Header

Da var jeg klar for hyttetur. Tok ikke så lang tid å pakke, så det var egentlig veldig greit. Hehe. For å være hetl ærlig så er så sykt trøtt i dag. Jeg vet egentlig ikke hvorfor, for jeg sov ganske godt i natt, det har jeg jo gjort de tre siste nettene også. Jeg vet ikke hva det er, men det går nok over. Kanskje en kopp te eller noe sånt hjelper. Prøvde å sove litt, men det gikk som det pleier på. Jeg er ikke den som sover på dagen, mest fordi jeg ikke tillater meg selv det, men også fordi jeg fysisk ikke klarer det, med mindre jeg er syk eller veeeeldig sliten... Jaja, nok om det.

Nå skal jeg jo dra på hytta og det blir veldig bra. I sommer så byttet jeg og mamma og pappa soverom så nå er det bedre for alle. Rommet som jeg har nå var litt lite for mamma og pappa, og det rommet som de har nå ville ikke jeg ha pga mange ting som blant annet var at doen er rett ved siden av. Med andre ord så hørte jeg hver gang noen skulle på do. Det er ikke så gøy når jeg våkner klokka ti og lillebroren min våkner klokka syv. Uansett, det er et kjempefint rom jeg har nå i hvert fall. Jeg er sååå glad.

Nå venter jeg egentlig bare på at vi skal dra, så jeg burde kanskje spise litt før vi drar. Jeg vet ikke når vi skal dra, men snart håper jeg. Så jeg burde gå og høre med de andre og spise litt, kanskje ta en kopp te eller noe sånt.

Håper alle har/hatt en fin dag!

x Hanna

Likes

Comments


Jeg vet faktisk ikke helt hvor jeg starte dette innlegget. Det er en god stund siden jeg har blogget om hverdagen min. Det har skjedd en del, og skole er det største tema denne perioden. Så hvorfor ikke starte med det?

Nå har jeg jo gått på skole i litt over tre uker. Det har gått så fort. Nye rutiner, ny skole, nye lærere og nye elever. Alt er nytt. Jeg går på Design og Håndverk (DHVg1.), og det i seg selv er jo veldig spennende. Jeg har ikke så mye annet å si enda enn at jeg trives veldig godt.

Det er jo alltid veldig mye stress for meg og alle andre, de første dagene/ukene etter at skolen starter, så det er derfor jeg ikke har blogget noe. Jeg måtte bare prioritere skole. Som sagt så har det gått veldig fort og jeg hadde ikke tid eller krefter til å sette meg ned å blogge. Jeg må bare si at fremover vil det komme noen få blogginnlegg. Det er vanskelig å si hvor mye eller hvor ofte jeg kommer til å legge ut noe, men jeg har ikke planer om å slutte med det første. Noen pauser vil det bli innimellom, men det må man regne med.

Det har vært så sykt mange som har vært eller er forkjølet for tiden, blant annet meg... Jeg blir alltid syk hvis noen andre rundt meg blir syke, som for eksempel nå er så mange forkjølet og da ble jo selvfølgelig jeg osgå det. Det var ikke sjokkerende i det hele tatt. Jeg gikk nesten rundt og ventet på at jeg skulle bli syk, ahaha. Nå har jeg vært forkjølet i nesten en uke og det har også påvirket bloggingen. Uansett, jeg er nesten frisk igjen og gleder meg til hyttetur i helgen. Jeg vet at det blir skikkelig bra, for Jeg skal ha med meg en venninne. Så det blir så koselig. Gleder meg såååå mye!

Håper dette innlegget ikke ble veldig frem og tilbake eller uinteressant, men jeg ville egentlig bare si hei og forklare og fortelle litt om hvordan det går.

Har du noen kommentarer eller ønsker om innlegg skriv det i kommentarfeltet under dette innlegget eller send melding på snap, facebook eller instagram.

x Hanna


Likes

Comments

Så mange ting som skjer på en gang.

Du vet ikke hvilken sti som leder deg til hovedveien.

Høyre eller venstre.

Valg etter valg.

Tiden renner ut og du må komme med et svar på alt.

Plutselig går alt i sakte film og du føler at du sitter og stirrer ut av en glassboks på alt og alle som går forbi.

Ingen ser deg, men du ser, alt.

Minner fra i fjor kommer opp på et stort lerret foran deg og du bryter ut i tårer. Plutselig går alt så fort, alt for fort.


Du kjenner pulsen stiger.

Du lukker øynene og håper alt var en drøm.

Du åpner øynene igjen og får øyekontakt med deg selv i speilet på klesskapet foran senga.


Det var bare en vond drøm, sant?


Likes

Comments

Bloglovin
Instagram
Blogkeen
Nouw