Header

Hei, hei! Håper alle har hatt en fin dag så langt. I dag tenkte jeg å dele mine januar favoritter!!!

Noe som jeg har brukt hver eneste dag siden jeg fikk den er Mario Badescu Rosewater som er min største favoritt for tiden! Jeg elsker den så høyt og angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den. Den lukter godt og funker sååå bra som en setting spray og gir fuktighet til huden. Anbefales på det høyeste!!

Makeup Mekka highlighter! Denne kjøpte jeg rett etter jul på Makeup Mekka , og jeg er sykt fornøyd. Men når jeg fikk den så var den ene litt ødelagt, så det kom ut og over de andre produktene jeg kjøpte. Det var litt kjedelig, men det er igjen mye fortsatt så det gikk bra. Sett bort i fra det så er jeg veldig fornøyd.

Klipp-inn hestehale har vært en av mine favoritter siden jeg kjøpte dem i desember, fordi det er raskt og enkelt å sette i. Jeg har aldri hatt så langt hår før, så da er det jo litt gøy å prøve ut.

Favoritt sanger eller noen av de i hvert fall, hehe<3


I 2014 kom det ut en serie som heter “Red Band Society”. Det er en sykehusserie med bare en sesong, men veldig bra for det. Jeg så hele serien på to dager, for den er bare så bra!

Glee!!! Det må være den beste serien jeg har sett! Jeg elsker sang og musikk, så det er nesten en selvfølge at jeg så den. Hvis du ikke har sett den, så anbefaler jeg at du gjør det.

xoxo Hanna

Likes

Comments

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har prøvd å skrive dette innlegget nå. Motivasjonen er ikke helt på topp akkurat nå. Det har vært andre ting som har kommet før bloggen i det siste. Bloggen har med andre ord ikke vært min største prioritet (siden julaften). Noen ganger må man gå noen steg tilbake for så å gå noen streg fram igjen. Om du forstår. Uansett, jeg ville bare si hei og vise noen bilder for å gi et lite innblikk i min hverdag (siden julaften). Håper alle ar fått en fin start på det nye året!<3 Hanna

Likes

Comments

2016; Takk for alt. Det gode, det vonde. Takk for alt jeg lærte og forsto. Jeg skal jeg ta vare på alle fine ord, og tanker. Mye har skjedd i 2016. Noen nedturer, ting som jeg hadde trodd skulle gå en vei, gikk en annen. Tiden gikk alt for fort, og nå er det 2017. Men sånn er det bare. Noen oppturer, ting jeg har drømt om og ikke hadde trodd skulle skje, det skjedde... Tusen takk til alle dere som leser bloggen min. Jeg setter så utrolig stor pris på at akkurat du setter av tid til å lese ordene jeg skriver som kanskje aldri gir noen mening, men tusen takk.

2016, takk for alle de fine solnedgangene. <3 Hanna

Likes

Comments

God Morgen! I dag er det 25. desember, og snart januar! Dagen i går gikk så fort... Vi spiste ribbe og sjokolademossè, mine favotitter... Så åpnet vi julegaver og hadde det såååå koselig<3

Lillebror som koser seg med gavene sine<3

Bodysuit//SheIn

Bukse//Bikbok

Sko//ebay

I dag så skal jeg spise masse mat, kose meg med familien og på kjøretur med pappa og mormor. I dag blir det pinnekjøtt til middag, noe jeg gleder meg så mye til. <3 Hva skal du i dag?

God Jul fra Hanna <3

Likes

Comments

I kveld er det lille julaften, og jeg gleder meg så utrolig mye til i morgen. Jeg føler meg litt som en syvåring, så mye gleder jeg meg til i morgen. Nå har vi akkurat spist pizza og planen for resten av kvelden blir nok å se på tv.

I dag har jeg vært på julegaveshopping sammen med pappa og lillebror. Noe som var veldig hyggelig. Når jeg kom hjem pakket jeg inn ALLE julegavene jeg har kjøpt. Note to self: pakk inn gaver etter som du kjøper dem... Uansett! Håper du får en fin kveld, så snakkes vi i morgen! <3 Hanna

Likes

Comments

Nå er julaften sååå nærme! Jeg er så spent og gleder meg sååå mye. I dag så har det vært en ryddedag her hjemme. Jeg har ryddet i nesten hele klesskapet mitt og sminkebordet, så nå er det ryddig og fint til Julaften. Akkurat nå så sitter jeg og slapper av og tenker på om det er noe jeg har glemt å gjøre som må gjøres før julaften. Sikkert ikke...

Bluse // H&M

Bukse // Only

Choker // ebay

Over til noe annet. Jeg har blitt så "obsessed" med highlight og contour (spesielt highlight). Det er liksom ikke noe nytt for meg, men det har bare blitt sånn, haha. Men nå må jeg gå for vi skal ned til mormor og spise middag. <3

Likes

Comments

Hei på deg! I dag våknet jeg tidlig?! Ja, jeg satte på vekkeklokke 5.30 og klarte å holde meg våken. Må si jeg er fornøyd med det. Noen ganger er det fint å stå opp litt ekstra tidligere enn man pleier på. Jeg koste meg med latte macchiato caramel og så på Snøfall. Det var veldig koselig og deilig. <3

Som overskriften sier om dette innlegget så var det den siste skoledagen før jul i dag. Det har vært en rolig og koselig dag egentlig. Vi så på jul i flåklypa og film fra forestillingen i forrige uke. I matpausa fikk vi risengrynsgrøt, etter det gikk vi alle elevne på skolen + noen lærere rundt juletreet i gymsalen og sang julesanger. Avsluttningen på dagen var kahoot sammen med 8. trinn.

Håper alle har hatt en fin dag<3

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw