Header

Meg og pappa på toget...

Hei, jeg vet det er litt sent men jeg ville bare fortelle litt om dagen min i dag. Den startet tidlig, altså klokka fem... Hehe. Så tidlig har jeg ikke stått opp på lenge, men toget til Oslo måtte jeg jo rekke... For jeg har vært på besøk hos bestevenninnen min som bor i Oslo i dag. Jeg hadde besøk av henne i starten av ferien, og i dag var jeg på besøk hos henne. Det har vært en så fin dag. Jeg har savnet henne så mye, og det var så fint å se henne igjen i dag. Litt kjedelig at jeg ikke kunne være lenger enn en dag, men jeg er så utrolig glad for at vi i det hele tatt fikk treffes igjen før skolen starter. Jeg håper bare at det ikke kommer til å bli så veldig lenge til vi møtes igjen.

Nå må jeg nesten bare legge meg for jeg er så sykt trøtt. Det er kanskje ikke så rart siden jeg har vært våken siden fem. Uansett. Det var i hvert fall dagen min. Håper alle har hatt en fin dag i dag! x Hanna

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hvis vi går noen uker tilbake, husker du at jeg skrev noe om en pakke (link til innlegget finner du HER!)? Vel, du har nok allerede funnet ut hva det var i den pakken. Sko!! Jeg tror jeg snakker for mange når jeg sier at "sko, det vil jeg aldri ha nok av". Disse skoene endte opp som skikkelig billige sko...

Dette er en litt morsom historie, så jeg tenkte jeg skulle dele den med dere. Jeg har sett på sånne sko som er på bilde veldig lenge, men alle nettsidene jeg var inne på kostet de så mye. Etter en stund så ga jeg opp hele greia, for jeg hadde ikke lyst til å bruke masse penger på ett par sko som jeg ikke kommer til å bruke mer enn i spesielle anledninger. Jeg kommer liksom ikke på skolen med 9 cm høye heler for å si det sånn... Uansett! Jeg tror det gikk nesten et halvt år før jeg kom på at jeg kunne sikkert finne et par sko som ligner på de jeg hadde sett på før på ebay for halve prisen, og det fant jeg jo... Hvis du har brukt ebay før så har du sikkert sett at det er sikkert ti forskjellige selgere som selger helt like sko (med prikk like bilder), og da er det ikke så lett å finne ut hvem av de man skal velge. Til slutt så fant jeg et par som jeg endte opp med å kjøpe. Det tok ikke så veldig lang tid før de kom, men når jeg åpnet opp pakken og skulle sjekke om de var hele og fine så la jeg merke til en trå. Jeg var jo litt dum akkurat der og da, så jeg dro litt i tråden og sømmen gikk opp. Hehe, det var ikke så veldig gøy. Jeg satt i tillegg i bilen med familien på vei til Sverige, så jeg kunne selvfølgelig ikke gjøre noe med det. Da vi kom hjem bestemte jeg meg for at jeg skulle fikse dem selv. Så jeg tok bilde først og sendte inn klage på skoene, og fikset dem + jeg fikk tilbake halvparten av det jeg betalte for de.

Så den vil jeg si at jeg var heldig med. Det endte heldigvis bra, og det er jeg veldig glad for. Du finner skoene HER!

Nå skal jeg male litt og så feire lillebror sin bursdag. Håper alle har en fin søndag! xo Hanna

Likes

Comments

Da var denne uka gått også. Det gikk jo så altfor fort. Kunne vært her i Stavanger en uke til, for det har jo vært så bra, men i dag så drar vi hjem igjen. Det har skjedd så mye i løpet at denne uka i Stavanger, så jeg tror vi må se litt tilbake på denne sykt fine uka.

Været var fint nesten hele tiden, litt regn, men mest sol. Så vi har solt oss på brygga, og badet i sjøen. Gått litt tur, og fått servert masse god mat.

Litt shopping fikk vi tid til, jeg kjøpte jo en scooter som jeg er sååå fornøyd med.

UL...

For meg så var det første gangen jeg har vært på UL. Det var masse folk og så god stemning.

Det var denne uka veldig kort oppsummert. Håper alle har/hatt en fin sommer. Vi snakkes igjen veldig snart.

x Hanna

Likes

Comments

Ja, jeg har kjøpt meg en scooter. Og ja, jeg er fortsatt i Stavanger, hehe. Jeg kom akkurat hjem til farmor med scooteren og prøvekjørt den litt. Så dette er veldig ferskt. For å si det sånn. Da vi var i Sverige, så begynte jeg å tenke litt på det igjen at jeg hadde lyst på scooter. Jeg har egentlig alltid sett for meg at jeg skulle ha en slags moped, men når det nærmet seg bursdagen min så hadde jeg ikke så lyst også følte jeg at jeg ikke hadde behov for det. Meeen når vi var i Sverige så kom lysten tilbake, også fant jeg ut at det er jo veldig greit å slippe å spørre om noen kan kjøre meg fra a til b hele tiden.

Så nå sitter jeg her og gleder meg til å bruke den. Det føles ikke ekte, det føles som en drøm for å være helt ærlig. Gøy det er det i hvert fall. Så dette blir skikkelig bra.

x Hanna

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw