med frukost på sängen av familjen och killen då jag fick en iPad av Jens och pengar, blommor och annat smått och gott av pappa och mamma. Efter att vi hade ätit så kom Erika och hennes mamma hit och firade mig, som jag saknat denna vännen! Fick en Thomas sabo berlock av Erika. Nu på kvällen så har vi haft kalas för både mig och pappa eftersom han fyller år imorgon. Tänkte lägga in lite på vad jag har fått.

• Thomas sabo berlock
• Pandora armband
• Pengar
• Blommor
• iPad air
• Saker till naglar
• tallrikar jag börjat samla på
• Jellybean skålar
• Vinglas
• Vinflaska
• Godis, samt en skål dit

Likes

Comments

Ursäkta för uppehållet. Men har jobbat och haft annat för mig som att ha haft chico här och busat och myst! Var ledig igår och idag, så passade på att åka med mamma och Emelie till Jönköping igår och shoppade. Fick med mig en ny tröja hem och ett linne. Ville dock inte köpa för mycket eftersom jag fyller år nästa vecka, men blev lite i alla fall. Idag har jag varit med Jens och bara tagit det lugnt. Varit iväg och klippt hans mormor och även gjort rabarberpaj!
Imorgon står det jobb på schemat sen jobbar jag inte förrän på måndag, så det blir skönt! Nästa vecka består bara av två jobbdagar, måndag och fredag och det är fruktansvärt skönt eftersom jag fyller 18 på lördagen!
Ska kolla vidare på filmen med Jens nu och sedan försöka sova så jag kommer upp imorgon. Lovar att uppdatera oftare!

Likes

Comments

Imorgon är det dags för jobb igen och sedan börjar jag att jobba på fredag och håller på fram till skolan igen. Både skönt och lite tråkigt eftersom det är mitt "sista" sommarlov. Men vem klagar att ha pengar sen! Har i alla fall haft en underbar midsommar helg med Jens och även haft min bror och hans flickvän här på besök på fredagskvällen. Jag och Jens har även kikat runt efter en utlandsresa eftersom vi vill komma iväg vecka 44 då jag har lov, så det ska bli mysigt att komma iväg eftersom vi inte ska iväg något i sommar.
I veckan har jag även haft körlektion och det går väl framåt och ska ha en körlektion på måndag morgon igen. Annars har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, träffat på Julia som jag inte har umgåtts med på år och dagar.

Likes

Comments

Äntligen kom min nya säng hem idag som jag beställde för två veckor sedan. Kommer verkligen sova hur skönt som helst inatt! Har praktik imorgon på förmiddagen och sedan ska jag iväg och fixa uppsättning på Emelie som slutar nian.

Likes

Comments

Har under denna studenthelgen insett att jag verkligen har den snyggaste killen jag i alla fall kan hitta med mina ögon och mitt hjärtat.
Super fina var både Jens och Emilia på röda mattan idag även om det bjöd på storm idag.

Likes

Comments

Min fina Jens tog studenten i fredags, så himla stolt över honom och att han fick stipendier. Så dagen spenderades för mesta del med att fira honom. På lördagen så drog vi in till Skövde på eftermiddagen och åt lite gott för att sedan åka hem till mig och bara ta det lugnt. Just nu ligger Jens bredvid mig så får väl låta han sova tills vi ska upp. Det är ju nämligen bal idag så vid hav 12 så ska jag iväg och fixa Erika och Jens åker vidare hem och gör iordning sig för sin kväll.

Likes

Comments

Haft praktik både idag och igår, roligt att komma in i det ännu mer och att jag själv har fått varit med och bestämma vilka dagar jag vill vara här på salongen. Har i alla fall haft saker att göra båda dagarna med klippning och färgning men glömde dock ta kort igår, men kom på att det kunde vara kul att ta kort efter varje klippning så fick i alla fall med Madelen på bild med hennes nya frisyr. Ikväll blir det att bara ta det lugnt och äta gott. Längtar massor efter Jens, men som tur så har jag fullt med saker att göra fram till han kommer hem på onsdag!

Likes

Comments