I dag så prøvde jeg og familien ut "shrimp tacos" og det ble jo så bra! Jeg fant denne videoen på youtube (se nedenfor) og tenkte med en gang at dette måtte jeg bare prøve. Litt skeptisk, men jeg har alltid syntes at det å prøve og lage noe nytt på kjøkkenet er kjempe spennende og gøy. Uansett. Alle syntes det smakte godt, så dette skal jeg lage igjen. Det var ikke så vanskelig, og tok ikke så kjempe lang tid heller! Litt annerledes smak enn den "vanlige" (norske) tacoen.

x

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

❄️

Når jeg og mamma var på shopping 1. desember var vi innom NewYorker (som jeg elsker), fant jeg et par sko som jeg har hatt lyst på så lenge. For noen år tilbake hadde jeg noen lignende i svart, men de var veldig dårlig kvalitet så de varte ikke så lenge. Etter det har jeg hatt så lyst på nye, men jeg har ikke funnet noen før nå. Og jeg er så sykt happy! Jeg tror disse kostet 149,- eller noe sånt, som er helt sykt rart med tanke på hvor gode de er. Jeg vet at H&M har også noen lignende boots, men jeg sammenlignet de med de fra NewYorker og jeg er veldig glad for at jeg ikke kjøpte de fra H&M for de fra NewYorker er såååååå mye bedre!

x

Likes

Comments

"Ingenting men alt!" er en liten bok som jeg leste for litt siden og jeg er så glad for at jeg leste den. Jeg har hatt boka liggende på rommet mitt i et år eller noe sånt før jeg leste den. Så det var på tide at jeg leste den for å si det sånn.

Boka handler om det å være tenåring og å være kristen. Tor Erling Fagermoen (forfatter) skriver om bibelhistorier på en litt enklere måte å forstå hva historiene i bibelen handler om. Han sammenligner også noen ganger historiene med Narnia som gjør det han forteller om i boka mye mer interresant.

Håper noen vil lese denne boka. Jeg er sikker på at den faller i smak. Boka er skrevet for trettenåringer til femtenåringer, men jeg mener alle kan lese den for den er skikkelig bra!

x

Likes

Comments

Bloglovin
Instagram
Blogkeen
Nouw