Topp // H&M

Cardigan // Fretex

Bukse // H&M

Smykke // ebay

Øredobber // H&M


Hei! Jeg håper alle har det fint, og gleder seg til 17. mai! På mandag var jeg på shopping, så da var jeg innom H&M en tur og så så jeg denne buksa. Jeg har en litt mørkere en fra før og er super fornøyd med den og skrev et innlegg om den som du finner her. Jeg har egentlig ingen lyse bukser (merkelig nok, hehe), så det måtte bli denne. Den er så komfortabel og koster bare 199 kr. what?! I know, totally worth it! Toppen jeg har på meg er så fin og jeg bare elsker den! Jeg har sett etter en hvit topp med et kult mønster sååååå lenge. I love it! Smykke jeg har på meg var noe jeg kjøpte på ebay for ikke så lenge siden. Jeg tenkte at jeg bare måtte kjøpe det når jeg så det. Så fint og veldig billig, hehe. Sist men ikke minst, øredobbene mine kjøpte mamma til meg på mandag og jeg har brukt de hver dag, ahaha. Jeg er egentlig ikke så glad i å gå med øredobber som er store og/eller henger, fordi jeg føler at det blir for tungt for øreflippen at den skal dele seg. Det skal nok en del til for at det skal skje. Uansett, poenget er at jeg aldri går med store henge øredobber. Meen når jeg så disse tenkte jeg at jeg kanskje skulle gi det en sjanse. Jeg angrer ikke et sekund!

Dagens ord; Prøv noe nytt hver dag. Gjør noe som du er redd for eller synes er ukomfortabelt. 


xo Hanna

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Så, jeg har ikke lagt ut så mange innlegg i det siste, fordi noen ganger er det andre ting som kommer først. + Sånn at det er klart er alle produktene jeg skriver om i dette innlegget er mine personlige anbefalinger og ikke noe er sponset. Når det ser sagt så tenkte jeg å dele noen av mine favoritt ting/obsessions lately.

Den første tingen er Garnier moisture bomb. Dette produktet er så kult. Jeg gleder meg veldig til å bruke den mer til sommeren. Produktet inneholder spf 10 og det er jo så fint, for å bruke vanlig solkrem under sminken funker ikke helt for meg. Dette er en fuktighetskrem som ikke er tykk, men mer flytende (noe som passer meg perfekt, for jeg er ikke så veldig stor fan av tykk fuktighetskrem).

Dette settet er det beste! Det lukter så godt, og jeg skulle egentlig ønske at jeg kjøpte mer fordi det er så bra. Jeg tror har brukt body sprayen nesten hver eneste dag, hehe. Noen ganger (mesteparten av tiden) liker jeg å bruke body spray i stede for parfyme, fordi noen ganger føler jeg at de fleste parfymene (hvert fall de jeg har) lukter litt for sterkt for meg. Derfor liker jeg denne body sprayen bedre. Den lukter så friskt, så jeg bruker den litt som roomspray også. Uansett, jeg bruker i hvert disse tre MYE...

Disse solbrillene kjøpte jeg på H&M og jeg elsker de så mye. De er bare så kule. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte de!

Mobildekselet mitt kjøpte jeg på ebay til 40 kr, og jeg var ikke sikker på om jeg skulle kjøpe det eller ikke. Men så tenkte jeg å gi det en sjanse siden jeg trengte et nytt deksel, og jeg er veldig fornøyd. Billig, men god kvalitet.

Hvitt head-sett! Det er noe som jeg har hatt lyst på lenge, og så fikk jeg det i bursdagsgave og jeg ble så glad. Jeg digger det så mye!! (Jeg vet ikke hvor det er fra dessverre...)


Jeg håper dere har en fin dag!

x Hanna

Likes

Comments

Keep it simple.

Når det kommer til antrekk tenker jeg "less is more". Selvfølgelig er det greit med litt ekstra når man skal på spesielle eventer, men til hverdags synes jeg at man ikke trenger masse drama. Som for eksempel antrekket på bildet over. Jeg har i det siste brukt hettegensere nesten hver eneste dag. Det er så komfortabelt, og om man bruker assessoarer til som solbriller eller smykker. Da kan det se skikkelig kult ut. Hva synes du?

Likes

Comments

Nå skal det bli akkurat sånn som jeg vil at det skal være! Jeg har aldri vært helt fornøyd med soverommet mitt, men det er vel egentlig min egen feil. Jeg har ommøblert flere ganger, og så har jeg ikke visst helt hvordan jeg ville ha det. Meeen nå, nå vet jeg akkurat hvordan jeg vil ha det. Jeg så på YouTube og Pinterest for å få inspirasjon (du kan følge meg på pinterest her og videoen finner du her!).

Jeg er er ikke helt ferdig med rommet mitt enda, men det nærmer seg. På bilde ser du det jeg har ordnet i dag. Kommoden kjøpte jeg på ikea og pulten er fra jysk (jeg må beklage det dårlige bilde, men jeg fikk ikke tatt det med kamera så jeg måtte bruke mobilen).

I dag så var jeg og mamma på IKEA. Jeg kan ikke huske sist gang jeg var på IKEA. Det er i hvert fall veldig lenge siden. Det er noe jeg har hatt lyst til så lenge nå, også så jeg at på nettsiden til ikea at de hadde akkurat den kommoden jeg så etter. Så jeg fant ut at jeg må få med meg mamma og dra på handletur, for kommoden den skulle jeg ha. Hva har du gjort i dag?

Håper alle har hatt en fin dag!

x Hanna

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw