Sammanfattning av valborg; åkte till Lund, peakade fyllan vid 14.00, Elin pimpade ut mig och Julia till en skäggig tysk som vi båda bytte saliv med, vi skulle ut på nattklubb men hamnade på en parkering med lite snubbar ifrån en skåpbil som vi grillade mashmallows och en julbock med.

Själva valborg var kul men jag tyckte nästan att myset hemma hos Julia med jacuzzi plus all god mat och den spontana älgsarfarin påväg tillbaka till Jönkan var roligare hehe. Synd att jag inte sparade några av snapchat-videos från älgsafarin...  Mina vänner levererade reality-tv material kan jag lova.

Annars har jag mega-ångest över allt plugg som jag ligger back i. Men det råder bästa soliga vårvädret ute, så vad gör pluggångest?  Och just det, dejten förra veckan blev väldigt lyckad, blev ingen sömn den natten hehe.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Okej. Boendet är fixat. Flyg är betalat. Kursen på skolan är bokad och betalad. Jag ska bo i Barcelona i två månader, jag ska flyga dit själv, jag ska bo i ett land där jag inte kan språket, jag ska bo inneboende hos två tjejer jag inte känner alls och börja i en skola där jag inte känner någon. Det är allt jag vill i den staden jag tycker om mest, men samtidigt så är jag rädd. Jag har aldrig varit utomlands själv innan. 

Jag är rädd för följande;

* Att jag kommer missa planet dit.

* Att flygbolaget kommer tappa bort min väska och att jag inte kommer kunna få tillbaka den.

* Att jag kommer bli redan rånad på vägen till lägenheten på tunnelbanan(läs de kommer ta min älskade mac-dator).

* Att någon snor min mobil så att jag blir utan mobil helt i två månader i ett annat land.

* Att tjejerna jag ska bo med inte är snälla.

* Att jag inte kommer lära mig någon spanska på de 6 veckorna på skolan.

* Att jag inte kommer få några vänner på skolan.

* Att jag inte kommer trivas alls och att de 30 000kr bara var slöseri.

* Att jag kommer bli drogad.

'* Att jag kommer bli våldtagen.

* Att jag kommer bli kidnappad a la Taken-filmen.

Hela listan består egentligen av rädslan att jag måste släppa mitt kontrollbehov. Jag har kontrollbehov på allt. Ångesten av att jag inte har kontroll över något kan få mig ligga i min säng en hel dag i total likgiltighet. Och det hindrar mig till så mycket i min vardag, hur jag agerar med andra människor, hur jag begränsar mig själv av möjligheter som jag får och vilka beslut jag tar. Jag själv tycker att jag blivit bättre på att släppa kontrollen men jag vet också att jag har en bra bit på vägen kvar. Det som motiverar mig är att bli bättre på att släppa kontrollen, till exempel att flytta till Barcelona över sommaren, är kunskapen om vilka chanser jag missat tidigare. Detta är inte bästa tiden att flytta utomlands, det har funnits bättre tillfällen. På grund av mitt kontrollbehov har jag inte klarat av att flytta innan, jag har inte vågat. Men jag vet att om jag inte gör det nu, kommer jag ångra det precis som jag ångrar så mycket. Kanske mina rädslor på listan blir verklighet, kanske är det de sämsta beslutet jag tagit. Men jag har tagit det och ska gå igenom det alldeles själv.

Ända sedan jag besökte Barcelona för första gången så har jag velat bo där. Nu ska jag det, även om det är en väldigt kort tid så kommer jag förverkliga ett stort mål som jag har haft i flera år. Det ni. 


Likes

Comments

Jag startade den här bloggen för ungefär 4 minuter sedan. Att blogga är inget nytt för mig, jag bloggade i flera år fram tills förra året. Och jag har inte saknat det - förrän nu. Så här är jag, sitter på min säng, lyssnar på spotify och har en mindre panik att jag ska flytta själv till Barcelona i sommar.

En annan panik som jag har är att jag ska på en dejt imorgonkväll med en kille jag inte känner alls. Jag kom på att jag aldrig gått på en dejt utan att ligga med killen först. Så det blir en första gång-upplevelse för mig.

Återkommer om både panik till Barcelona och hur dejten gick.

Likes

Comments