Header

Everything is blue

I'm in love with my jeans!! Jeg har aldri vært så fornøyd med en bukse før. Jeg kjøpte den på H&M for noen dager siden. Den er super stretchy og high waist! Det blir ikke noe bedre enn det. Veska er fra Bikbok (gammel). Strikke genser er også fra Bikbok (ny). Brillene og ola jakka er fra H&M.

Håper alle har hatt en fin lørdag. Det har i hvert fall jeg. Jeg var på shopping og kino med Monika og Ariel. Vi så "Beauty and the Beast", men jeg fikk ikke så mye med meg da, hehe. Den var ikke helt for meg, men jeg tror det er mange andre som liker den. Uansett! Nå skal jeg tilbringe resten av kvelden med familien.

<3 Hanna

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Your light I see, cause you’re all I know. I can't let you go. I won't forget, all the love you can give. I'll try to make it out in time, but my heart beats as the speed of light. Even though I see your light, I’m still scared. But with all i have left I'm left with nothing without your love. You know how hard I'm trying just to breath. But with all i have left I'm left with nothing without your love.

- Hanna Th.

Likes

Comments

For ca. to uker siden var jeg inne på en nettside som heter “Miss A". Der har de så mye forskjellige produkter til en billig penge! Jeg ble så overrasket og veldig nysgjerrig, så selvfølgelig måtte jeg prøve (btw, dette innlegget er ikke sponset!). Jeg må si at jeg ikke er helt fornøyd med alt, men de fleste produktene jeg kjøpte falt i smak. Produktene jeg likte best finner du nederst i innlegget...

Produktene jeg likte best:

Wave cushion brush finner du HER!

F14: Angled contour brush finner du HER!

E115: Flat definer brush finner du HER!

Kleanista Pressed Powder - Natural finner du HER!

Multi-function face primer finner du HER!

xoxo Hanna

Likes

Comments

I dag er det bursdagsselskap, for mormor blir 80 år! Det kommer nok til bli kjempe koselig, og selvfølgelig mye kaker (noe som jeg gleder meg veldig til, hehe). Så nå sitter jeg på gulvet forran speilet og gjør meg klar. Håper alle har hatt en strålende dag! xoxo Hanna

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw